• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Kimseden ses çıkmadı,ben de söylemedim,napiim:-(
Yarın dersim erken bitiyor,okuldan sonra giderim.Eşimin kardeşigile birşey göndermem lazımdı,çok acele etmedim:-)

ecem iyimiş maşallah .saol sehercim .oh misafirleri göndermişsin ne güzel gelen gideniniz çok bana bu aralar pek gelmiyo misafir aslındaa çok severim misafiri.

Burcu iyi etmişsiniz şimdiden almakla,hayırlısıyla gidersiniz inş.

Ben geçen seneki tatilden sonra uzağa gitmeyeceğim diye düşünmüştüm,hatta gitmek bile gelmiyordu içimden.Ama geçen eşim tatillere bakıyordu.Ben de sesimi çıkarmadım,istemiyordum falan diye.Bakalım,o gidelim derse gideriz,yoksa benim pek niyetim yok gibi..

umarım eğlenirsiniz canım...bu sene çocuklar büyüyecek...tatil bi sıkıntı çıkmazsa daha güzel olacak gibi geliyo......

eee hepimiz hakettik şöyle dinlendirici bi tatili.........

saolun kızlar valla ben geçen sene çok korkuyodum yolculuktan kayrayla ama maşallah hiç sorun çıkarmadı ordada gayet uyumluydu bu sene daha da iyi olucak inşallah hasta olmasın yeter.zaten kendi arabamızla gidicez gece çıkıcaz yola sabaha kadar uyur arabada .herkes tatili hakediyor allah herkesin gönlüne göre versin.

Sultancım geçmiş olsun çook Keremime kusuyosa fitil tak kuşum

Şirvanım süper annem gelmiş inşallah ben de senin gibi olailirim. bu arada Burak Baran ın eşantiyonu gibi eeheeh

kuzenimin oğlu alışmış ama ben wc ye götürmeden kendi çiş demiyo ben sürekli götürüyorum diyo.bide önceleri daldıktan sonra altını bağlıyodum baktım kuru uyanıyo bağlamadım diyo en azından gecelerii çiş yapmıyomuş.şimdi bakıyorum kayraya bez maşallah taşıyo sabahları .bide gece sütü içiyo kesmek lazımmış galiba off off
ben coktandır gece suutu vermıyorum artık doktorda kes demııstı
tatıl guzel gecer ıns
bende bu sene cok uzaklara gıtmek ıstemıyorum artık buyuduler yol uzun gelır gıbı gelıyor

Dışarda ya da gittiğimiz evlerde zorlanmayalım diye kendiniz kollarınızda tutarak yapmaya da alıştırın diyorlar.
Hani ekgıdaya geçmeden önce pek bir hevesliydik ,sonra zor geldi,değişik çeşitler yapmak,gittiğin yere taşımak,çocukalrın damak tatları,herşeyi yememeleri vs .Hazır meme vermek kolaydı,tuvalet de öyle olacak herhalde.
Miray bide biraz pimpirik,ne olacak bakalım.Yemek yerken dudağının kenarında toplu iğne başı kadar birşey kalsın,huysuzlanıyor.
ev oyle gerçekten

eee anasına cekmıs tıtız.))

MISAFIRLER GITTI GELDIM
masallah sırvan ne kadar guzel abı kardes resımler allah nazardan saklasın sanada masaallah bu arada
ecemın ıyı olmasına sevındım
elıf keske rıca etseydın cocuk var deyıp yarın cıkmak zorunda kalmazdım
kerem nasıl oldu sultan
burcucum tatıl yerını ayarlamısssın ne guzel
keremınkeyfı yerınde sukurde
ates var ıste takıpteyım ya bıde kusması ıste surup ıcınce..

Şirvanım süper annem gelmiş inşallah ben de senin gibi olailirim. bu arada Burak Baran ın eşantiyonu gibi eeheeh
saol cnm
hadı ates dusurucu fıtılle hallederızde antıbıyotık de alıyor ondan kusuyo zaten

kereme ve eceme gecmiş olsun şükür iyilermiş...

şirvan hoşgeldin canım resimlere cok güzellllllll

burcu oh tatıl planı yapılmış gidiyorsun allah güle güle oralarda eglenmeyi nasip etsin bizimde tatılımız buralarrrrrrrrrr

gülşen gelmemiş bugun

tatlı yaptım cok kolay

Creme Yogo pastası |

seher oh güle güle pislen misafırde gelmiş üstüneeee

bende bugun yaptım daha pratıktım uyuşuklugum üzerımdeydi yıne ama ıyıydım
bi tek camlarım kaldı onlarıda sılmedim rüzgar cok denız suyu camlar cok yakın degıl ama gözüküyor esıntıyle gelıyor miik minik su izleriiii

içim kıpır kıpırrr
bi işimiz mi var diyim ne dıyım olursa söylücem sihri kacmasın diyee ehehheh

şubatın 20. falan belli olucak ne heyecan ama henımkide salak ben ehehhhehehe:52::52:

neyse ben cıktım ege pepeyi izliyor muckssssssssssssss

Son düzenleme:
tuvalet eğitimi bana çok zor geçicek gibi gelıyor şirvan ne bileyim benmi büyütuyorum kafamda?

sevgicim saol cnm :)))

bu arada şirvan resımler harika gerçektende baran çok büyümüşi geldi banada

canım baran benle şimdiden çiş diyo oturuyor.. tabiii altı bağlı bir şekilde..
ben tam 2 yaşından sonra alıştırma niyetindeyim .
şimdi antıraman yapıyoruz. kakasınıda yapınca söylüyo.. tabii her zaman değil...

kardeşimin çoçuğu 1 haftada tamamem alışmıştı. inşallah bizimkilerde kolay alışırlar..

bende oyle dıytorum sultan ama beceremem sanıyorum yatmayı yapı olarak sevmıyorum ecemde hemen kalkıp süpürge yapmıstım annem ve kayınladdem kızıyorkardı yat biri gelınce nazar değicek dıye ama yatamamıştım 2.lerde hiç yatılmaz herhalde şirvanın dediği gibi

canım al benden de o kadar.. yatan bir tip değilim ki..
hep hareket halindeyim..
bugün vileda yaptım mesela...
annem de süpürdü..

yaramı deşmeyinnnnnnnnnnnnn
ben bu yaz hapisim iznimde yok gelecek seneden de zaten çıkacak diye vermezler
eşimde kara kara düşünüyor napıcam tatile gitmeden diye

canım sende rapor al 1 hafta git tatile.. nasılsa işten çıkıcan bir şey deseler bile tın yaniii..

canım sen benden de süper olacaksın bak gör...

hamilelik boyunca yatmamın acısını çıkaraksın...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

urla didem1981

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

Melek ellerine sağlık,çok güzel görünüyor.Şu yemek işi derya deniz,o siteye de bir göz gezdirdim de ,neler var ..Özellikle tatlılar,çok değişik şeyler çıkıyor,hem de pratik.

İşiniz de her neyse,olur hayırlısıyla inşallah.ama merakta bıraktın beni gece gece yani:-)Emel in de kulakları çınlasın:-)))

kereme ve eceme gecmiş olsun şükür iyilermiş...

şirvan hoşgeldin canım resimlere cok güzellllllll

burcu oh tatıl planı yapılmış gidiyorsun allah güle güle oralarda eglenmeyi nasip etsin bizimde tatılımız buralarrrrrrrrrr

gülşen gelmemiş bugun

tatlı yaptım cok kolay

Creme Yogo pastası |

seher oh güle güle pislen misafırde gelmiş üstüneeee

bende bugun yaptım daha pratıktım uyuşuklugum üzerımdeydi yıne ama ıyıydım
bi tek camlarım kaldı onlarıda sılmedim rüzgar cok denız suyu camlar cok yakın degıl ama gözüküyor esıntıyle gelıyor miik minik su izleriiii

içim kıpır kıpırrr
bi işimiz mi var diyim ne dıyım olursa söylücem sihri kacmasın diyee ehehheh

şubatın 20. falan belli olucak ne heyecan ama henımkide salak ben ehehhhehehe:52::52:

neyse ben cıktım ege pepeyi izliyor muckssssssssssssss
melek hayırlısı ile olur insallah..
bize de söylersin bizde seviniriz...
İşiniz de her neyse,olur hayırlısıyla inşallah.ama merakta bıraktın beni gece gece yani:-)Emel in de kulakları çınlasın:-)))

ben de merak ettim walla elif.

Günaydınlar.....
ben de merak ettim ama madem öyle uygun görmüş napalım bekleriz şubata kadar
benim şu bulantılarda da hiç azalma olmadı çok kötü oluyorum sabah ve akşamları
allahtan gündüz idare edebiliyorum :-((
gece sütünü vermezsem alp hayatta uyumaz kalkıyor annesi oluma düt yap düt
getirmeyene kadar da uyumuyor ne yazık ki

günaydınlar.....
Ben de merak ettim ama madem öyle uygun görmüş napalım bekleriz şubata kadar
benim şu bulantılarda da hiç azalma olmadı çok kötü oluyorum sabah ve akşamları
allahtan gündüz idare edebiliyorum :-((
gece sütünü vermezsem alp hayatta uyumaz kalkıyor annesi oluma düt yap düt
getirmeyene kadar da uyumuyor ne yazık ki

canikom kaç haftalık oldun sen bakiim yakında geçer inşallah

gunaydınlar
melek hayırlısıyla olur ınsallah ısın
sevgıcım selende öyle gece sut ıcıyo vermessemde kalkıyo mama acıktı dıyor ende kesemem henuz sanırım

ay sorma valla o kısım ayrı bir heyecan
bir yanım belki kızdır diyor bir yanımda bizden kız çıkmaz erkektir diyor :-))
aman sağlıkla gelsinde farketmez kısmet neyse o olsun....

Back
X