• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Selam

Şirvancım Aras bence çok güzel bir isim,çok güçlü bir isim çağrıştırıyor bana.Daha önce de yazmıştım zaten Aras ı beğendiğimi.Yağmuru hiç düşünmem erkek isminde,Sultanın dediği gibi feminen.Ayy sen böyle yazdıkça hazırlık çekmece falan ben bile heyecanlandım.Saçını da boyatma bence,doğumdan sonra boyatırsın.

Tuğba geçen yazamadım,babanın arabası hayırlı olsun,hayırlı yolculuklar yapsınlar.

Dün günümüz vardı,arkadaşımla buluşacaktım,geç kaldım.Sonra taksiye bineyim dedim.Önümüzdeki araba ani fren yaptı,tabi biz de,nasıl feci bir şeydi,dedim gidiyoruzz.Miray Allahtan yanımda değildi,ödüm kopardı.Ucuz atlattık,öndeki aracı azcık öptük.

Bu günde her yaştan çocuğu olan anne var.Çocuğu küçük olanlar zorluklardan bahsedince çocuğu ÖSS ye girecek anneler var 2 tane,diyorlar,hiç konuşmayın,en zor dönem bu dönem.Çocuklarımız için herşeyin hayırlısını versin Rabbim!

iyi akşamlar kızlar.elif allah korumuş valla iykide miray yanında değilmiş gerçekten.sultan keremcik güle güle giysin cicilerini.tuğba sende iyi günlerde kullan aldıklarını.
şirvan canım yardımcı tutmak süper bi fikir bence sen anne ne veya tatile gittiğinde yardımcında izin kullanır olmadı maaşından birazda kesersiniz.
bizde akşama doğru hastaneye gittik kendi dr muz yoktu ama cerahpaşadan dr vardı adam çok ilgildendi çok güzel muayne etti ve anlattı.boğaz ve kulaklarımızda enfeksiyon varmış azılarımız da gelmek üzereymiş öksürüğün sebebi geniz akıntısıymış.grip enfk.kapmışız.geçer annesi üzülme dedi.tabi hastanede epey sıra vardı herkes ama herkes hasta yaa... bi tane kadın vardı 2.5 yaşında oğlu vardı bide 2 aylık bebeği kucağında aklıma hamişlerimiz geldi kadın çok zor dedi bana kaza sonucu olmuş ama çok güzel dedi.

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler..
dun hastaneye gittik su cicegi olmus kuzum. krem yazdi cicekleri icin.kasinti icin damla..genitalbolgesinde ve agzinin icindede cikmislar onlar cok acir dedi uyusturucu bi losyon yazdi onlar icinde.. dun gun icinde 3kere uyudu 1er saatten aksamda 7bucukta uyudu ama gece saat basi cigliklarla uyandi.bugunde agri kesici verdim oglenden sonra keyfi yerine geldi.yine aksam 7bucukta mayisti uyudu.. 14gun evde olcak cocuklarla temasi ve disarda kapali ortamlar yasak..
nerden kaptigina gelince benim kizim 2aydir krese gidiyor. yaklasik 3hafta once sabah elayi birakirken kresteki bi cocugun su cicegi cikarttigini annesi aramalari gerektigini konusuyordu ogretmenleri hemen annesi aldi ama solunum yolu ile gectigi icin bi hapsirigi metrelerce otedeki cocuga bulasmaya yetermis.anlicaginiz ondan gecti zaten hastaligin kulucka donemi yaklasik 20gun..

bu arada hasta olan kuzucuklara gecmis olsun.. annelerinede sabir diliyorum :) malum benim kizim cok hastalanir onlar hastayken cok yipraniyoruz, allah sabir versin

tEŞEKKÜR EDERİM çAĞLA,eLA YA DA GEÇM,İŞ OLSUN,Ç,ÇEK AŞISI YAPTIRMIŞ MIYDINIZ?Aşı olanalr hafif atlatır diyorlar,sizin baya yoğun geçiyor sanırım.
Bu arada sen çalıştığın için mi kreşe gidiyor Ela?Nasıl,kreşe alıştı mı,zorluk çektiniz mi?Ben de seneye versem mi diye düşünüyorum,ş,imdi annem bakıyor ama gelip gitmekte zorlanıyor bize.O şikayet etmiyor gerçi ama benim içim rahat etmiyor.Deneyimlerinizi yazar mısın?
Miray, kızım, bu arada:-)

ay kusura bakma ya:69: okdr cok arkadas varki karistiriyorum..
tsk ederim aslinda cok yogun atesli gecmiyor.asi yaptiramadik ocakta oluzcakti ama uzun zaman ortakulak iltihabi cektigimiz icin doktor yapmak istemedi. artik ihtiyacta kalmadi sanirim..
ben viyanada yasiyorum ve benim dogumdan sonraki annelik iznim 15aralikta bitti ama eski isyerime saatlerim uymadigi icin dönmedim suan issizim..ya is ya dilimi gelistirmek icin kurs yada ikinci bebek olcak.benim krese verme sebebim aslinda bunlarin hicbiri.ela canayakin bana cok bagli olmayan bi cocuk ve aksamakadar evde napicak yada benimle ne kadar oynayabilir dusuncesiyle verdim.kendi yasitlariyla enerjisini atsin,oyunlar ve onun yasina uygun aktivitelerde bulunsun diye verdim.. zaten benim baktircak kimsem yok.annem TRde yasiyor kvalidem rahmetli kizkardesim felanda yok..ikinci bebek gelirse bidahaki sene ozamana kadarda ela tamamen adapte olsun krese istedim daha erken verdim..
ilk bikac gun anlamadi zaten yarim saat 45dk bi saat 2saat 3saat sekilde gitti.. sonra anladiki ben onu birakip gidiyorum biraz agladi huysuzlukyapti ama coksurmedi 1hafta felan sonra sadece birakirken ve sonrasinda ilk yarim saat huysuzlandi.. sonra sadece birakirken aglayip iceri girdigi anda sustu..simdi ise kendi giriyor bana baybay yapiyor:)

bende seneye kreşe vermeyi düşünüyorum ..
yani eylül gibi ... 2.5 yaşında olur..

tuvalet eğitimini inş. yaza hallederim.. tabikide...

elif sanada geçmiş olsun.. allah beterinden saklasın...

calla .. kızınada geçmiş olsun. inş. en kısa zamanda atlatır...
fazla kaşımazda leke kalmaz...

kızlar eve bir yardımcı istiyorum .
hem ev işlerine hemde bebekle ilgilensin diye...

tanıdık bir arkadaşında evinde var. yatılı çok rahat diyor.. ama o çalışıyor...
ben yatılı istemiyorum . rahat edemem gibi geliyor...
sabah gelsin akşam gitsin diyorum. hafta sonları olmasın diyorum .

sonra aklıma ben dışarı çıktığımda yani gündüz gezmeye gittiğimde yada eşim seyehata gittiğinde anneme gidip kaldığımda.. yada oldu aydına gittim . 1 hafta gelmedim o zaman ne olacak ..

bir türlü işin içinden çıkamadım...
ama biride şart ...
gittiğim yerde onu taşımak bana göre değil.....
karar veremiyorum...
fiyatıda 1000 tl falan...mış....
cnm sende öyle anlaş sabahtan akşama kadar haftasonu yok oraya buraya gtiğinizde eşinle almazsın yanına maaşını ona göre verirsin

dün akşam kardeşimler ve annem bizde kaldı....

bizim meçhul beyin kıyafetlerini çekmecelere yerleştirdi...
kardeşim ilk önce baranın dolabında boş çekmece ayarladı ve yerleştirdi...
oyun parkını kurdu.... meçhul bey onda yatacak malesef...

o işte bitti... iyiki kardeşim varmış....
keşke benimde kız kardeşim olsaymış
ne güzel bir telaş car süt kokulu bebek geliyor:)

Selam

Şirvancım Aras bence çok güzel bir isim,çok güçlü bir isim çağrıştırıyor bana.Daha önce de yazmıştım zaten Aras ı beğendiğimi.Yağmuru hiç düşünmem erkek isminde,Sultanın dediği gibi feminen.Ayy sen böyle yazdıkça hazırlık çekmece falan ben bile heyecanlandım.Saçını da boyatma bence,doğumdan sonra boyatırsın.

Tuğba geçen yazamadım,babanın arabası hayırlı olsun,hayırlı yolculuklar yapsınlar.

Dün günümüz vardı,arkadaşımla buluşacaktım,geç kaldım.Sonra taksiye bineyim dedim.Önümüzdeki araba ani fren yaptı,tabi biz de,nasıl feci bir şeydi,dedim gidiyoruzz.Miray Allahtan yanımda değildi,ödüm kopardı.Ucuz atlattık,öndeki aracı azcık öptük.

Bu günde her yaştan çocuğu olan anne var.Çocuğu küçük olanlar zorluklardan bahsedince çocuğu ÖSS ye girecek anneler var 2 tane,diyorlar,hiç konuşmayın,en zor dönem bu dönem.Çocuklarımız için herşeyin hayırlısını versin Rabbim!
geçmiş olsun cnm taksiciler zaten basıyorlarda basıyorlar

iyi akşamlar kızlar.elif allah korumuş valla iykide miray yanında değilmiş gerçekten.sultan keremcik güle güle giysin cicilerini.tuğba sende iyi günlerde kullan aldıklarını.
şirvan canım yardımcı tutmak süper bi fikir bence sen anne ne veya tatile gittiğinde yardımcında izin kullanır olmadı maaşından birazda kesersiniz.
bizde akşama doğru hastaneye gittik kendi dr muz yoktu ama cerahpaşadan dr vardı adam çok ilgildendi çok güzel muayne etti ve anlattı.boğaz ve kulaklarımızda enfeksiyon varmış azılarımız da gelmek üzereymiş öksürüğün sebebi geniz akıntısıymış.grip enfk.kapmışız.geçer annesi üzülme dedi.tabi hastanede epey sıra vardı herkes ama herkes hasta yaa... bi tane kadın vardı 2.5 yaşında oğlu vardı bide 2 aylık bebeği kucağında aklıma hamişlerimiz geldi kadın çok zor dedi bana kaza sonucu olmuş ama çok güzel dedi.
aa geçmiş lsun iiki doktora götürdün

gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler..
dun hastaneye gittik su cicegi olmus kuzum. krem yazdi cicekleri icin.kasinti icin damla..genitalbolgesinde ve agzinin icindede cikmislar onlar cok acir dedi uyusturucu bi losyon yazdi onlar icinde.. dun gun icinde 3kere uyudu 1er saatten aksamda 7bucukta uyudu ama gece saat basi cigliklarla uyandi.bugunde agri kesici verdim oglenden sonra keyfi yerine geldi.yine aksam 7bucukta mayisti uyudu.. 14gun evde olcak cocuklarla temasi ve disarda kapali ortamlar yasak..
nerden kaptigina gelince benim kizim 2aydir krese gidiyor. yaklasik 3hafta once sabah elayi birakirken kresteki bi cocugun su cicegi cikarttigini annesi aramalari gerektigini konusuyordu ogretmenleri hemen annesi aldi ama solunum yolu ile gectigi icin bi hapsirigi metrelerce otedeki cocuga bulasmaya yetermis.anlicaginiz ondan gecti zaten hastaligin kulucka donemi yaklasik 20gun..
geçmiş olsun tekrardan

bizde keremi bıraktık babanneye arkadaşlarla okey oynamaya gittik ii geldi
kereme yazı tahtası aldık duvarları boyaması die ama bu ispirtolu kalemlerle boyarsa yandık iyimi yaptık kötüm yaptık bilemiyorum:)
bu ara kalem kağıt yazsın çizsin acayip merak sardı

herkese selam arkadaşlar..
giremiyorum buraya..okuyup çıkmak zorundayım ne yazık ki..
biliyosunuz bilgisayarım kırıldı bu masa üstü ile çok zorrr..bi yapılsaydı hayırlısı ile..özledim burayı muhabbeti..
biz iyiyiz allaha şükür..herkesi öpüyoruz..:16:

iyi geceler herkese

şu saat oldu daha tıçımı yere ilk defa koydum demire yemek yediriken bile ayaktaydım
kurt var sanki otur yook süper anneyim ben hihhii

hazırlıklarım biti gibi bide yaparken demir bacaklarıma yapışmasa
annemde bile durmuyo geliyo illa anne annee :)

sıkma köfte
profiterol
muhallebili milföy tatlısı
havuç topları
patatesli toplar
mercimek salatası
peynirli poğaça

acaba azmı oldu ya bişiler daha yapsammıki :S

şirvancım bencede arkadaşların dediği gibi
konuşursun ona göre anlaşırsın zaten onlar siz tatile gidin diye bakarlar :)

çağlacım kuzuya çok geçmiş olsun

bende demiri 3 yaşındayken kreşe vermek istiyorum

burcucum üzülme bak iyileşir cnm yarın dahada iyi olur merak etme

ben kaçtım yarına zinde uyanmayalım öpüldünüzzz

nisan annelerimm özlemişim sizi yaa..bundan sonra takipteyim inş..yoğunluğumuz azaldı umutta normale dönmeye başladı..dişler mahvediyo kuzumu yaa çok agresif bisi olduk biz..yavaş yavaş düzeliyo bide malum terrible two hepimizin başında..
hasta bebişlerimize çook geçmiş olsunn..
şirvanda sormuş kaç hamile var topiğimizde cidden??
hamiş arkadaşlarda hayırlısıyla kucaklarına alsınlar süt kuzularını inşallah..

off offf offf müge menün süper olmuşş...acıkmıştım gecenin bu saatinde tost yaptık onu yiyoz bizde kös köss..:)))

bizde keremi bıraktık babanneye arkadaşlarla okey oynamaya gittik ii geldi
kereme yazı tahtası aldık duvarları boyaması die ama bu ispirtolu kalemlerle boyarsa yandık iyimi yaptık kötüm yaptık bilemiyorum:)
bu ara kalem kağıt yazsın çizsin acayip merak sardı

canım bende bir kaç gündür internetten bakınıyorum. yazı tahtalarını..
abaküslü olanları falan vardı..
bir yandan da erken mi düşünüyorum...

şu siline bilen kalemler yazmıyormu tahtada .. ben onlardan kullarım diye düşünmüştüm....

yardımcı kadın konusnda da.. günlük gezmelere gittiğimde evde mi kalacak ..

evde kalıp temizlik ütü falan mı yapar..

gerçi evde kadın olunca ütü falan birikmezki . hergünde temizlik yapılmazki..

ayyy ne bilim... hiç öyle bir durumum olmadıkıiii..

ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum...

iki çoçuğa nasıl bakacam onuda bilmiyorum...

şimdiden stresss basıyor beniii....

Back
X