• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

akşam yemeğini çok hafif yemiştik acıktık..eşim baştan çıkarıyo benii acayip iştahı açıldı adamın yaa :(

iyiii gene siz tost yiyorsunuz.. bizim burda kadıköyde soğukçu diye biri var.. adam sadece geceleri çalışıyor..
biz gece 12-1 gibi kalkar ona gidderdik..
ekmeğin içine amerikan- kavurma - salam -scuk tarzında bir şeyler koyuyor işte..

o olmaz sada kokereç yemeğe... tabiii bunlar hep saat 23 den sonra olan şeyler...

bir ara ona dadanmıştık.. düşün baranı bile sarıp sarmalayıp götürüyoduk...
arabada uyuyordu garibim...

şimdi eşim diyette ben hamile .. bir yere kımıldayamıyoruz...

şirvancım sen evden çıktığında baran onunla kalabilir mesela daha rahat edersin gittiğin yerde..veya dediğin gibi temizlik yapar rahat rahat cam falan siler siz yokken büyük temizlik yapar..
hiç stres yapma cok doğru karar vermişin

oyy oyy oyy o neymiş yaa tostu yedim canım ondan istedi şimdideee bizde başka şeyler hayal ettikte yemek için eşim poposunu kaldırıp almaya gidemedi canını istetmiyim şimdi hamilş hamiş..

gececiler yavaş yavaş dökülüyor..
melek gelmiş...

kızlar ben artık uyuyamıyorum ...
hele dün gece sabaha karşı göğsüm sıkıştı .. nefes alamadım sandım .. ilyasa seslendim. göğsümü falan ovdu da...biraz kendime geldim...

baranda bacaklarım kasılırdı.. bunda da yan yatınca göğsüm sıkışıyor sanki .
sütyeni falan da çıkartıp yatıyorum. rahat olsun diye...

haftaya dr. kontrole gittiğimde soracağım..

Selam

Şirvancım Aras bence çok güzel bir isim,çok güçlü bir isim çağrıştırıyor bana.Daha önce de yazmıştım zaten Aras ı beğendiğimi.Yağmuru hiç düşünmem erkek isminde,Sultanın dediği gibi feminen.Ayy sen böyle yazdıkça hazırlık çekmece falan ben bile heyecanlandım.Saçını da boyatma bence,doğumdan sonra boyatırsın.

Tuğba geçen yazamadım,babanın arabası hayırlı olsun,hayırlı yolculuklar yapsınlar.

Dün günümüz vardı,arkadaşımla buluşacaktım,geç kaldım.Sonra taksiye bineyim dedim.Önümüzdeki araba ani fren yaptı,tabi biz de,nasıl feci bir şeydi,dedim gidiyoruzz.Miray Allahtan yanımda değildi,ödüm kopardı.Ucuz atlattık,öndeki aracı azcık öptük.

Bu günde her yaştan çocuğu olan anne var.Çocuğu küçük olanlar zorluklardan bahsedince çocuğu ÖSS ye girecek anneler var 2 tane,diyorlar,hiç konuşmayın,en zor dönem bu dönem.Çocuklarımız için herşeyin hayırlısını versin Rabbim!
allah korumuş elif büyük gecmiş olsun cnm

kızlar eve bir yardımcı istiyorum .
hem ev işlerine hemde bebekle ilgilensin diye...

tanıdık bir arkadaşında evinde var. yatılı çok rahat diyor.. ama o çalışıyor...
ben yatılı istemiyorum . rahat edemem gibi geliyor...
sabah gelsin akşam gitsin diyorum. hafta sonları olmasın diyorum .

sonra aklıma ben dışarı çıktığımda yani gündüz gezmeye gittiğimde yada eşim seyehata gittiğinde anneme gidip kaldığımda.. yada oldu aydına gittim . 1 hafta gelmedim o zaman ne olacak ..

bir türlü işin içinden çıkamadım...
ama biride şart ...
gittiğim yerde onu taşımak bana göre değil.....
karar veremiyorum...
fiyatıda 1000 tl falan...mış....
şirvan en iyisini düşünmüşsün
aylık 1.00 liraysa

haftalık 250 demek
sen eşinle tatile yada aydına gidersen 1 hafta gelmezse 750 veırsın baştan konuş

gündüz gezmelerınede gidersen evde kalsın temızklık ütü yapsın diyecem ama evideöle pat iye kime güvenıp bırakcan tanıdık bulursannn iii olur
dün akşam kardeşimler ve annem bizde kaldı....

bizim meçhul beyin kıyafetlerini çekmecelere yerleştirdi...
kardeşim ilk önce baranın dolabında boş çekmece ayarladı ve yerleştirdi...
oyun parkını kurdu.... meçhul bey onda yatacak malesef...

o işte bitti... iyiki kardeşim varmış....
ohhhhhh ne güzelllllllll
bizde keremi bıraktık babanneye arkadaşlarla okey oynamaya gittik ii geldi
kereme yazı tahtası aldık duvarları boyaması die ama bu ispirtolu kalemlerle boyarsa yandık iyimi yaptık kötüm yaptık bilemiyorum:)
bu ara kalem kağıt yazsın çizsin acayip merak sardı
evet ya ege de aynı

bide yazarken biyyyyyyy iki üçççççç diyor gelde yeme bu cocuguuu

nisan annelerimm özlemişim sizi yaa..bundan sonra takipteyim inş..yoğunluğumuz azaldı umutta normale dönmeye başladı..dişler mahvediyo kuzumu yaa çok agresif bisi olduk biz..yavaş yavaş düzeliyo bide malum terrible two hepimizin başında..
hasta bebişlerimize çook geçmiş olsunn..
şirvanda sormuş kaç hamile var topiğimizde cidden??
hamiş arkadaşlarda hayırlısıyla kucaklarına alsınlar süt kuzularını inşallah..
4 hamile varrr gülşencim
şirvan başı cektii
çiçek
rüveydax
sevgi.......

iyi geceler herkese

şu saat oldu daha tıçımı yere ilk defa koydum demire yemek yediriken bile ayaktaydım
kurt var sanki otur yook süper anneyim ben hihhii

hazırlıklarım biti gibi bide yaparken demir bacaklarıma yapışmasa
annemde bile durmuyo geliyo illa anne annee :)

sıkma köfte
profiterol
muhallebili milföy tatlısı
havuç topları
patatesli toplar
mercimek salatası
peynirli poğaça

acaba azmı oldu ya bişiler daha yapsammıki :S

şirvancım bencede arkadaşların dediği gibi
konuşursun ona göre anlaşırsın zaten onlar siz tatile gidin diye bakarlar :)

çağlacım kuzuya çok geçmiş olsun

bende demiri 3 yaşındayken kreşe vermek istiyorum

burcucum üzülme bak iyileşir cnm yarın dahada iyi olur merak etme

ben kaçtım yarına zinde uyanmayalım öpüldünüzzz

ohhhhhhh süper yok anacım yeterrrrrrrr

bizde eşimle sinemaya gıttık dolaştık alışverış merkezınde bişeyler aldık

anemi aradım nasıl duruormu diye dedesıyle uyumuşlar
pes yani evdeykn uyumuyor gündüzlerii orda uyumuş

gittikkk bizi balkonda beklıyorlar arabayıı ta ilerıden tanıdı gece vakti anneeeeeeeeee baba el sallıyor aprtmana girdik egenın sesleri ta aşagı seslnıyor annnnnnneeeeee

bi saıldı bi sarıldıııııı
nasıl öpüyor

kuzumm

annemlr diyorki
masumdu aglamadı iç ama sanki buruk buruk durdu diyor bak siz gldiniz nasıl mutlu mutlu diyo
aman aglıcaktım valla
ama bizimde 2 senedir ihtıyacımız var böyle yanlız kalmaya eşim diyor haftayada kndi annesine bırakalımmış

oldu canım dedimmmmm

belki yarın hava soguk olmazsa kayınvalideme gıderım

şuan gayet saganak yagmur var

iyi gecelerrrrrr

ohhhhhh ne güzelllllllll
evet ya ege de aynı

4 hamile varrr gülşencim
şirvan başı cektii
çiçek
rüveydax
sevgi.......

gittikkk bizi balkonda beklıyorlar arabayıı ta ilerıden tanıdı gece vakti anneeeeeeeeee baba el sallıyor aprtmana girdik egenın sesleri ta aşagı seslnıyor annnnnnneeeeee

nasıl öpüyor

kuzumm

annemlr diyorki
masumdu aglamadı iç ama sanki buruk buruk durdu diyor bak siz gldiniz nasıl mutlu mutlu diyo
aman aglıcaktım valla
ama bizimde 2 senedir ihtıyacımız var böyle yanlız kalmaya eşim diyor haftayada kndi annesine bırakalımmış

oldu canım dedimmmmm

iyi gecelerrrrrr
ruveydaxla sevgiyi bilmiyodum hayırlı olsun ..
bırakın melekçim alışır sonra sonra bak anneannesinide hiç üzmemiş..eşin doğru söylüyo ihtiyacı oluyo insanın başbaşa kalmaya kafa dinlemeye..sende alışırsın bıraktıkça..

gececiler yavaş yavaş dökülüyor..
melek gelmiş...

kızlar ben artık uyuyamıyorum ...
hele dün gece sabaha karşı göğsüm sıkıştı .. nefes alamadım sandım .. ilyasa seslendim. göğsümü falan ovdu da...biraz kendime geldim...

baranda bacaklarım kasılırdı.. bunda da yan yatınca göğsüm sıkışıyor sanki .
sütyeni falan da çıkartıp yatıyorum. rahat olsun diye...

haftaya dr. kontrole gittiğimde soracağım..
hheheh şirvan nasıldı önceden degılmi bi anda 10-15 kişi yaz yaz oku oku yetıcemezdik şimdik sesızleşti topigimiz

kızceler -kızhanlar izin vermıyorrrdoktor kontrülünüz iyi güzel haberlerle gecer umarım bu arada tickrin 35 haftanda maşalllahh

ne cabuk gecıor zaman yaaaaaaaaaaa

şirvan cantanı hazırladınmıııı

haftaya belki gün verır sezeryan yaaa

hadi bakalımmmmm su gibi dogur derler ya eskilerrrrrr

:52::52:

baranı düşünemiyorum

kardeşi eve gelınce nasıl tepkiler vrıcek acaba oda küçük kuzum ya kıskanır aglar belki sen mchul beyi emzzırırken allah kolaylık versın cok zor bi süreç olucak
ama sonrası ii işte delikanlı anasııııııııı:52::52:

iyi gecler sizlereeeeeee

aynen canım .. eskiden öyleydi.. şimdi herkes yorgun düşünüyor..
yada kimse girmiyor düşüncesiyle girmiyorlar. artıkın..

zaman çabuk geçti valla bende anlamadım .. 35 haftlık oldum bile...

henüz çantamı hazırlamadım.. dün annem diyordu.. çantanı hazırlayalım diye..
haftaya o işde hallederim.

zaten gecelik falan almatyacağım ..
baranda almıştım . dünyanın parasını verdim .. sadece hastanede giydim.
onu giyecem yeniden ...

ikinci çoçuk olunca herşey hazır oluyor... hele de arasında fazla zaman yoksa...

ruveydaxla sevgiyi bilmiyodum hayırlı olsun ..
bırakın melekçim alışır sonra sonra bak anneannesinide hiç üzmemiş..eşin doğru söylüyo ihtiyacı oluyo insanın başbaşa kalmaya kafa dinlemeye..sende alışırsın bıraktıkça..
dogru sölüyorsun canımda eşime blli etmemeye calıştım hep aklımda ogluşum vardı ona belli etsem keyfimizi bozma derdi

bi kız vardı yemek yerken 26 aylıkmış benımd eoglum var ddım ama snden ufak nerd e dedıı annannsine gıttii dedım

döndü annesine anne benıde annnaneme götür dedi :):):):):)

alışıcaz oda ou bırakıp gıtmelrıme alışsın bizde bıraz kndimize vakit ayıralım

eeee muhtar olmak böyle bişey.. başı çekmek lazım dimi...
eehehheeh

bende kalkıp yatmaya çalışım .. uyumasamda vucudumu dinlendirim dimi..

iki gündür gündüzde uyumadım zaten ..

herkese iyi geceler...

dogru sölüyorsun canımda eşime blli etmemeye calıştım hep aklımda ogluşum vardı ona belli etsem keyfimizi bozma derdi

bi kız vardı yemek yerken 26 aylıkmış benımd eoglum var ddım ama snden ufak nerd e dedıı annannsine gıttii dedım

döndü annesine anne benıde annnaneme götür dedi :):):):):)

alışıcaz oda ou bırakıp gıtmelrıme alışsın bizde bıraz kndimize vakit ayıralım

eehehheeh

tabiii canım kendinize vakit ayırında egeye kardeş gelsin...

iyi geceler şirvan cantanı hazırla ben valla seni bu kadar yakın oldugunu düşünemedim takvımı görmesem daha var derdımm

mucksssssssssss

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

urla bursasu+ NAVRIS+ tugbiş123 GulsenUmut

gececiler toplanıyor yavaşyavaş bende buzdolapını tırtıklayım bakalım ne yıyebılırım

canım bende bir kaç gündür internetten bakınıyorum. yazı tahtalarını..
abaküslü olanları falan vardı..
bir yandan da erken mi düşünüyorum...

şu siline bilen kalemler yazmıyormu tahtada .. ben onlardan kullarım diye düşünmüştüm....
ta o kalemlerden bulamadık yazı tahtası aldık bi tarafına kalemle bi tarafına tebeşirle yazılıyor
10 tl çok ucuz geldi bana
internetten bktım daha pahalı

yardımcı kadın konusnda da.. günlük gezmelere gittiğimde evde mi kalacak ..

evde kalıp temizlik ütü falan mı yapar..

gerçi evde kadın olunca ütü falan birikmezki . hergünde temizlik yapılmazki..

ayyy ne bilim... hiç öyle bir durumum olmadıkıiii..

ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum...

iki çoçuğa nasıl bakacam onuda bilmiyorum...

şimdiden stresss basıyor beniii....
evde kalır iş yapar yada baranı bırakırsın 2 saatlik bi işin varsa mesela baranı alır küçüğünü bırakırsın ne biliyim bende çokkadın almışım gibi ::))

iyiii gene siz tost yiyorsunuz.. bizim burda kadıköyde soğukçu diye biri var.. adam sadece geceleri çalışıyor..
biz gece 12-1 gibi kalkar ona gidderdik..
ekmeğin içine amerikan- kavurma - salam -scuk tarzında bir şeyler koyuyor işte..

o olmaz sada kokereç yemeğe... tabiii bunlar hep saat 23 den sonra olan şeyler...

bir ara ona dadanmıştık.. düşün baranı bile sarıp sarmalayıp götürüyoduk...
arabada uyuyordu garibim...

şimdi eşim diyette ben hamile .. bir yere kımıldayamıyoruz...
haaa evet bizde gidiyorduk totçu amcaya her türlüsü vardı özellikle hamileyken geceleri çok giderdik

allah korumuş elif büyük gecmiş olsun cnm

şirvan en iyisini düşünmüşsün
aylık 1.00 liraysa

haftalık 250 demek
sen eşinle tatile yada aydına gidersen 1 hafta gelmezse 750 veırsın baştan konuş

gündüz gezmelerınede gidersen evde kalsın temızklık ütü yapsın diyecem ama evideöle pat iye kime güvenıp bırakcan tanıdık bulursannn iii olur

ohhhhhh ne güzelllllllll
evet ya ege de aynı

4 hamile varrr gülşencim
şirvan başı cektii
çiçek
rüveydax
sevgi.......

nasıl öpüyor

kuzumm

annemlr diyorki
aman aglıcaktım valla

oldu canım dedimmmmm

iyi gecelerrrrrr

arada bir bıırakın ii oluyor ya
ben bazen keremi bıraktığımızda el ele geziyoruz ya işte o zman farkediyorum ne zamanır el ele bile tutuşamadığımızı
:)

keremde yanlızca biyyy diyor öğretiyorum yok hep biy biy biy diye sayıyordeli:))
bu ara anneyede babayada anni demeye başladı ya:)

ya melek dikkatimi çekti ne zamandır yazcaktım eskiden 11 diyince uykun gelirdi bu ara baya geç saatlere kalıyosun :)ne iş kocayla bozukmusunuz hihihi
yada artık ege öğlene kadar uyuyor oh sabahlar olmasın :)

slm bayanlar müge valla aynenn daha yeni totom yer gördü belim kopuyor ya:)))

öncelikle çağla suçiçeği çıkarıyormus kızın çok geçmiş olsun umuyorum hemencecik atlatır:((

elif sanada çok geçmiş olsun allahtan dediğin gibi miray yokmus yani daha çok panik yapardın .

şirvanım bana sorarsan tutma kadın falan ne bileyimn ya bana ters gelıyor açıkçası yabancı bir kadın evinde hergün hergün canım sıkılır benim şahsen evet zor günler geçireceksın falan ama bir müddet sonra ailenın yardımıyla birlikte bu tempoya alışırsın gibi gelıyor bana maşallahın var arkidişim senin :nazar:

sultişim keremcik tathtasını ve cicilerini güle güle kullansın bu arada ceza harika sedata soyledım valla sizden korkulur resmımızı çekip faceyede koyarsınız siz dıyor:)))

mügecim bu akşam kayınvalidemın eltisinin kızının nişanı vardı ama kayınvalidemler konusmuyorlar onlarla ve evleri bitişik onları görmemek için bana geldı ama kalmadı kadıncagız kızım ecem zaten çok yoruyor dedı yedik içtik oturduk gitti canım kaynanam benım :8::8:

bende ecemi yarın göndericem kayınvalideme hem sitede gün var hemde yarın kadın gelicek temızlığe
valla sultişin dediği gibi bencede arada çoukları bırakmak çok iyi gelıyor allahtan ailelerimiz yanımızdada birde olmasalar çok zor olurdu allah uzakta ve yanlız çocuk bakanlara sabır versın

ta o kalemlerden bulamadık yazı tahtası aldık bi tarafına kalemle bi tarafına tebeşirle yazılıyor
10 tl çok ucuz geldi bana
internetten bktım daha pahalı

evde kalır iş yapar yada baranı bırakırsın 2 saatlik bi işin varsa mesela baranı alır küçüğünü bırakırsın ne biliyim bende çokkadın almışım gibi ::))

haaa evet bizde gidiyorduk totçu amcaya her türlüsü vardı özellikle hamileyken geceleri çok giderdik

arada bir bıırakın ii oluyor ya
ben bazen keremi bıraktığımızda el ele geziyoruz ya işte o zman farkediyorum ne zamanır el ele bile tutuşamadığımızı
:)

keremde yanlızca biyyy diyor öğretiyorum yok hep biy biy biy diye sayıyordeli:))
bu ara anneyede babayada anni demeye başladı ya:)

COK HAKLISIN sultiş

Back
X