• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kızlar moralim acaip bozuk
hasanın işyerinde genel müdür psikopat gibi bişey eşim çalıştırmaya adam bulamıyo hepsi kaçıyo genel müdür yüzünden
en sonunda hasanda dayanamamış beyinsize kapışmışlar işten ayrılmış
annem aradı şimdi söyledi annemde orada çalışıyordu annem ve bütün aşçılar istifa etmiş
bütün mutfak bulaşıkçılarda dahil havlu atınca toplantı yapalım demişler
şimdi toplantıdaymış ama zaten 1 aydır iş bakınıyorum haberin olsun diyordu
tazminat talep edip çıkacak eminim yazarken bile ellerim titriyor sinirden
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum tam buraya alışmışken bu sefer nereye sürükleneceğiz
Allah ım sen feraha çıkar bizi

ben seni teselli edecek bişey söyleyeyim de rahatla şirvan..
sen bebek doğunca 2 saatte bi emzirmek için kalkacaksın..ela 2 yaşını bitirecek ben tek çocukla hala o kadar kalkıyorum nerdeyse..sen ikisini aradan çıkarmış olacaksın benimle aynı kalkarak :1:

ayyy canım bilmiyorum ..
inşallah baran gibi uslu bir bebek olur..
gazı mazı olmazda biraz rahat ederim..
yoksa ayvayı yedim demektir...

hasanın işyerinde genel müdür psikopat gibi bişey eşim çalıştırmaya adam bulamıyo hepsi kaçıyo genel müdür yüzünden
annem aradı şimdi söyledi annemde orada çalışıyordu annem ve bütün aşçılar istifa etmiş
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum tam buraya alışmışken bu sefer nereye sürükleneceğiz

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. belki ayrılmaz hallolur problemler. hem en çok iş imkanıda istanbulda oluyor gitmezsiniz bi yere hiç merak etme. Allah yardımcınız olsun

canım hakkınızda hayırlısı olsun. zor gerçekten de..
bu arada da senin eşinin şansımı yok bu iş konusunda yada kendinde mi bir sorun var...

biizimkide babasıyla yeni bir işe giriyorlar..

ya batarız ya çıkarız .. herşeye hazırlıklı olun dedi..

baran bize uğurlu gelmişti.. inş. burak da uğurlu gelir...

hakkımızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm. belki ayrılmaz hallolur problemler. hem en çok iş imkanıda istanbulda oluyor gitmezsiniz bi yere hiç merak etme. Allah yardımcınız olsun

canım hakkınızda hayırlısı olsun. zor gerçekten de..
bu arada da senin eşinin şansımı yok bu iş konusunda yada kendinde mi bir sorun var...

teşekkürler kızlar elim ayağım kesildi çok kötüyüm
ilk defa işten çıktığı için üzüldüm
yok canım sektör böyle en fazla 2 sene çalışıyorlar bi yerde,şimdiye kadar daha iyi iş bulduğu için çıktı
ama bu sefer iş bulmadan çıktı
turizmciliğin bu kadar berbat olduğunu bende bilmiyordum evlenmeden önce
eğitimli eleman yok parayı bulan otel açmış sonuç böyle işte...

hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun

11.01.11 tarihinde saat 11:00 de doğum var....
hey maşalllahhhhhhh

Kızlar 3 olay anlatayım da ne kadaaaan alık olduğuma siz karar verin.
Okulda şal vardı sırtımda,teneffüse çıkınca bir baktım sandalyenin üstünde yok,öğretmenler odasında.Arandım durdum, nerde şalım biri mi karıştırdı falan diye.Sınıfa bir döndüm ki,şalım öğretmen masasının sandalyesinde!!!
Çıkışta da kabanımı arıyorum,askıda yok,orayı aradım burayı aradım yok,dedim biri mi giydi falan derken,bir arkadaş gösterdi ki,kaban askının hemen altına yere düşmüş.Gözümün önünde yani!!!
Bugün fotokopi makinası bozuk diye servis çağırmışlar,adam da bekliyor ki,hata neyse düzelteyim.Biz o kadar fotokopi çektik hata oluşmadı.Adam çıktı gitti.Sonra ben fotokopi çekecekti,m yine.Bir baktım,düz beyaz kağıt çıkarıyor,yazılar yok.Dedim,tam da servis gitti,bozuldu falan deeerken.Yanımdaki bayan bir kaldırdı kii,ben üste fotokopi çekeceğim kağıdı koymamışımmmmmmmmmmm

Şemsiyemi mağazda unutmalar,anahtarım çantamdayken benim onu görmemem ve annemlere yedek anahtarımı almaya gitmeden dönerken anahtarı çantamda bulmamı falan da saymıyorumm
bu ne elif ya bendede oluyor arası

biizimkide babasıyla yeni bir işe giriyorlar..

ya batarız ya çıkarız .. herşeye hazırlıklı olun dedi..

baran bize uğurlu gelmişti.. inş. burak da uğurlu gelir...

hakkımızda hayırlısı olsun...
hayırlısı olsunnn

misafırlert gııtıı
bakındım cıkıyorum iyi akşamlarrrrrrrr

şirvan başınız sagolsun canımmm
ee ölümde bir dogumda

allah kolay dogum versinnnnn

Bir giremedim ne çok şeyler yazmışsınız
aklımda kalanlar şirvan başınız sağolsun kurtulmuş allah yatalak etmesin hep dua ederim
sinem çok üzüldüm ama allah bir kapıyı kaparsa başkasını açarmış inş.anlaşmayla çıkarlar
toplantıdan da gerek kalmaz
gece uykularını düşündükçe geliyorlar bana uyumak haram diyorum 2 sene daha rahat yok bize
elif üzülme dönemseldir benimde reglime yakın çoook olurdu seninkiler biraz üstüste gelmiş ondan cnm
ben kaçtım bol uykulu geceler olsun hepimize inş....

şimdi konuştum eşimle eşyalarımı topluyorum birazdan gelirim dedi
burasıda buraya kadarmış
ne yapalım türkiyenin her yeri bizim bakalım önümüzde neresi var
artık yurtdışı olursa hayır demiyeceğim bu memleketten bi cacık çıkmaz
inşallah fazla boş kalmaz başka ne diyeyim Allah tan umut kesilmezmiş
bilinmeyen bi süreç bizi bekliyor...

Sinem üzüldüm böyle olmasına.İnşallah yine İstanbul da güzel bir iş bulur eşin de, taşınmak zorunda kalmazsınız.

Ya bu gece uykuları ne zaman düzene girecek ki?ben Miray emiyor diye uyanıyor diyorum ama emmeyenler de kalkıyor???Dişten mi kalkıyor onlar da,alışkanlıktan mı kiii?Bence açlıktan değil,çünkü Miray akşam hiçbirşey yemediği günlerde gece hiç kalkmadığı da oldu.Zaten 2 aylıktan sonra gece hiç uıyanmadığı zamanlar oluyordu,yaşından sonra değişti nedense..

Akşamüstü ilham geldi ,kurabiye yaptık kızımla.Miray a da ceviz kadar hamur verdim,oynasın diye.ama yağlı geldi ve çok ilgisini çekmedi.en sonunda tepsiye koyarken o da minik minik parçalara ayırdı koydu tepsiye:-)

Bugün maşallah güzel yedi.Hep böyle olsa keşke.

sinemcim çok üzüldüm ya morelini bozma dıyıcem ama biliyorum üzmemek elde değil hakkınzda hayırlısı olur inşallah bakarsın daha rahat edersiniz

şirvancım tarih süper allah hayırlısuıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
ay geçmişte bir sürü şey aklımdaydı hepsi gitti dün ve bugun kuzenım vardı akşam döndü

ohhh elif afiyet olsun bende bugün börek yaptım m,safirlere ecemde maşallah çok güzel yedi ama ecem artık çorbayı pek içmıyor balık makarna pilav normal kahvaltı yemeğinide kendi kendine yiyor döksede karısmıyoorum artık dün anatolıum daydık orda bir tabak makarna bir tabak patates yedi oynarken maşallahhh artık zorlamıyorum ne sevıyorsa valla

Miray kendisi yemeyi reddediyor.Çatalı batırıyor,sonra bana veriyor ki ağzına götüreyim.Zaten elleri falan yağlansın istemez hiç.Ağzının kenarında bile toplu iğne ucu kadar birşey kalsın başlar zırlamaya.

Ecem e de maşallah!her zaman aynı şeyleri yemek istemiyorlar.Bazen sabah yumurta çok güzel yiyor,bazen hiç pişirttirmiyor bile.
Dün mesela akşamüstü tutturdu çorba çorba.Ocakta tencere vardı,onu gösterip çorba dedi.Ama çorba yoktu:-(Baktım dayanamayacak ,çorba beklemeye.Tavuk vardı,onu istemedi.Sarelle sürdüm ekmeğine,onu yedi.

sinemcim üzüldüm yaa..inşallah eşin yine orda iş bulurda taşınmazsınız..
elif bizim kesin dişten..hesapladım ela deli gibi ağlamaya başladıktan 45 gün sonra 1 diş çıkarıyo..ilk başları çok ağrı yapıyo..ete yaklaştıkça azalıyo..
yemek konusunda biz çok dertliyiz..günde 1 öğün yiyo..kahvaltı da sadece cornflakeks ya da krep..yoksa hiç bişey yemiyo..ama meyva yiyo allahtan bol bol da portakal..
bizde de annemler vardı yeni gittiler..ela da 6 da kalktı 12 den önce uyumaz yandık :(
ama yarından itibaren geç de uyusa 1 saat uyutup sonra kaldırıcam..yoksa çok kötü oluyo..

Miray da öyle,benim yedi,dediğim günler sabah ve 1 öğün yediği zamanlar.Yoksa sabah, öğle ,akşam ,süt ,meyve ,hepsini bir günde yediği hiç olmuyor.
Deniz Ela nın kilosu nasıl düşüş oldu mu?

Back
X