• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

kizlar poseidon denizle konustum faceden
bazi olaylar yasamis girememis evine yeni net baglatmis artik girecegim akil sizde dedi
selami var

Geçende demişlerdi inş.çok önemli değildir denizin durumu
iyi akşamlar inşallah bütün bebişler uyur bu gece

bugüm meriçi doktora götürdüm.. 84,5 cm olmuş boyu..
kilosu da 11,5
doktor gelişimi iyi.. ve çok zeki dedii..
çok mutlu oldumm.. tabi kilo biraz az ama neyse..
maşallahh meriçe aman saglıklı olsunlardaaaaaaaa

oğluşum süpürgeyi aldı elimden evi süpürüyor
açıyor kapıyor masanın altını süpürüyorr
hiçbir oyuncağıyla oynarken bu kadar mutlu olmuyor valla
:):):)
masallah meriçe
sağlıklıya önemli olan o kilosu az olsun esencim

keremin bütün mızmızlığı bana
altını değiştirmek i işkence çığlık çılığa
kaçıp duruyor
kayınvaldem kereme dedi gel altını değiştireyiöm
tıpış tıpış gitti yattı değiştirdi altını sıpa

nazları bize hep
evet nzları bize bende egeyı bıyere bıraktımı duruyor tıkı yok ben geleyım ortama
hemen degışıyor

Tuğba geç döllenme bende olmuştu.Sat a göre doğumum 9 Mart görünüyordu,ama 29 Mart ta doğum yaptım.

Şirvan maşallah sana,peki sen ne ara uyudun,dinlendin.Bir de sezeryan yaptın,Baranla oynarken acımıyor mu dikişler.Yine de pozitifsin,tü tütütütütüüüü

Meriç e de maşallah!
Biz en son 21 aylıkken gitmiştik,bir daha gitmedik dr. a.2 yaşındayken gelin demişti dr.umuz.

iyi geceler hatunlar.çok yorucu bi gündü kuzenime gittim oturmaya güzeldi ufaklıkları uyuttuk biraz oturduk sohpet ettik.ordan anneme geçtm akşam yemeğine ablamda geldi kayra kuzenleriyle kudurdu yine ve eve gelmemek için ağlama krizilerine girdi montunu bile giydiremedik gelmek istemedi sizinkilerde öylemi merak ettim çünkü kayra genelde öyle yapıyo.
bu arada şirvan allah sana güç kuvvet ve sabır versin canım.hasta olan çocuklarımızada acil şifalar dilerim kızlar.....

Burcu demek ki Kayra çok eğleniyor ki kuzenleriyle,ayrılmak istemiyor.Miray ın kuzeni olmadığı için(var da,Almanya da) bilemeyeceğim:-(
Karşıki çocuklar bize geldikleri zaman,onların gitmesini istemiyor ama,ağlıyor.Ya da onlarla apt.da karşılaştıklarında bize gelmelerini istiyor,gelmezlerse ağlıyor.

O kız da Miray ın daha onunla oynamaya aklı ermediği zamanlarda bize geliyordu.Şimdi Miray onunla oynayabilecek durumda,ama kız anaokuluna başladı:-(

iyi geceler kızlar
ege öksüük öksürük uyudu ya gece daha cok öksürüyor cocuk iyleşmediiiiiii

yarın tekrra doktora gıdıcez sanırım eşim gidelim diyor bende istemıyorum daha cok hasta olup gelıyoruz

burcu egede aynı gitmemızı onların kalkmalarını istemezzzzzzz
ee cocuk :66:

uykusuzluktan gözlerım kapanıyor bu gecede uyumucam sanırımmmmm

iyi gecelerrrrrr

melek canım çocuk bi atlatamadı şu hastalığı yaa bence götürün canım dr a tekrar baksana gene öksürüyo bi bakılsa iyi olur kendi fikrim tabi.

Melek o hastalıktan mı ki öksürüğü?Öksürük için balın içine zencefil koyup verseniz acaba nasıl olur?Teyzemin çocuklarına o çok iyi gelmişti.
Evet gece daha çok hortluyor öksürük:-(

2-3 yıkamadır maşallah,Miray banyoda sorun çıkarmıyor.Tabi o doyana kadar kalıyoruz banyoda,yine de kendisi demiyor çıkalım diye,biraz ikna etmeye çalışıyorum.Saçını yıkarken biraz sorun çıkarıyor ama ağlamıyor.Hatta bugün ben saçına su dökerken kendisi kafasını kaldırdı,geriye doğru su dökerek duruladım,gözüne su gelmeyince rahat etti.Önceden de öyle döküyordum da,başını kendisi kaldırmıyordu.

tugbısler bızdeydı
keremde 12:30da yattı tam rahat raht oturacagız derken ecemtos uyandı gıtmek zorunda kaldılar:(

ya bu gece bana kesın uyku yok burnu cok tıkanıyor nefes alamıyor aglıyor uyku halınde burun spreyınıde zor sıkıyorum sıktırmıyor gelsin uyıkusuz geceleeeeeeer

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

1. KK Pro Üye bursasu
bu saatte 2 ziyaretçi:25:

hadı kapanısı yapıyorum ıyı geceler

kapanışı benden başkası yapamaz :)))
sende uykusuzlardansın sultan mız mız nedir bu çektiğimiz çocuklardan

burcucum meliste öyle kuzenlerinden gelmek istemez hatta marketten bile sürükleyerek getiriyorum çoğu zaman :((

günaydın hanımlarrrr.valla yeni kalktım :)) kayra dün çok yorulmuştu geç uyandı:)) kereme geçmiş olsun hastalandı çocuk gene yaa şıu kışı hiç sevmiyorum anne olduktan sonra.

Melek o hastalıktan mı ki öksürüğü?Öksürük için balın içine zencefil koyup verseniz acaba nasıl olur?Teyzemin çocuklarına o çok iyi gelmişti.
Evet gece daha çok hortluyor öksürük:-(

2-3 yıkamadır maşallah,Miray banyoda sorun çıkarmıyor.Tabi o doyana kadar kalıyoruz banyoda,yine de kendisi demiyor çıkalım diye,biraz ikna etmeye çalışıyorum.Saçını yıkarken biraz sorun çıkarıyor ama ağlamıyor.Hatta bugün ben saçına su dökerken kendisi kafasını kaldırdı,geriye doğru su dökerek duruladım,gözüne su gelmeyince rahat etti.Önceden de öyle döküyordum da,başını kendisi kaldırmıyordu.
o hastalıktatöksürük oluyor elif ama bende bilmıyorum
zeytınyagı içirdim sabahhhh ay o öksürüyor benım içim gidiyorr

miray iyleştimi canım

tugbısler bızdeydı
keremde 12:30da yattı tam rahat raht oturacagız derken ecemtos uyandı gıtmek zorunda kaldılar:(

ya bu gece bana kesın uyku yok burnu cok tıkanıyor nefes alamıyor aglıyor uyku halınde burun spreyınıde zor sıkıyorum sıktırmıyor gelsin uyıkusuz geceleeeeeeer
al bendede o kadar sultan dün gece hiç uyumadım desem yeridir

öglen uyusada uyusammm
gece 2,30dan sabah 6'ya kadar ayagımda salladım bıraktıgım annnn uyanıyor bende onu sallarken ayakta uyudummmmm

günaydın hatun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hertaraf her tarafta
topla topla hergun aynııııııı

herkese merhaba;
hasta olanlara çok geçmişler olsun..

ooo sırf ben uykusuz kalmıyorum desenize bu aralar...

şirvan ben ilk 40 gün eve misafir kabul etmiyorum eşimle öle karar verdik. insanlar anlayışlı olsu senin toparlanman daha önemli yakınlarınıza söyleyin kırılmaca darılmaca yok!!

canım bizimkiler yapmaz öyle....

ehehehhehe

benımde takıntılarım vardır sher hastalıkkkkkkkk
aynıları bizdede var sultan

burnu akıyor bide öksürüyor
gece 3 kere falan içi sökülcek gibi öksürdüüüü
şu satte kadarda 2 kere
biz zaten memeyı bıraktıktan sonra gündüzleri uyumuyoruz cok nadir uyuyorrr

12 saat uyanık cinommmmmmmm

allah yardım etsin şirvan kolay degılllllll

kadın tutacaktın ne olduuuuu

çiçek senınde bakıcın geldimi canımmmmmm
canım şimdilik annem yanımda...
daha sonrada ilyasın teyzesinin kızını yanıma almayı düşünüyorum..

temizliğe zaten kadın geliyor...

allah kolaylık vesin.. yardımcın olsun şirvann..
ama çok güzelll...

özlem geçmiş olsun..

evet canımmm ÇOKKKK GÜZELLLLLLLLLLLLLL

Tuğba geç döllenme bende olmuştu.Sat a göre doğumum 9 Mart görünüyordu,ama 29 Mart ta doğum yaptım.

Şirvan maşallah sana,peki sen ne ara uyudun,dinlendin.Bir de sezeryan yaptın,Baranla oynarken acımıyor mu dikişler.Yine de pozitifsin,tü tütütütütüüüü

Meriç e de maşallah!
Biz en son 21 aylıkken gitmiştik,bir daha gitmedik dr. a.2 yaşındayken gelin demişti dr.umuz.

ACIMAZ MI AÇIYOR TABİİ..
AMA BARANI DIŞLANSIN İSTEMİYORUM..
ONUNLA İLGİLENMEK DURUMUNDAYIM...

Back
X