• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

bence çok güzel ayakkabılar kışın zaten açık renkler pek gitmıyor selin

benimde baş parmağımda tırnak batması oldu ya çıkaramadımda nasıl acıyor basamıyorum üstüne

geçmiş olsun tuğba halledebilirsin inşallah ufacık bişi de olsa insanın canı sanki hep orda oluyor. benimde bileğim kötü :( yavaş yavaş yürüyorum acıyor

tuğba baban güle güle kulansın arabasını..
sana da geçmiş olsun tırnak batması kötü olur...

Yasoşun ayakkabıları Alp'in kine benziyor
daha alçak bizimki güle güle giysin kuzuuuu
TuğbaCım çoook sevindim baban için
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

selam
tam selen kucağımda yazmaya başladım huysuzluk yaptı bıraktım. aradan 3 saat geçmiş ancak yazabildim
herkes hasta sanırım geçmiş olsun
eşim ve ben de katıldık hastalar kervanına. ne pis mikropmuş ya. herkes hasta. benim de boğazım feci acıyo. vücudum ağrıyo.Allah şifa versin hepimize
okumuştum geçmişi ama unuttum
mügecim başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun
kayra biraz daha iyiymiş. gözünaydın burcu
didem zor bir sınavdasın gerçekten. Allah yardımcın olsun
sultan atlattın misafirleri geçmiş olsun
sinemcim üzme kendini hepimizin çıldırma anı oluyo arada. dün akşam ben de ağlıycaktım nerdeyse. hem hastayım her yerim ağrıyo. selen de saçma sapan şeyler isteyip olmayınca ağlıyo. sabahın 8 inde kalkmışım saat olmuş 1.30 hala uyumuyo.eşimde karşımda koltukta uyukluyo. çıldırmama ramak kalmıştı ki uyudu selen
başka hatırlayamadım kusura bakmayın
selen de hala aynı şiddette öksürüyo 10 gün olcak nerdeyse geçmedi hala.

mügecim Allah kavuştursun canım. ayrıca huysuzluklar konusunda da sabır diliyorum. sana bana herkese
yasemin demir ayakkabıları güle güle eskitsinler. bizim de almamız lazım ama bulamadım uygun bişey
esencim sizin de durumunuz zormuş ya. haftasonu birlikte olamamak kötü
çok şükür bizim ki hafta içi geç gelir ama en azından pazar evde.
sultancım haklısın buna şükür. çalışmaktan geç geliyolar eve başka şeyden değil

tuğba hayırlı olsun canım babanın arabası
kaza bela vermesin Rabbim
yasoşun ayakkabıları çok güzel
spor ayakkabıyı seviyorum
erkeği kızıda yok bana göre
çok rahat gözüküyorlar
ben kurbanda jile giydirmiştim okul jilesi gibi
altına spor aldım yine
seviyorum Haute Couture giyim tarzını:))
bizimkilerde bundan
En ucuz ADIDAS SAMOA CF I BEBEK AYAKKABISI (25)

herkese iyi akşamlar ve mutlu hafta sonları...
kıslar geçmişe göz attım da dmir hastamış geçmiş olsun
selin güle güle giysin aakkabılalını:)
sultan gözünaydın isafir olayını hallettin...

bir de ben ruveydanın mesajını selamnı sitem için değil selam ualştırayım diye yazdım... vakit bulamıyo olabilir hamile bi tane var ve okul... ha tabi bi selam verip çıksa diyosunuz ama bence gönül koymayın kasıtlı girmemezlik etmeyen arkadaşlara...

her neyse "atın ateşi balmış ve gaka yapmış" küçük hanım...:) öpüyoruz sizleri Allah a emanet olun hayırlı cumalar bu arada....

rengi çok güzel ayakakbınızın bizimki biraz da aceleye geldi. değişik renk falan yoktu. ama kızım sevdi ya gerisi boş. sabahta çıkarmamış ayağından :)

tuğbacım güle güle kullansın babacığın arabasını.cok güzel bişey gerçekten
yaseminin ayakkabıları da pek güzel. daha iyi siyap bence de
geçmiş olsun selin sana da
tuğba benim de baş parmağımda batık olmuştu. dr.a gittim çekicekti. sonra başka dr.a da gittim. tırnağın altına pamuk koy bi de pedikür yaptır dedi. yaptım geçti kolaycacık. gitmeseydim çekicekti öbürü
bişeyle onu derinin içinden çıkarıp deriden yüksekte durup uzamasını sağlıycak kadar pamuk koy. kuaförler de yardımcı oluyo canım

ay böle hemen işin kolayına kaçan doktorlara sinir oluyorum. ufacık bişi de bile iki doktora gitmek zorunda kalıyor insan

aliye bunu kuzenime de söyliyeyim.
2 ayagındaki baş parmağındaki tırnakları çektiler...
şimdi yine olmuş yine çekilecek demişler sanki çok kolaymış gibi..
söyliyeyim bellki düzelir. insallah..

ben 5.30 da kaçarım kızlar
hafiften toparlanayım
haftasonunuz çok güzel geçsin inş.
bebekler turrup gibi sağlam olsunlar:34:
herkesi öperim hayırlı hafta sonları....:71:

selam
tam selen kucağımda yazmaya başladım huysuzluk yaptı bıraktım. aradan 3 saat geçmiş ancak yazabildim
herkes hasta sanırım geçmiş olsun
eşim ve ben de katıldık hastalar kervanına. ne pis mikropmuş ya. herkes hasta. benim de boğazım feci acıyo. vücudum ağrıyo.Allah şifa versin hepimize
okumuştum geçmişi ama unuttum
mügecim başınız sağolsun canım. mekanı cennet olsun
kayra biraz daha iyiymiş. gözünaydın burcu
didem zor bir sınavdasın gerçekten. Allah yardımcın olsun
sultan atlattın misafirleri geçmiş olsun
sinemcim üzme kendini hepimizin çıldırma anı oluyo arada. dün akşam ben de ağlıycaktım nerdeyse. hem hastayım her yerim ağrıyo. selen de saçma sapan şeyler isteyip olmayınca ağlıyo. sabahın 8 inde kalkmışım saat olmuş 1.30 hala uyumuyo.eşimde karşımda koltukta uyukluyo. çıldırmama ramak kalmıştı ki uyudu selen
başka hatırlayamadım kusura bakmayın
selen de hala aynı şiddette öksürüyo 10 gün olcak nerdeyse geçmedi hala.
10 gndür antibiyotik kullanmıyosunuz dimi geçmiş olsun kıyamam yaa

bence çok güzel ayakkabılar kışın zaten açık renkler pek gitmıyor selin

benimde baş parmağımda tırnak batması oldu ya çıkaramadımda nasıl acıyor basamıyorum üstüne
sen gel bana cicim hallederim ben :)
slm bayanlar çalışanlar dışında artık çoğu kişi giremıyor sanıyorum ben gibi yaramazlardan fırsat olmuyorki

yasemin ayakkabılarını güle güle kullansın demircikte öyle
mügecim eşin gitmiş allah kavuştursun
hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun

benimde bir kaç gundur tadım yok ecemde bişey yemıyor az önce çorba verdım yine yemedi ne olacak bu çcouk anlamadım nasıl dayanıyor bu kadar açlığa artık ne yapacağımı sapıttım
az önce babam geldı araba almıs bende tur attım çok güzel çok sevındım onlar adına canım babam herşeyin iyisine layık:9:
Allah ii günlerde kullanmayı nasipm etsin cnm kazasız belasız inşallah

tuğba hayırlı olsun canım babanın arabası
kaza bela vermesin Rabbim
yasoşun ayakkabıları çok güzel
spor ayakkabıyı seviyorum
erkeği kızıda yok bana göre
çok rahat gözüküyorlar
ben kurbanda jile giydirmiştim okul jilesi gibi
altına spor aldım yine
seviyorum Haute Couture giyim tarzını:))
bizimkilerde bundan
En ucuz ADIDAS SAMOA CF I BEBEK AYAKKABISI (25)

güle güle giysin idil hanımda
yanlış hatırlamıyosam deniz elaya da bundan almıştı

kızlar bende birazdan çıkarım ee malum yavaş yürüyoruz. anca giderim servis yerine. iyi akşamlar. gülşenin söylediklerinin hepsine amin diyorumm

Back
X