• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ohh bursalılar buluşun valla çocuklar kaynaşmışlar madem unutmasınlar birbirlerini.
kızlar biz yılbaşı gecesi yemeğe çıkıcaz üçümüz sonra eve gelir kayrayı uyutur ve kocişle romantik saatler yaşarızz kısmetse :)) nasıl fikir:))

hoşgeldin sultişim niye yavvv içinin sıkıntısı bizde bugün pek gezmedık alışveriş yaptık o kadar marketten ama hava sıkıcı evet

burcu harika bizim daha bir planımız bile yok yılbaşı için çünki ertesi sabah erkenden yola çıkıcaz eskişehirde kuzenimin düğünü var nasıl olucak bi,lmıyorum :15:

iyi niyetleriniz için teşekkür ederim herkese...

göründüğü gibi uykusuz gecelerim başladı.. uyuyamıyorum artık.
dün gece kardeşimde kaldık. nerdeyse 10 kez wc gitmişimdir.

bu gecede uyuyamıyorum .. hem bizim meçhul bey sayesinde hemde benim akıllı kocam sayesinde..

yarın kaynıma ev alınıyor.. ve evin bir kısım parasını benim akıllı kocam veriyomuş..
bana söylediği tutardan daha fazlası olmuş şimdi.
akşam bizdelerdi kayınpedeler ordan öğrendim....
bunun üstüne kayınpeder arabamı satıp daha lüks bir araba alıcam param var demezmi.. (sanki arabası dandik bişey 1.5 sene oldu alalı)
daha da sinirlendim.
madem paran var... bizden para niye alıyosun..
tabii bunu benim salak kocama söyliyince benim para işime karışma oldu..

bu durumda ben ben salak oluyorum.. yemeyenin parasını böyle yerler işte...
gece gece moralim çok bozuldu.. zaten uyuyamıyordum birde bu kafama takıldı..

konuşacak kimsede yok..

Son düzenleme:
merhabalar beni merak edenler varsa...
durumumu bildirim..

salı akşamı ve çarşamba günü .. kayınvalidemde kaldık.
dün annem de kaldık..

dün zaten dr. kontrolüm vardı..
ben hiç kilo almamışım. 73.6 gr olmuşum..
sıpamda 2700 olmuş...
kafasını aşağıya indiren sıpam ... yeniden yukarı çıkmış..
yani karnımda yatay bir bicimde yatıyor...

dr. en sevmediğimiz pozisyondr bu dedi.. kendini yorma aniden suyun gelebilir.,ağrın olur, kordonlar aşağıya sarkabilir dedi..
tabii rahim ağzında baş olmadığı için şuan boş.. çok dikkatli ol dedi..

doğum tarihini de 5-6 ocak demezmi bana.. çok şaşırdım.
ben dedim 15 gibi bekliyordum .dayanabilirsen bekleriz.. ama bu pozisyonda biraz zor dedi..

bugüne kadar rahat bir hamilelik geçirdim şimdi tırsmaya başladım..
masallah kiloon çok iyi..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah..
düzherkese iy akşamlar .........

umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür yusufumun köpek dişleri çıkıyor aman allahım ne zormuş mahvoldu kuzucuğum,yusuf 1 haftadır oun grubuna gidiyor ilk başta iki gün anlaşmıştık baktım sevdi 3 çıkardık aman ne iyi oldu anlatamam çünkü dişlerden saırım yada artık büyüdüler çok huyu değişti ve şu üç gün bayağı bi değişiklik oldu yusufta orda müzikle oynuyorlar boya yapıyorlar hamur oynuyorlar şimdiye kadar oyuncaklarla oynamayan yavru kuşum oyuncaklarıyla oynuyor ......

saat 10 da orda olmamız lazım saat 1 e kadar hem uykumuz düzene girdi gelince meyvesini yiyip uyuyor yorulduğu için uykusu gelmiş oluyor kısacası inşallah iyi olacak.....:66:
masallah yusufa
herkese merhaba
taşındık neredeyse 1 hafta oldu..internet şimdi takıldı daha..
hemen geldim buraya....eşim takmazsanız iptal ettiriyorum demese daha çok beklerdik yaa..
yorgunluğum tam geçmedi hala ufak tefek işler var..ela gece kalkmasa geçerdi yorgunluğum ama uyanıp parmaklıkları tekmeliyo her gece..allahım kurtulsun şu çocuklar artık bu diş sıkıntısından..
yusuf kreşe gidiyomuş maşallah ona..inşallah zamanı gelince bizimkilerde hemen uyum sağlar..
tuğbacım çok geçmiş olsun sanada..
şirvan gerçekten ne kadar az kalmış yaa geliyo bebiş..sağlıkla kolaylıkla al inşallah kucağına cnm..
malum geçmişe bakamam herks iyidir umarım..
deniz özlettin kendini..
yerleşmene çok sevindim.
sağol cnm
bugün biraz daha iyi
dışarıda çıktım inşallah bişey olmaz çok rüzgar vardı

biizm öyle şeylerimiz yok çok şükür dişlerimizde tamam 16 tane çıkardık ama
ist.dan beri deliksiz uyumuyo
huy edindi sanki

2.5 yaşından sonra uyuyacaklar inşallah

bu arada annem evde merdivenlerden düşmüş
kalçası ve beli ağrıyo inşallah bişeyi çıkmaz yarına

eşim ananesini bursaya götürdü bugün bu gece kalıcakmış senin yerine ben gitseydim keşke dedim
ne güzel buluşurduk :(
annene çok geçmiş olsun.insalalh bişi çıkmaz
allah korusun
iyi niyetleriniz için teşekkür ederim herkese...

göründüğü gibi uykusuz gecelerim başladı.. uyuyamıyorum artık.
dün gece kardeşimde kaldık. nerdeyse 10 kez wc gitmişimdir.

bu gecede uyuyamıyorum .. hem bizim meçhul bey sayesinde hemde benim akıllı kocam sayesinde..

yarın kaynıma ev alınıyor.. ve evin bir kısım parasını benim akıllı kocam veriyomuş..
bana söylediği tutardan daha fazlası olmuş şimdi.
akşam bizdelerdi kayınpedeler ordan öğrendim....
bunun üstüne kayınpeder arabamı satıp daha lüks bir araba alıcam param var demezmi.. (sanki arabası dandik bişey 1.5 sene oldu alalı)
daha da sinirlendim.
madem paran var... bizden para niye alıyosun..
tabii bunu benim salak kocama söyliyince benim para işime karışma oldu..

bu durumda ben ben salak oluyorum.. yemeyenin parasını böyle yerler işte...
gece gece moralim çok bozuldu.. zaten uyuyamıyordum birde bu kafama takıldı..

konuşacak kimsede yok..

borç mu veriyor... takma diyeceğim ama takılmayacak gibi değil..
benim bidiğim eşinle konusursun ondan sonra ne vereceksen verirsin...
borç sa iyi yine geri alacaksınız canım..
simdi çocuğunu düsün takma kafana..

günaydın kızlarrrr...

Günaydın

Deniz inter.bağlanmış.....ev için tekrar kolay gelsin.....

Müge geçmiş olsun annene de sana da......

Şirvan hele de bu son döneminde sıkma canını......vermiş gitmiş zaten......bundan sonrası için konuşabilirsin ama........

Günaydın güzeller....
Geçmiş olsun annene mügeCim hemen toparlansın inş.
Şirvan takma diyecem ama olmayacak içini rahatlatacaksa söylenirsin gene
ama çokda harap etme sinirlerini doğumdan sonra lazım olacak evede yardımcı
kadın tut bence doğru demişsin yemeyenin parasını yerler benim eşimin öyle huyları yoktur
allahtan yoksa bende dellenirdim sanırım.
Annemler dün bizde kaldı biz 23 de yattık alple annem babam oynamış baya geç kalkmışlar
yorulmuş herhaldeki sabaha kadar hem kalkmadı sabahta evden çıkarırken zor uyandı
keşke her gece yatsa böyle

meriç hafta sonu beni delirtti..
su içiyo ağzından salıyo ısnanıyo 2 3 kez üstünü değistirdim..
sakin söylüyorum yapıyor kızıyorum yapıyor..
deli etti benii..

2 yaş sendromu annesi bizimkiler erken giriyorlar :-))
Alp de çok huyluydu şaşırttı beni şok oldum resmen
inş.değişmez devamını bekliyorum

Esen benim kızım da aynı.suyla oynamayı çok seviyo.ve üstünü hep ıslatoyo.üstünü ıslatma kızım tamam mı diyorum tamam diyo ama yine ıslatıyo

Birde benim kızım kendisini hiç sevdirmiyo.çok kızıyo öpüldüğünde.oysa ben hiç sıkmadan severim ama başkaları sıkıyoı belki o yüzdendir

Sevgi inşallah devamı gelir ama bence geç yatıp yorulduğu için uyanmamıştır.benim kızım çok geç uyur.1 -2 gibi.eğer 1 den sonra uyumuşsa genelde hiç kalkmaz.ama 12 ve öncesinde uyumuşsa mutlaka kalkar.cuma günü öğlen 2 de uyandı.akşam 9 da uyudu saat 11 de ayakta.anne kalkalım diyo.hep oyun oynamak istiyo.5 aylıktan beri böyleyiz.düzene sokmaya çok çalıştım ama başaramadım

eşim Bulgaristan göçmeni cnm ben elazığlıyım
hftiçi oraya gitti alp e soranlara babam bulgistana ditti
oyuncak getirmeye dedi durdu valla :-))

Benimde eşim bursalı ben göçmenim.alp e kardeşi olacağından bahsettiğinizde tepki veriyo mu sevgi.kardeş kavramını anlayabiliyolar mı acaba.ben kızıma sana kardeş alalım mı diyorum al diyor.oyuncaklarını ona verecek misin diyorum vereceğm diyor.ama ne kadar anlıyo bilmiyorum.

sen nereden göçmensin cnm eşiminde akrabaları bursada çok var
genelde oraya göçmüşler...
valla halasının da bebişi olacak geçen dedik halanın bebişinin adı ne olsun
kardeş olsun dedi, erkek olsun dedi tam anlamıyor sonuçta inş.çok kıskançlık
olmaz allahtan ki bana çok düşkün değil sonuçta gündüzde bıraktığımız için
sorun yaşamayız diye düşünüyorum ama gelecek gösterecek
düşünüyorsan bence çok da erteleme cnm çok uzun oldu

Sevgi ben çok istiyorum biran önce olsun aradan çıksın çok zorlanıcam ama olsun.ama eşim istemiyor.erken diyor .beni sinir ediyo.sanki o bakıyo.bulgaristan göçmeniyim canım.

hemşeri sayılırız desene uzaktan eşim kırcaali li cnm
ay bu erkeklerde bir tuhaf valla sanki kendileri acıları çekiyorlar
onlar daha çok maddiyatçı bizim yaşımız olduğu için kararsızdık
hani bekleme gibi bir durumumuz yoktu birde yanlız kalmasın istedik
o yüzden cesaret edebildik bana kalsa pekde sıcak bakmıyordum açıkçası

günaydınlar güzel anneler erkenden ayaktaydık ecemle kahvaltı yaptık yemekleri koydum şimdi ortalığı süpürücem hepimize güzel bir hafta olsun inşallahhhh

esen ecemde suyla oynamaya bayılıyor oynama dersem inadına daha çok yapıyor o yüzden bende artık saldım böyle daha mutluyuz oda bende ne yapayım batsın evde üstüde onlar mutlu olsunlarda :)))

deniz gelmiş hoşgeldın cnm yeni evin hayırlı olsun inşallahhh ecemde gece 3 kere kalktı en sonunda yine yanıma aldım offf fena lıştı bizimle uyumaya ne yapıcam ben ?

TuğbaCım nasıl oldun cnm düzeldin mi tamamen ??
Alp de öyle iki büyük tasa az su koyuyorum ondan ona boşaltıyor
bende arada yemek kakalıyorum napalım yesinler ve mutlu olsunlar diye

ben de üstünü hemen değiştiriyorum ama havaar soğuk hasta olmasından korkuyorum..
tuğbacım nasıl oldun....

Back
X