• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

saol esencim
evet haklısın sevgi doğru tespit
benim eşim olsa ben olsam mahçup oluruz teklif ederim ama utanarak sıkılarak sanki mecburmuşuz gibi davranıyorlar yakınım ama istemesini bilsin emirvaki olmaz
kocasının sorumsuzluğunu bize çektiriyor

sultan valla ne denirki böyle adama haklısın tabi hem kendi almayıp birde size iş buyurur gibi söylemesi doğru değil.orda kal demesi ayrıca ilginç adam fırsat bulmuşken çocuksuz sakin bir akşam gecireyim demiş ama sen fırsat vermemişsin hehehehe

sultan valla ne denirki böyle adama haklısın tabi hem kendi almayıp birde size iş buyurur gibi söylemesi doğru değil.orda kal demesi ayrıca ilginç adam fırsat bulmuşken çocuksuz sakin bir akşam gecireyim demiş ama sen fırsat vermemişsin hehehehe

eheheh heralde öyle oldu .:))

egeye maşallah ohh kurtulsun bezden yavrucuk.
sultan canım çok çok haklısın .ben olsam kalmam zaten yemeğede hadi kladım ve böle bişey oldu taksi falan çağırırdım ayy ne sorumsuzluk kadının eşinin yaptığıda.
kızlar mercimekli köfte yapıyorum hadi gelinnnnnnn

sultann seni okudum da ne kocalar varyaaa... insan kardeş bile olsa bi düşünür... ben de sana katılıyorum en azından mahcubiyet olmalı....

Maşallah Ege ye .......

Sultan haklısın tabiki canım......ilginç insanlar var böyle işte.....

Ben de yarın yapıyım diye düşünüyodum m.köfte.....burayı açınca görünce aklımı mı okuyolar dedim.....:61:

off bende bayılırım mercimek köftesine
başka şey gelemz aklıma olsada yesem diye mercimek köftesi hariç

elifcim ben cevap vereyim didemler annesiyle aynı binada oturuyorlar :)

Sağol canımcm.Valla bulunmaz nimet gerçekten.

Esencim sana da teşekkürler,inceleyeyim ben de.

Sultancım bence siz onlarla çok yakın oldğunuz ve de sen gece gündüz ters düz araba kullandığın için:-) böyle yapmışlardır.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)

1. KK Pro Üye bursasu
2. ceyo16+
3. KK Pro Üyessengun+
4. KK Pro Üyetugbiş123+

:65:

Sağol canımcm.Valla bulunmaz nimet gerçekten.

Esencim sana da teşekkürler,inceleyeyim ben de.

Sultancım bence siz onlarla çok yakın oldğunuz ve de sen gece gündüz ters düz araba kullandığın için:-) böyle yapmışlardır.

:32::32: :))

nerdesiniz kızlar
bizimki halı saha maçına gitti keremleyiz yine
balık yedi kerem ne kadar sonra süt versem uygundur 2 saat yeterlimi?

Geçmiş olsnTuğb sana da,mideni üşütmüşsündür büyük ihtimalle.

Ege ye de maşallah!

iyi geceler kızlar 3 gündür geçmişti ökssürüğümüz yatırdığımdan beri çok öksürüyo gene geçmezsse sabah dr a götürücem:((

yazık ya eşim benden heyecanlı dün gece gelmiş dıyorkı tuğba hep yumurtlama günlerinde hastasın yada yorgunsun olmuyor böyle dedim kıymamam ben sana ben bile hesaplamıyorum ne bu heyecan ecemde nasılsa bundada aynı ya allah gönlüne göre versin canım eşimin dedim bu kadar hesaba gerek yok olacağı varsa zaten olur
ay böyle ca dostlar başına
nasılda istiyo yaaa yazık inşallah gönlüne göre verir adaceyizin

cnm sen nasıl hesaplıyosun yumurtlama gününü
acaba bnmki gibimi yoksa daha değişiğide varmı?
tuğbacım özel mesaj attım...
çok uygun fiyatlara değişik ürünler oluyor..
günlük saatlik kampanyalar oluyor...
banada at dicektim ama sonradan gördüm yazdığını bende üyeyim öyle bikaçına ama hiç takip etmiyorum
slm kızlar esen nedir bu süte banada atıver:))merak ettim

sizle birşey paylaşmak istiyorum
dün tuğbalardaydık benim bir arkadaşımaynı zamanda akrabamla onunda 2çocuğu var
neyse tuğbalardaydık ben annemi aradım ordan anneme geçecektim
onada istersen gel bize dedim o da hemen olur dedi anneme gideceğimi bildiği halde
neys bu eşiyle konuştu eşi gece ben seni almaya gelirim dedi alan neyse gittik bize çocuklar iyice kudurmaya başladı falan zaten kerem tuğbalardada uyumamıştı

arkadaşımın cep teli yanında değildi eşi benim kocamaı aramış onlarda arkadaşlar neyse
sonra bizim evi aradı arkadaşımla konuştu demişki,
ben almaya gelemicem arabayı annemler almış teyzemlere gitmiş ya sultan ya ihsan bıraksın eve yada orda kal bu gece!!!

arkadaşımda hadi götür beni eve durmuyorlar falan demeye başladı
ev mesafelerimizde yakın değil saat olmuş 10:30 kocası almaya gelmeyecek ben eve bırakacam eşimde dışarda bu arada

bende bozuldum açıkçası çünkü benimde çocuğum var hem ben mecburmuyum evime geleni evine kadar götürüp bırakmaya o zaman kocası gitseydi teyzelerine alsaydı arabayı gelseydi alsaydı karısını çocuklarını...yanlışmıyım?,
hem ne demek orda kal bakalım biz müsaitmiyiz değilmiyiz zaten kerem mızmız insan istemiyor

insan bi şekilde karısını alırdı giderdi ben mırın kırın edince ark.da bozuldu sanki mecburmuşum gibi

hiç beni düşünen yok!

neyse öle böle bıraktım eve gelirken eşimide aldım
meğer kocası benim eşimi aramış çok lakayt bi şekilde karısını evine iade etek zorundaymışız gibi emirvaki yaparak konuşmuş benim eşimde çok sinirlenmiş
insan bir rica eder diyor bu ne yüzsüzlük diyor aslında yazacağım çok şey var a ma uzun oldu siz ne diyorsunz yanlışmıyım
he bide ben arkadaşıma dedim sen alınma ben sana kızmıyorum kocana kızıyorum dedim insan ne olursa olsun eşini çocuklarını bi şekilde almaya gelebilirdi dedim
falan kusura bakmayın uzun oldu:59:
cnm bu konuya nerden baksam ters geldi bana
adamın sorumsuzluğumu desem kadının senin annene gideceğini bildiği halde seni sıkıntıya sokmasınımı desem üstüne bide eve servisinimi desem bilemedim
böyle insanları hiç sevmem hani belki kadın zorunda kaldığı için istemiştir ama adam gerçekten çok patavatsızmış eşine onları söyleyebildiğine göre
kendine güvenmiyosan neden çıkıp geliyosun

ne insanlar var bugün eve dönerken babam bizi arabayla alacaktı
tam bize doğru yanaşırken otostop çeken bi kadın babama doğru yanaştı zannettiki onu alacak
babam bizi işaret etti
kadın aaa bende bana durdunuz sandım dedi
bende sizinle gelebilirmiyim diyo annemde yerimiz yok olsa gelin ddedi
demirin arabası babamın bagajına sığmıyo arkaya demirle beraber annemle oturup önede arabayı koyunca yer kalmıyo gerçektende
biz istemezmiyiz iyilik yapmayı sen kadın bi afra tafra yaptı söylene söylene
madem dedim kendine güvenmiyosun bu saatte ne işin var buralarda bin minibüse git
peki ben yanlışmıyım :))))
:32::32: :))

nerdesiniz kızlar
bizimki halı saha maçına gitti keremleyiz yine
balık yedi kerem ne kadar sonra süt versem uygundur 2 saat yeterlimi?

cnm ben balık yedirdiğimde süt vermiyorum nolur nolmaz diye

Son düzenleme:
slm
egeye masalla ve gecmıs olsun melekcım
sultan bence arkadasındada hata var esındede ben sevmem böyle durumları esıme derım alamam gıbı derse kesınlıkle gıtmem ıkı tarafıda zorda bırakmamak ıcın
bence 3 4 sat ıcıeme sutu canım kereme
tuğbacım sanada gecmıs olsun
lazer epilasyon konusulmus amcamın kızı yaptrıdıydı yuzune ondada leke oldu kahverengı bende tırstım sonra
dıdem demırede gecmıs olsun
özlem ankaradaymıs görusenler bızlerede haber etsın ıyımı dıye
selende dun akşam ateslendı gunduzde oldu dustuydu aksam ustu bıdaha oldu ama gece 39 gectı doktoruna göturduk boğazları kızarmıs bıraz dedı bu gunde ara ara ındı cıktı atesı ama masallah canavar fıbı sureklı onla oynamamı ve konusmamı ıstıyo konusmassam tutup kendıne cevırıyo yada baktırıyo zilli

maşallah ege yeee..... pınar da bikez dedi devamı fosss:) ama inş ege devamını getirir..

tuğbacım ay eşinin tepkisini okuyunca bi garip oldum imrendim... hadi bakalım hayırlı bi zamanda olsun inş... Allah sevginizi daim etsin inş.

maşallah egeye umarım devamı gelir. gelmese de bi kere yaptı ya ilerde daha rahat alışır.

en iyisini yapmışsın canım
bende ikramlık yerine yemek yapma taraftarıyım
tatlı tuzlu karışık insan bi hoş oluyo yemek en iyisi

benimde aklıma okuyunca ilk bu geldi

:46::46::46:

maşallah ege ye o tuvaletlerde daha rahat öğreniyorlar sanki
annem de yeğenime öyle öğretmişti bir tuvaletleri öyleydi
keşke bizde de olsaydı bizimki de klozete oturmaktan korkuyor daha çok sanırım

egeye maşallah ohh kurtulsun bezden yavrucuk.
sultan canım çok çok haklısın .ben olsam kalmam zaten yemeğede hadi kladım ve böle bişey oldu taksi falan çağırırdım ayy ne sorumsuzluk kadının eşinin yaptığıda.
kızlar mercimekli köfte yapıyorum hadi gelinnnnnnn

Geçmiş olsnTuğb sana da,mideni üşütmüşsündür büyük ihtimalle.

Ege ye de maşallah!

slm
egeye masalla ve gecmıs olsun melekcım
sultan bence arkadasındada hata var esındede ben sevmem böyle durumları esıme derım alamam gıbı derse kesınlıkle gıtmem ıkı tarafıda zorda bırakmamak ıcın
bence 3 4 sat ıcıeme sutu canım kereme
tuğbacım sanada gecmıs olsun
lazer epilasyon konusulmus amcamın kızı yaptrıdıydı yuzune ondada leke oldu kahverengı bende tırstım sonra
dıdem demırede gecmıs olsun
özlem ankaradaymıs görusenler bızlerede haber etsın ıyımı dıye
selende dun akşam ateslendı gunduzde oldu dustuydu aksam ustu bıdaha oldu ama gece 39 gectı doktoruna göturduk boğazları kızarmıs bıraz dedı bu gunde ara ara ındı cıktı atesı ama masallah canavar fıbı sureklı onla oynamamı ve konusmamı ıstıyo konusmassam tutup kendıne cevırıyo yada baktırıyo zilli

sagolun kızlar inşallah devamı gelırrrrrrrrrr

görümcem ve kayınvalidem gelmişti öglen sonra aradık kayınpeder ve göümcemın eşinide yemege gelsinler diye

kaynımlar,görümcemler,kayınvalidemler biz öglen yaptıgım yemekler yendi saat 14,30 geldiler

neyse akşamada patets köfte pilav salata cacık tatlıda hazır keşkül yaptım

yedik içtik güzel ege ,nehir,poyraz kudurlar resmen
egeye babası koltuk yaptırmış bu akşam getırdı aman paylaşamaılar benımki kuruluyo resmen hava atıyor nasıl güldük digerlerı agladı sakladık artık

neyse benım deli görümce bugun hava süperdiiiii zaten ben nehir ve egeyi alıp sokakta oynattım kayınvalideleri beklerken güneş vardı rüzgardayoktu neyse lafı nereye getırdım
poyraza atlet onun üzerine hani yaşılar gıyerye yün fanilya ondan onun üzerınede kazakkkkk gıydır tabi biz bunu cocuklar uyuyunca anladık 10da uyudular poyraz uyudu beş on dakika sonra nasıl öksürürük zaten cocuk bronşitttt
bu sıcak hava da sen gıydır onları bu akşam soba bile yakmadık yani o kadar sıcak pes dedik eltımle benım egde bi cıtcıtlı atlet bi uzun kollu tişort bide ince yelk vardı o kadar cok gıydırırnce onu üşütmüyecegını sanıyor ama yanlış yapıyor

bide bronşit olan bi cocuga yün yasak şok olduk

cosuk sucukkkkkk olmuş soyduk neyse bide bitik var sanırım şiş yapamıyor aglaya aglaya bugunde doktora kabızlıktan gitmişlr 1 aydır azcık azcık aglaya aglaya yapıyormuş yavrum
yarın becet uz hastnesi götürcez akşam
tam yerını bılmuyorlar ondan ya kızlar doktor bana ddiki bırak soguktan üşüsün ama sıcaktan terlemesın demişti
ben öyl cok gıydırmıyorum burcuuuuuuuuuuuu ardaya cok sıkı gıydırmeee öksürük terlemede gelırmiş cogunlukla

saglıklı mutlu huzurlu geceler yeni gittiler bende ortalık topladım bulaşıkları yerleştirdim tuvaleti ve lavaboyu ovdum

yatakları yaptım eşim uyudu bnd sizlere baktım yatıyorum uzun oldu iyi gecler

ELİF DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM

ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI CUMALARIMIZ OLSUN ALLAHIM EVLATLARIMIZI KORUSUN MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Back
X