• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

betülcüm kaç yaş varki aranızda
olsun cnm ya sevgi saygı olduktan sonra gerisi fııssss

hızlıresim.com a gir
gözattan rsmi seç
orjinal boyutu seç ve yükle de yüklenince en altta çıkan yazıyı buraya cevap yazdığımız yere kopyala cnm

elifcim çok geçmiş olsun cnm ..inşallah daha kötü olmazsın
yarın tarifi arayayımda yazayım bak mine denemiş pastayı çok güzel oldu diyoo

betülcüm kaç yaş varki aranızda
olsun cnm ya sevgi saygı olduktan sonra gerisi fııssss
kimliktre 14 gercekte sanirim 15 yas var aramizda ben 87liyim o 73 lu
ama o benim dunyadaki en buyuk servetim arkadasim dostum o benim hayatim ben esini cocugundan onde tutanlardanim evet cocuklarimda benm icin farkli ama ne biliyim iste

ne demek cnm çok sevindim tutmasına afiyet olsun ama ikisinin tadınıda bildiğim için ağzım sulandıı :)))

mine o yanındakiler ne pastada güzel duruyooo
yaaa zaten cnm istiyoooooo nie böyle yapıosunuzzzz

kimliktre 14 gercekte sanirim 15 yas var aramizda ben 87liyim o 73 lu
ama o benim dunyadaki en buyuk servetim arkadasim dostum o benim hayatim ben esini cocugundan onde tutanlardanim evet cocuklarimda benm icin farkli ama ne biliyim iste

bencede cnm ama ben senin kdr öngörüşlü değilim
yani evet eşimde bnm için çok değerli ama
çocuğum önde gelir

bende evlenmeden önce eşimi deli gibi seven biri olarak bu çocuk sahibi olanların hepsi çocuklarını daha çok seviyo eşlerinden bende öyle olabilecek miyim acaba derdim ama eşim için ölsemde çocuk tarif edilmez bişii..sanki bi parçan gibi eşine kız sinirlen küs ama çocuğa olmuyo yaa ne yaparsa yapsın..eşe aşkın nefrete de dönüşebilir bu öyle bi sevgi ama çocuğun ne yaparsa yapsın nefret edemezsin mesela..birde işin garibi ben eşime seni daha çok seviyorum sen daha değerlisin desem adam bana kızar sinir olur kesin o da çocuğu daha değerli olsun ister :)))

cnm bnm çocuk hiçbir karşılık beklemeden kendinden herşeyi verebildiğin bi parçan
çıkarsız sevgii bu işteeeeeeeeeeeeeeee

annelik bambaşka bişeymiş................
yaşamadan bilinmezmiş....
annelikk karşılık bekleyen sevgiymiş....
ama kocanda yada bi başkasında bu şekil degıll
ANNELıK KARŞILIgı beklenmez bi sevgi...

ohh keki götürdüm sizn yerinizede :)))
bende eşimle severek evlendim onun yeri tabiki ayrı ama oğlumun yerini kimse tutamaz
bazen eşim söyler senin oğlun oldu beni artık eskisi kadar sevmiyorsun yada ohhh hep oğlunla ilgileniyorsun diye ama onada sorsan oğluşu benden daha öndedir bence normali bu herkesin yeri ayrı tabiki

aslinda belkide ben ayni kefeye koymus gibi oldum
halbu ki bu iki ask birnirinden cok farkli ama ne bileyim

mine o yanındakiler ne pastada güzel duruyooo
yaaa zaten cnm istiyoooooo nie böyle yapıosunuzzzz

canım biri krepli bohça tarihi seherin açtığı topikte var çok lezzetli oluyor içini görün diye bir ısırık attım kenarına :)))
diğeri şekerpare oda çok güzel oluyor ama biraz klasik şekerpare işte herkesin bildiği türden
ama krepli bohçayı kim yese tarifini ister deneyin kızlar vazgeçemeyeceksiniz

mine ellerine sağlık nefis görünüyor
o kürdana geçirdiğin nedir?

çocuğun bambaşka bişey ya eşimide çok seviyorum ama çocuğumu tercih ederim o benim canım kanım

mine ellerine sağlık nefis görünüyor
o kürdana geçirdiğin nedir?

çocuğun bambaşka bişey ya eşimide çok seviyorum ama çocuğumu tercih ederim o benim canım kanım

sağol Sultan,
krepli bohça tarifi seher in açtığı doğum günü menüsüne yazmıştım resminide ekleyim dedim yapmak isteyen olursa sormak istediklerini detaylı anlatabilirim krep yapmayı bilen herkes yapabilir çok lezzetli deneyin mutlaka

Back
X