• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

ay cnm ya allah sabır versin böyle yazınca tırstım valla:((

yok cnm ama istersen koyabilirsinde benim eşim yemekte kıyma yemıyor 1 tane kabak yeticekmi

kendime canım denemek için demiştim..

bende brokoliyi haslayıp sarımsak ve zeytinyağı koyuyorum..
yoğutluda güzel oluyor yogursuzda... tabi ben salata niyetine yiyorum..

evde az bişey karnıbahar ve brokloli vardı. haşladım.. yerken üzerine sarımsaklı yoğurt dökücem ..
tavuk pirzolayıda ızgarada yapacam ... akşamki menüm...
heee birde bulgur plavı yaptım ...

selamlar kızlar
yorucu yolculuklardan sonra burdayım yine şükür
harika bir nişan oldu ama benim durumum komikti sanırım
otelde fasıl eşliğinde geçen eğlencede tüm aşk şarkılarında
kızımın fotosuna baktım durdum
dedim bir ara delirdim sanırım kocam yanımda
ama ben kızımın fotosuna bakıp hüzünleniyorum
ama boşuna değilmiş
gece 4 te kalkmış saat 8 e kadar yorgana yüzünü kapayıp annecim
diye ağlamış
k.peder bir ara hiç susmıcak sandım diyor
akşamda apartman kapısının önündelerdi
özledin mi annecim beni dedim
özledim ağladım ııı ııııı diyor
Allah ayırmasın bizleri evlatlarımızdan inş.
hasta olan bebeklere çok çok geçmiş olsun
uyku damlasının isminide atayım kızlara
öperim:42:
canım allah kimseyi kuzusundan ayırmasın..
şu sokağa bırakıp kacanlar nasıl dayanıyor..
acaba?

ay kıyamam idile
bizimki olsa eminim oda öle yapar. haftasonu annem onun odasında yattı bir uyanmış neyse piş piş demiş uyumuş. 2. uyanma da nasıl ağlıyor anne anne diye zor yetiştim nasıl kalktım yataktan hatırlamıyourm. annem uyumayınca ayağına almaya çalışmış o da kıyametleri koparmış. gece hiç bırakmadım daha çocuklar alışık değil tabi..
valla bizimkide hiç kalmadı... gündüz kalıyorda .. gece...
hastanede olduğum zaman ne olacak bilemiyorum..
doğumdan çok onu düşünüyorum..

ay hepside çok güzel yemeklerin...
kardesim de aradı biraz önce beşemal soslu fırında makarna tarifi buldum söledim yapacamış..
çok güzel görünüyor.. bende gidince yapayım yapabilirsem..

ben hiç yapmadım.. sen yarın bir tarifini yaz bakalım..
gerçi eşim yiğemez ama ben kendime göre yapasrım..
allah kabul etsin esencim neyse ezana bişey kalmadı zaten günlerde kısa bende başlasam iyi olucak bu ara borçlarım çok fazla:(((
valla benimde öyle.. 3 senedir tutmuyorum. hamilelik emzirme derken hep bahane sundum kendime..
allahta diğer tarafta bana bahane yapacak ama hayırlısı artık ...

fırında makarna için olan makarnalardan alıp haşlıyosun.süzüp borcama dök.beşamel sosu yap makarnanın üstüne dök en üstede kaşar rendele istersen onun üstünede sucuk yada salam dilimle fırına sür kaşarlar kızarınca çıkar fırından ben böyle yapıyorum ama sıcak yiceksin

fırında makarna için olan makarnalardan alıp haşlıyosun.süzüp borcama dök.beşamel sosu yap makarnanın üstüne dök en üstede kaşar rendele istersen onun üstünede sucuk yada salam dilimle fırına sür kaşarlar kızarınca çıkar fırından ben böyle yapıyorum ama sıcak yiceksin

teşekkürler canım.. sucuk salamlı hiç yemedim. pizza gibi olur herhalde...

esen allah kabul etsin
sirvan ole deme bahane degil rabbim kullarina kolaylik tanimis helede mubarek kildigi biz annelere benimde boercum cok allah yardimcimiz olsun

Selam kızlar bizde bugün gezmedeydik
şirvan ya cumartesi akşamı seni rüyamda gördüm
ameliyat masasında yatıyordun baş tarafında duvarada ben dayanmışım çömelmişim ama bende hamileyim karnım burnumda sende hem sezeryan oluyosun hem konuşuyoruz :)
doktorlarda aheste ahesta yapıyorlar sezeryanı görüyorum olurken falan
sonra benim karnımdan bebek ayağını çıkardı dışarı çıkmadı ama derimden resmen ayak izi çıktı hani hamileyken bebekler son zamanlardayken döner ederlerdi ya öyle hissettim karnımda telaşlandım sende ordan diyosunki ba öyle oturma ayağa kalk öyle olmaz falan diosun hehe:))

ebalperen biz bursa buluşması yapıyoruz biliyosun sen nie katılmıyosun şirvanda sormuş ama cvp vermemişsin

İdilcik ne çok ağlamış öyle.....Allah ayırmasın hiç bir yavruyu annesinden.....
Her şey yolunda gitmiş ya annesi üzülme ....bi daha onsuz çıkmazsın........

Sultan hep böyle ilginç rüyalar görüyosun canım .....Hayır olsun diyelim...öyle olsun.....

Kızlar 1 haftadır kuaföre şuna buna gidiyorum....aslında saçımı boyatayım diye....kırk kere de katalog baktım ama hala karasızım...
renk bakır gibi olsun ya da kızıl işte ne dersiniz yakışır mı......şimdi dipler hariç sarı ve röfleli....
yarın sabah dişte randevum var, ondan sonra oğlumu teyzesini alıp gidiyim diyorum ama .....boya uzun sürüyo ya hele bi de böyle olursa silme falan yapacaklarmış ....

fikri olan varsa lütfen cvp...

nassılsınız kızlar esım geldı selenden zaman kaldı bu ara babasına dustu bende rahat edıyorum bıraz geldığınden berı ustunde
sırvan sana rofle akısıyo yesil gözlerine allah sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsın canım az kaldı eslerın coğu aileye yardım konusunda aynı bısı dıyeme bu konuda
mugecım annene ve sana gecmıs olsun
denız evıne yerleşmıs hayırlısıyla
tuğba sende ıyılesmıssın sukur allah göstermesın bıdaha
bız cumartesı pazar gezdık bu hafta bol bol
betulcum senınde allah yardımcın olsun
sultan ruyan hayra cıksın ınsallah
ebalperen sen sımdı bursadamısın hala ıstanbuldamı
valla bursanın kıymalı cantıkları meshurdur hemde kolay ıkramlık :)
esen allah kabul etsın oruclarını
fatos cok sukur gözu aydın arkadasının benım arkadasımında aylık doğdu ıkızlerı kuvozdeler kız1250 erkek 1500 gr 10 yıl sonra gelen mutluluk allah onada yasatsın
gulşencım nısanınız hayırlı olsun ıdılcığede kıyamam ozlemıs anasını ana kuzusu onlar daha
aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa af ola sızlerı okuyorum ama yazamıyorum selenden dolayısıyla

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

urla burcu_arda huzur84

iyi gecelerrr

mügecim ecem sabahtan iyi oluyor eteklerimde pek dolanmıyor tabi gün günü tutmuyor kudurduğu yemek bile yapamadığım zamanlarda olmuyor değil ama öğledeen sonraya kalırsa aynen dediğin gibi hiç isteği bitmıyor bir iş yapmama izin vermıyor hep oyun istıyor mesela şimdi benim tüm işler bitti ütü çamaşır yemek temzilik erken kalkınca bu sattte her iş bitiyor artık kızımlayım akşama kadar aradada sizlerle:)))
hmm ne güzel demir hep saat 8 de kalkıyo o yüzden yatana kdr işlerimi halletmeye çalışıyorum
bide bizim ev 2 katlı olduğu için pek seri yapamıyorum eğer kimse bakamıyosa
yukarı çıksam aşağıdaysa aklım kalıyo
hastayım sana yaa.. valla ne güzel vakit buluyosun herşeye..
plates.. peeling , oje sürmeler .. koşu yapamak..
ev işi ,, yemek,, demir...
arkadaşlarla buluşma... alışveriş..

valla helall olsun..

bir taraflarına motormu takıyorsun...
yoksa ben mi tembelim... anlamadım gitti...
valla cnm ben fırsatını bulduğum bütün zmnları değerlendiririm
öyle fazla oturamam çok cnm sıkılır
bign evdeysem 2. gün mutlaka dışarı çıkmam lazım
motor yokta sanırım kurt var :9::9:
eee kızım seninde annen yakında olsa yapardın herşeyini
ayrıca müge pek oturmayıda sevmiyor galiba ben çok severim
zaten tembelim bennnnn
annemin yakın olması evet bazı durumlarda iyi oluyo
ama annem yakınımda diye her işim olduğunda demiri anneme bırakmıyorum
onunda işleri oluyo
bzen demiri tv karşısına oturtup duşakabin açık duş aldığım oluyo

valla benimde annem yakınımda ama her zaman yanında olamaz hastalık olmadığı taktirde haftada bir kez anca gelebılıyor o mügenin içinde var bakımlı hatun :)))maşallahhh

tarif edeyim cnm 3 tane kabağın kabuklarını soy soğan doğrar gibi minik minik doğra
sonra bir tane soğanı kavur üzerine biraz salça koy üzerine kabaklarıda ekle suyunu koy pişir ama su tamamen bitmiyecek üzerine ilave et pişene kadar pişmeye yakın üzerine bir domates doğra birazda öyle pişir yiyeceğiniz zaman üzerine 1 tane yumurta kır azda kararbiber ekle lezzetli ve hafif oluyor tavsiye edereim
hihihi mersi hayatımmm bunları yapmazsam kendimi pasaklı pis biri gibi hissediyorum içime sinmiyo
eskiden bende miskindim ama şimdi olmuyo işte
hayirli sabahlar nisan anneleri ne var ne yok nasilsiniz
aman sirvan ne az kalmis senin amaaaaaan baskasinin gebeligi cabuk bitiyo sanki insana yaaa
yemekten soz olsmus ben lahana saracagim yanina corba salata tamam
siyirmak uzere bir anne konusuyo su an yaziyo daha dogrusu buyuk oglumun 4yas sendromunu atlatammadan kucugun 2yas sendromu basladi sanki ergen benimkiler bi afra bi tafra huysuzluk kavga gurultu arada ben kaldim tabi baba calisiyo hep sasirdim ne yapacagimi allahtan buyuk yarim gunde olsa sabahlari okula gidiyo
oyyy annem ''cift cocuk buyutenin allah belasini vermis demektir'' derdi tabiri caizse simdi anliyorum onu oyyyyyyyyyyyyyyyy:37:
:43:
haahhh çok şükür gördük seni nerelerdesin yahuuuu
eskiden arada uğrARDIN şimdi o da yok
canım sağol sorduğun için. iyiyim rahat yürüyorum ama yan falan basamıyorum hala hafif şiş üzerine basınca acıyor. yaşlanmışız herhalde bi burkulma maffetti beni.
iyi bari sevindim
ne yaşlanması şekerim daha dur 2.leri doğurucaz :9::9:
herkese merhabalar;
nasılsınız hanımlar?? bebekleriniz nasıllar??

benim patronlar hala hasta yoklar. resmen sırra kadem bastılar arada bir çıkıp ortaya iş yağmuruna tutuyorlar o da skype aracılığıyla sonra tekrar kayıplar. anlayacağını hala yoğunluktan şaşakaldık....

haber vermek için girdim. burada hamile olan arkadaşımız kontrole gitti bugün. az önce konuştum "bebek iyimiş. kalbi yerine geçmiş. ciğerler o kadar baskı yapmıyormuş. kalbi normal atıyormuş ve gebeliği sonlandırın diyen doktor en doğru kararı vermişsiniz sonlandırmamakla her şey iyi gözüküyor demiş." soran sormayan dua eden etmeyen herkese teşekkür ederim. merak edenlere söyleyeyim dedim :)))

ayyy gece gece ne güzel bi haber Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin

yazık idile yaaaa okuyunca gözümün önüne geldi kıyamam kuzu
Allah kimseye çocuğundan yana ayrılık vermesin
herşeye alışırsında ondan ayrı kalmaya alışamazsın

yarın arkadaşlar kahveye gelecek demiri uyutup bi kahve keyfi yapalım
annemde yok günü varmş

kocişimde pazar günü geliyo oohhhh

hadi herkese iyi gecelerr

uykum kaçtı:(

kimsin 2 ziyaretçi huuuu:41:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

1. KK Pro Üye bursasu

bende geldim sultan :)
gece bekçisi oldum hepten sohbetlere katılamıyorum
eskisi kadar sohbette olmuyor yaa :((
çocuklar büyüdükçe esir aldılar bizi

annem geldi melisi uyutma çabalarını ona bıraktım bu gecelik :)
gece gece aklıma ne geldi ben hap içmeyi unuttum :((
pazar günü başlamam gerekiyordu ama ben unuttum ne yapıcam şimdi
yarın alsam başlasam olurmu yoksa bu ayı es mi geçmem gerekiyor

gülşencim mesajını aldım sağol canım
damlanın içeriği hoşuma gitti yalnız tek şey passiflora içermesi
depresyon durumunda kullanılan bi bitki
bitkileri çok masum bulmuyorum biraz çekindim bunu almak için
yinede bilgin için çok sağol
ben tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum uykuya dalma güçlüğü çeken bi çocuğa ne yapılır
pedagoga götürsem daha küçük gibi geliyor bi süre daha uykusuz gecelere devam sanırım :59:

sağol canım hoşbuldum
yok bea canım nerde uykuya hasret yaşıyorum valla
toplam 2 gün oluyo ama sultam tırstım bak bu ay hamile kalırsam sorumlusu sensin ehehheh

eheheh Aman Allah korusun bu çok büyük yükümlülük sinem helede bu aralar uyumayan çocuğun varsa..

uykusuzluk çok kötü ya siniryapıyor

ehehe valla öyle sultan eskiden hemen olsun istiyodum hemen olsaydı olurdu ama şimdi yok
kesinlikle istemiyorum en azından bi süre daha
kafam karıştı şimdi en iyisi ilaç içeyim yarın başlayayım ama ilaca güvenmeyeyim

Back
X