Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçek,aynı insan 2 farklı hamilelik..Ne kadar farklı dimi Can a hamileliğine göre.Şimdi de yapabiliyor musun bilmem,ama sen Can da hergün yürüyüş yapardın,çok enerjiktin gezerdin falan...
Az kaldı,kızını kucağına aldığında onun Melek yüzünü görünce unutacaksın hepsini.
cnm ben 6+6 da gittim duyduk kalp atışlarınımaşallahallah kolaylık versin şirvan okuyunca kendım yasamısım gıbı oldum
agrıların bı an önce geçerde delıkanlılara rahat rahat ilgilenirsin inşallah
mügeeeeee benım çok moralım bozuldu
kalp atısını duyamadık
dr 6+6 dedı
bende 7+4 um dıye bılıodum
inş sen duyarsın yarın kalp atısını
geç dollenme olabılır dedı
ama içim pek rahat değil
ilk kez gıttım bu dr
dr da sevdim aslında. eskı dr dan bı turu randevu alamadım
ne yapsam bılmemkı
offff offffff
senın nasıl gıdıo hamılelık
valla bende hep d,yodum ama insanın başına gelmeden anlamıyobu ardaa sirvan sayende topikte nufus patlaması yasanacak
sprallerin hepsi kaymıs megerse:::)))))
ve kaza kursunları geliyor ki ben hala anlamadım onu
sagolsun müge bi ara anlattı ama
diyorum ki arkadasım bunun kazası yok
yapıyon korunmadan
oluyoooo sonra kaza:::))))))
ay yerşm ben öyle kazalarıııııı
ay bide şimdi böyle konustum ya size anlatırmısım kaza oldu diyeeeeeee
![]()
tşkler cnmherkeze günaydınlar
hayırlı cumalar olsun hepimiz
ne kadar güzel 2.bebişler geliyor
ocak sirvan
şumab çiçek
ağustos ayında üç arkadaş
ne güzel sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi
bide birsürü derya var derken
birben varım birde galeta 79 arkadaşım var başka varmı
yoksan benmi kastetildim anlamadım ben hiçbirinizin fecbook unuz istemedim
meraklı olsam isterdim birsürü derya var hangisi oldunu nerden bilelim demek bana ters geldi
iyi bari başlamışsın yemeye ben hala aynıyım mide bulantılarım geçmek bilmiyo10.hftya girdim cnm kısmetse ctesi gitmeyi düşünüyorum dr a
inş.herşey yolundadır, bu seferkinde midem daha çok bulanıyor
ve bir türlü doymak bilmiyorum sürekli atıştırma halindeyim
hay maşallahherkese merhaba;
evdeki ilk gecemizi anlatım;
akşam göya çoçukları uyutunca yatacaktım.. misafir geldi kalldım öyle ..
12 de yattım ... burak saat 1de kalktı, yatırdım ..2 de yeniden kalktı. doğur , gazını çıkar , altını değiştir derken saat 3 de yeniden yattım .
sonra saat 5 de baran kalktı .. saat 6 ya kadar oyun oynadık.. arabları çarpıştırdık.
sonra mama dedi onu doyurdum . yatmadan burağı kaldırdım yeniden emzirdim. gazını çıkar yatır derken saat 7 olmuştu.
yeniden baranla arabalarını aldık . uyuduk. sabah 10:30 da kalktık..
inşallah en kısa zamanda düzene gireriz....
nasıl söyliceksiniz ben söylemeyemezdim şahsen aslında seninde düşündüğün doğru ama insanlar anlamazkişirvan ben ilk 40 gün eve misafir kabul etmiyorum eşimle öle karar verdik. insanlar anlayışlı olsu senin toparlanman daha önemli yakınlarınıza söyleyin kırılmaca darılmaca yok!!
maşallah maşallahhbugüm meriçi doktora götürdüm.. 84,5 cm olmuş boyu..
kilosu da 11,5
doktor gelişimi iyi.. ve çok zeki dedii..
çok mutlu oldumm.. tabi kilo biraz az ama neyse..
cnm ben demire omlet yapıp veriyorum maşallah çok güzel yiyoherkese iyi hafta sonlariiii
dun gece 3-5 mesaim vardi zombi gibiyim
melek aynen dedigin gibi keremde
burcu sagol cnm
bende evi supurdum
kereme sabah patates kizarttim tek tek veriyim dedim kahvaltiyi nasil ozenle hazirladim
kavga gurultu sonlandirdik
tek tek yemiyor yumurta sarisini verdim sadece cok ogurdu az kalsin kusuyordu
sutude icmedi peyniri zaten semiyor en iyisi bulamaca devam
aaaaa naptın yaaa özgür şefinde mutfağı küçüktü gasyette güzel yapmıştı bence eğer geri dönüş yapabiliyosanız arayın yenidenkızlar bana bi yardımcı olun lütfen bişi soracam
özgür aradı biraz önce yemekteyizde vardı hatırlarsınız
bu şef programı beğenildi diye bi tur daha yapmayı planlamışlar
hasanıda çağırdı ama ben mutfak küçük diye kabul etmedim
yanlış mı yaptım acaba :26:
sizce olur mu hasan alışmış büyük mutfaklara yapamaz gibi geldi
ne dersiniz
kızlar uykusuzluk demişsiniz kızı doğurmamaya içerde tutmaya çalışıyorum zaten bi de ben nerdeyse hiç uyumuyorum artık nerdeyse sormayın zaten heryerim ağrıyodu bir de yeni birşey çıktı gece tansiyonum çıkıyo burnum kanıyo bi ayılıyorum yastık falan kan. bazen hafif uykudaysam hemen kalkıyorum falan. heryrim ödem halinde. telef oldum telef artık katlanamıyorum![]()
Kimsecik yok:-(
Temi,zlik var,ama yağmır yağıyor,camlar kaldı offf:-(
Ben de çantalarımın içlerini düzenliyordum,birçok para çıktı 1 tanesinden,montumun cebinden de,sevindirik oldum hahahaaaa Böyle incik cıncık işlerle uğraşmayı çok seviyorum,dalıp gidiyorum.Kadına dedim,sen bütün işleri bitirene kadar bakalım ben bu çantaları toplayabilecek miyim hihihihiiii,
Miray ı da anneme gönderdim rahat iş yapalım diye.
Sultan hayırlısıysa olur inşallah işiniz.Benim de kardeşim var bekar,varsa kızın kardeşi aklında olsun))
Kerem de inş iyidir şimdi,çıkmamıiştır ateşi bir daha.
Tuğba sen baya baya başlamışsın tuvalet eğitimine o zaman?Aparata da yapmışsa ne güzel,maşallah diyelim de devamı gelsin.
Miray üstü giyinikken oturuyor çok güzel ,bir kere çıplak oturtayım dedim,kalkmıştı hemen.Ben de üstelemedim bir daha.Geçen annemleyken kaka yapmış çokça,daha anem birşey demeden gitmiş bez getirmiş dolaptan.
Bu sabah da,kalkınca hemen çiş dedi.Tmm ben bez getireyim dedim,döndüğümde uzanmış yatağa beni bekliyordu
Sultan Miray da bir ara açtırmıyordu.Ben her açtığımda kakasını gösterip,ayy,Miray kaka yapmış deyip güzel birşeymiş gibi yapıyordum.Onun etkisi mi oldu,yoksa dönemsel di de mi geçti bilmiyorum.
Dün Miray da erken uyumuştu ya,uyanmadı ama uyansaydı daha iyiydi.Bu gece uyudum mu hiç anlamadım,sürekli kalktı,emdi,ayakta sallandı.Bir ara uyandığında odaya götüreyim de açılsın uykusu dedim ,ama gözlerini açmadı ve huzursuzdu,yine yatırdım.Sabah da erkenden ayaktaydık tabi ki:-(
slm kizlar berbat bir pazar gunu gecirdik
alisverise gittik anatoliumda kerem bir kustu bir kustu anlatamam heryer kusmuk oldu aglaya aglaya ev geldik atesini bir olctumki39.6 sok oldum hemen soydum ettim fitil verdim
doktoruna gittik
yine bogaz enfeksiyonu ve geniz akintisida varmis|(((
antibiyotigimizi aldik evdeyiz gunum ii gecmedi insallah gecem iyi gecer de abimide e veririz hihih
eliff var cnm kizkardesi ama daha kucuk heheh
aynen insan ummadigi bi yerden para bulunca ne seviniyo hegule gule harca
muge ne guzel kalp atislarini duymussun bende ilk duydugumda hungur hungur aglamistim aaahh ahh