• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun Seher.....

Terleyince koruyamazsan....hemen değiştir şu bu.....açık davetiye oluyo hastalanmaya.......
Yazık çoçuğa ya.... Orda öyle giydiriyomuş ya burda olsa ne yapacak acaba .............

Özlem yarın bi kahveye diye uğrayacak bana akşam aradı.....Bakalım fırsat bulursa blg...açarız...kendi nasıl olduğunu yazar.....Ben de çok fazla konuşmadım......

Eliffffffffff doğum günün kutlu olsun.Nice senelere.........

Huzurlu bir gün olsun herkes için.......İyi Geceler......

kızlar biz hala uyumadık kayra hastalandı kustu ağladı yavrum azı dişleri patlamış ama resmen paramparça ağzının içi kanlı kanlı yara:(( bide kulaklarını kaşıtmak istiyo sürekli.ne kendi uyudu ne ben.fitil verdim şimdi ayağımda sallıyorum.biraz rahatladı gibi bakalım inşallah uyur ...
elifcim nice mutlu yıllar canım doğum günün kutlu olsun.

iyi geceler kızlar 3 gündür geçmişti ökssürüğümüz yatırdığımdan beri çok öksürüyo gene geçmezsse sabah dr a götürücem:((

geçmiş olsun tatlım ne kadar korumaya çalışsakta bi yerde patlak veriyo bu çocuklar :((

slm
egeye masalla ve gecmıs olsun melekcım
sultan bence arkadasındada hata var esındede ben sevmem böyle durumları esıme derım alamam gıbı derse kesınlıkle gıtmem ıkı tarafıda zorda bırakmamak ıcın
bence 3 4 sat ıcıeme sutu canım kereme
tuğbacım sanada gecmıs olsun
lazer epilasyon konusulmus amcamın kızı yaptrıdıydı yuzune ondada leke oldu kahverengı bende tırstım sonra
dıdem demırede gecmıs olsun
özlem ankaradaymıs görusenler bızlerede haber etsın ıyımı dıye
selende dun akşam ateslendı gunduzde oldu dustuydu aksam ustu bıdaha oldu ama gece 39 gectı doktoruna göturduk boğazları kızarmıs bıraz dedı bu gunde ara ara ındı cıktı atesı ama masallah canavar fıbı sureklı onla oynamamı ve konusmamı ıstıyo konusmassam tutup kendıne cevırıyo yada baktırıyo zilli

tırstım şimdi lazer epilasyondan :(
kıllardan kurtulalım derken lekelerle mücadeleyemi gircez yaa
bu sorundan nasıl kurtulcam ben

kızlar biz hala uyumadık kayra hastalandı kustu ağladı yavrum azı dişleri patlamış ama resmen paramparça ağzının içi kanlı kanlı yara:(( bide kulaklarını kaşıtmak istiyo sürekli.ne kendi uyudu ne ben.fitil verdim şimdi ayağımda sallıyorum.biraz rahatladı gibi bakalım inşallah uyur ...

tekrar geçmiş olsun canım
diş jellerinden yokmu melis te aynı şekilde olmuştu azı çıkartırken ağzı kan içindeydi
durmadan jeli getirip anne sür diyodu :(

melek sana sonuna kadar katılıyorum bende hiç giydirmeyenlerdenim
annem de kat kat giydirenlerdendi o yüzden bana çok kızardı başta ama şimdi sen haklıymışsın diyo
her zaman tek kattır melis içine bi penye askılı body bu kadar dışarı çıkarken soğuksa mont değilse bi yelek veya hırka eklenir bu kadar

ayy meliste yeni uyudu yatırır yatırmaz buraya geldim
bide hava güzel diye dışarı çıkardım melisi o hızla bide cevahir yaptık ama banamısın demedi
öğlende uyumamıştı biraz daha böyle devam ederse götüreceğim artık dr a
bi sorunu yok sadece huysuzluk bende ilaç düşmanı biriyim zaten
ama böyle çok dengemiz bozuldu sanırım bi süre sonra denge bulana kadar ilaca hayır diyemeyeceğim

Allah kabul etsin canım ne güzel tutuyorsun benim de hamilelikten kalan var bi sürü ama tutamadım bi türlü
benim de hamilelik ve emzirirken tutmadım.. 60 gün var.. 4 gün tuttum inşallah digerlerini de tutarim..
2 haftadir ptesi pers. tutuyorum..
canım kulaklarında iltihap olmasın allah korusun...
ayy meliste yeni uyudu yatırır yatırmaz buraya geldim
bide hava güzel diye dışarı çıkardım melisi o hızla bide cevahir yaptık ama banamısın demedi
öğlende uyumamıştı biraz daha böyle devam ederse götüreceğim artık dr a
bi sorunu yok sadece huysuzluk bende ilaç düşmanı biriyim zaten
ama böyle çok dengemiz bozuldu sanırım bi süre sonra denge bulana kadar ilaca hayır diyemeyeceğim

kıyamam insan sapıtıyor gerçekten...

günaydın kızlar
burcucum çok geçmiş olsun. of kıyamam hasta bebişlere çok şükür biz bu aralar iyiyiz. sümük mümük yok :)

günaydın kızlar dün gece acile gittik ben akşam üstü yine istifra ishal başladı birde eşim erken geldi hastaneye gıttık bir serum verdıler ilaç falan gece 9 da bir yatmısım sabah kalktım bugun mide bulantım yok ama ishalım devam edıyor off ne kötü bişeymıs ya ecemde annemde kaldı şimdi hazırlanıp oraya gıdıcem çok özledim kızımıııııııııııııııııı

günaydın ve solun kızlar sabah 7 itibariyle ayaktaydık biraz keyfi yerinde şimdilik.esen canım zaten kulağında kızarıklık vardı geçen hafta ama antibiyotik kullanıyoruz hala.off başımda çatlıyo.
sinem canım bencede sen melisi bi göster dr a neden uyumuyoki çocuk ...

aaa geçmiş olsun tuğba cım çok zor bi durum geçen baharda bende zehirlenmiştim 1 gün hastanede yattıım ama 1 hafta kendime gelememiştim bide kayrayla ilgilenmek zorundaydım inşallah hemencik iileşirsin canım.senin neden olmuş?

burcu geçmiş olsun insallah cabuk iyileşir..
tuğbacım geçmiş olsun...ishal kusma çok zor.. inşallah cabucak iyileşirsin..

Geçmiş olsun Tuğbiş rota virüsü filan mı oldun
hem kusma hem ishal çok zor allah kolaylık versin
allahtan annen var, burcucum sanada geçmiş olsun
kayra hemen toparlar inş....

İYİKİ DOĞDUN ELİFFFFFFFFFFF :66:

slm kızlar

selene kayraya geçmiş olsun

tuğbacım sanada geçmiş olsun hemen muz ye sarı leblebi yada kahvenin üstüne 2-3 damla limon sık yut hemen ishali kesiyo bide bol bol su içmeyi ihmal etme cnm ya nasıl üşüttün öyle giymedin dimi üstünü cıbıl cıbıl:9:annem gibi konuştum:9:

bende giydirmem demiri çok fazla
terlemesi en kötü
zaten bizim terlememizden dolayı konaklarımız olmuştu
o yüzden çok dikkat ediyorum ki zaten erkek çocuğu çok giydirilmez
aman meelek sanki çocuk van da yaşıyo o nasıl bi giydirmiş öyle

bende demiri zor zar uyuttum direniyo resmen
şimdi plates yapıcam
biraz sıkılaşmam lazım

Elif doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlara.

Tuğba çok geçmiş olsun canım umarım hemen toparlanırsın.

sinem bi götür bakalım
ne derdi varmş kızçenin
eskiden uyurdu çünkü acaba gündüz uykularınımı bırakıyo dicem ama baksana gece 2lerde 3 lerde uyuyo

elıf doğum gunun kutlu olsun canım
kayrayada gecmısler olsun
tuğbacım sanada gecmıs olsun dıkkat et kendıne bol sıvı tuket ,
herkeslere hayırlı cumalar kızlar

müge pilatesi kursa falan gidip mi öğrendin nasıl yapıyorsun
bende yapmak istiyorum ama nerden başlasam ders mi alsam bilemedim
derse gitmek içinde çok uygun değil durum malum çocukla

Back
X