• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Emelcim inan okurken saçlarım diken diken oldu.Ya desem ki siz çok iyi durumdasınız,yardım edin tabi,ama sen çalışıp didinip yeri gelip kendi ihtiyaçlarından zevklerinden kısıp kenara atmışsın,şimdi gelip bunu vereceksin,hem de senin ortak kararın olmadan.İnan çok sinir oldum.
Offf,eşin seni razı etmeye,gönlünü almaya çalışacağına küsüyor bir de,Hay Allahım!
Yani yangına körükle gitmek gibi oldu ama,okuyunca bir an çok sinirlendim!

aynen öyle elifcm en cok da pınarımdan sabah 8den ayrılıp akşam 4 e kadar çalıştım salak gibi neden birileri rahat hayat yaşasın diye mi.... hem de biliyosunuz neler yaşattı kadın bana... satsın evini ödesin ben kiradayım o da kiraya çıksın oğlu da çıksın..... offf yaaaa annem de yanımda konuşamıyorum çünkü ses yükselirse annem kötü olur diye susuyorum... ama aptallık gene bende borca soksaydım evdi arabaydı böyle olmazdı... ama işta bu aylarda araba alalım diyoduk...

hakkınızı helal edin derdimle sıktım sizi.. iyi geceler..

Topuk kanı mevzu insanın içini çok yakan bi şey di....Ben de oğlumun gözlerini bana dikip beni niye bıraktın der gibi baktığını çok iyi hatırlıyorum ve ömrüm boyu da o bakışı unutmayacağım....

Emelcim Allah yardımcınız olsun......Haklısın dediklerinde ama ....tartışmadan onunda senin gibi bakmasını sağlayabilirsen...belki anlar....inşallah sıkıntısız geçer bu döneminiz......

Benim arkadaşım var,okulda,acayip para harcıyor hep üstüne giyim ayakkabı,evinin eşyalarını habire değiştirir.Bi taraftan da ev almak istiyor.Diyoruz böyle harcarsan alamazsın,biriktir madem.Onun eşi de krediyle almazmış.Eee para biriktirmesi lazım,ama o da diyor,ben biriktiririm,sonra eşimin ailesine lazım olur,biliyorum,eşim hemen verir.Ondan biriktirmiyorum.

elifcim ben de dün gece o kararı aldım arkadaşına sonuna kadar katılıyorum ya ben evlenmeden önce aker armine sezonunu takip etmeden yapamaz her ay bişiyler alırdım... ama artık pınar önceliğim ama ona bile alırken düşünüyordum... ,
dün gece bi karar aldım asla düşünceli davranmıycam... ilk işim sattığım blezikleri(öğrenim ödemek için) peşin geri aldırmak... ne yaparsa yapsın sonra anneme ayırcam... pınarı o büyüttü bi hediye mi aldık hatırı sayılır hayır...
sonra da her ay kuyumcuya..... yatırımı kendime yapcam...... nasıl olsa bi baltaya sap olamıycaz saldım çayıra.... ama yazık..............................

Son düzenleme:
emel allah sabır versin.çok sinir bozucu bir durum.eşine sözünü geçiremezmisin.bence biraz sesini çıkar.sen çok haklısın.ama bu arada da kendini üzmemeye çalış.para çok zor kazanılıyor.bu kadar kolay çarçur edilmemeli.ben yiyemedim al sen ye.olur mu ya.

Emel'cim hiçbirimizin hayat ve sağlık garantisi yok kenarda köşede para olması lazım her zaman. bundan sonra kenara koyacağın paraya git altın falan al kendin sakla kızının geleceği söz konusu sonuçta. Eşine gelince tamam para verecek ailesine zor zamanda yardım edecek ama bütün parayı veriyorsa ben yuh derim ona. kenara yarısını falan ayırması lazım bence. Sonuçta sen çalışıp kaynana ve kayınpedere bakmakla yükümlü değilsin. kenara kendi koyduğun parayı isteyebilirsin bence

Şusıra acayp miskinim ya,elimi kaldırasım yok,daha doğrusu evde hiçbiriş yapmak istemiyor canım.Hep uyumak istiyorum.Ama dışarda alışverşte falan başka tabi:-)nasıl kurtulacağım bu miskinlikten:-(

Eşi de biliyor tabi haksız olduğunu,kestirip atmış.
Sen bilmiyor muydun para harcamayı sanki!!

uzun zamandır yazamıyorum sadece okuyorum sızleri selen kuduruk bı kız oldu tum gun onunlayım uyuyuncada yemek vs ıyıce azıttı sıpa
hastalarımıza gecmısler olsun
topuk kanı olayı bızdede aynı oldu hem hastaneden hem sağlık ocağından aldılar
emelcım allah yardımıcnız olsun ama esın cok bencılce davranıyo senın emeğin olan bişeyi sana sormadan kımseye veremez
kızlar cekılış için gec olmadımı :( yılbası geldı sayılır
sevgicim allah hakkında hayırlısını verır bebeğin kısmetıyle gelır ınsallah
bızımde sağlık ocağındakı asıları bıttı ama hepatıt a ıcı bısey demedı doktorumuz daha

bende aynıyım elıf hep uyku halı mevcut ne iş ne güç bide sanki millet biliyoda bu halimi 4 gun ust uste mısafır geldı:(

Yoo bence degil Seher.Bu cuma çeksek,Haftasonu hediye alır,Pzt d yllrız.2 günde gidior zaten.İş katılım olsun.
Bu da olursa,5. çekilişim olacak:-)))
çekiliş manyağı Elif hihihiii

iyi akşamlar kızlar

kreş konuşulmuş bende demiri 3 yaşında kreşe vermek istiyorum
onu kreşe verdiğim kışın yazında da hamile kalmayı planlıyorum
gelecek senede oyun grubuna vericem ben güven konusunda pek sorun olacağını sanmıyorum
sonuçta hepsi çocuk bigün o onun canını yakıyosa diğer gün bnm çocuğum yakabilir
sözden anlamıyolar ki önemli olan eğitim veren kişilerin iyi olması
araştırılınca bulunur...eminimki çokta faydalı olur

ay aşk ve cezayı izliyorum oğlu lösemi teşhisi konuldu
içim çok kötü oldu Allah sağlık versin

emelcim gerçekten çok zor bi durummuş Allahım tez zmnda feraha çıkarsın sizi
ama eşinin yaptığıda gerçekten çok bencilceymiş ailesinide düşünecek tabi
en başta kızını düşünmesi gerekti

seher ve elif bi kontrol edin bakim kendinizi yeni hamişler katılmasın :))))

bizde bugün çıktık dolaştık oğluşla hava süperdi
bitek kazakla çıktım dışarı hep kaydırağa bindik bide düştü
sağolsun kafasını vurdu "anne uufff aacciidıı" diyo sıpam illa öpeceksin
yoksa geçmiyo acısı :)

yok sanmam canım ben hap kullanıyorum e aksatmam su ara ıkıncıyı dusunmedığım ıcın ama olucaksada olmustur derım napayım :)
bızımde aynı ılla öpüceksin düşünce

yok sanmam canım ben hap kullanıyorum e aksatmam su ara ıkıncıyı dusunmedığım ıcın ama olucaksada olmustur derım napayım :)
bızımde aynı ılla öpüceksin düşünce

hihihi dimi yaaaa gelecek misafire kapımız açık :)

valla bende her ay korunmamıza rağmen acaba diyorum
kafayı yedim herhalde kendi kendimi strese sokuyorum
olsa nasıl sevinirim :)))

kızlar diziyi izledim çok gerildim ayy valla ne sinir oldum hee.ve emel yazını okudum bir o kadar sinirlendim eşine canım kusura bakma inşallah biran önce orta yolu bulursunuz.

iyi akşamlar
emel eşine söyleyeck söz bulamıyorum
cok haklısın

umarım tez vakitte feaha cıkarsınız

bizde osmanı izledik yatıyorum iyi gecelerrrrrrr

Back
X