• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

sabah sabah...
5 seans kavitasyon, 5 seans pasif jimnastik ve 1 seans kimyasal peeling uygulamaları
dan oluşan paket aldım...
allah sonumu hayır etsin..
arkadas kanıma girdii yaa..
istersen hepsini yaptırmaya bilirsin...
arkadaslar biliyor musunuz bilmiyorum bazı siteler var izmir fırsatlarına bakıyorum mesela..
çok büyük indirimlerde reklam için ürün satıyorlar..
ordan aldım...
çok güzel kampanyalar oluyor..
ya aslında bende isterımmm komple kac seansta bitiyor acaba

gün günaydın::))))

kızlar DEMIR okullu oldu

dün agla gala öldük::))
sevinç gözyasları

sabah anane dede baab servise bindirdi, anane servisin arkasından kendi gitti demire demişki bak ben arkadan geliyorum bebeğim el sallaya sallaya gitmiş
sonra orda da kahvaltı yapmıs hatta 2. dilim ekmeği istemiş
evdede yumurtasını yemişti masallahhhhhh

sonra oyun salonuna gecmişler
anneme gelıp gelip bakmıs sonra herkes arkasından geldiği için annem dönmüş
sonra kardesım sonra eşi
sonra bizim pazarlama elemanları hepsi demiri görmeyi gitmişler
yanı ilk gün 12 kişi krese gitti kadın artık gelmeyin demir gayet ii demiş

gercekten oglum dün cok mutluyduuuuuu
yemegını de süper yemiş
oynamıs
12 de eve bırakmıslar
banyosunu yapmıs daha gıyınırken uyukluyormus
sonra 3 bucuk saat uyumusssssss:::))))))

bu sabahta cok mutlu uyandık
bıdıbıdı bıdı bıdı anlatıyordu
Rabbım daım etsınnnnnn
cok sevındımmmmm didemmmmmmmsüper ya koca adam gibi davranmış maşallahhhhhhhhhhhhhhh

ev kredimizi 10 yıllık çekmiştik..
1 yıl ödedik.. yapılandırma için basvurduk şimdi 3 yıl düsürdük geri kalanı 6 yılda ödeyeceğiz..
çok sevindim.. ara ödeme yaacaktık kız kardesim eşim caydırdı sanırım zeytinlik alacağız..
(en büyük hayalim zeytinliğim olmasıydı)
eşim de hayalini gerçekleştir nasıl olsa ödüyoruz dedii..
çok şaşkınım yaaa...:52:

hayırlısı olsun esencim nereden düşünüorsunuz zeytinligi
bizim buralarda cok var zeytınlık

babamın 10 dönüm bi yerde var bi kaç yerdede var ama oralar daha küçük

benım dogumumdada 2,5 dönüm egeye verdi

egenin bugun ateşi var bütün gün agladı yan tarafa komşuya gectık akşam üzeriorada sürekli agladı bi komşuda dıyorki iyi sabır ver sende benim kız aglasa dövmüştüm

acaba agrısımı var bielemki neden döveyım cocuguuuu delimidir nedir
sinirlenince sdce cok bagırıyorum sonra kendime kızıyorum
cok mız mız cokkkk
cıktım

maşallah tatlı Tuna ma demek kreşli oldu
en iyisini yapmışsın tanımadığın yerde
kreş daha iyi en azından birkaç kişi olduğu için
bakanlar bir birinden çekinirde iyi davranırlar çocuklara
dillenmişte demek akıllı bıdık.

Sağol canım. Ayşe,merhaba diyor beşe kadar sayıyor. Hepsinin gelişimi farklı ama çok hoşuma gidiyor konuştukça. Kendinden büyük abilere bayıldığı için çok mutlu.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.. ama artık geç şimdi bişiy almaya yaşmıyo... daha önce yapmalıymışım... ayrıca konuşmak istiyorum kendisiyle ama buna kapı açmıyo hemen kapatıyo....
yanımda annem olmasa gece gündüz demeyip konuşcam ama ona belli etmemem gerekiyor.. okadar daraldım bunaldım ki.... bari yarısını yollamaya ikna olsa.... bu bana ders olsun ama ... bundan sonra her ay kendim için özel birikim yapmayı planlıyorum... yoksa benim yaşadığım sıkıntılar hiç düşünülmeden hibe edilecek...
ama verirse de ömrüm boyu ahımı alırlar... ya diğer oğlunun evni satsın o da kiraya çıksın nolcak ki... yoook onlar sıkıntı yaşamasın emel ve sedat varken benim eşim de hiçççç umursamıyo bu adaletsizliğin....
şimdiki okuluma 15 dakika tenha yolu yürüyorum sabahın 8inde ve defalarca uyardılar baliciler var diye... eşim de bunu biliyo beni hiç düşünmedi demek ki güvenmemek lazım... ayyyy yazdıkça olumsuzluklar alıma gliyo... hakkınızı helal edin tekrdan..... ve çok dua edin nolur..

derdimden size da katılamıyorum... demir ve tuna okullu olmuşlar sınıfları doldurmuşlar:) hayırlı olsun anneler ve bebelerine yeni ortamları...
burda hiç arkadaşım yok böyle samimi olup özelimi paylaşıp halleşebileceğim.... o nedenle başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın... ;
bu arada kayınpeder depresyon geçiriyomuş... intihara falan kalkışmış..... bazen anlamıyorum bukadar borcu yaparken hiç hesap yapmadınız mı... iki tane dar bir dükkan var satılık... satılırsa geriye 50-30 bin gibi bişiy kalacakmış... onda da bizi bulmasalar bari.... inş. kendi evlerinden birini satmayı akıl ederler de sıkıntı yaşamayız.....

iyi akşamlar kızlar

demire maşallaaahhhh
inşallah böyle devam eder

esencim senin adına çok sevindim

bizim gecemiz fwnaydı ya
3 te uyandı 4 te uyandı 5 te de uyandı
hepsinde pışpışladım uyudu 5.30 da dikti gözlerini
hiç seside çıkımyo
salladım uyumadı oturdum kucağıma aldm uyumadı
en sonunda saat 7 de yatağıma aldım 7.30 da uyudu 8.30 da kalktı

11 de uyutmaya çalıştım yarım saatte uyudu
acaba en uzun gece olduğu içinmi uyumadı
yoksa ay tutulmassınımı iizlemek için kalktı :)

balık yemişti acaba o mu uykusunu kaçırdı
inşallah bu gece uyur

bende sabahtan demiri uyutup arkadaşa kahveye gittim
burdan tanıştığım arkadaşla çok iyi anlaştık
1-2 tane arkadaşın olması çok iyi

Son düzenleme:
selam
emelcim inan ben de duruma çok üzüldüm okudukça da sinirlendim. hem satabilecekleri evleri falan var hem de sizden yardım istiyorlar. üstüne eşinde hepsini gönderiyo. biraz bari bırakır inşallah canım. Allah yardımcın olsun canım. zararın neresinden dönersen kardır . bundan sonra ayrı para biriktiriceksin demekki canım sen de.
demir okula başlamış. çok ta güzel başlamış. ne kadır güzel mutluluk verici şeyler bunlar. Allah üzüntülerini göstermesin
esencim size de çok sevindim. hem borcunuz azalmış hem de istediğin bişeye sahip olucaksın. hayırlı olsun canım
mügecim yeni arkadaşların olmuş ne güzel. nereden tanıştın burdan.
biz de dün gece dediğin gibiydik. hiç uyumadım desem yeri. noluyo anlamıyorum
bugün de dışarı çıktık biraz. hava burda çiok güzeldi
ben de o indirim sitelerinden yemek brunch falan aldım daha kullanmadık
en son ben de bölgesel incelme aldım. 8 seans 150 tl. kendi ilcemde diye aldım. diğer yerlere gitmek surekli zor olur bi de bilmediğin yerler güvenemem diye almadım şimdi de pahalı geliyo iptal mi etsem diyiorum. benim aldığım thermolipo diye bişey. kavitasyon da daha uygun fiyatlar aslında. aldığım yeri aradım incelme 2-8 cm arasıymış. ya 2 cm olursa benimki. 150 tl ye 2 cm. hiç anlaşılmaz ki:((
gittiğim diyetisyene sordum kavitasyonu. hastaları gitmiş hep. bazıları sonuç almış bazıları almamış.
epilasyon istiyorum ben de çok var kampanya ama güvenemiyorum her yere. istanbulun her türlü hali var ya.
bi de bugün kuzenime sigara bırakma kampanyası aldım

Tekrardan Allah kolaylık versin Emel......Allahın herkesin işini rastgetirsin........

Müge çok güldüm....En uzun gece diye mi acaba uyumadı demişin ya.....Öyle olsa bizimki hiççç uyumazdı.....Bu arada ne alaka bilmiyorum...ben de Enes Kaan a akşam balık yedirdiğimde daha sık kalkıyodu...
Ben de 1 aydır sadece öğlen ya da ö.sonra yediriyorum...Takmıştım balık niyeyse işte tok tutmuyo diye....

Dilekcim inşallah gelir....tlf. kapalıydı....ben annesinden öğrendim...henüz dönmedi bana....
K.valideye geldiyse o kadar yakınız ki...ev olarak....
Sabah çok sevinmiştim...Keşke hep burda olsa............

Ya ben de lazer yaptıracam ama kaçtır görüşürüyoz ..Zeynep ten detay alacaktım....o yaptırmıştı...
bi ara gene bu konu açılınca yazışmıştık....ama sormayı unutuyom hep.....

iyi akşamlar kızlar

demire maşallaaahhhh
inşallah böyle devam eder

esencim senin adına çok sevindim

bizim gecemiz fwnaydı ya
3 te uyandı 4 te uyandı 5 te de uyandı
hepsinde pışpışladım uyudu 5.30 da dikti gözlerini
hiç seside çıkımyo
salladım uyumadı oturdum kucağıma aldm uyumadı
en sonunda saat 7 de yatağıma aldım 7.30 da uyudu 8.30 da kalktı

11 de uyutmaya çalıştım yarım saatte uyudu
acaba en uzun gece olduğu içinmi uyumadı
yoksa ay tutulmassınımı iizlemek için kalktı :)

balık yemişti acaba o mu uykusunu kaçırdı
inşallah bu gece uyur

bende sabahtan demiri uyutup arkadaşa kahveye gittim
burdan tanıştığım arkadaşla çok iyi anlaştık
1-2 tane arkadaşın olması çok iyi

o geceler bana okdr tanidikki ben hergece yasiyorum kuzum hastaliklardan kurtulmadigi icin.. ama ay tutulmasni izlemek icin kalkmis olabilir bak zamane cocuklari :)
ben 8yil oldu viyanaya geleli ilk yillar dil bilmem yol bilmem arkadas yok yillarca yasadim halada cocukluk arkadaslarim kardeslerim dediklerim turkiyedeler burdada simdi kendimce arkadaslarim var ama turkiyede hersey bambaska...

emel dilerim dualarimiz kabul olurda esinin gozleri biraz olsun acilir.. ailesinin mali mulku olmasa yine bi nebze yardim etmeniz tamamda hem mallari var hemde sizin biriktirdiginize göz dikmeleri hic hos bise degil..dilerim esin biraz olsun gercekleri görür seni üzmekten vazgecer.allah yardimcin olsun arkadasim..:59:

ya aslında bende isterımmm komple kac seansta bitiyor acaba

cok sevındımmmmm didemmmmmmmsüper ya koca adam gibi davranmış maşallahhhhhhhhhhhhhhh

hayırlısı olsun esencim nereden düşünüorsunuz zeytinligi
bizim buralarda cok var zeytınlık

babamın 10 dönüm bi yerde var bi kaç yerdede var ama oralar daha küçük

benım dogumumdada 2,5 dönüm egeye verdi

egenin bugun ateşi var bütün gün agladı yan tarafa komşuya gectık akşam üzeriorada sürekli agladı bi komşuda dıyorki iyi sabır ver sende benim kız aglasa dövmüştüm

acaba agrısımı var bielemki neden döveyım cocuguuuu delimidir nedir
sinirlenince sdce cok bagırıyorum sonra kendime kızıyorum
cok mız mız cokkkk
cıktım

ay komsunda pek patavatsizmis lafa bak.. derdi olmasa hasta olmasa niye atesi ciksin mizmizlansin cocuk..
sinirlenince hepimiz kopuyoruz bazen e bizde robot degiliz normaldir herhalde :27:

selam...bugun dışardaydık önce ablama gittik güne ordan anneme geçtik kayra kuzenleriyle iice kudurdu yoruldu bayıldı resmen ama aç resmen tüm gün hiç bişey yemedi:((

esen canım banada atarmısın şu siteyi üye olup bende bişyler alim bari

selam burcu
kayra atmis gunlerdir evde olmanin SIKINTISINI üstünden desene :)

evet çağlacım aynen ööle ama bide iştahı açılsa:(( yarında forum ist.a gitmek istiyorum.hem havada güzel hemde e-bebeğe uğrarım.

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

urla sinehas ceyo16 roseberry bursasu+

iyi akşamlar hatunlarrr

egenın ateşi var ya 39,0
ama öksürürük burun akıntısı yok
ve cok mız mız herseye aglıyor oturuyorum aglyor yürüyorum aglıyor offfffffffff

gelmeye başladılar bana

esen banada yolllaa

sen epilasyona gittinmi

bende istıyorum ama her yerede güvenılmezki

bide bi arkadaş gitmişti lekeler olmuş kararma gibi yani......

neyse ben cıktım iyi geceler

Selammm

Demiri okurkn gözlerim doldu,biraz salsaydım kendimi ağlardım da:-)Yavrum çok sevindim sorun yaşamamasına,aışmasına,hep böyle gider inşallah.Hergün mü gidecek Didem?Siz annenlerle mi yaşıyorsnuz,annenler bindiriyor Demiri?

Ela nın da hastalığı geçsin biran önce,ne canı acıyordur :-(

Kavitasyon ne ya,hiç duymamıştım?Birde bana da atar mısınız o siteleri.Daha neler öğreneceğiz bakalım:-)

Esen sizin de kredi işiniz hayırlı olsun,zeytinliğiniz de.Bakımını da kendin mi yapmak istiyorsun?Annemlerin de var ama ben hiç anlamam o işlerden.

anca yazabiliyorum kaç saattir siteyi açtım bakamadım
emelcim bende olsam sinirden deliye dönerdim.
bırak benim çalıştığımı kendi çalıştığını bile verdirtmezdim
onlar zor durumdaysa hastalıklı değillerya sağlıklılar ödesinler sizene
bizdede eşimin kardeşi var sorumsuzluk abidesi 32-33 yaşlarında bu yaşına kadar hiç çalışmamış ve 3 tane çocuğu var
biz evlendiğimizde eşim 32 yaşındaydı ve bunca senelerdir yurtdışlarında orda burda çalışmış
fena parada kazanmıyordu elinde 5 kuruş birikmişi yoktu
sonra 1.5 sene tanışma ve nişanlılık döneminde yine 5 kuruş biriktiremedi kardeşlerine annesine tıkmaktan
eyvallah yapsın ailesi dedim sonra evlendikten sonra bi süre kendi işini yaptı o dönem hamileyken hatırlarsanız kriz oldu sıkıntılı bi dönem geçirdik hergün arayanlar yok oldu
o zaman anladı benim salak adam neyin ne olduğunu
şimdi diyorum iyiki anlamış bence sende bundan sonra kendine yatırım yap sıkışsanız bile eşine şuyum var buyum var deme o anlayışlı değilse sende anlayışlı olmak zorunda diilsin
para birikmiyor bende anladım geç olsada artık karar aldım bende altın alıcam
şu gram altınlardan alıyorum elime geçtikçe sanada tavsiye ederim hem saklaması kolay hemde zarar edilmiyo

kızlar benim için çok önemli bende epilasyon yaptırmak istiyorum ama bi sorunum var
her makina sarı kılları görmüyor
ve ben yüzümü aldımaktan bıktım yakında yüzüm düşecek :(
ne olur gittiğiniz yerlere sorun sarı kıl gören makina varsa hemen gitmek istiyorum

günaydın kızlar
annemler geldi bursadan bu ara sık sık geldiler dimi?
babanne küçük oğlunun asker yemin töreni var ona gidiyor da yasoşa annem bakacak.

Back
X