• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

iyi akşamlar
öncelikle şirvan başınız saolsun mekanı cennet olsun.ve süper bi tarih inşallah kolay bi doğum olur ve hemencik kurtulursun hastaneden vede uslu bi burak olsun :))
sinem üzüldüm allah hayrına çıkarsın canım sağlık versin allah gerisi boş herşey düzelir merak etme

Deniz bu arada ,dün de yapmıştı.Senin profil resminde Ela var ya,Miray onu kendine benzetiyor herhalde.2 gündür Ela yı gösterip, Miray oturmuş ,gibi birşey söylüyor.

yerim o mirayı ben..kilosu azalmadı ama almıyo sanırım ya da çok az alıyo..her gören zayıflamış diyo..zayıflamadı kiloda ama boyu uzadıkça zayıf görünüyo..bacakları falan eskiye göre normal artık :)
bi de acıkınca anne çuku diyo hemen..çuku yiyeceğinden değil acıktım demek istiyo..buzdolabına gidiyo..ama hiç bişeyi beğenmiyo..

slm kizlar
bende bugun annemle .arsiya ciktim kereme mont aldim
elif dedigin montu gordum ama ykm den aldim blue key die bi marka 49falandi fiyati cok tatli bisey
kereme uzun kollu cit citlilar aldim mothercareden 3lusu 24 kusurdu sanirim bu indirimli fiyatiydi sizdemi bu fiyata almistiniz

denızcın evınde gule gule otur elanında ıyı olmasına sevındım
valla dızıyı osmanlı tarıhı dıye ızlememk gerek cunku alakası yok gunumuzde olan her fılm gıbı ask cınsellık hırs ıhtıras meselesıne benzıyo coğu fılmde olduğu gıbı
alıye selen nasıl oldu canım
sultan salı gunu kesın sana gelıncekmı canım
evet kesin kimsenin bir isi yoksa sali bendeyiz okeymi kizlar

11.01.11 tarihinde saat 11:00 de doğum var....
super sirvan ben de en az senin kadar heyecanliyim yaa Allah saglikla ve hayrlisiyla kucagina almayi nasip etsin

canım benim için plan kurmayın... ilyasın ananesi dün gece vefat etmiş. bugün defin edildi.
kadıncağız kaç aydır yatağa bayımlı yaşıyordu. kurtuldu bir nepze..
allah mekanını cennet eder inş.""""""""

o yüzden bu günlerde ne yapılacak bilmiyorum...
cenazeye gidemedim. akşam eşim gelip alacak karşıya taziyete gideceğim.
mekani cennet olsun basiniz sagolsun cnm

Kızlar 3 olay anlatayım da ne kadaaaan alık olduğuma siz karar verin.
Okulda şal vardı sırtımda,teneffüse çıkınca bir baktım sandalyenin üstünde yok,öğretmenler odasında.Arandım durdum, nerde şalım biri mi karıştırdı falan diye.Sınıfa bir döndüm ki,şalım öğretmen masasının sandalyesinde!!!
Çıkışta da kabanımı arıyorum,askıda yok,orayı aradım burayı aradım yok,dedim biri mi giydi falan derken,bir arkadaş gösterdi ki,kaban askının hemen altına yere düşmüş.Gözümün önünde yani!!!
Bugün fotokopi makinası bozuk diye servis çağırmışlar,adam da bekliyor ki,hata neyse düzelteyim.Biz o kadar fotokopi çektik hata oluşmadı.Adam çıktı gitti.Sonra ben fotokopi çekecekti,m yine.Bir baktım,düz beyaz kağıt çıkarıyor,yazılar yok.Dedim,tam da servis gitti,bozuldu falan deeerken.Yanımdaki bayan bir kaldırdı kii,ben üste fotokopi çekeceğim kağıdı koymamışımmmmmmmmmmm

Şemsiyemi mağazda unutmalar,anahtarım çantamdayken benim onu görmemem ve annemlere yedek anahtarımı almaya gitmeden dönerken anahtarı çantamda bulmamı falan da saymıyorumm
oluyo bazen insanda akil kalmiyor :9:

merhabalar

yazılanlara şöyle bi baktım ama çok duramıycam......

bugün 2 diş çektirdim.....şimdi hala sızlıyo......biri ta hamilelikten kalan kırık bi diş.....
uzun sürecek dişleri düzene oturtmak...ama fırsat bulmuşken başladım bakalım......

akşam misafir vardı sadece sonunu görebildim dizinin ki o da 2 nci tekrarmış....ilerleyen zamanlarda karar vericem bakıp bakmayacağıma.......

umarım Demir in bi şeyi yoktur......

herkese iyi akşamlar.....
gecmis olsun devrim

kızlar moralim acaip bozuk
hasanın işyerinde genel müdür psikopat gibi bişey eşim çalıştırmaya adam bulamıyo hepsi kaçıyo genel müdür yüzünden
en sonunda hasanda dayanamamış beyinsize kapışmışlar işten ayrılmış
annem aradı şimdi söyledi annemde orada çalışıyordu annem ve bütün aşçılar istifa etmiş
bütün mutfak bulaşıkçılarda dahil havlu atınca toplantı yapalım demişler
şimdi toplantıdaymış ama zaten 1 aydır iş bakınıyorum haberin olsun diyordu
tazminat talep edip çıkacak eminim yazarken bile ellerim titriyor sinirden
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum tam buraya alışmışken bu sefer nereye sürükleneceğiz
Allah ım sen feraha çıkar bizi
uzuldum ya insallah oralarda yine bir is bulurda yine ev degirtirmek zorunda kalmazsiniz
hakkinizda hayirlisi olsun cnm

evet onlarida gordum 3 tane yeterli ondan onu aldim cnm sali bizdeyiz oke
varmi bi iste['n'z s,leyin bakalim elif tramisu istedi :61:

kzlar son sayfayı okudum sadece ama önce şunu yazayım bugün çok kötü bişey oldu
ikea dan geçen gün iki kapılı dolap almıştım. kurulu değil tabi onlar kutuda geliyo. eşimin kurması içn holde bekliyodu kutusundal bugün selenin bacağına düştü. o kadar ağır ki 2 kişi yukarıya zor çıkarmıştı
dedim kesin kırıldı. hemen hastaneye gittik. film çekildi tabi zar zor. kırık falan yok çok şükür ama kucağımdan inmiyo. koltuktan inip basmıyo. zorla yürüycekse üstüne az basıp sürükleyerek yürüyo. çok korktum kırıldı diye ama ya
sinem Allah yardımcınız olsun inşallah şehir değiştirmezsiniz canım
selen de kendi yemek istiyo herşeyi yarı aç yarı tokk geziyo işte öyle. çorbayı döke döke yiyo çünkü. başka da düzgün bişey yemiyo
bi de sultan ben 3 lü uzun kollu beyaz body leri 11 90 a gördüm ama almadım. seninki pahalı sanki renkli mi

ayyy aliye okurken içim bir hoş oldu neyseki verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmış geçmiş olsun cnm

kzlar son sayfayı okudum sadece ama önce şunu yazayım bugün çok kötü bişey oldu
ikea dan geçen gün iki kapılı dolap almıştım. kurulu değil tabi onlar kutuda geliyo. eşimin kurması içn holde bekliyodu kutusundal bugün selenin bacağına düştü. o kadar ağır ki 2 kişi yukarıya zor çıkarmıştı
dedim kesin kırıldı. hemen hastaneye gittik. film çekildi tabi zar zor. kırık falan yok çok şükür ama kucağımdan inmiyo. koltuktan inip basmıyo. zorla yürüycekse üstüne az basıp sürükleyerek yürüyo. çok korktum kırıldı diye ama ya
sinem Allah yardımcınız olsun inşallah şehir değiştirmezsiniz canım
selen de kendi yemek istiyo herşeyi yarı aç yarı tokk geziyo işte öyle. çorbayı döke döke yiyo çünkü. başka da düzgün bişey yemiyo
bi de sultan ben 3 lü uzun kollu beyaz body leri 11 90 a gördüm ama almadım. seninki pahalı sanki renkli mi
ay kiyamam esmer guzeline ezildi heralde aciyodur gecmis olsun

delüüüü pasta börek demek istedim bu aralar iştahımda yok zati :9::9::9:

heheh ne yonden istahsizsin cnm ona gore istah acici yapiyim ben sana hehe

sağolun canlar
evet ezildi sanırım ondan canı yanıyo.benim de içim gitti sesini duyunca tel. de eşimle konuşuyodum. kırıldı bacağı diye kapadım tel.i.
selen kucağımda yazamıyorum şimdi. iyi geceler kızlar

ay okurken gözümde canlandırdım çok kötü birşey
seleni allah korumuş verilmiş sadakanız varmış cnm ucuz atlatmış
sinem inş.eşin çok daha iyi bir iş bulur çok boş kalmaz veeee
istanbul olur sensiz kk toplantıları düşünmek bile istemiyorum
aferim şirvan tarih güzel yerinden kıpırdama da erken gelmesin paşa
benim dr doğurmak istiyorsan büyük avm leri gez demişti :-))

gunaydınlar
denızcım afıyet olsun canım
ınsallah bı aksılık cıkmassa gelırım canım salı gunune
bızde yemek sorunu olmuyo eskısı kadar eskıden daha coktu sımdı acıktımı soyluyo ne beyenırse ondan yıyo ama hala kılo almıyo sıpa doğru -düzgün
sinemcım allah feraha cıkarır kısa zamanda* ınsallahta ev değiştirmek zorunda kalmassınız
sultan kerem cicilerini gule gule kullansın
aliye selene cok gecmıs olsun allah kaza bela vermesın bır daha canı yanmıstır yazık yavrumun
valla bızdede uyku yok duzgun ama doğduğundan berı tabi diş miş demiyorum artık hep aynı juysuzluk bu gun erken kalktı öğlen erken yatar akşamda 10 gıbı gece kaç kere kalkar bılmem tabi

günaydın..
aliyecim çok geçmiş olsun..en iyi ben annlarım sanırım seni kısa önce yaşadık biz de aynı durumu malum..film de bişey çıkmaması çok sevindirici..allah koruyo resmen..ama o an yaşadığın korku uzun süre geçmiyo..tekrar geçmiş olsun..
ela gece yarım da uyudu salak gibiyim yaa 9 da kalktık..bugün ona uyku yooookkkk :)

günaydın kızlar ayyy sabah bir kalktım tümmyatak kan olmus başıma hi böyle bişey gelmemişti ya en azından hastalanınca hissederdim içim kalktı sabah sabah burası berbat soğuk ya cnm gezmek istıyor ama bu soğukta nerdeeee

kanal d doktorum programında doğan cüceloğlu var kızlar şu an iştahsızlık ve zorla yemek yedirmenın etkilerini anlatıyor

Back
X