Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihihi sana benziyecekse aslan olsunhehe yiyorum kız ama böle abur cubur işte
aa ben aslanım aslan bayanları çok süslü püsl olur bak öyle bi kızın olsun istersen ben aslan burcuna kefilim
halla halla
geçmiş olsun cnm inş.bişey yoktur
kakadan olmasın yapıyormu
sağolun kızlar![]()
kısmet bakalım sağlıklı olsunda bnm için farketmezmelek cok gecmiş olsun daha neler duyucaz Allah beterinden korusun
neyseki acıklamada da cok önemli degıl diyoo
tugba sizde de gecmiş olsunn
sırvan burak bey adıyla sanıyla gelsin insallah
demire kardes bakalım ne gelecek
müge ben erkek diyorum
rüzgar mıydı?
yaw gidin su kk bulusmasına neden gitmiyorsunuz
eskişehirde olsa bak nasıl gidicem hehehhe
valla öyle çok heyecanlıSelam
Melekçim çok geçmiş olsun,nasıl farkettiniz ki uykuda değil miydi?
Tuğba Ecem e de geçmiş olsun,belkdi son azılar geliyordur.Ya da rüya görüyorlar sanırım,ona da yapıyorlar.Geçen de Miray uykusunda Maka Paka diye ağlayarak uyandı.Elinden mi düşürdü ne
Sultan Tiramisuyu görmedim de eminim güzeldir.İyi iyi,sen bunları yap öğren de biz gelince ustalaşmış olursun hihihiiii
Bu arada biz hangi Salı buluşuyoruzİstanbullular dan önce buluşalım da özensinler.
Bence soğuğu bahane edip buluşmadan vazgeçmeyin.bunlar iyi havalar.Kışın daha sıcak olmaz ki,taaa bahara kalırsınız yoksa.
Sevgi biz 4 hamile okulda çok terlerdik hamileyken ateş basardı,sende tersi mi oluyor?
Müge bir dahakine kalp atışlarını da duyarsınız inş bebeğin,ayyy ne heyecanlı!Bir de ne tahlili yapılıyor ki şimdi,kan tahlili mi?Ben unutmuşum :-(
Geçmiş olsun eloşa hemen atlatır kötü olmadan inş.
valla elif normalde ben yaz kış atlet giymeyen biriyim
daha bu yaşıma kadar pantolonun altına birşey giymedim
ilk hamilelikte dahil bunda felaket altımda tayt üstünde kadife pantolon
birde çok üşüyünce mide bulantısı felaketttt
annem dalga geçiyor zaten elalemin hamilesi terler bizimki üşüyor diye)
günaydın kızlar....
Oh şirvan yapmamış doğumu zamanında gelsin burak bey,
ismi çok güzel yeğenimin ismi ondan mı acep)
havalar çok soğuk selin iptal mi etsek madem şirvan gelmiyorsa
çiçekkkk kızının odasının fotosunu koysana,
aliye bizde aldık o kalemlerden suyu bilmemde ıslak sabunlu bezle çıktı
kardeşinde sağlıcakla doğursun cnm ilk bebiş kız erkek farketmez nasılsa
sultan sende bozdun niyet ben diyeyim)
günaydınn
ay cok heyecanlanıyorıummmm
sirvan bebk görmeye gelecez sana haberin olsunnn
bi böbek görme kk toplantısı yaparız artık tum yurt
sende toplanırız dermişim hehehhehe
rabbim hayırlısıyla kucagınızda göstersin insallah![]()
selin bence gene ertelenecek gibi ve sonunda da
şirvanlarda gene buluşucaz gibi geliyor bana
hani bebiş görme işini de aradan çıkarırız![]()
heheh neden olmasın bebek görmeye gideriz artık
36:
hayırlısıyla gelsin kuzucuk inşallah. doğur da sıra bize gelsin anam yat yat sıkıldım yaaaabugün annem dediki kalk migrosa gidelim hava alırsın dedi. o kadar ağrıdı ki migrosta tabure istedimd oturdum düşün halimi
bizim mnik sıpanın adı kesinleşti.. burak olacak..
hastane için bebek çubuklu bebek kurabiyeleri siparişi verdik..
onların üstüne burak yazılacak.. o yüzden kesinleşti diyorum...
artık değişmez herhalde :))
günay berbat bir gece geçirdim bende ya ecem sabaha kadar uyumadı desem yeridir sersem gibiyim anlamadım neyi varağlama krizleri tuttu gece ne yapacağımızı sapıttık sabahta 6.30 da uynadı birdaha uyumadı diş desen dişte bitti çok uykusuz ya bu aralar iyice sapıttı büyüdükçe dahada erken kalkıyor
bu arada bnm doğum
20-22 ağustos arası
eğer kız olursa 22sinde erkek olursa 20sinde aldırıcam
kız olursa başak erkek olursa aslan olsun diye :))))
Aynen sultan ben istiyorum aslan olsun kız olsun)
benim bir arkd.öyleydi süsüne de çok düşkün dü
birde çok hareketli ve liderlik ruhu vardır inş.rabbim banada
bir kız evladı verir![]()
git gör bakalım hastane nasıl. ben de hamile olsam yine aynı doktoruma giderim herhalde bize bayağı uzak ama.
gerçi benim doktor orda da çok durmaz bence benim hamileliğimden beri 3. hastanesi :)))
şimdi mutfağa girimde kıymalı yumurta yapım..
Ayy kaç gündür yemek konusu deredim yoktu..
Anneler yapıyordu ne güzel.....
sen dedin ya yanlismi hatirliyorum hafta ici sali gunleri bana uyar diye bende salilari gelebiliyosun sandimSevgi ben hamile olduğumu bilmeden dahiliye dr.na gitmiştim olabilir diye de ilaç vermeden önce testleri yaptırmıştı.O zaman öğrenmiştim hamile olduğumu,o yüzden doğum dr.u yapmamıştı test ondan bilemedim herhalde.
Tiroit kızamıkçık testlerini fslan da hamile kalmadan önce yaptırmıştım ne akla hizmetse?_
Melek ben de dün Miray eşofmanı çıkarttırınca ve de bir daha giymeyince öyle yaptım.Yanıma çıkarttığımız o eşofmanı da aldım çaktırmadan onu da dolaba attım.Veee onu mu bunu mu derken, gitti ,o istemediği eşofmanı giymek istedi hay Allahımmm)
Sağol Sultancım,yemiş kadar olduk.Size haftaiçi uyar diye Salı dedim ben .Haftaiçi derseniz Salı,Cumartesi olursa 22 Ocak uyuyor bana.
çok geçmiş olsun melekCim ya kendi derdimden yazmayı unuttum
allahtan ki farkına varmışsın ya varamasaydın bende bazen korkuyorum
beraber yatmıyoruz ya odasında birşey olsa duyamam diye
rabbim nerede çocuk varsa annesine babasına bağışlasın
elif bende buraya bakmadan fecede yazmıştım siz gelince yaparım die önümüzdeki salı buyrun gelin kızlar cumarteside olur farketmez
bişeler daha yazcaktım okudum ama yazmaya gelince aklmıa gelmiyor ya keremde kuduruyo sonra yazarım artık
çok geçmiş olsun melekcim..
ela uyandığında ateşten dolayı sanırım çok huysuzdu ve gözleri baygındı ama ateşi düştü şimdi oynuyo..
yarın götürmeye karar verdik..hem yarına daha anlaşılır olur ne olduğu ..
geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler...
dün gece horluor gibiydi yatarken kucagıma aldım cocuk nefes alamıyorhastaneye gıttık
kurup diye bi hastalıkmış hava verdıler biz sandık uyumadan öce bişey yuttu resmen düdük gibi ötüyordu nefes almaya calıştıkcaaaa