• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Şirvan yaramaz acele ediyor demek.Neyseki şimdiye kadar rahat bıraktı seni annesi daha ne yapsın.Bu arada bende alıyorum çin malı oyuncak.Almamak lazım ama valla diğerleri herzaman uygun fiyata bulunmuyor.Bizim oğlan nerde araba görse istiyor mecburen çin min alıyorum.

şirvancım Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın küçük beyimiz aceleci olmasın inş...
dikkat et kendine....

bu arada melek dün yazamadım içimde kaldı:):) yazmışsın ya bu hafta süpürge falan yapmadım diye... nasıl durdun kıss senn.. için içini yemiştir.. hamiş hamiş her hafta cam silen sen:):):):)

hepinize teşekkür ederim kızlar dün gece gittik bütün tahlillerim yapıldı doktor dedi ishal bu ara baya salgın ama tansiyon çok düşmüş bir serum sizi kendinize getiricektır dedı ama nerde dün eve bir geldım uyudum sabaha kadar deliksiz sabahta kuzumun yanına gıttım erkenden bu aksam aldım geldım yıkandık ıkımız bır güzel ama hala ağzımın içi zehır ya sağlık ne kadarda önemli buna şükür geçicek inşallahhh

şirvan anacım çok az kalmıs doğuma allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

müge pilatesi kursa falan gidip mi öğrendin nasıl yapıyorsun
bende yapmak istiyorum ama nerden başlasam ders mi alsam bilemedim
derse gitmek içinde çok uygun değil durum malum çocukla
yok cnm ne kursu
ebru şallıyı izliyerek yapıyodum sonra dvd sini aldım
göbek ve kalça hareketlerini yapıyorum daha çok
nettende bulabiilirsin cnm
tugba gecmiş olsun canım

müge oh ne güzel bendebi şiştim ne oldu alamadım göbek oldu 6 aylıkkkkkk
hihhihi bende ist.da öyleydim işte herkes bana 2. mi geliyo diyodu :)))
su toplamıştır kesin soda iç cnm
Bugün kimseler gelmemiş
bende gelemedim çok işim vardı
halada bitmedi
umarım geç çıkmam
yarın sabah 8 de yola çıkacağız inş.
aksilik olmazsa nişan için
ardaya çok geçmiş olsun
sinem çarşamba günü doktor bize
bitkisel bir damla verdi
bende ilaç kullanmaktan çekinirim
içeriğini okuyabilirsin dedi
melisa falan varmış sanırım
ben almadım arada sapıtmıştı benim ki
2-3 gündür uyuyor
istersen adını verebilirim
herkese mutlu haftasonları dilerim
iyiyolculuklar
melisa çayı çok iyi çok rahatlık ve uyku veriyo
bide akşamları yatırmadan önce ceviz verin uyku getirirmiş
merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..

salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..

dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...

dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..

doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..

bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..
abaaaaaaaaaaaaaaawwww ciddimisin yaaaa
çok yakınnnnn ne tırsıyosun güzelim
sevinsene kuzunu kucağına alıcaksın
Allah haerşeyin hayırlısını versin
düzherkese iy akşamlar .........

umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür yusufumun köpek dişleri çıkıyor aman allahım ne zormuş mahvoldu kuzucuğum,yusuf 1 haftadır oun grubuna gidiyor ilk başta iki gün anlaşmıştık baktım sevdi 3 çıkardık aman ne iyi oldu anlatamam çünkü dişlerden saırım yada artık büyüdüler çok huyu değişti ve şu üç gün bayağı bi değişiklik oldu yusufta orda müzikle oynuyorlar boya yapıyorlar hamur oynuyorlar şimdiye kadar oyuncaklarla oynamayan yavru kuşum oyuncaklarıyla oynuyor ......

saat 10 da orda olmamız lazım saat 1 e kadar hem uykumuz düzene girdi gelince meyvesini yiyip uyuyor yorulduğu için uykusu gelmiş oluyor kısacası inşallah iyi olacak.....:66:
maşallah yusuf a
köpek dişleri çok zor çıkarılıyo
bişey sorucam esracım
arkadaşlarıyla hiç kavga etmiyomu
sen orda olmuyosun dimi
bende versemmi diye düşünüyorum
Kayra ya geçmiş olsun.....

Tuğba geçmiş olsun....Mügenin dediklerine katılıyorummmm....Denemişindir zaten şimdiye kadar.....

Müge benim için de çalış ama sıkılaşan ben oluyum olmaz mı......lütfen.....

Şirvan canım....durdu durdu son zamanlarda yaramazlık yaptı desene bebeğin......Sonuna kadar dayanır umarım...hem dayanmasa da bi zarar gelmez artık heralde.......

Gülşen sana da iyi yolculuklar........İyi eğlenceler.........

heheheh nerdee keşke ebru şallı yaptıkça ben sıkılaşsam :)))

bugün aşure yemeğe halamlara gittik
oraaya bi arkadaş geldi onunda 17 aylık ğlu var
demir onunla çok iyi anlaştı nasıl oynadılar
ilk defa sizinkiler haricinde birisiyle böyle sessiz bi şekilde oynadı

bizde rahat rahat çayımızı içtik ohhhh

bugün markete gittik kasada bi bebek aman Allahım küçücükk
nasıda güzel bişeydi
daha 1.5 aylıkmış nasıl özlemiş o günleriii
acaba bendemi yapsam hihihi

zaten 1 gün gecikti :9:

mügecim ilk gün bekledim beni ararsa diye ama ayrı bir yerde kameradan izledim çok şükür kimseyle kaga falan etmedi zaten gruplar en fazla 7 kişilik ve başlarında 2 öğretmen var zaten yusuf saldırgan bir çocuk değil ama yinede çocuklar çok şükür bir sorun yok bence sende yolla evde sıkılıyor çocuklar

bugün kaç kere girdim yazamadım bi türlü ya
selen şimdi uyudu yazayım da yatayım bari.
tuğbacım çok geçmiş olsun canım. gerçekten sağlığın kıymetini böyle zamanlarda anlıyoruz canım.
kayranın da hastalığı devam galiba. geçmiş olsun burcu
aferin demire. maşallah çok uysal o da. bizde de ne güzel oynadı.
gördükçe duydukça bebişleri hevesleniyoruz dimi müge:)
esracım maşallah yusufa da. iyi olur tabi ya. çocuklar sıkılıyo artık evde. değişiklik hoşuna gitmiştir onun da
ben de istiyorum aslında da. bizim çevrede pek yok. kuzenim de başakşehire götürüyo. ben de araştırdım ya-pa yı sen deyince bakırköyde var bize yakın. arabayla gitmem lazım oralarda park problemi falan gözümde büyüyo. ama selen de bana çok düşkün olduğu için göndermek istiyorum.
esracım fiyat ne kadar orda ayıptır sorması. bakırköy ü ararsam bilgim olsun. kuzenimin ki senelik 1600 haftada 3 gün 2 saat gidiyo. bahçeşehir kolejinin subesi
şirvancım desene buluşmaya gidicekken seni hastaneye ziyarete gelicekmişiz neredeyse. hayırlısı bakalım seni çok üzmeden yormadan gelsin kuzucuk inşallah.
başka ne vardı unuttum.
ben de bugün diyetisyene gittim. hala 69 lu kilolardayım:( ne zor vermek bu kiloları ya. 700 gr sırf yağdan vermişim ama. sevindim buna.
sonra hava güzeldi selenle parka falan gittik. hava çabuk soğudu ama
ay yazarken aklıma geldikce konudan konuya atlıyorum. ege de tuvalete alışmaya başlamış maşallah ona da. devamı gelir inşallah
dilekçim sana da geçmiş olsun. güzel bi buluşma yaparsınız inşallah iyileşince
müge pilates benim de çok hoşuma gitti. ben de cd si var. bi de top alıcam evde de yapıcam artık. benim fark oldu bile sanki vücudumda
benden bu kadar başka aklıma gelmedi
kapanışı ben yapıyorum bu gece herkese iyi uykular diliyorum
bi de gülşen size iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım

günaydın kızlar dün gece acile gittik ben akşam üstü yine istifra ishal başladı birde eşim erken geldi hastaneye gıttık bir serum verdıler ilaç falan gece 9 da bir yatmısım sabah kalktım bugun mide bulantım yok ama ishalım devam edıyor off ne kötü bişeymıs ya ecemde annemde kaldı şimdi hazırlanıp oraya gıdıcem çok özledim kızımıııııııııııııııııı

oyy çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine :(

günaydın ve solun kızlar sabah 7 itibariyle ayaktaydık biraz keyfi yerinde şimdilik.esen canım zaten kulağında kızarıklık vardı geçen hafta ama antibiyotik kullanıyoruz hala.off başımda çatlıyo.
sinem canım bencede sen melisi bi göster dr a neden uyumuyoki çocuk ...

dişleri bilmezmiyim canım çok çektik bizde Allah kolaylıkla çıkarmayı nasip etsin
bencede bi dr a götüreyim artık

sinem bi götür bakalım
ne derdi varmş kızçenin
eskiden uyurdu çünkü acaba gündüz uykularınımı bırakıyo dicem ama baksana gece 2lerde 3 lerde uyuyo

yok tatlım melis hiç uyuyan bi çocuk olmadı
doğduğundan beri böyle uykuyu sevmiyo,anası babası uyku diye ölür benim cadı çeke çeke ananesine çekti heralde
annemde hiç uyumaz sabah 6 da kalkar işe gider gece 2-3 en erken

Bugün kimseler gelmemiş
bende gelemedim çok işim vardı
halada bitmedi
umarım geç çıkmam
yarın sabah 8 de yola çıkacağız inş.
aksilik olmazsa nişan için
ardaya çok geçmiş olsun
sinem çarşamba günü doktor bize
bitkisel bir damla verdi
bende ilaç kullanmaktan çekinirim
içeriğini okuyabilirsin dedi
melisa falan varmış sanırım
ben almadım arada sapıtmıştı benim ki
2-3 gündür uyuyor
istersen adını verebilirim
herkese mutlu haftasonları dilerim

ne olur ismini ver gülşen
bende hiç ilaç vermem çok zor durumda kalmadıkça
bitkisel şeyleri de vermedim hiç ama artık ihtiyacım var
2 aydır ayaktan atlatmaya çalıştıkça hastalığı beter oldum öksürürken ciğerlerim sökülüyo resmen
dinlenmeden geçmicek sanırım :((

merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..

salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..

dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...

dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..

doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..

bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..

maşşallah şirvancım yaklaştı desene doğum
ayy ben bile heyecanlandım valla
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına

çoçuklara çin üretimi oyuncak alıyomusunuz...

valla ne yalan söyliyim ben alıyorum...

almamam mı gerek gerçekten...

bende alıyorum canım zaten bi oyuncakla saatlerce oynadığını görmedim en fazla 3-5 dak.
bikaç seferden sonra direk es geçiyor yüzüne bile bakmıyor
eskiden bende almazdım ama servet gibi oyuncaklarda yahu

düzherkese iy akşamlar .........

umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür yusufumun köpek dişleri çıkıyor aman allahım ne zormuş mahvoldu kuzucuğum,yusuf 1 haftadır oun grubuna gidiyor ilk başta iki gün anlaşmıştık baktım sevdi 3 çıkardık aman ne iyi oldu anlatamam çünkü dişlerden saırım yada artık büyüdüler çok huyu değişti ve şu üç gün bayağı bi değişiklik oldu yusufta orda müzikle oynuyorlar boya yapıyorlar hamur oynuyorlar şimdiye kadar oyuncaklarla oynamayan yavru kuşum oyuncaklarıyla oynuyor ......

saat 10 da orda olmamız lazım saat 1 e kadar hem uykumuz düzene girdi gelince meyvesini yiyip uyuyor yorulduğu için uykusu gelmiş oluyor kısacası inşallah iyi olacak.....:66:

ayyy çok iyi olmuş esracım bak böyle yazdıklarınızı görünce bende vereyim bari diyorum
ama buralarda oyun grubu bulabilirmiyim bilmiyorum

aliye kapanışı ben yaptım eheheh

açılışı ben yapayım açılışmı kapanışmı artık bilemicem de yattım kerem efendi o zamandan beri mırmır uyutmadı şimdide kalktı oturuyoruz oyuncaklarla oynuyoruz sanki çok uyumuş gibi bu ne şimdi :84:

günaydın...iyi hafta sonları olsun herkeseee...ah sultan sabah ezanında kalkmışsınız sizde bi sıkıntısımı var keremin.
aliye cim gelmiş hadi maşallah kilolar gidiyo yavaş yavaş valla canım bende araştırdım bakırköyde var sanırım bize en yakın oyun grubu.şirvan bebiş geliyomuş buluşmaya diye bebek görmeye gidicez galiba hayırlısıyla sağlıkla sıhatle gelsin.
bizde dün dr a gittik gene öksürüğümüz bayağ arttı gecede çok öksürdü gribi atlatmış ve nezle olmuş şimdide bulaşıcı bi virüs dolaşıp duruyomuş atlatamadı yavrum bi türlü.

Günaydınnnnnnnnn

Yusuf ne güzel alışmış oyun grubuna......Maşallah ona....zaten kendini idare edecek bi çocuğa benziyo uzaktan.......

Kerem çok erken kalkmış..ama sonra yatmıştır heralde....

Ohh Aliye de kiloları vermeye başlamış...darısı bize olsun....diyorum ama hiç gayret etmiyorum ya....
Ne yapsam ki beni sorunum da bölgesel.....alttan gitmesi lazım...üste bi şey yokta.....
benim kuaförde bi alet var...haftada 3 gün girsem diyorum ama düzen tutturamazsam o da işe yaramaz..........offfff...............

Güzel haftasonları hepinize...................

herkese merhaba
taşındık neredeyse 1 hafta oldu..internet şimdi takıldı daha..
hemen geldim buraya....eşim takmazsanız iptal ettiriyorum demese daha çok beklerdik yaa..
yorgunluğum tam geçmedi hala ufak tefek işler var..ela gece kalkmasa geçerdi yorgunluğum ama uyanıp parmaklıkları tekmeliyo her gece..allahım kurtulsun şu çocuklar artık bu diş sıkıntısından..
yusuf kreşe gidiyomuş maşallah ona..inşallah zamanı gelince bizimkilerde hemen uyum sağlar..
tuğbacım çok geçmiş olsun sanada..
şirvan gerçekten ne kadar az kalmış yaa geliyo bebiş..sağlıkla kolaylıkla al inşallah kucağına cnm..
malum geçmişe bakamam herks iyidir umarım..

mügecim ilk gün bekledim beni ararsa diye ama ayrı bir yerde kameradan izledim çok şükür kimseyle kaga falan etmedi zaten gruplar en fazla 7 kişilik ve başlarında 2 öğretmen var zaten yusuf saldırgan bir çocuk değil ama yinede çocuklar çok şükür bir sorun yok bence sende yolla evde sıkılıyor çocuklar
hmm çok iyiymiş
demirde sakindir saldırgan değildirde
içine sokarak seviyo sağolsun:)
neyse dün yapmadı arkadaşın çocuğa belkide ben konuştuğum için anlamıştır
bi konuşucam buradaki kreşle bakalım bizde bi başlarız olmazsa
bugün kaç kere girdim yazamadım bi türlü ya
selen şimdi uyudu yazayım da yatayım bari.
tuğbacım çok geçmiş olsun canım. gerçekten sağlığın kıymetini böyle zamanlarda anlıyoruz canım.
kayranın da hastalığı devam galiba. geçmiş olsun burcu
aferin demire. maşallah çok uysal o da. bizde de ne güzel oynadı.
gördükçe duydukça bebişleri hevesleniyoruz dimi müge:)
esracım maşallah yusufa da. iyi olur tabi ya. çocuklar sıkılıyo artık evde. değişiklik hoşuna gitmiştir onun da
ben de istiyorum aslında da. bizim çevrede pek yok. kuzenim de başakşehire götürüyo. ben de araştırdım ya-pa yı sen deyince bakırköyde var bize yakın. arabayla gitmem lazım oralarda park problemi falan gözümde büyüyo. ama selen de bana çok düşkün olduğu için göndermek istiyorum.
esracım fiyat ne kadar orda ayıptır sorması. bakırköy ü ararsam bilgim olsun. kuzenimin ki senelik 1600 haftada 3 gün 2 saat gidiyo. bahçeşehir kolejinin subesi
şirvancım desene buluşmaya gidicekken seni hastaneye ziyarete gelicekmişiz neredeyse. hayırlısı bakalım seni çok üzmeden yormadan gelsin kuzucuk inşallah.
başka ne vardı unuttum.
ben de bugün diyetisyene gittim. hala 69 lu kilolardayım:( ne zor vermek bu kiloları ya. 700 gr sırf yağdan vermişim ama. sevindim buna.
sonra hava güzeldi selenle parka falan gittik. hava çabuk soğudu ama
ay yazarken aklıma geldikce konudan konuya atlıyorum. ege de tuvalete alışmaya başlamış maşallah ona da. devamı gelir inşallah
dilekçim sana da geçmiş olsun. güzel bi buluşma yaparsınız inşallah iyileşince
müge pilates benim de çok hoşuma gitti. ben de cd si var. bi de top alıcam evde de yapıcam artık. benim fark oldu bile sanki vücudumda
benden bu kadar başka aklıma gelmedi
kapanışı ben yapıyorum bu gece herkese iyi uykular diliyorum
bi de gülşen size iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım
ayy sorma cnm ya nerde bebek görsem yanından geçerken mutlaka seviyorum uzaktan çokta hoşuma gidiyoda
biraz daha beklicem demir bi kendi kendin e iş görmeye başlasında inşallah
bugün eşimle konuşuyodumda
2 gün gecikti dedim nee bebekmi geliyo ooh oohhh diyo pek bi sevindi
yok cnm dedm şimdi gelmesin mümkünse
gelirsede gelsin hayırlısı böyleyse zmnı geldiyse diyo :)
plates gerçekten kendine getiriyo 1 haftada belirli farkettiriyo
oyy çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine :(

dişleri bilmezmiyim canım çok çektik bizde Allah kolaylıkla çıkarmayı nasip etsin
bencede bi dr a götüreyim artık

yok tatlım melis hiç uyuyan bi çocuk olmadı
doğduğundan beri böyle uykuyu sevmiyo,anası babası uyku diye ölür benim cadı çeke çeke ananesine çekti heralde
annemde hiç uyumaz sabah 6 da kalkar işe gider gece 2-3 en erken

ne olur ismini ver gülşen
bende hiç ilaç vermem çok zor durumda kalmadıkça
bitkisel şeyleri de vermedim hiç ama artık ihtiyacım var
2 aydır ayaktan atlatmaya çalıştıkça hastalığı beter oldum öksürürken ciğerlerim sökülüyo resmen
dinlenmeden geçmicek sanırım :((
ne biliyim cnm gündüz uykusuna yatırmasan bile akşamları bayılırdı dimi
neyse sağlıklı olsunda varsın uyumasın napalım
hoş sana zor geliyo ama yapacakta bişey yok sen bi dr.a göster bakalım
günaydın...iyi hafta sonları olsun herkeseee...ah sultan sabah ezanında kalkmışsınız sizde bi sıkıntısımı var keremin.
aliye cim gelmiş hadi maşallah kilolar gidiyo yavaş yavaş valla canım bende araştırdım bakırköyde var sanırım bize en yakın oyun grubu.şirvan bebiş geliyomuş buluşmaya diye bebek görmeye gidicez galiba hayırlısıyla sağlıkla sıhatle gelsin.
bizde dün dr a gittik gene öksürüğümüz bayağ arttı gecede çok öksürdü gribi atlatmış ve nezle olmuş şimdide bulaşıcı bi virüs dolaşıp duruyomuş atlatamadı yavrum bi türlü.
dışarıdan gelenler getiriyodur cnm ya
bünyeside zayıf tabi hemen kapıyo geçmişler olsun
açılışı ben yapayım açılışmı kapanışmı artık bilemicem de yattım kerem efendi o zamandan beri mırmır uyutmadı şimdide kalktı oturuyoruz oyuncaklarla oynuyoruz sanki çok uyumuş gibi bu ne şimdi :84:
demirde geçen gün 5.30 da kalkmıştı
demekki arada yapıyolar böyle
gece hayatları başladı herhalde:9:
herkese merhaba
taşındık neredeyse 1 hafta oldu..internet şimdi takıldı daha..
hemen geldim buraya....eşim takmazsanız iptal ettiriyorum demese daha çok beklerdik yaa..
yorgunluğum tam geçmedi hala ufak tefek işler var..ela gece kalkmasa geçerdi yorgunluğum ama uyanıp parmaklıkları tekmeliyo her gece..allahım kurtulsun şu çocuklar artık bu diş sıkıntısından..
yusuf kreşe gidiyomuş maşallah ona..inşallah zamanı gelince bizimkilerde hemen uyum sağlar..
tuğbacım çok geçmiş olsun sanada..
şirvan gerçekten ne kadar az kalmış yaa geliyo bebiş..sağlıkla kolaylıkla al inşallah kucağına cnm..
malum geçmişe bakamam herks iyidir umarım..

yavaş yavaş yapılır cnm en zorunu atlatmışsın
kolay gelsin sana

bende demiri uyutup ark.larla kahveye gittim
iyi geldi oh bide tüttürdük :)

şimdi evdeyiz burda da bi fırtına kopuyo dün akşamdan beri
yağsada durulsa

yelizcim doğum günün kutlu olsun cnm
kızınla eşinle ve tm sevdiklerinle bir ömür boyu nice yaşlara

Yelizin d.günü sanırım nice mutlu yıllara cnm,çok çok güzel bir sene olsun inş.
Şirvannnnn dikkat etde 2010 bebeği olmasın şükür genen 2011 olacakmış
annesini üzmeden gelsin
Yusufa da maşallah ağır abi çok mutludur orada kesin,ben daha kıyamıyorum bakalım
ne zaman vericez
Deniz hoşgeldin cnm özledik seni
Sultan dişmi geliyor gene acaba bizim de 2 gündür ki huysuzluk belli oldu alt köpek
çıktı bir tane kaldı bu köpek dişleri çok zor gerçekten de
aklımda daha da birşey kalmadı benim mide hala kötü
evi süpürdüm toz aldım yemek yaptım aklımda da melek vardı hep
ama cam silemedim :-))

selam.... herkese güzel bir hafta sonu olsun inş. .
yelizcim doğum günün kutlu olsun...

selam kızlar dün gece annemlerde kaldı ya ondan sanırım burda park yatak yok tavanda asmalı boyuna göre ama daha dar beşiği var:)sığışamıyor beyfendi annem 8de yatırmış ben uyuyaklmışım öğlen 12 de kalktı :)dişlerimiz tam şu anda 16 tane

saol canım .. sende melek kızını sağlıkla kucağına alırsın inş..... ,,,

kız melek nereyi geziyorum .. baksana bir kayınvalide bir annem o kadar...
sen buna gezmek mi diyorsun.. evdeyim hep.. canım çok sıkılmaya başladı...
kız gezıyorsun demedim gez gezzzzzz dedim dogurunca gezemiceksin

şirvancım Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın küçük beyimiz aceleci olmasın inş...
dikkat et kendine....

bu arada melek dün yazamadım içimde kaldı:):) yazmışsın ya bu hafta süpürge falan yapmadım diye... nasıl durdun kıss senn.. için içini yemiştir.. hamiş hamiş her hafta cam silen sen:):):):)
i miskinlık vardı sadece ortalık topladım o kadar

bugün markete gittik kasada bi bebek aman Allahım küçücükk
nasıda güzel bişeydi
daha 1.5 aylıkmış nasıl özlemiş o günleriii
acaba bendemi yapsam hihihi

zaten 1 gün gecikti :9:
ay ay bende bugun egeyi annemelere bırakıp arkadaşımın bebek mevlüdüne gıttım çok iyi geldi tüm arkadaşlarım oradaydı oncocuk yuvası gıbıydı 7-8 tane bebek daha 6 aylık 1 aylık 3 alık gibi yani hepsi mis kokuyorlardı

benımkini sordular ee benımki abi oldu buraya getırmedim rahat bırakmazdı oturmadım mutfaktaydım ep çok sevindirik oldum ama ogluma gıttıgımde cok masum sarılıp üzgün durdu 2 oldu buuuu

Yelizin d.günü sanırım nice mutlu yıllara cnm,çok çok güzel bir sene olsun inş.
Şirvannnnn dikkat etde 2010 bebeği olmasın şükür genen 2011 olacakmış
annesini üzmeden gelsin
Yusufa da maşallah ağır abi çok mutludur orada kesin,ben daha kıyamıyorum bakalım
ne zaman vericez
Deniz hoşgeldin cnm özledik seni
Sultan dişmi geliyor gene acaba bizim de 2 gündür ki huysuzluk belli oldu alt köpek
çıktı bir tane kaldı bu köpek dişleri çok zor gerçekten de
aklımda daha da birşey kalmadı benim mide hala kötü
evi süpürdüm toz aldım yemek yaptım aklımda da melek vardı hep
ama cam silemedim :-))

]güle güle pislen canım

bizde yarın kayınvalideme gıdıcez aşure yapıcakmış hekese iyi pazarlar

Back
X