• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

sultan hayırlısı olsunnnn canım

egede sabahın köründe uyandı bizde ayaktayız

sizler umarım uyuyorsunuzdur uyuyun uyuyun :52::52:

Son düzenleme:
günaydın sultiş hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah beğenırler birbirlerinide biran evvel olur

melek bizde aynı cnm durum erkenden ayaktaydık gece 12 de yattı bu çocuk:51:

gunaydin kizlar
gece 2/30da yatiyordm kerem aglamaya basladi bir elledimi cocuk ateslenmis uyku tulumunu falan yanmis cocuk hemen soydum surup verdim uyudu yavrum gece surekli uyaniktim atesi cikar diye
yine enfeksiyon galiba oksuruyo ve belli bogazlarida aciyor hofff

kiz tugbis ne kactin erken erken ne isin vardi hihihi:77:

kuzum kıyamam geçmiş olsun sultiş inşallah yükselmez birdaha :(((

kız erken dediğin saat 1 falandı ince işlerim vardı yavrum :17:

insallah cnm evet anladim islerin oldugunu hihih

mesajini simdi gordum buraya yadiktan sonra kereme kahvalti hazirlamak icin kalkmistim

Kimsecik yok:-(

Temi,zlik var,ama yağmır yağıyor,camlar kaldı offf:-(
Ben de çantalarımın içlerini düzenliyordum,birçok para çıktı 1 tanesinden,montumun cebinden de,sevindirik oldum hahahaaaa Böyle incik cıncık işlerle uğraşmayı çok seviyorum,dalıp gidiyorum.Kadına dedim,sen bütün işleri bitirene kadar bakalım ben bu çantaları toplayabilecek miyim hihihihiiii,

Miray ı da anneme gönderdim rahat iş yapalım diye.

Sultan hayırlısıysa olur inşallah işiniz.Benim de kardeşim var bekar,varsa kızın kardeşi aklında olsun:-)))
Kerem de inş iyidir şimdi,çıkmamıiştır ateşi bir daha.

Tuğba sen baya baya başlamışsın tuvalet eğitimine o zaman?Aparata da yapmışsa ne güzel,maşallah diyelim de devamı gelsin.
Miray üstü giyinikken oturuyor çok güzel ,bir kere çıplak oturtayım dedim,kalkmıştı hemen.Ben de üstelemedim bir daha.Geçen annemleyken kaka yapmış çokça,daha anem birşey demeden gitmiş bez getirmiş dolaptan.
Bu sabah da,kalkınca hemen çiş dedi.Tmm ben bez getireyim dedim,döndüğümde uzanmış yatağa beni bekliyordu :-)

Sultan Miray da bir ara açtırmıyordu.Ben her açtığımda kakasını gösterip,ayy,Miray kaka yapmış deyip güzel birşeymiş gibi yapıyordum.Onun etkisi mi oldu,yoksa dönemsel di de mi geçti bilmiyorum.

Dün Miray da erken uyumuştu ya,uyanmadı ama uyansaydı daha iyiydi.Bu gece uyudum mu hiç anlamadım,sürekli kalktı,emdi,ayakta sallandı.Bir ara uyandığında odaya götüreyim de açılsın uykusu dedim ,ama gözlerini açmadı ve huzursuzdu,yine yatırdım.Sabah da erkenden ayaktaydık tabi ki:-(

Çiçek,aynı insan 2 farklı hamilelik..Ne kadar farklı dimi Can a hamileliğine göre.Şimdi de yapabiliyor musun bilmem,ama sen Can da hergün yürüyüş yapardın,çok enerjiktin gezerdin falan...
Az kaldı,kızını kucağına aldığında onun Melek yüzünü görünce unutacaksın hepsini.

Can ın gece uyanmaması da çok büyük şans senin için.Öyle olan başka çocuk var mı ki aramızda..Maşallah!

Son düzenleme:
Çiçek,aynı insan 2 farklı hamilelik..Ne kadar farklı dimi Can a hamileliğine göre.Şimdi de yapabiliyor musun bilmem,ama sen Can da hergün yürüyüş yapardın,çok enerjiktin gezerdin falan...
Az kaldı,kızını kucağına aldığında onun Melek yüzünü görünce unutacaksın hepsini.

heehheehe tuvalete zor gidiyorum ne yürüyüşü ayolllll:) benim can da popom yer görmüodu:)

Son düzenleme:
allah kolaylık versin şirvan okuyunca kendım yasamısım gıbı oldum
agrıların bı an önce geçerde delıkanlılara rahat rahat ilgilenirsin inşallah

mügeeeeee benım çok moralım bozuldu :43:
kalp atısını duyamadık
dr 6+6 dedı
bende 7+4 um dıye bılıodum
inş sen duyarsın yarın kalp atısını

geç dollenme olabılır dedı
ama içim pek rahat değil
ilk kez gıttım bu dr
dr da sevdim aslında. eskı dr dan bı turu randevu alamadım
ne yapsam bılmemkı
offff offffff

senın nasıl gıdıo hamılelık
cnm ben 6+6 da gittim duyduk kalp atışlarınımaşallah
dediğin gibi geç döllenme olabilr cnm inş. bi dahaki sefere duyarsın
bu ardaa sirvan sayende topikte nufus patlaması yasanacak

sprallerin hepsi kaymıs megerse:::)))))

ve kaza kursunları geliyor ki ben hala anlamadım onu
sagolsun müge bi ara anlattı ama
diyorum ki arkadasım bunun kazası yok

yapıyon korunmadan
oluyoooo sonra kaza:::))))))
ay yerşm ben öyle kazalarıııııı

ay bide şimdi böyle konustum ya size anlatırmısım kaza oldu diyeeeeeee
:66:
valla bende hep d,yodum ama insanın başına gelmeden anlamıyo
oluyo işte nasip kısmet hiçbir zmn olmayan şey şimdi oldu
yapacak bişey yok
herkeze günaydınlar
hayırlı cumalar olsun hepimiz
ne kadar güzel 2.bebişler geliyor
ocak sirvan
şumab çiçek
ağustos ayında üç arkadaş
ne güzel sağlıkla alın kucağınıza bebişlerinizi
bide birsürü derya var derken
birben varım birde galeta 79 arkadaşım var başka varmı
yoksan benmi kastetildim anlamadım ben hiçbirinizin fecbook unuz istemedim
meraklı olsam isterdim birsürü derya var hangisi oldunu nerden bilelim demek bana ters geldi
tşkler cnm
10.hftya girdim cnm kısmetse ctesi gitmeyi düşünüyorum dr a
inş.herşey yolundadır, bu seferkinde midem daha çok bulanıyor
ve bir türlü doymak bilmiyorum sürekli atıştırma halindeyim
iyi bari başlamışsın yemeye ben hala aynıyım mide bulantılarım geçmek bilmiyo
bide çıkarsam rahatlicam o da yok
inş. geçer sen benden 3 hafta öndesin
herkese merhaba;
evdeki ilk gecemizi anlatım;

akşam göya çoçukları uyutunca yatacaktım.. misafir geldi kalldım öyle ..
12 de yattım ... burak saat 1de kalktı, yatırdım ..2 de yeniden kalktı. doğur , gazını çıkar , altını değiştir derken saat 3 de yeniden yattım .

sonra saat 5 de baran kalktı .. saat 6 ya kadar oyun oynadık.. arabları çarpıştırdık.
sonra mama dedi onu doyurdum . yatmadan burağı kaldırdım yeniden emzirdim. gazını çıkar yatır derken saat 7 olmuştu.

yeniden baranla arabalarını aldık . uyuduk. sabah 10:30 da kalktık..

inşallah en kısa zamanda düzene gireriz....
hay maşallah
bizde böyle olucaz desene ben sinir küpü olarak dolanırım herhalde evde
yada alışıcaz artık
şirvan ben ilk 40 gün eve misafir kabul etmiyorum eşimle öle karar verdik. insanlar anlayışlı olsu senin toparlanman daha önemli yakınlarınıza söyleyin kırılmaca darılmaca yok!!
nasıl söyliceksiniz ben söylemeyemezdim şahsen aslında seninde düşündüğün doğru ama insanlar anlamazki
bugüm meriçi doktora götürdüm.. 84,5 cm olmuş boyu..
kilosu da 11,5
doktor gelişimi iyi.. ve çok zeki dedii..
çok mutlu oldumm.. tabi kilo biraz az ama neyse..
maşallah maşallahh
herkese iyi hafta sonlariiii
dun gece 3-5 mesaim vardi zombi gibiyim
melek aynen dedigin gibi keremde
burcu sagol cnm

bende evi supurdum
kereme sabah patates kizarttim tek tek veriyim dedim kahvaltiyi nasil ozenle hazirladim
kavga gurultu sonlandirdik:43:
tek tek yemiyor yumurta sarisini verdim sadece cok ogurdu az kalsin kusuyordu
sutude icmedi peyniri zaten semiyor en iyisi bulamaca devam
cnm ben demire omlet yapıp veriyorum maşallah çok güzel yiyo
içine un ve sütte koyuyorum
kızlar bana bi yardımcı olun lütfen bişi soracam
özgür aradı biraz önce yemekteyizde vardı hatırlarsınız
bu şef programı beğenildi diye bi tur daha yapmayı planlamışlar
hasanıda çağırdı ama ben mutfak küçük diye kabul etmedim
yanlış mı yaptım acaba :26:
sizce olur mu hasan alışmış büyük mutfaklara yapamaz gibi geldi
ne dersiniz
aaaaa naptın yaaa özgür şefinde mutfağı küçüktü gasyette güzel yapmıştı bence eğer geri dönüş yapabiliyosanız arayın yeniden
kızlar uykusuzluk demişsiniz kızı doğurmamaya içerde tutmaya çalışıyorum zaten bi de ben nerdeyse hiç uyumuyorum artık nerdeyse sormayın zaten heryerim ağrıyodu bir de yeni birşey çıktı gece tansiyonum çıkıyo burnum kanıyo bi ayılıyorum yastık falan kan. bazen hafif uykudaysam hemen kalkıyorum falan. heryrim ödem halinde. telef oldum telef artık katlanamıyorum:(

ay cnm bnm inş. doğumdan sonra bütün sorunların geçer gazsız uykuyu seven bi bebişin olur

bu net bi bağlanamadı ya sinir oldum brç varmış ödedik yinede açmadılar hala borcunuz var diyolar
neyse annemde girdim

dr.a gittim kalp atışlarını duydum fasülyemin
dr.bana bu hamileliğimin çok iyi geldiğini ve yüzümün güldüğünü söyledi hihihi
eskiden pek gülüşmezdik şimdi alıştık birbirimize espiriler yapıyo adam bana :))

bizde durumlar bunlar midem hala bulanıyo ve geçmicekmişcesine beni deli ediyo hiçbişey fayda etmiyo inş. geçer 9 ay çekenleri biliyorum

haa ayrıca spiral dmişsinizdee
bnm annemin arkadaşı 3 kere spiralle hamile klamış korkutmak gibi olmasında :)

slm kizlar berbat bir pazar gunu gecirdik
alisverise gittik anatoliumda kerem bir kustu bir kustu anlatamam heryer kusmuk oldu aglaya aglaya ev geldik atesini bir olctumki39.6 sok oldum hemen soydum ettim fitil verdim
doktoruna gittik
yine bogaz enfeksiyonu ve geniz akintisida varmis|(((
antibiyotigimizi aldik evdeyiz gunum ii gecmedi insallah gecem iyi gecer de abimide e veririz hihih

eliff var cnm kizkardesi ama daha kucuk heheh
aynen insan ummadigi bi yerden para bulunca ne seviniyo he :9:gule gule harca

muge ne guzel kalp atislarini duymussun bende ilk duydugumda hungur hungur aglamistim aaahh ahh

sultancım gecmıs olsun kereme abınınde hakkında hayırlısı olur ınsallah
muge duymussun kalp atıslarını ne guzel bı duygu gecer canım 3 ay bı tamamlansın kalmaz bıseycık
elıf bende oyle atarım atarım sonrada pek sevınırım blunca parayı
benım kız bu aaralar ıyıce babacı oldu evdeyse bı rahat nefes aldırmıyo adamcağıza benımde ısıme gelıyo gercı :) bu gun hava kötuydu hıc dısarı cıkasım gelmedı
cicekcim az kaldı kucağına alınca unutursun herseyı

iyi aşamlar hatunlar hava burdada kötü rüzgar sogukkkk biz bi alışverış merkezıne gıttık ege oyuncaklara bındı bende kendime bişeler aldım geldik

kıyamam keremeeeeee

elif evet ya insan öyle unuttugu paraları bulunca ne sevınıyor eheheh

müge hoşgeldin canım minik sıpaın kallp atışlarını duymuşsun ne heyecannnnnnnnn

ege daha uyanık babasıyla içerde hadi ben kactım

Ayyy mügeeee minik pıtıcığın kalp atışlaını duydun demek:) Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al minişi

Ay Mügeee,sizin de başınıza geldi?
2-3 gün önce ben de açtım bilgisayarı,ekranda TTnetin yazısı,borcunuzdan dolayı internetiniz kapanmıştır diye.Bizim de otomatik ödeme talimatında,ilk başta bankaya kızdım içimden.Eşimi aradım,o ödedi netten.Meğer borcumuz taaa 2008 denmiş!!!Şimdi mi akıllarına geldi,o zamanki borç.O da nasıl kalmış anlamadım,sonuçta kapanacaksa ertesi ay kapansaydı.Ne biçim işse!!

Kerem e çok geçmiş olsun!Anatolium geçen hafta bize de yaramadı,ertesi gün hastalanmıştı Miray da:-(

Kimsecik yok:-(

Temi,zlik var,ama yağmır yağıyor,camlar kaldı offf:-(
Ben de çantalarımın içlerini düzenliyordum,birçok para çıktı 1 tanesinden,montumun cebinden de,sevindirik oldum hahahaaaa Böyle incik cıncık işlerle uğraşmayı çok seviyorum,dalıp gidiyorum.Kadına dedim,sen bütün işleri bitirene kadar bakalım ben bu çantaları toplayabilecek miyim hihihihiiii,

Miray ı da anneme gönderdim rahat iş yapalım diye.

Sultan hayırlısıysa olur inşallah işiniz.Benim de kardeşim var bekar,varsa kızın kardeşi aklında olsun:-)))
Kerem de inş iyidir şimdi,çıkmamıiştır ateşi bir daha.

ohhh ne güzel güle güle kirlen ben bu hafta almadım haftaya gel dedım günüm var yine batacak ecemden bir gün dayanmıyorki.

Tuğba sen baya baya başlamışsın tuvalet eğitimine o zaman?Aparata da yapmışsa ne güzel,maşallah diyelim de devamı gelsin.
Miray üstü giyinikken oturuyor çok güzel ,bir kere çıplak oturtayım dedim,kalkmıştı hemen.Ben de üstelemedim bir daha.Geçen annemleyken kaka yapmış çokça,daha anem birşey demeden gitmiş bez getirmiş dolaptan.
Bu sabah da,kalkınca hemen çiş dedi.Tmm ben bez getireyim dedim,döndüğümde uzanmış yatağa beni bekliyordu :-)

Sultan Miray da bir ara açtırmıyordu.Ben her açtığımda kakasını gösterip,ayy,Miray kaka yapmış deyip güzel birşeymiş gibi yapıyordum.Onun etkisi mi oldu,yoksa dönemsel di de mi geçti bilmiyorum.

Dün Miray da erken uyumuştu ya,uyanmadı ama uyansaydı daha iyiydi.Bu gece uyudum mu hiç anlamadım,sürekli kalktı,emdi,ayakta sallandı.Bir ara uyandığında odaya götüreyim de açılsın uykusu dedim ,ama gözlerini açmadı ve huzursuzdu,yine yatırdım.Sabah da erkenden ayaktaydık tabi ki:-(

tam anlamıyla başladım diyemem yani bezını daha hiç çıkartmadık henüz çişini hissedemıyor tam olarak ama kaka yapacağı zaman arada söyluyor nasıl başlayabilirim onuda tam anlamıyla bilmıyorum ya kararlı olucaksınız dıyorlar yanı bez çıkınca birdaha bağlamayın dıyorlar ama bana daha erken gibi gelıyor

slm kizlar berbat bir pazar gunu gecirdik
alisverise gittik anatoliumda kerem bir kustu bir kustu anlatamam heryer kusmuk oldu aglaya aglaya ev geldik atesini bir olctumki39.6 sok oldum hemen soydum ettim fitil verdim
doktoruna gittik
yine bogaz enfeksiyonu ve geniz akintisida varmis|(((
antibiyotigimizi aldik evdeyiz gunum ii gecmedi insallah gecem iyi gecer de abimide e veririz hihih

eliff var cnm kizkardesi ama daha kucuk heheh
aynen insan ummadigi bi yerden para bulunca ne seviniyo he :9:gule gule harca

muge ne guzel kalp atislarini duymussun bende ilk duydugumda hungur hungur aglamistim aaahh ahh

geçmiş olsun cnm ecemınde bugün burnu akıyor inşallah ilerlemez:(((

Tuğba,bizim lazımlık da sizinknden ya,müzikli.Bir gün ben onu yıkamıştım.Sonra Miray üstüne oturdu,birden müzik çalmaya başladı.Meğer ıslak kalmış,oturunca da müzik çıkıyor ya,nasıl hoşuna gitmişti,şaşırdı falan:-))Ben bile şaşırdım noluyor diye:-)
Aslında bir kere çiş yapabilseler ses çıkınca belki hoşlarına gidecek ama ..

Back
X