Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
söylememmmmmmm sır eheheheh şaka şaka kuzum olursa mutlukla söylicem olmazsa üzülerekkkkkkkkkinşallah kızlar inşallah hemen atlatır aman kuzularımıza bi,şey olmasın inşallahhhh
melekkk sende insanı meraklandırıyosun bacım neymiş bu sihri kaçıcak şeyyyy![]()
gülşen düşüncene saygı duyuyorumselamlar kızlar
geçen haftasonundan beri yazmıyorum
aslında bilinçli bir karar
sadece merak eden arkadaşlar olabilir diyede şimdi yazıyorum
bundan sonra nisan anneleri topiğinde okuyucu olarak bulunacağım
belki arada aşağıda ziyaretçi konumundaki yüreksiz üyelerden de olabilirim
merak ettiğim kuzular sevdiğim insanlardan daimi haber almak isterim
facede çok etkin değilim fazla sevmiyorum orda vakit geçirmeyi
aslolan çok etken bir sebep yok
herkesin demokrasi anlayışı farklı
bende burda kendimi bu konuda huzursuz hissediyorum
kinayeli lafları sevmediğim içinde böyle rahatsız olduğum vakit içimde tutamam bişeyi
hemen söyleyesim gelir
buda buranın formatına uygun değil
her daim hasta olan evlatlarınıza dua edeceğimi bilin
başı sıkıntıda olan arkadaşlarıma bir mesaj yolu ile ulaşırım bunu bilin
telefonum çoğunuzda vardır haberleşiriz
buluşma olursa kızçemle geliriz :))
hakkınızı helal edin
bizim hakkımızın bulunduğu kimse yoktur
var isede Rabbimin yardımı ile helali hoş olsun
teşekkür ederim....
tamam canım beklerımctesi pazar yağmurlu görünüyo konusuruz< yne melekçimmm.
geçmiş olsun iyileşir antibiyotikle...tuğbacım...
melek sen ya tasınıyosun ya bursa ıstanbula gelıyosun onun gıbı bısey tahmın edıyorum bebek gelıyo demeyesın sakın heheh
emel sen ıyı bılırsın aslında sohpet nedır???
Canım olumlu düşün bir an evvel kapansın inşallah o küçük delik sarılık da çabuk geçiyo can da sarılık olmuştu. Allah sağlık sıhhat versin Burak bebemize
dr.da öyle söyledi.. kafaya takılacak bir durum yok dedi.. ama annelik bu olsa gerek insan üzülüyor....
selam herkese.öncelikle eceme çok geçmiş olsun off ortalık çok fena geçsin şu hastalıklar.
gülşen çok üzüldüm yaa tabi sonuçta karar senin ama hepimizi cezalandırmış oluyosun böle herkes çekip gidiyo(
aliye,yeliz,esra da girmiyo ne zamandır iyidir inşallah onlarda
selam kızlar bızımde salıları sohpet oluyor ya ordaydım acamadım hıc netı keremın kusmukların temızlemekten...
az konusulmus bugun
selam kıslar.. inşallah herkes iyidir diyecem ama biraz göz attığım kadarıyla hastalar var kerem ecem .. geçmiş olsun tüm kuzulara... okuldan arta kalan zamanlar yazılı okumak not girmekle meşgul olduğum için giremiyorum ....
ikisiini birlikteyürütebilen ELİF İ kutluyorum:):)
sultan ne sohbeti..
kerem nasıl kusması hala mı devam ediyo
bugün burağı kontrole götürdük..
sarılık olmuş. kan alındı değeri 16 çıktı. 18 den sonrası riskmiş. cuma yeniden götürecem ..
dün sağlık ocağının dediği bıngıldak kapanmış .. doktor yok canım dedii.. kapalı falan değil..
onlar çoçuk dr. olmadıklarından anlamıyorlar dedi..
akşam internette araştırmıştımda. erken kapanmak beyin gelişiminde etkiliymiş, zeka geriliğ falan oluyormuş..
akşamdan beri moralim bozuktu...... allahtan bişey çıkmadı..
işitme testi yapıldı. onda da sorun yok .... .
ama kalp arası duvarcığında küçük bir delik varmış.. dr. kardiyoloji ye yönlendirdi.. ordaki dr. söyledi....
öenmli bişey değil.. sadece kontrol altında olacak dedi.. kendiliğinden kapanabilir dedi...
ameliyat falan olursa sünnet falan .... kalpi koruyucu antibiyotik alması gerekli bunu bilin dedii..
kısacası bugün ömründen ömür gitti....
cuma günüde topuk kanı alınacak.... inş. onda da bişey çıkmaz....
eşime diyorum .. baran sağlık acısından bizi hiç üzmedi.. (sarılık falan olmamıştı)
burak da tam tersi olacak herhalde...
biraz önce iki çoçuğumu banyoda yıkadım..
nasıl mı ???
burağı kucağıma aldım bir güzel yıkadım...
sadece vucudunu sonra başına su döktüm.. sonra onu anneme verdim... o giydirdi..
baranı aldım .. onunlada boğuştuk...
allah kimseyi çoçuğuyla sınamasın.. çok şekerler... ikisininde ayrı bir havası var...