• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kimse muhabbet etmiyor
aşkı memnu günü neyse ben kayra ile ilgileneyim kuzucuğum hoşlanır hemen güler yanına gidince babasıyla koklaşıyorlar yere yatmışlar beraber

bızde yazalım ozaman burçalrdan konuşulmuş,önce tarıhler ben 77 lıyım eşım 70lı,o kova ben yengeç,burcundanda huyundanda memnunum,2.çocuk bende düşünüyorum hele kuzuma benzerse tadından yenmez,hıç üzmedı benı emdı,gazı çıktı,uyudu,sabahlamadık hıç çok şükür,uykusuzluğu olmadı,gaz sancısı olmadı,uzun süren sarılığı vardı onda üzüldüm çok,bıde kabızlığımız var 3 günde bır kaka yapar,bızımkı ayakayak üstüne atar otururken komşumuz hep arkası erkek der,alnında bıızmkınınde vardı doğum lekesı,zaten saçsız olduğumuz ıçın bıde ben pembe rengı fazla sevmedığımden erkek zannederler dışarda,kızmam ben normal gelıyor bana,erkeğe benzıyor ne yapalım

kızlar akşam kayranın mamasını hazırlarken oda çekmeceleri çekiyodu herzamanki gibi sonra bi düştü çekmeceye doğru gözümün önünde yüzü çekmecenin köşesine geldi tabi ben koşana kadar düştü allahım ağlamaya başladı ödüm koptu gözüne geldi sandım elim ayağım resmen kesildi baktım tam gözünün kenarı morarmış şişti hemen :(( gözünü kontrol ettim bişey yok rabbim korumuş melekleri korumuş allahım tüm çocukları koru rabbim... bu arada bende eşimi severek evlendim ama önce evladım derim belki eşim olmadan yaşarım alışırım onsuzluğa bi süre sonra ama oğlumu dünyalara değişmem allahım bize bağışlasın onları

hbmam/,m.,l/.;?:?"\j,./,mncbfbmnt.mkthn65kjh4uy68lk9op,.k mjluio6u5u6yiiiiilkukjulllk;jioik 7iu67iu6jj6u777777i6788gsrhftigighyihuoyujioiuojoujiuji7uj777777777jji8;'op[09op0o'[]\;p\l;pp.o'k0\l;jbhnb,jhjnunlnmujlkyj;kulkj;layhgyhaaaaarhtiy6hi6j iy ujoyr66oipkipoikjpiopkik piiik ikiokioikkikkkkkk8kjpi8lo[o87989y8op76pu8ip8098666888888888ghykjhykjhyhyu6 huyh666666666666666666666666666666666uo87u7iu8pipipi oip8886666666666666666666666666666666669p7i8pri5555555555r555555tttttttttttttt5t5ttiiiit5it5itiiibbb;nkn;kn6i8jj698687907op6o7ouiy;kjuuuuuujjyjk

bizde yazalım bari ben 79 koçiş 74 lü ben yengeç o akrep en uyumlu burç çifti olduğumuz yazıyo her yerde gerçekten tencere kapak gibiyiz çok seviyorum kocişi 2 ci çocuk düşünmekle uğraşmayalım ikisini beraber yapalım dedik:))))) valla benim kızçeler çok zor çocuklar doğduklarından beri kıçım yer gözüm uyku görmedi yaşımıza girecez halen aynılar neler çektiğimiz bi ben bi Allah bide bizim topik bilir:)) ama maddi olara hepsine gelecek hazırlayabileceğimi bilsem 2 tane daha doğururum kimi çok sevdiğim konusuna gelince elbette eşe ve çocuğa duyulan sevgiler farklı türden ama bütün hayatımı ölene dek paylaşmaya yemin ettiğim kocam herşeyden önce gelir fakat bi yamuğunu görsem gözününün yaşına bakamayacak kadarda gözü karayımdır.

senaycim bende aynen diyorum es konusunda
yaaa aslinda cocuklarim olmadan 2saat duramam ama esimden 2ay ayri kalmisligim var cocuklarim icin tabiki ama ayrilinca sadece ilk 3gunum ehhh idare edecek kadar iyi gecer sonra baslarim memet de memet diyeee ne bileyim ben boleyim belkide cok kucuk yasta evlendigim ve gozumu onda actigimdan midir bilmem
heee az oncekileride benim deliganlu buyuk oglum yazdi renkleri felanda kendi buldu hee bi oturdunmu karistirmadik yer birakmiyor

kizlar esim gorevdeydi geldi blg yi ona birakiyorum hepinize iyi geceler

iyi geceler ben yatıom ege bugun en son 12,30 civarı uyanmıştı akşam 10da uyudu yai 10 saat hiç uyumadıı
ama sabahın kör vaktınde uyanır yıneeeeeeeeeee

ben cocugum diyorummmmmmm
kocamın yeri ayrı kuzumun yeri ayrııııııııı

gunaydın kızlar benım eş konusunda sanırım çocuğum önde dıyenlerdenım ne bıleyım onada hayatta kıyamam ama selen daha başka sanırım ama eşim için tam etrsı herseyden önce ben gelıyorum kendısı tuhaf adam vesselam gecen kaynanama bıle demış sizden önce o gelır dıye o kadar tuhaf yani

Seher ne güzel işte eşin sana düşkün ailesindende çoook...
ya bence ayrım yapılmamalı ikisininde yeri ayrı yani iki çocuğun olsa hangisini daha çok severdin demek gibi birşey bence...

gunaydin bayanlar bizim yasimiza 2gun kaldi pazar dogum gunu oglumun inanmiyorum 1yil daha gectiiiii
rabbim herkese reha gibi bebe nasip etsin hic yormadi beni bu bir yil icinde cok uslu bi bebekti umarim bundan sonra kudurmaz daha yurumedi ama olsun onemli degil kilolu belki ondan yurumuyo duyo babasi
umarim yaramaz bebelerde uslanir 1yasindan sonra uykular verir rabbim onlara da uykusuz koymazlar annelerini

kızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi

cok cok gecmis olsun cicek oyyyyyyy bunlar acaip yaramaz oldular heeeeeee insanin yuregi hopluyo her an

Back
X