selam
emelcim inan ben de duruma çok üzüldüm okudukça da sinirlendim. hem satabilecekleri evleri falan var hem de sizden yardım istiyorlar. üstüne eşinde hepsini gönderiyo. biraz bari bırakır inşallah canım. Allah yardımcın olsun canım. zararın neresinden dönersen kardır . bundan sonra ayrı para biriktiriceksin demekki canım sen de.
demir okula başlamış. çok ta güzel başlamış. ne kadır güzel mutluluk verici şeyler bunlar. Allah üzüntülerini göstermesin
esencim size de çok sevindim. hem borcunuz azalmış hem de istediğin bişeye sahip olucaksın. hayırlı olsun canım
mügecim yeni arkadaşların olmuş ne güzel. nereden tanıştın burdan.
biz de dün gece dediğin gibiydik. hiç uyumadım desem yeri. noluyo anlamıyorum
bugün de dışarı çıktık biraz. hava burda çiok güzeldi
ben de o indirim sitelerinden yemek brunch falan aldım daha kullanmadık
en son ben de bölgesel incelme aldım. 8 seans 150 tl. kendi ilcemde diye aldım. diğer yerlere gitmek surekli zor olur bi de bilmediğin yerler güvenemem diye almadım şimdi de pahalı geliyo iptal mi etsem diyiorum. benim aldığım thermolipo diye bişey. kavitasyon da daha uygun fiyatlar aslında. aldığım yeri aradım incelme 2-8 cm arasıymış. ya 2 cm olursa benimki. 150 tl ye 2 cm. hiç anlaşılmaz ki

(
gittiğim diyetisyene sordum kavitasyonu. hastaları gitmiş hep. bazıları sonuç almış bazıları almamış.
epilasyon istiyorum ben de çok var kampanya ama güvenemiyorum her yere. istanbulun her türlü hali var ya.
bi de bugün kuzenime sigara bırakma kampanyası aldım