• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

hiihihi melekcim alışırsın böyle böyle merak etme

ben bu aralar sık sık bırakıyorum çünkü aklı erdikçe bana daha düşkün olur diye
annemle babasıyla bırakıyorum
babasını zaten az görüyo ananesiylede çok eğleniyo

bugün bütün gün evdeydi kuzu
yerde yatıp oyuncaklarıyla oynadı ay dedm naslda büyümüşsün
kaldırdı kafasını gülüyo bana :))
sıpaaa herşeyide anlıyo

heyyyyyyyyy niye muhabbet yok
keremito dün traş oldu küçük adamım dedeye büüt baba diyor:))
babam dede demesini istemiyordu büyük baba öğrettik şak diye kaptı ne kadar sevindik en ii sizle anlarsınız
kayrada atlatamadı yavrum acil şifalar melek üzülme bırak ara sıra i geliyor özleniyor olsada...

bırakmaya başladım işteeeee

bakalımm

bizimkiler yattı belki muabett vardır dedım bende yatayım barii

yerim ben o keremcigin agzını

müge onlarda sıkılıyorlar yuvarlanıyorlar yerlerde ama bugun buralar soguktu
şimdide yagmur yagıyor

iyi geceler

Son düzenleme:
merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..

salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..

dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...

dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..

doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..

bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..

Neee 5 Ocak mııı,o kadar az mı kaldı yahu,ben de heyecanlandım burdan.Hayırlısıyla kucağına al oğluşunu,misss gibi..

Benim de kuzenim doğum yaptı,telefonla aradım,konuşurken ağladım tutamadım kendimi,Miray dan sonra daha da duygusal oldum bebek haberleri aldığımda.

Doğumgünü kutlamalarınız için teşekkür ederim arkadaşlarım,hepiniz sağolun.Dün bilgisayar her siteye giriyordu birtek kk ya girilmiyordu,acaba burda mı sorun vardı?

iyi geceler kızlar ...misafirlerim vardı ünvrstedem arkadaşım geldi ikiz bebekleri olan yemeğe geldiler balık menüsü hazırladım börek falanda vardı güzeldi yanlız 4 ümüz aynı anda masada oturamadık malum onlarda 2 bizde 1 çocuk olunca:)) birimiz kalktık birimiz oturduk:)) ayy çok tatlılar ama mis kokuyolar misss minicikler yaa.kayra onlarla oynamak istedi oyuncaklarını getirdi baktı cevap yok küstü çok komikti:)) 10 da uyuttuk üçünüde ohh sohpet ettik iyi geldi.herkese iyi geceler deliksiz uykularrrrrrrrrrrr

Burcu Kayra nasıl iyileşti mi,çok geçmiş olsun !İyi vakit geçirmenize de çok sevindim.
Benim üniversiteden çok yakın olduğum 3 arkadaşım vardı,ama hepimiz farklı şehirlerdeyiz.Çok isterdim onlarla aynı yerde olmayı sıksık görüşebilmeyi.

Ben de bugün Miray ı parka götürmüştüm,topunu da aldık,çok güzel oynadı.Çocuklarla top oynadılar.Bir oğlan vardı,onunla kaydırakta kaymak için yarış yaptılar,çok komiklerdi,arkalarına bakıp birbirlerinin geldiğini görünce nasıl hızlanıyorlardı,çabuk çabuk koş koş diyor :-)

Tuğba seni görünce aklıma geldi.Siz gittikten sonra Miray yatağını görünce Ecem Ecem diyordu,orada uyumuştu ya.Geçen de senin profilinde Ecem i görünce Ecem dedi.Dün de AVm de bir kız vardı,siyah saçlı,Ecem e benzetti onu:-)

heyyyyyyyyy niye muhabbet yok
keremito dün traş oldu küçük adamım dedeye büüt baba diyor:))
babam dede demesini istemiyordu büyük baba öğrettik şak diye kaptı ne kadar sevindik en ii sizle anlarsınız
kayrada atlatamadı yavrum acil şifalar melek üzülme bırak ara sıra i geliyor özleniyor olsada...

hihhi yoksa senin babanındamı yaşlanma korkusu var

bnm kayınpederim beni de dede yaptınız ya Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın dedi
:)))
demirin ona dede dediğini düşünemiyorum
babamın peşinden ayrılmaz dede diye
ama kayınpederimi fazla görmediği için hiç gitmiyo yanına gittiğimizde bile

ya demir ne güzel geceleri uyurdu
ne zmn ist.a gittik her akşam kalkar oldu
her gece 3-4 kere kalkıyo sizinkilerde öylemi

bütün pusetleri söktüm
araba koltuğunun kılıfınıda çıkardım yıkanıyo
kurutmaya atıcam bu havada kurumaz yoksa

hiçbişey yapasım yok kulağım ağrıyo rüzgarmı çarptı ne

herkese iyi pazarlar

Son düzenleme:
günaydınnnn güzellerrrr hepimize güzel haftasonları olsun :))

elif yerim onu ben zaten ikisi çok güzel anlaştılar maşallahh miray ne yapsa ecemin elinden tutup ecem del del diye bağarıyordu kuzu ee özleştilermi acaba ne havalar bozmadan bir buluşmama mı yapsak bursalılar:)))

keremitomada maşallah benim :nazar:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

burada güneş var ama yagmur yagıyor havada soguk degıl
kahvaltımızı ettık makiney atıcam sonrada babanneye gıdıcez

tugba nasıl oldun canım daha iyimisin

herkese iyi pazarlar..
vucudumuzdaki cicekler kabuklandi ama kukumuzdakiler hala fena.. geceleri bikac kere aglayarak uyaniyoruz cay iciyor pispislaniyor geri daliyor ama ben fenalardayim tabi. bugun 10gun doldu doktor 10-14gun evden cikartmayin demisti bulasiciligi icin ben yine 4gun daha beklicem bakalim milletin cocugunada sebep olmayayim.. gunduzleri iyiyiz ama delircek artik ne kres ne de bir arkadas goruyor cocugum SIKILDI iyice.. neyse bunada sükür.

merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..

salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..

dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...

dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..

doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..

bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..

saglikla bebisine kavusursun insallah..ay ne heyecanli surda 2haftadan az kalmis yaa..

günaydın kızlar dün gece acile gittik ben akşam üstü yine istifra ishal başladı birde eşim erken geldi hastaneye gıttık bir serum verdıler ilaç falan gece 9 da bir yatmısım sabah kalktım bugun mide bulantım yok ama ishalım devam edıyor off ne kötü bişeymıs ya ecemde annemde kaldı şimdi hazırlanıp oraya gıdıcem çok özledim kızımıııııııııııııııııı

cok gecmis olsun cnm. allahtan annenn var ben oyle bise olsa esimden baska pek kimsem yok elosa bakabilcek..

bnm kayınpederim beni de dede yaptınız ya Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın dedi

bütün pusetleri söktüm

herkese iyi pazarlar

gecmis olsun müge benimde azcik soguk aldimmi kulagim zonklamaya baslar..
bu arada ela dislerinden cok kalkardi 3ay once kopekleride cikartti rahatladik derken bronsit-idrar enfeksyonu-orta kulak iltihabi simdide su cicegi derken hic bi aksam rahat uyuyamadik en az 2,3kere kalkiyor..nezaman deliksiz uyucak acaba merakla bekliyorum:18:

bu arada bikac gundur giremedim, elif gecmis dogumgünün kutlu olsun.nice mutlu yaslara..:103:

sultan, o arkadasinin ve esinin yaptigi is degilmis yani.annene gidecegini bildigi halde gelmis bide kendini zorla evine gotutturuyor..oraya kadar gelmeyi dusunen dönmeyide düsünecekti.haklisin bence sonuna kadar.

bu arada bikac gundur giremedim, elif gecmis dogumgünün kutlu olsun.nice mutlu yaslara..:103:

sultan, o arkadasinin ve esinin yaptigi is degilmis yani.annene gidecegini bildigi halde gelmis bide kendini zorla evine gotutturuyor..oraya kadar gelmeyi dusunen dönmeyide düsünecekti.haklisin bence sonuna kadar.
saol cnm yorumun için

günaydınnnn güzellerrrr hepimize güzel haftasonları olsun :))

elif yerim onu ben zaten ikisi çok güzel anlaştılar maşallahh miray ne yapsa ecemin elinden tutup ecem del del diye bağarıyordu kuzu ee özleştilermi acaba ne havalar bozmadan bir buluşmama mı yapsak bursalılar:)))

keremitomada maşallah benim :nazar:
sağol teyzesi kafama taş mı geldi ne .))
ayarlayın buyrun efendim :))

bütün pusetleri söktüm

herkese iyi pazarlar
eveeett:))yaşlılığı kabullenmiyor 60ı geçti ama taş gibin maşalllaah:))

Burcu Kayra nasıl iyileşti mi,çok geçmiş olsun !İyi vakit geçirmenize de çok sevindim.
Benim üniversiteden çok yakın olduğum 3 arkadaşım vardı,ama hepimiz farklı şehirlerdeyiz.Çok isterdim onlarla aynı yerde olmayı sıksık görüşebilmeyi.

Ben de bugün Miray ı parka götürmüştüm,topunu da aldık,çok güzel oynadı.Çocuklarla top oynadılar.Bir oğlan vardı,onunla kaydırakta kaymak için yarış yaptılar,çok komiklerdi,arkalarına bakıp birbirlerinin geldiğini görünce nasıl hızlanıyorlardı,çabuk çabuk koş koş diyor :-)
maşallah miraya unutmamış ecemi
parktki halleri gözümün önüne geldi gerçeken komik olmuş:)

herkese ii pazarlar kızlar kayınpederim geldi kahvaltıya sonrasında yürüyüşe çıktık eşimde bende anahtar almamışız pazar pazar bedava yere 40 lira bayıldık çilingirciye

gecmis olsun müge benimde azcik soguk aldimmi kulagim zonklamaya baslar..
bu arada ela dislerinden cok kalkardi 3ay once kopekleride cikartti rahatladik derken bronsit-idrar enfeksyonu-orta kulak iltihabi simdide su cicegi derken hic bi aksam rahat uyuyamadik en az 2,3kere kalkiyor..nezaman deliksiz uyucak acaba merakla bekliyorum:18:

sağol cnm
bugün biraz daha iyi
dışarıda çıktım inşallah bişey olmaz çok rüzgar vardı

biizm öyle şeylerimiz yok çok şükür dişlerimizde tamam 16 tane çıkardık ama
ist.dan beri deliksiz uyumuyo
huy edindi sanki

2.5 yaşından sonra uyuyacaklar inşallah

bu arada annem evde merdivenlerden düşmüş
kalçası ve beli ağrıyo inşallah bişeyi çıkmaz yarına

eşim ananesini bursaya götürdü bugün bu gece kalıcakmış senin yerine ben gitseydim keşke dedim
ne güzel buluşurduk :(

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52:

burada güneş var ama yagmur yagıyor havada soguk degıl
kahvaltımızı ettık makiney atıcam sonrada babanneye gıdıcez

tugba nasıl oldun canım daha iyimisin

ıyıyım cnm turp gibiyim maşallahhh:)))

herkese iyi pazarlar..
vucudumuzdaki cicekler kabuklandi ama kukumuzdakiler hala fena.. geceleri bikac kere aglayarak uyaniyoruz cay iciyor pispislaniyor geri daliyor ama ben fenalardayim tabi. bugun 10gun doldu doktor 10-14gun evden cikartmayin demisti bulasiciligi icin ben yine 4gun daha beklicem bakalim milletin cocugunada sebep olmayayim.. gunduzleri iyiyiz ama delircek artik ne kres ne de bir arkadas goruyor cocugum SIKILDI iyice.. neyse bunada sükür.

çok geçmiş olsun cnm neyse zor günleri atlatmış sayılırsınız allah sabır versın sanada elayada kim bilir nasıl canı yanıyordur::((

[QOTE=demirim;16824764]sağol cnm
bugün biraz daha iyi
dışarıda çıktım inşallah bişey olmaz çok rüzgar vardı

biizm öyle şeylerimiz yok çok şükür dişlerimizde tamam 16 tane çıkardık ama
ist.dan beri deliksiz uyumuyo
huy edindi sanki

2.5 yaşından sonra uyuyacaklar inşallah

bu arada annem evde merdivenlerden düşmüş
kalçası ve beli ağrıyo inşallah bişeyi çıkmaz yarına

eşim ananesini bursaya götürdü bugün bu gece kalıcakmış senin yerine ben gitseydim keşke dedim
ne güzel buluşurduk :([/QUOTE]

çok geçmiş olsun cnm sanada annede valla ecemde bu ara geceleri kalkıp benımle uyumak istıyor odasında uyumak istemıyor ne güzel yatıyordu ya umuyorum düzelirler ama uyku konusunda benim hiç umudum yok:((

sultişim ne taşı arkadaşım olurmu öyle şey maksat bebişler unutmasınlar birbirlerini:)))şaka bir yana iyide oluyor ya eliteki buluşma güzel geçti artık dillerinden anlıyorlar birbirlerinin kuzucuklar

ee bursalılar bugün gezmelerde galiba ne dıyonuz

ya ne güzel alıntı yaptım yazdım niye böyle karışmıs anlamadım ecemı yıkadım daha yeni uyudu kuzucuk haftasonu olunca ev alıyor başını gidiyor resmen ya huu huu kimse yokmu

iyi akşamlar kızlarrr .mügecim sana ve annene çok geçmiş olsun inşallah daha iyidir annen canım.çağla inşallah sizin uykularda düzelir.
kayra şimdilik iyi çok şükür.bizde babanemize gittik ordan bi forum yaptık alışveriş yaptık.kayraya pipetli bardaklardan aldık e.bebekten ve kayra eve gitmeyelim diye resmen kriz geçirdi yavrum anne attaaa anne attaaaa diye ne ağladı yaa:(( şimdi uyuyoruz .

slm tuğbişim demirbaş ben burdayım içim sıkılıyo ateş basıyo beni bugün hava kötüydü gezemedik sıkıldıııııııııııııııııım:59:

Back
X