• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

şirvancım bebeğin ismiyle yaşasın bence de çok güzel bi isim..
elif ela da eve gelince hemen soyunuyo ama başkasının evine gidince asla kabanını ve ayakkabılarını çıkartmıyo..1 saat geçtikten sonra anca :(
bu arada misafirim vardı yeni gitti..vee ela uykudan kalktı ateşli :( 38 derece..ama gözlerden belli hasta oluyo..şimdi akşama dr a götürsem mi yarını mı beklesem..gece daha kötü olabilir ama di mi.?
kaç aydır hasta olmuyoruz çok şükür diyordum bişey demeye gelmiyo..ok gezdik bu ara kaptı hemen birilerinden..zaten salgınlarda başladı..

Offf kıyamam ben Eloşuma,ılık duş falan aldırsan koydurursa ıslak bez falan..Hastaneye götürmeye de korkuyor insan, asıl salgın orada.

geçmişi çok hızlı okudum unuttum..
tuğba bencede dişten ypıyo..ela da öyle çok bağırarak ağladı mı dişten oluyo..hasta olsalar huysuzluk yapıyolar sadece..ela son 2 dişinin acılarını çekerken bi de hasta olduk..
evet esra eron hamileymiş..tüm türkiye çok mutlu ehehe

özel dr una götürücem elifcim..valla hastaneden bende korkuyorum..çok hasta çocuk oluyo sırada..zaten eşim 7 de geliyo..ne zamandır kontrole de gitmemiştik..pööf çok da ağlar şimdi ..

Diyorlar ya,çocuğa en çok annesinin nazarı değermiş diye,çok doğru gerçekten de.

bu bursalılardaki buluşma azminin yarısı istanbullularda olsaydı keşke :)
istanbulda evler uzak bide trafik bazen işkence oluyor bi yere gitmek ondan insanlar kararsız kalıyor herhalde.
ama hava durumuan baktım tamam soğuk ama ne yağmur ne de kar var gelin işte cumartesiiii

Geçmiş olsun eloşa hemen atlatır kötü olmadan inş.
valla elif normalde ben yaz kış atlet giymeyen biriyim
daha bu yaşıma kadar pantolonun altına birşey giymedim
ilk hamilelikte dahil bunda felaket altımda tayt üstünde kadife pantolon
birde çok üşüyünce mide bulantısı felaketttt
annem dalga geçiyor zaten elalemin hamilesi terler bizimki üşüyor diye:-))

Selin sen de biliyorsun Bursa da hiç küçük değil.Seher taaa Gemlikten geliyor.Önceden Sultan la yakındık ama o taşınınca 4 ümüz de bir köşeye dağıldık.Ben hepsine 2 vesait değiştirerek gitmek zorundayım mesela.

aynen nazarım değdi sanırım..
sevgi inanmıyorum ben bi atlet giyer kış günü pencere açıp önüne otururdum hamileyken..senin bi değişik olmuş gerçekten :) hele eskiden hiç üşümeyip şimdi böyle olman :)
umarım cmrtsi çok kalabalık olursunuz da bizde güzel fotolar görürüz çok eğlenceli oluyo bakmak bile :)

Selin sen de biliyorsun Bursa da hiç küçük değil.Seher taaa Gemlikten geliyor.Önceden Sultan la yakındık ama o taşınınca 4 ümüz de bir köşeye dağıldık.Ben hepsine 2 vesait değiştirerek gitmek zorundayım mesela.

doğru ne diyeyim :(
sizin maşallahınız var istanbula bile kalkıp geldiniz :)))

sorma deniz çok zor ateş bassa serinlemek kolay ama ben ısınamıyorum
eşim bulgaristandan çok önce kalın bir kazak getirmişti oralar soğuk olur ya yün
bir kez giymiştim çok terlemiştim bugün onu giydim üşümeyeyim diye gene üşüyorum:-((
dr a soracam ama bu gidişte gerçi ilkinde de öyleydim eve zor atardım yatağa kendimi
zangır zungur titreme nöbetleri geçirirdim yatak bile sallanırdı üstüm kalın ve 2 yorganla
çok çektim şu üşümekten çooook

selin o gün de eşim banada randevu almış ablası gidecek ya dr.a
onlarla gidicez ama kandırırsam dönüşte uğratmaya çalışıcam
senin gittiğin drun hastanesine gidicez bakalım beğenirsem oraya devam edicem

çok yazdım ama ilginç olan doğumdan sonra hiç üşümemiş olmam
hani kalın şeyler aldık kan kaybından üşürüm diye çorap bile giymemiştim

egeye de çok geçmiş olsun. off nerden kapıyorlar bu adını sanını bilmediğimiz hastalıkları bilmem ki!!
umarım kısa zamanda atlatır.

Selam
Melekçim çok geçmiş olsun,nasıl farkettiniz ki uykuda değil miydi?

Tuğba Ecem e de geçmiş olsun,belkdi son azılar geliyordur.Ya da rüya görüyorlar sanırım,ona da yapıyorlar.Geçen de Miray uykusunda Maka Paka diye ağlayarak uyandı.Elinden mi düşürdü ne:-)

Sultan Tiramisuyu görmedim de eminim güzeldir.İyi iyi,sen bunları yap öğren de biz gelince ustalaşmış olursun hihihiiii
Bu arada biz hangi Salı buluşuyoruz:-)İstanbullular dan önce buluşalım da özensinler.

Bence soğuğu bahane edip buluşmadan vazgeçmeyin.bunlar iyi havalar.Kışın daha sıcak olmaz ki,taaa bahara kalırsınız yoksa.

Sevgi biz 4 hamile okulda çok terlerdik hamileyken ateş basardı,sende tersi mi oluyor?

Müge bir dahakine kalp atışlarını da duyarsınız inş bebeğin,ayyy ne heyecanlı!Bir de ne tahlili yapılıyor ki şimdi,kan tahlili mi?Ben unutmuşum :-(

Dün Miray uyanınca yıkadım.İlk kez ne yıkanırken ne çıkarken ne de giyinirken ağlamadı,maşallah!Sonra ben bunu düşünüyordum içimden,nazar değdirdim galiba,çocuk sanki bir yerden düşmüş gibi nasıl çığrınmaya başladı.Altına 2 kat giydirmiştim üşümesin diye,onlardan rahatsız oldu galiba,çıkar çıkar hiçbirşey bırakmadı ne pijama ne çorap.Üşümesin diye 2 kat giydirirken bu sefer iyice çıplak kaldı.Neyse sonunda ikna ettim de giydirdim bir kat.

Acayip hemen huylanıyor ,hiç sıkıntıya gelemiyor.Bir tek atkıyı ve bereyi takıyor,hem de burnunun tepesine kadar.Onu da içeri bir yere girince çıkartmıyor:-(

çok yazdım ama ilginç olan doğumdan sonra hiç üşümemiş olmam
hani kalın şeyler aldık kan kaybından üşürüm diye çorap bile giymemiştim

sagolun kızlar
elif uyuyordu horluyor gibi sesler kucagıma bi aldım cocuk nefes alamıyor saki hastaneye nasıl vardık bilmiyorummmmmmm
eşim diyorki yol ne kadar uzak geldiiiii

elif ben egeye acıyorum dolabı ne gıymek istıyorsa al annecım giyelim dıyorum normalde ama duştan cıkınca demıyorum tai önceden hazırlıyorum daha keyifli oluyor giydirmek

deniz elaya gecmiş olsun canım
ege yanımda cıkıyorummmmm

Son düzenleme:
selin o gün de eşim banada randevu almış ablası gidecek ya dr.a
onlarla gidicez ama kandırırsam dönüşte uğratmaya çalışıcam
senin gittiğin drun hastanesine gidicez bakalım beğenirsem oraya devam edicem

git gör bakalım hastane nasıl. ben de hamile olsam yine aynı doktoruma giderim herhalde bize bayağı uzak ama.
gerçi benim doktor orda da çok durmaz bence benim hamileliğimden beri 3. hastanesi :)))

artık buluşma için de katılıma bakarız cumaya kadar kesinleşir herhalde hiç kimse kesin gelirim demezse erteleriz sağlık olsun.

çok geçmiş olsun melekCim ya kendi derdimden yazmayı unuttum
allahtan ki farkına varmışsın ya varamasaydın bende bazen korkuyorum
beraber yatmıyoruz ya odasında birşey olsa duyamam diye
rabbim nerede çocuk varsa annesine babasına bağışlasın

elif bende buraya bakmadan fecede yazmıştım siz gelince yaparım die önümüzdeki salı buyrun gelin kızlar cumarteside olur farketmez
bişeler daha yazcaktım okudum ama yazmaya gelince aklmıa gelmiyor ya keremde kuduruyo sonra yazarım artık

çok geçmiş olsun melekcim..
ela uyandığında ateşten dolayı sanırım çok huysuzdu ve gözleri baygındı ama ateşi düştü şimdi oynuyo..
yarın götürmeye karar verdik..hem yarına daha anlaşılır olur ne olduğu ..
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler...

Son düzenleme:
Back
X