• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

özlem bak hep ugra tamammıııııı özletme kendini

ya güler nerelerde acaba bilen varmı?

tamam melekcim inşallah
bende yatıyorum tatlı rüyalar
ya aslında canım çok sıkkın kafam dağılsın diye açtım blg ama ıııhhh açmıyor bişey gece gece yazmayacam yarında nasipse babaanneciğimin senei devriyesi kısmetse halamlarda olacağız dönünce yazarım

Çok teşekkür ederim Sinemcim,baya aydınlandım:-)Özgür şef Tvde programı var,haftasonu.İst da bir yeri varmış,evt,daha çok et üzerine galiba,hatta köfte mi ne.
Öbür bayanı hiç duymamıştım daha önceden.

ehehhe güldürdün kıs beni gece gece
ne biliyim tanıdığım için söyleyeyim dedim :))

çok yorgunummm.. bu hafta sabaha kadar sürekli salladım meriçi..
omuzlarımın üstünde sanki çuval var.. elimi kolumu kaldırmaya halim yok...
ne olacak benim sonum bilmiyorum...
normalde çok hareketli ve enerjik biriyimdir.. masallah bitirdi bizim kız...
2 gün rapor alayım diye düsündüm ama işler yoğun benim yaptığım bir proje başkasına da devredemem..

ne olacak benim bu halimm...:2:

Günaydın.....
baya konuşma olmuş maşallah.....
esen sen vitamin veriyormusun meriçe biz verdiğimizden beri hasta pek olmadı
olsada çabuk atlattı dirençleri düşük ya melek ege de öyle ege çok hastalanıyor
dr.una danışıp bir vitamin verseniz vücut direnci çok zayıf galiba...
alp de dün geceki gibi oldu bakalım bugün annem bakacak ondan mı yoksa başka birşey mi belli olur
bu sabah odasına girdim üstünü örteyim diye beşiğin köşesine kalkmış sessiz sessiz kakasını
yapıyordu :-))

günaydın

cok konusulmus masalah ama okuyamadım
esen gözüme carptı cok gecmiş olsun canım bilirim o duyguyu
artık kollarını ve bacaklarını hissetmezsin
seni bıraksak 3 gün uyursun eminin
ama simdi iştesin ve calısmak zorundasın
aksam evde kaldıgı yerden devam edeceksinnn
Rabbim yardımcın olsun

vermiyorum sevgi.. vitamin..
dirençli bir çocuk ama köpek dişleri son 2 tane onlarda çıkıyor sanırım..
zaten uykusuz çocuk...

didem çok güzel özetlemişşin...
benim yazdıklarım gelmiyor yaa...

Son düzenleme:
günaydın
katılıyorum sana sultan
herkesin beğenisi farklı tamda bunu söylüyorum zaten!!!
evet forum ne yazık ki her düşünceyi kabullenemiyor
cheflerde gece rastlarsam seyrediyorum
elifide seyrettim
hatta uykusuz kaldım seyredicem diye
sinem saolsun bilgi vermiş hepsi hakkında
ben merak ederim seyrettiğim insanları
ben ceydayı hiç tanımıyordum genç erkek olanıda
esat,özgür ve elif daha tanıdık yüzler
sarma dikkatimi çekti ilk fırsatta denicem
soğanı kavurmayıp haşlamasıda dikkat çekici
birde böreği denicem

günaydınlar kızlar esencim durum bendede aynı ecem iyice sapıttı sabah ağladım artık bu çocuk ne zamn uyuyacak dıye gece uyuttumn saat 1 da 12 de uyandı 2 ye kadar salladım en son saat kaçta yanıma aldım hatırlamıyorum dayanamayıpta ve sabah 7 de ayakta allahım sabır ver diye diye uyuyorum ne yapalım geçicek inşallah allah sağlıklarını versin hepimize kolay gelsin artık ecemden giremıyorum bir slm verip çıkayım dedim

gunaydınlar
akşam yemekteyız konusulmus ben özgurun normalde yaptığı yemeklerı ızledığım kadarıyla hıc piirmedim
elıfın bı kcını yapmısımdır
öbur kadını tanımıyorum zaten
rafet bence bellı ustalığı 12 cesıt yaptı mezelerı ara soğukları ana yemeği bence su ana kadar o ve elıf guzeldi bende rafetın yayla soslu pazı dolmasını denıcem ve bırde kremanın ıcıne cukulata koyup erıttı ve krem santı koyup dolaba attı kabağın uszerıne koyduğu o ılgımı cektı o kızdanda sıvı kremayı ıyıce cırpınca sertleştığını öğrendim elıfınde isli peynırden yaptığı sos öyle cok bişey öğrenemedim yani elifin böreğini bende yaparım genelde zaten

uyku konusuna gelınce hepsi huysuz desenıze selende aynı gece kaç kere kalktığımı bılmıyorum valla ama bastan berı böyle olduğuna alıstım eskıden tuğba bende senın gıbı ağlardım koca gunde zır zır ohhh dıyemıyorum bu ara belımdede sorun var sol bacağımı kasıyı otururken bıle oluyo
esencım merıcede gecmıs olsun
öğretmenlerımızede kolay gelsın
şirvan eve gelmiştir herhalde

Günaydın

herkese kolay gelsin.........gece uyumayacakları tutmuş çocukların....bizde de durum farklı değildi...

günaydınn..
sinemcim geçmiş olsun ve avatardaki foton çook güzell..çok beendim cnm..
seher ellerine sağlık tadıda süperdir eminim..çok güzel süslemişsin..artık sıra fotolarıda yapmaya geliyo bi baskı makinası tamam.. :))
mügenin menüsüde çok güzeldi..kilo almışım zaten özendirip durmayın şurdan yaa :(
elif bayaa uzun zaman olmuş kayınvalidenle konuşmayalı bende onu soracaktım geçenlerde..demek ondan da ses çıkmıyo..valla iki taraf da rahatsa böyle bence sorun olmazdı :)
esencim sana da allah kolaylık versin..dişleri çıksın inşallah bir an önce meriçin mışıl mışıl uyusun..ne zamandır böyle çok kalkıyo gece?benim teorime göre 1,5 ayda bi diş çıkıyo gece çok kalkınca da :)

hee şeflerde rafetin şef olduğu belli zaten hem otelde çalışıyo hem otoriter altında çok insan çalıştığı belli..
bende zevkle izliyorum ela izin verdiği kadar..
ben rafeti kaçırdım ama ..salı ve çarş izledim..en kötüsü elif sanırım içlerinde..bugünkü adamdan umutluyum..ama özgürde çok güveniyo kendine..o kesin meksika mutfağı yapacak..hep onu anlatıyodu tv de..kesin rafette kızacak güzelim yurdum yemeklerimiz varken diye ehehe :)
bugünü ve yarını çok merak ediyorum..dün izlerken nasıl karnım acıktı yaa..ballandıra ballandıra yapıyolar..hamileler izlemesin :)

sağol denızcım valla rafet en ıyısı su ana kadar elıfınkıler pek sarmadı benı bı ıslı peynır harıcı ama rafetın baya var :)) favorım o simdilik
yok esencım sımdıye kadar boyle bı sorunum olmadı 3 gun bu gun ağrır hep otururken bıle ağrıyo

HASTA BEBİŞLER GEÇMİŞ OLSUN
KOÇ BURCU BEBEkleri uykuyu sevmezlermiş
gerçektende öle hiçbiri uyumuyor bazen
allahım bu çocuk ne zaman deliksiz uyuyacak diyorum görcemmi o günleri
benim sezeryandan sonra bel ağrım çıktı ev temizlediğim günler
belimin ağrısında duramıyorum
birde sinem senin resmini çok beyendim
ne kadar güzelmişsin o gözler ve saçlar çok büyüleyici
şu bi gerçe bu resimde kızın babaya benzemiş olsun oda babası benzicek tabikide

çok yorgunummm.. bu hafta sabaha kadar sürekli salladım meriçi..
omuzlarımın üstünde sanki çuval var.. elimi kolumu kaldırmaya halim yok...
ne olacak benim sonum bilmiyorum...
normalde çok hareketli ve enerjik biriyimdir.. masallah bitirdi bizim kız...
2 gün rapor alayım diye düsündüm ama işler yoğun benim yaptığım bir proje başkasına da devredemem..

ne olacak benim bu halimm...:2:
allah yardım etsin esennnn

Günaydın.....
baya konuşma olmuş maşallah.....
esen sen vitamin veriyormusun meriçe biz verdiğimizden beri hasta pek olmadı
olsada çabuk atlattı dirençleri düşük ya melek ege de öyle ege çok hastalanıyor
dr.una danışıp bir vitamin verseniz vücut direnci çok zayıf galiba...
alp de dün geceki gibi oldu bakalım bugün annem bakacak ondan mı yoksa başka birşey mi belli olur
bu sabah odasına girdim üstünü örteyim diye beşiğin köşesine kalkmış sessiz sessiz kakasını
yapıyordu :-))
siz hangi vitamını kullanıyorsunuzz
canım

biz şimdi dut pekmezine başladık hass köyden aldık bakalım
normalde marekketen alıyorduk pekmeziiii
mamasına koyuyordum
şimdi hem mamsına hp kaşıkla verıyorum

Back
X