Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gndür antibiyotik kullanmıyosunuz dimi geçmiş olsun kıyamam yaaselam
tam selen kucağımda yazmaya başladım huysuzluk yaptı bıraktım. aradan 3 saat geçmiş ancak yazabildim
herkes hasta sanırım geçmiş olsun
eşim ve ben de katıldık hastalar kervanına. ne pis mikropmuş ya. herkes hasta. benim de boğazım feci acıyo. vücudum ağrıyo.Allah şifa versin hepimize
okumuştum geçmişi ama unuttum
mügecim başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun
kayra biraz daha iyiymiş. gözünaydın burcu
didem zor bir sınavdasın gerçekten. Allah yardımcın olsun
sultan atlattın misafirleri geçmiş olsun
sinemcim üzme kendini hepimizin çıldırma anı oluyo arada. dün akşam ben de ağlıycaktım nerdeyse. hem hastayım her yerim ağrıyo. selen de saçma sapan şeyler isteyip olmayınca ağlıyo. sabahın 8 inde kalkmışım saat olmuş 1.30 hala uyumuyo.eşimde karşımda koltukta uyukluyo. çıldırmama ramak kalmıştı ki uyudu selen
başka hatırlayamadım kusura bakmayın
selen de hala aynı şiddette öksürüyo 10 gün olcak nerdeyse geçmedi hala.
sen gel bana cicim hallederim ben :)bence çok güzel ayakkabılar kışın zaten açık renkler pek gitmıyor selin
benimde baş parmağımda tırnak batması oldu ya çıkaramadımda nasıl acıyor basamıyorum üstüne
Allah ii günlerde kullanmayı nasipm etsin cnm kazasız belasız inşallahslm bayanlar çalışanlar dışında artık çoğu kişi giremıyor sanıyorum ben gibi yaramazlardan fırsat olmuyorki
yasemin ayakkabılarını güle güle kullansın demircikte öyle
mügecim eşin gitmiş allah kavuştursun
hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun
benimde bir kaç gundur tadım yok ecemde bişey yemıyor az önce çorba verdım yine yemedi ne olacak bu çcouk anlamadım nasıl dayanıyor bu kadar açlığa artık ne yapacağımı sapıttım
az önce babam geldı araba almıs bende tur attım çok güzel çok sevındım onlar adına canım babam herşeyin iyisine layık![]()
tuğba hayırlı olsun canım babanın arabası
kaza bela vermesin Rabbim
yasoşun ayakkabıları çok güzel
spor ayakkabıyı seviyorum
erkeği kızıda yok bana göre
çok rahat gözüküyorlar
ben kurbanda jile giydirmiştim okul jilesi gibi
altına spor aldım yine
seviyorum Haute Couture giyim tarzını:))
bizimkilerde bundanEn ucuz ADIDAS SAMOA CF I BEBEK AYAKKABISI (25)