Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultan valla ne denirki böyle adama haklısın tabi hem kendi almayıp birde size iş buyurur gibi söylemesi doğru değil.orda kal demesi ayrıca ilginç adam fırsat bulmuşken çocuksuz sakin bir akşam gecireyim demiş ama sen fırsat vermemişsin hehehehe
orucumu actım simit yiyorum azcık...
elifcim ben cevap vereyim didemler annesiyle aynı binada oturuyorlar :)
Sağol canımcm.Valla bulunmaz nimet gerçekten.
Esencim sana da teşekkürler,inceleyeyim ben de.
Sultancım bence siz onlarla çok yakın oldğunuz ve de sen gece gündüz ters düz araba kullandığın içinböyle yapmışlardır.
ay böyle ca dostlar başınayazık ya eşim benden heyecanlı dün gece gelmiş dıyorkı tuğba hep yumurtlama günlerinde hastasın yada yorgunsun olmuyor böyle dedim kıymamam ben sana ben bile hesaplamıyorum ne bu heyecan ecemde nasılsa bundada aynı ya allah gönlüne göre versin canım eşimin dedim bu kadar hesaba gerek yok olacağı varsa zaten olur
banada at dicektim ama sonradan gördüm yazdığını bende üyeyim öyle bikaçına ama hiç takip etmiyorumtuğbacım özel mesaj attım...
çok uygun fiyatlara değişik ürünler oluyor..
günlük saatlik kampanyalar oluyor...
cnm bu konuya nerden baksam ters geldi banaslm kızlar esen nedir bu süte banada atıver:))merak ettim
sizle birşey paylaşmak istiyorum
dün tuğbalardaydık benim bir arkadaşımaynı zamanda akrabamla onunda 2çocuğu var
neyse tuğbalardaydık ben annemi aradım ordan anneme geçecektim
onada istersen gel bize dedim o da hemen olur dedi anneme gideceğimi bildiği halde
neys bu eşiyle konuştu eşi gece ben seni almaya gelirim dedi alan neyse gittik bize çocuklar iyice kudurmaya başladı falan zaten kerem tuğbalardada uyumamıştı
arkadaşımın cep teli yanında değildi eşi benim kocamaı aramış onlarda arkadaşlar neyse
sonra bizim evi aradı arkadaşımla konuştu demişki,
ben almaya gelemicem arabayı annemler almış teyzemlere gitmiş ya sultan ya ihsan bıraksın eve yada orda kal bu gece!!!
arkadaşımda hadi götür beni eve durmuyorlar falan demeye başladı
ev mesafelerimizde yakın değil saat olmuş 10:30 kocası almaya gelmeyecek ben eve bırakacam eşimde dışarda bu arada
bende bozuldum açıkçası çünkü benimde çocuğum var hem ben mecburmuyum evime geleni evine kadar götürüp bırakmaya o zaman kocası gitseydi teyzelerine alsaydı arabayı gelseydi alsaydı karısını çocuklarını...yanlışmıyım?,
hem ne demek orda kal bakalım biz müsaitmiyiz değilmiyiz zaten kerem mızmız insan istemiyor
insan bi şekilde karısını alırdı giderdi ben mırın kırın edince ark.da bozuldu sanki mecburmuşum gibi
hiç beni düşünen yok!
neyse öle böle bıraktım eve gelirken eşimide aldım
meğer kocası benim eşimi aramış çok lakayt bi şekilde karısını evine iade etek zorundaymışız gibi emirvaki yaparak konuşmuş benim eşimde çok sinirlenmiş
insan bir rica eder diyor bu ne yüzsüzlük diyor aslında yazacağım çok şey var a ma uzun oldu siz ne diyorsunz yanlışmıyım
he bide ben arkadaşıma dedim sen alınma ben sana kızmıyorum kocana kızıyorum dedim insan ne olursa olsun eşini çocuklarını bi şekilde almaya gelebilirdi dedim
falan kusura bakmayın uzun oldu
:))
nerdesiniz kızlar
bizimki halı saha maçına gitti keremleyiz yine
balık yedi kerem ne kadar sonra süt versem uygundur 2 saat yeterlimi?
maşallah ege yeee..... pınar da bikez dedi devamı fosss:) ama inş ege devamını getirir..
tuğbacım ay eşinin tepkisini okuyunca bi garip oldum imrendim... hadi bakalım hayırlı bi zamanda olsun inş... Allah sevginizi daim etsin inş.
maşallah egeye umarım devamı gelir. gelmese de bi kere yaptı ya ilerde daha rahat alışır.
en iyisini yapmışsın canım
bende ikramlık yerine yemek yapma taraftarıyım
tatlı tuzlu karışık insan bi hoş oluyo yemek en iyisi
benimde aklıma okuyunca ilk bu geldi
![]()
maşallah ege ye o tuvaletlerde daha rahat öğreniyorlar sanki
annem de yeğenime öyle öğretmişti bir tuvaletleri öyleydi
keşke bizde de olsaydı bizimki de klozete oturmaktan korkuyor daha çok sanırım
egeye maşallah ohh kurtulsun bezden yavrucuk.
sultan canım çok çok haklısın .ben olsam kalmam zaten yemeğede hadi kladım ve böle bişey oldu taksi falan çağırırdım ayy ne sorumsuzluk kadının eşinin yaptığıda.
kızlar mercimekli köfte yapıyorum hadi gelinnnnnnn
Geçmiş olsnTuğb sana da,mideni üşütmüşsündür büyük ihtimalle.
Ege ye de maşallah!
slm
egeye masalla ve gecmıs olsun melekcım
sultan bence arkadasındada hata var esındede ben sevmem böyle durumları esıme derım alamam gıbı derse kesınlıkle gıtmem ıkı tarafıda zorda bırakmamak ıcın
bence 3 4 sat ıcıeme sutu canım kereme
tuğbacım sanada gecmıs olsun
lazer epilasyon konusulmus amcamın kızı yaptrıdıydı yuzune ondada leke oldu kahverengı bende tırstım sonra
dıdem demırede gecmıs olsun
özlem ankaradaymıs görusenler bızlerede haber etsın ıyımı dıye
selende dun akşam ateslendı gunduzde oldu dustuydu aksam ustu bıdaha oldu ama gece 39 gectı doktoruna göturduk boğazları kızarmıs bıraz dedı bu gunde ara ara ındı cıktı atesı ama masallah canavar fıbı sureklı onla oynamamı ve konusmamı ıstıyo konusmassam tutup kendıne cevırıyo yada baktırıyo zilli