• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ben koyverdım artık kılo verme işini esımlle kavga ettık gecende bıraz daha verırsen bozusucaz dedı sadece dıkkat edıyorum hamur işi yemıyorum az yemek yıyıp bol su içiyorum bıde caktırmadan gunde 30 dk vıbroshape takıyorum
nufusta yazmıyolarsa gerek yok aslında yahya can demelerıne can desınler selenın göbek ısmıde nur ama selennur kımse demıyo bızde

aktiveks miydi adi neydi hani su bagirsak calistiran yogurtlar varya muge onlardan canim

o konuda ayri yahya kimlikte yazmiyorsa solemesinler okula gidincede zor olur cocuga hem anlayinca kafasida karismaya baslar

hııı anladımm betülcüümmm aama onların fazlasıda zararlı sen günde kaç tane yiyodun öyle
bende 1 tane yiyodum kayısılısını sanırım o kilo verdimişti

aynen sehercim kafaya takınca verimiyo bu kilolar onun için bende sadece mekik çekiyorum
karnım sıkılaşsın diye

yanlismi yazdimki 4tane olacak ginde kiz neki onlarin capi kucucuk zaten yarim su bardagi anca

yoo komik değil çiçek.
senin eşinin adıda yahya değilmiydi yaw ne tesadüf bööle

gunde dorttu ama sadece bir hafta dayandim sonra biraktim ama enteresan olan geri almadim ben verdigim kilolari
genelde alirdimda

bilmemki betülcüm zararlıymış işte ne bilim birinin dediği diğerininkini tutmuyo

kiz muge benim dedigim sirf yogurt icinde meyve yoktu sonradan ciktiysa bilmiyom

çiçek bnede ne yazacaktım diyorum cnm siz can diceksiniz arkadaşlarıda öyle der ee sorun ne ayrıca komik değil bence çünkü ööle takılacak bi isim değil mesela ben canı görsem aay ne yakışıklı çok karizmatik derim sen yahya can diye tanıştırsan da garip gelmez içeriğe bak sen :)) herkes ööle yapar özellikler kızlaarrrr ehehehe

kiz gidiyim dedim kaldim goruyonmu
dogru zararli olabilir ama ben yaptigimda onlar yeni cikmisti herkes ovuyodu karalama baslamamisti henuz

anladm betülcüm hadi git sennnn :))))

bencede komik değl ama can daha çok yakışıyo :)

yahya peygamber ismi cokta guzel ama cocugun kafasi karismasin derim ben kimlikte yazmiyorsa
ama esinin tarafi fazla gormuyosa o denli sorun olmaz

bende gideyim demir bey birazdan uyanır
eşim hala hasta
öffff Allah herkese sağlık versn

cicek canim ihtiyacin yook valla benim boy 1.58 kilom 61 ne diyon sen yaaaaaa
ama yinede yazayim sabah ac karnina
8de bir tane 1saat sonra hafif kahvalti
oglen 1tane yaninda ekmeksiz corba salata
ikindi bir tane yaninda 1avuc kuru meyve
aksam birtane yaninda yemek ne varsa az yagsiz ve en gec 6 da
7de meyve sonra sabaha kadar bayilmayacak derecede ac kaliyosun
sadece 1hafta dayandim ben bogaziam cok duskunumde

hımm ama sen emziriyosun artıkın sabredip sonra veirceksin kilocukslarını:)

ben koyverdım artık kılo verme işini esımlle kavga ettık gecende bıraz daha verırsen bozusucaz dedı sadece dıkkat edıyorum hamur işi yemıyorum az yemek yıyıp bol su içiyorum bıde caktırmadan gunde 30 dk vıbroshape takıyorum
nufusta yazmıyolarsa gerek yok aslında yahya can demelerıne can desınler selenın göbek ısmıde nur ama selennur kımse demıyo bızde

nüfusta da yazıo canım

o konuda ayri yahya kimlikte yazmiyorsa solemesinler okula gidincede zor olur cocuga hem anlayinca kafasida karismaya baslar

var şeker kimliğindede yazıo ama iki ayrı isim sonuçta. bu arada benim eşimin de adı Yahya şaka gibi yani oğlan da Yahya Can oldu sanırım o yüzden eşimin tarafı birleşik isimmiş gibi yahyacan dio

çiçek siz nerde yapııyosunuz d. gününü can canın

bana mekan bulun yaaaa ist.da

canım biz zekeriyaköyde ormanda oturuyoruz burda annemin arkadaşının ormanın içinde bi restoranı var çok güzel orda yapıcaz dışarıyı süslicez fix menü hem tanıdık yeri iyi oldu yani.
yoo komik değil çiçek.
senin eşinin adıda yahya değilmiydi yaw ne tesadüf bööle

evet canım eşim de Yahya :P

uhuuuuuuuuuuuuuu muge git dedi banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kussemmi yoksa azad etti diye sevinsemmi
neyse kotu bir espiriyle bu gunluk veda ediyorum size carsidan birsey isteyen varmi

cicek oleyse yapcak birsey yok bizimkide ahmet reha ama biz reha diyoz esimin tarafi ahmet diyo cocuk donup bakmiyo onlara sonra reha diyolar hehehehe

çiçek bnede ne yazacaktım diyorum cnm siz can diceksiniz arkadaşlarıda öyle der ee sorun ne ayrıca komik değil bence çünkü ööle takılacak bi isim değil mesela ben canı görsem aay ne yakışıklı çok karizmatik derim sen yahya can diye tanıştırsan da garip gelmez içeriğe bak sen :)) herkes ööle yapar özellikler kızlaarrrr ehehehe

yahya peygamber ismi cokta guzel ama cocugun kafasi karismasin derim ben kimlikte yazmiyorsa
ama esinin tarafi fazla gormuyosa o denli sorun olmaz

eheheheh ya şimdi arada ben bile yahyacan diyorum sonra diyorum kia caba dışardan birine komik mi gelir ehehehe neyse içim rahatladı sağolun kızlar:P

yahya can komik değil am kimlikte yazmıyorsa söylemeyebilirler. daha ufak çünkü büyüyünce isterlerse yahya desinler.
bizim göbek adımız da zeynep

Back
X