Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bizimde sızdırıyordu stoklu almıştım hemen bitsede yenisini alsam bari......
oh ne güzel ya keşke benim oğlişde uyusa gerçi hakkını yemeyeyim bu ara gece 2 defa kalkıyoruz, hiç uyanmıyormu çiçek mamaya emziğe filan
bende öyle düşünmüştüm çiçekcim
eh napsın çocuğum geceleri deliksiz uyuyomuş
sen 2. bebeği düşünüodun dimi
hep tersi olurmuş
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Allah korusunnnn
valla kızlar ben de 2. istiyorum ama gülfemden çok canım yandı.ya 2.. de böyle olursa o zaman ben kesin bakırköy yolcusu olurum.
uyumuyo yemiyo yerinde durmuyo .
acaba 2. tam tersi mi olur ki.anacım bi de bize çocuk olayı yaklaşık 15 milyara maloldu.cesaret edemiyorum tırsıyorum.ama kendi kendine olursa niye de demem hani.güsel olur.
maşallah demir egünydıııııııınnnnnnnnnnn
biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
kontrole gidemiyorz eşim hastalandı
o gidecek kendini kontrol ettirmeye
adam geliyo burda hsta oluyo sinir oluyorm
eeee yaşlı adam alırsan böyle olur işteeee hihiiiihhhiihi
evet soğuktan süzgardan ellerim sürekli suyun içinde ondanellerim çatlak çatlak oldu..ya rüzgardan.. bide çok fazla yıkamaktan...
bızımde 2 yaş ben 82 o 80 li
maşallah ya kayra da gündüz 1.5 en fazla 2 saat uyur ama gece de çok uyanıyormüge cancan gündüz sadece 1 buçuk saatcik uyuyo
aman grip çok kötü inşallah olmaz canımbenim kızımında sabah burnu akıyordu ne oldu acaba. nezle olacak herhalde
eşim ikizler burcu valla kızdığı ile sevdiği belli olmuyor sinilenirse tek bırakıyorum 5 dakka sonra hiç bir şey yok gibiaynen çiçekcim bende öyle istiyorum
bide ikizler burcuyum bi olsun olsun diyorum bi yok yeter diyorum
neyse 3 sene sonra karar veririm artıkın gidişe göre bakıcz
yok canım genelde hepimiz ikinciyi düşünüyoruz galibavalla sızınkıler gıbı uslu olsa ben ıkıncıye pek tereddut etmezdım ben bu kudurukla ıkıncıyı ıstıyorum salakmıyım neyım :)
katılıyorum sanaestağfurullah sehercim
ama tek çocukta iyi olmaz diye düşünüyorum
bakacak gücün maddi manevi varsa bence düşünmemek lazım gibi geliyo bana
ay ben küçük bebek görünce özeniyorum ya ama istemiyorum çok salakça bişey bu
güler bence senin 2 ye olacak hemde tüp bebek olmadan