• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

valla annende hıc dusunmuyomu gulum ya senı kolay mı ıkı çocukla
kızlar seloşun dişi gözuktu bu gun baktım elıme geldı çok sevındım

hıımm susam çok yağlıya ondan sanırım..bende 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 2 zeytin çay kahvaltım böyleydi ...
2 gündür annem var diye bozdum toplamam lazım hemen şakkıdı
anacım o ne öyle ya onla doyulurmu kafamçokkarıştı

eheheheh ya şimdi arada ben bile yahyacan diyorum sonra diyorum kia caba dışardan birine komik mi gelir ehehehe neyse içim rahatladı sağolun kızlar:P
yahyacan çok tatlı duruyo belkide canı bildiğimizden öyle geliyodur:)

gözünüz aydın seher sonunda ohh:))

ardaya ve cancin conuma çok geçmiş olsun

şu 3harfli mevzularından bende tırsarım lohusayken hiç düşünmedim öle şeyleri ama gerçek bir kaç hikaye bende biliyorum

Bu arada korkmayın bİŞey anlatıcam eŞİmİn yengeİsnİn kardeŞİ 5 ay Önce doĞum yapmıŞtı. Ya kafayı yemİŞ ya gerÇekten doĞruyu sÖylÜyo 3 harflİlerİ gÖrÜyomuŞ evde hatta bebeĞİ bİle kÖtÜ gÖsterİyolarmıŞ bazen bÖÖle kendİ kendİne konuŞmaya baŞlamıŞ.
többbeeeeeeeeeeeeeeee tanrımmaaaaaa
canım hiç aksatmadan her gece saat 2 de bazen yarım saati bulan kendini kasarak ağlaması oluyo.2 gündür sesi kısık.çok üzülüyorum.sebebi ne diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim.ama elimden hiçbişey gelmiyo.tahlil yeni yaptırdık .şükür temiz çıktı.izmirde tanıdık doktorumuz vardı bi sürü para verdim götürdüm bişeyi yok dedi.huyu dedi.ama resmen canı yanıyomuş gibi ağlıyo.
uzattım kusura bakmayın ama çok içim acıyo ağlamasına.
idrar kültürünede baktırın cnm bizimkinde enfeksiyon çıkmıştı o yüden diyorum Allah korusun huysa bilemem tabii :)
kızlar birşey sorucam ben oğlişe hergün kahvaltısına bir adet ceviz katıyorum şimdi bebelacdan msj geldi 2-3 günde bir çay kaşığı kadar ekleyebilirsiniz diyor ben çok m veriyorum acaba ???
Deniz tombul Şirvan bugün kına gecesine gidecekti kuafördedir şimdi o.....
Ben korkmam öyle şeylerdennnn
bende hergün veriyorum cnm bi tane cevizin yarısını
ay kafayı yicem az önce evi nasıl makineledim biliyomusunuz zeyenp iki bacağıma yapışmış arkamda yürüyo zerende ona yapışmış bende elimde makina gıdım gıdım yürüyüp yaptım bu işi ay çıldırmamak elde değil imdaaaaat diye bağırasım geliyo bide üstüne annem aramazmı kızlarıma henüz 2 saat bile bakmamış olan annem tutturmuş almanyadan teyzen gelecek çocukları kayınvalidene bırak cumaları boşsun nasılsa havaalanına gidip alın diyeee anneeee ben boş değilimmmmmmmm iki çocuğum var benim dedimmm bide bağırıp çağırmazmı hem bana bi yardımın yok hemde isteklerin bitmiyo dedim kapattım
ay gözümün önüne geldide trencilik oynuyomuş gibi Allah sana sabır ve güç versin şenaycım zoorrrr

ooohhhh çok şükür valla ben rahatladım burda
inş. ağrısı sızısı olmadan pıtır pıtır çıkar dişleri

konuşmayın kızlar onlardan
lohusayken yalnız bırakılmaz denir beni bi kere annem bırakmıştı
ödüm şeyime kaçmıştı
başladım duaları okumaya derken uyumuşum bebişimle :)))

neyse ben ksaçar demir kaka yapmış her yer koktuuuu
emzirip uyutiim aşk kuşumuuu

slm.kızlar..
geçmişe azcık bakıverdim de kilo muhabbeti olmuşş:(((
sabah egeyle yürüyüşe çıktık ve ''k flakes ''aldım bunu da deniyeyimde hatrı kalmasın:))))
birde x tra jel'alıcam hafta sonu bir işe yararsa yazarım!!!!

ya o extra jeli 2-3 gündür düzenli kullanıyodum
dün sürdükten sonra terlemek için kemer var onusıktım karnıma
açtığımda karnım kıpkırmızıydı bide çatlaklarım çok benim belli olmuuyodu karnım kızarınca çatalaklarım nasıl ortaya çıkmış
çok moralim bozuldu bu sabah sürmedim

sultan ne kemeri sıktın anlamadım
kızarmış olması kaslarının çalıştığı anlamına gelir

çatlak benim kalçalarımda var:(((
çok belli olmasada var:(((
esmer ve pürüzsüz vücüdümmm niye yok benim:(((

slm.kızlar..
geçmişe azcık bakıverdim de kilo muhabbeti olmuşş:(((
sabah egeyle yürüyüşe çıktık ve ''k flakes ''aldım bunu da deniyeyimde hatrı kalmasın:))))
birde x tra jel'alıcam hafta sonu bir işe yararsa yazarım!!!!

bende alıcktım şenay gaza getirdi ama
sitesinde emzirenler için uygun değildir diyo
herkeste aynı etkiyi yaratmıomuş inş. sende işe yarar hadi hyırlısı

ya sabah bime uğradım sauna belt doğru yazdıysam:)))ondan vardı ama işe yararmı ki emin olamadım almadım bende.

bende çatlak yok çok şükür
bnm tenim elastikeymiş ondan çatlamadı bide mustela kullandım düzenli olarak

Back
X