• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

yok elif ecem uzun bir süre tuvaletini yaptı ona en azından büyük tuvalateni ara ara söyledı ama bir müddet sonra ondanda sıkıldı ilk zamanlar müzik çalınca mutlu oluyor alkışlıyordu falan ama şimdi gayet normal gelıyor ona bakalım şimdi bu klozet aparatıda değişik geldi ona hoşuna gitti umuyorum alışır ama dedımya bezi çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım henüz çişini soylemedı kaka dıyor ama çiş demıyor heryeri ıslatırmıki?

gunaydin kizlar
gece 2/30da yatiyordm kerem aglamaya basladi bir elledimi cocuk ateslenmis uyku tulumunu falan yanmis cocuk hemen soydum surup verdim uyudu yavrum gece surekli uyaniktim atesi cikar diye
yine enfeksiyon galiba oksuruyo ve belli bogazlarida aciyor hofff

kiz tugbis ne kactin erken erken ne isin vardi hihihi:77:

çok geçmiş olsun canım
kıyamam keremciğe :((
çocuklar hasta oldumu içim yanıyo yaa

cnm ben 6+6 da gittim duyduk kalp atışlarınımaşallah
dediğin gibi geç döllenme olabilr cnm inş. bi dahaki sefere duyarsın

valla bende hep d,yodum ama insanın başına gelmeden anlamıyo
oluyo işte nasip kısmet hiçbir zmn olmayan şey şimdi oldu
yapacak bişey yok

tşkler cnm

iyi bari başlamışsın yemeye ben hala aynıyım mide bulantılarım geçmek bilmiyo
bide çıkarsam rahatlicam o da yok
inş. geçer sen benden 3 hafta öndesin

hay maşallah
bizde böyle olucaz desene ben sinir küpü olarak dolanırım herhalde evde
yada alışıcaz artık

nasıl söyliceksiniz ben söylemeyemezdim şahsen aslında seninde düşündüğün doğru ama insanlar anlamazki

maşallah maşallahh

cnm ben demire omlet yapıp veriyorum maşallah çok güzel yiyo
içine un ve sütte koyuyorum

aaaaa naptın yaaa özgür şefinde mutfağı küçüktü gasyette güzel yapmıştı bence eğer geri dönüş yapabiliyosanız arayın yeniden

ay cnm bnm inş. doğumdan sonra bütün sorunların geçer gazsız uykuyu seven bi bebişin olur

bu net bi bağlanamadı ya sinir oldum brç varmış ödedik yinede açmadılar hala borcunuz var diyolar
neyse annemde girdim

dr.a gittim kalp atışlarını duydum fasülyemin
dr.bana bu hamileliğimin çok iyi geldiğini ve yüzümün güldüğünü söyledi hihihi
eskiden pek gülüşmezdik şimdi alıştık birbirimize espiriler yapıyo adam bana :))

bizde durumlar bunlar midem hala bulanıyo ve geçmicekmişcesine beni deli ediyo hiçbişey fayda etmiyo inş. geçer 9 ay çekenleri biliyorum

haa ayrıca spiral dmişsinizdee
bnm annemin arkadaşı 3 kere spiralle hamile klamış korkutmak gibi olmasında :)

ayy sevindirik oldum birden kalp atışlarını duydum diyince :))
yemekteyiz için şimdilik hayır diyoruz çünkü hasan salı günü antalyaya gidiyo :((

yok elif ecem uzun bir süre tuvaletini yaptı ona en azından büyük tuvalateni ara ara söyledı ama bir müddet sonra ondanda sıkıldı ilk zamanlar müzik çalınca mutlu oluyor alkışlıyordu falan ama şimdi gayet normal gelıyor ona bakalım şimdi bu klozet aparatıda değişik geldi ona hoşuna gitti umuyorum alışır ama dedımya bezi çıkarıp çıkarmamak konusunda kararsızım henüz çişini soylemedı kaka dıyor ama çiş demıyor heryeri ıslatırmıki?

yok tuğbacım bezini çıkarma yaparsa altına korkabilir biraz daha alışsın
biraz daha havalar ısınsın öyle dene
melis te miray gibi altını açtırmıyor
bi kere bezini çıkarıp klozete yanaştırdım ağla ağla attı kendini yerlere zorlamıcam arada bir şansımı denerim istemezse yaza kadar yolu var ne yapalım

gunaydınlar kalkalı 1 saat oldu bu kız ıyıce gece uyumaz sabah koru kalkar oldu :((
tuğbacım bence bıraz daha bekle seelen de tuvaletını soyluyodu ama su ara kakadıyo ecem gıbı cıs yok o yuzden almadım bezını yaza artık sımdı halı koltuk sılınmyle uğrasdılmaz kurumaz valla
anatolum bızede yaramamıstı ertesı gunu hasta olmustu selende :(( ınsallah kerem duzelmıstır bıraz

kızlar uykusuzluk demişsiniz kızı doğurmamaya içerde tutmaya çalışıyorum zaten bi de ben nerdeyse hiç uyumuyorum artık nerdeyse sormayın zaten heryerim ağrıyodu bir de yeni birşey çıktı gece tansiyonum çıkıyo burnum kanıyo bi ayılıyorum yastık falan kan. bazen hafif uykudaysam hemen kalkıyorum falan. heryrim ödem halinde. telef oldum telef artık katlanamıyorum:(
az kladıı çiçek kıyamam baya zor geçti hamileliğin.. ama yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin..
allah yardıcın olsun...
kötümüş çicek bu kız kötü etti
bıraz daha sabır canım sonra severken safesını sürersin

bizde yarın dışarı cıkalım demiştik evde tıkılıyız ya belki giderız belki gitmeız egenın keyfi yerınde olursa inşallahhh cıkarız sıkıntıdan patlıcaz evdeeeeeeeee

herkese iyi gecelerrrrrr
melek geçmiş olsunnn....
gunaydınlar kalkalı 1 saat oldu bu kız ıyıce gece uyumaz sabah koru kalkar oldu :((
tuğbacım bence bıraz daha bekle seelen de tuvaletını soyluyodu ama su ara kakadıyo ecem gıbı cıs yok o yuzden almadım bezını yaza artık sımdı halı koltuk sılınmyle uğrasdılmaz kurumaz valla
anatolum bızede yaramamıstı ertesı gunu hasta olmustu selende :(( ınsallah kerem duzelmıstır bıraz

bütün çocuklar aynı bu aralar.

kerem e de geçmiş olsun..

Günaydınlar.....
oku oku anca bitirdim geçmişi müge oh ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz,
biz gene gidemedik dr.a dolu olmaz diye rndv.almamıştım sabah bir aradım doluymuş
sağlama aldım bu sefer ctesiye rndv aldım :-)) 2 li testide yaptırırım arada
geniz etleri rahatsız bebiş anneleri dün kuzenim vardı onun çocukları da öyleymiş
5-6 yaşlarında ameliyata gerek yok demişler o zaman ateşten yüksek iltihaptan
kulak zarı yırtılmış tüp takmışlar birine diğeri iyileşmiş aman dikkat edin sık sık götürün bari
allahım korusun
çiçek rabbim kolaylık versin bizim kiracıya gittik 6 aylık bebişi var 7 ay yatmış
alttan dikiş atmışlar düşük tehlikesi varmış 4-5 saat kaldık orada bebek ne ağladı
ne birşey birde iştahlı nasıl yiyor bir gülücükler alp e kahkaha atıyor
annesi mükafatım herhalde o kadar yattım dedi senin kızında inş.öyle olur cnm

günaydınlar sağolun kızlar
inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız kuuzucuklarımızı mis kokulularımızı

kereme çok geçmiş olsun

sehercim en azından babasını görebiliyo ne güzel gelince hasret giderebiliyo
bnm eşim bugün yarın erzuruma gidiyo ve ay sonuna kdr yok
nasıl dayanıcam bilmiorum derken sesi titriyodu çok zor geliyo bakalım 2. olunca nolcak
geçici emeklileğe ayırıcam kendini :))

kalp atışlarını duymadan önce kesenin içinde bişey göremedim ay dedim boş gebelikmi acaba
çok korktum sonra bi baktım bişey kıpırdıyo renkli renkli ay nasıl heyecanlandım
demirde pek bişey bilmiyodum ya şimdi tecrübeliyiz tabi daha bi heyecanlanıyorum

sorma elif ya bizimkide ağustos ayınınmış eşim ödedim diyo hala borcunuz var diyolar
bide utanmadan dün ttnetten aramışlar kullanıyomusunuz diye
saymış saymış kadın eşim evde kullanıyorum ama kesmişsiniz demiş
pat diye kapatmış suratına
işine gelince dinliyolar benide delirttiler
en sonunda dün eşim karttan ödedide açıldı bugün

günaydınn
hasta çocuklarımıza çok geçmişolsun hemen iyileşsinler inş
mügecim tebrik ederim o ilk kalp atışını duymak dünyadaki en eşsizz duygu
geniz eti genellikle kulak enf çok sık yol açıyormuş allaha şükür bizde olmadı akıntıyı çok yapıyor bizde sultan akıntı olduğu içinde çok kusuyorlar maleseff:(((

Pazar akşamı bizde anatolıumdaydık.ama biz daha giderken keyifsizdik.evde hep ağlamaklıydı.o kadar oyuncaklara bindi ama hiç yüzü gülmedi.eve gelince daha bi neşelendi yatarkende fitil koydum.ateş öksüük kusma burun akıntısı diş gibi şeyler yok.ya iyice hastalanacak yada hafif atlatıyo.bugün belli olur.inşallah böyle atltır

TÜM HASTA BEBİŞLER HEMEN İYİLEŞİR İNŞALLAH.ÇİÇEK ALLAH SANADA SABIR VERSİN.DUA ETKİ ANNEN YANINDA SENİ FAZLA ÜZMEYEN BİR OĞLUN VAR.SANA YARDIM EDECEK BİR KADIN TUTACAK KADAR MADDİ DURUMUN VAR.HİÇ BİRİ OLMASAYDI ASIL O ZAMAN İYİCE DAYANAMAZIN.
MÜGE BEN HAMİLELİĞİMDE HİÇ KUSMADIM ÇOK AZ KOKULARA KARŞI DUYARLIYDIM MESELA İLK 3 AY MUTFAK LAVABOSU BANA çok KOKUYORDU ÇAY VE SOĞANA TAHAMMÜL EDEMİYOPRDUM OKADAR .EN KORKTUĞUM ŞEYDİ KUSMAK .ONUDA YAŞAMADIM.İNŞALAH İKİNCİDE DE YAŞAMAM.VALLA NE İYİ ETTİNİZ 2.LERİ YAPARAK.

sağol canım daha iyi...
ama hafta sonu sürekli meme emdii..
2 tane köpek dişi kaldı.. onlar da çıkmak üzere..
çıksın bıraktıracağım..

günaydınlar kızlar sanıyorum haklısınız biraz daha bağlıyayımda yaza doğru çıkarrız kısmetse bezleri:))

ecemde nezle ya çok fena burnu akıyor :((bir kar yağsada biraz ortalık temizlense

Günaydınlar.....
oku oku anca bitirdim geçmişi müge oh ne güzel kalp atışlarını duymuşsunuz,
biz gene gidemedik dr.a dolu olmaz diye rndv.almamıştım sabah bir aradım doluymuş
sağlama aldım bu sefer ctesiye rndv aldım :-)) 2 li testide yaptırırım arada
geniz etleri rahatsız bebiş anneleri dün kuzenim vardı onun çocukları da öyleymiş
5-6 yaşlarında ameliyata gerek yok demişler o zaman ateşten yüksek iltihaptan
kulak zarı yırtılmış tüp takmışlar birine diğeri iyileşmiş aman dikkat edin sık sık götürün bari
allahım korusun
çiçek rabbim kolaylık versin bizim kiracıya gittik 6 aylık bebişi var 7 ay yatmış
alttan dikiş atmışlar düşük tehlikesi varmış 4-5 saat kaldık orada bebek ne ağladı
ne birşey birde iştahlı nasıl yiyor bir gülücükler alp e kahkaha atıyor
annesi mükafatım herhalde o kadar yattım dedi senin kızında inş.öyle olur cnm

inşallah canım benim sizlerin iyi dilekleriniz bile çok mutlu ediyo insanı. Sen de inşallah çook kolay bir hamilelik geçir benim gibi sürünmeyin sakın:)

TÜM HASTA BEBİŞLER HEMEN İYİLEŞİR İNŞALLAH.ÇİÇEK ALLAH SANADA SABIR VERSİN.DUA ETKİ ANNEN YANINDA SENİ FAZLA ÜZMEYEN BİR OĞLUN VAR.SANA YARDIM EDECEK BİR KADIN TUTACAK KADAR MADDİ DURUMUN VAR.HİÇ BİRİ OLMASAYDI ASIL O ZAMAN İYİCE DAYANAMAZIN.
MÜGE BEN HAMİLELİĞİMDE HİÇ KUSMADIM ÇOK AZ KOKULARA KARŞI DUYARLIYDIM MESELA İLK 3 AY MUTFAK LAVABOSU BANA çok KOKUYORDU ÇAY VE SOĞANA TAHAMMÜL EDEMİYOPRDUM OKADAR .EN KORKTUĞUM ŞEYDİ KUSMAK .ONUDA YAŞAMADIM.İNŞALAH İKİNCİDE DE YAŞAMAM.VALLA NE İYİ ETTİNİZ 2.LERİ YAPARAK.

heehehehe sağol canım ikinciler çıkınca görücez iyi mi yaptık kötü mü yaptık:)

merhaba kızlar işler çok yoğun giremeyebilirim. bi haber vereyim dedim. öpüyorum hepiniziii

tuğba burnunun akması iyi ecemin.önemli bişey değil yani.bizde her burnu aktığında dr götürüyoduk.bırak aksın diyodu dr.hiç bi ilaçta vermiyodu.bende evi aradım .benim kızında keyfi yerindeymiş ama burnu akıyomuş.bende rahatladım.muhtemelen soğuk algınlığı.benim ev doğalgaz sobalı olduğu için sobanın yandığı odaalr sıcak diğer odalar buz gibi .kızımda bi içeri bi dışarı kapıyo şifayı.allah daha büyük dert vermesin.

tuğba burnunun akması iyi ecemin.önemli bişey değil yani.bizde her burnu aktığında dr götürüyoduk.bırak aksın diyodu dr.hiç bi ilaçta vermiyodu.bende evi aradım .benim kızında keyfi yerindeymiş ama burnu akıyomuş.bende rahatladım.muhtemelen soğuk algınlığı.benim ev doğalgaz sobalı olduğu için sobanın yandığı odaalr sıcak diğer odalar buz gibi .kızımda bi içeri bi dışarı kapıyo şifayı.allah daha büyük dert vermesin.

evet cnm değilde ben ecemin hasta olmasına pek alışkın değilim ondan üzülüyorum sanırım sabah ilaçlarını verdım şimdide tavuk sulu bol terbiyeli çorba yaptım ,nşallah yarına bişeyciği kalmaz sizede geçmiş olsun

Back
X