Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eh işte bi öyle bi böyleyim mide bulantım olmasam iyiyim aslındada geçicek inş.bi daa bi gireyim ben de tefsir dersinden geldim:) arada gidiyom işte...
sultan :):) peki o zaman bilmiş olayım güzel arkadaşım...
hamiş mügee nassın bakeem? bulantılar uyku halleri çoksa kessin kız:)
elif ben okulun birini davranış vs. bitti ama diğerinde bi kaç sınıf kaldı... sevmiyorum bu konularda idareyle yüz göz olmayı...
eşim saolsun yazılıları ben söylüyom o giriyo diğerleri bana kalıyp:)
sağol cnmha bu arada Allah kavuştursun müge cim....
ben izlemiyorum o yüzden annem açtıda gözümün ucuyla baktım afaganlar bastıosman denıze dustu kızlar ınanmıyorum her an kalp krızı gecırebılırıım ya bu nne bıcım dızı maf oldum burda ya![]()
sağol elifcimAy ben görmedim Osman ın düştüğünü,gerçekten miii,bunlar da işin suyunu ççıkardılar iyice,bu ne biçim dizi!
Müge Allah kavuştursun!
osman ölmicek zaten psikopat olcak cnm meteden daha beter olucakosman olmez de çocuk çektiği yaşadığı psikolojik travmalarla kalır
gülşenınde kimseyle bi tartışmasını görmedım tuğba atışmasından sonra burda
neden böyle yaptı anlamadım bende
sağol şekerimmüge allah kavuştursun cnmmmm
elif söylememmmm aahaha olcagıda kesin degıl olursada olmazsada söylücem şubatın 11 ile 22 arası belli olucak mucks
şirvan gelmiş hoşgelmiş iki cocukla maşallah sanaaaa
sultan haklısın
bak altınada işedi kıyamam hep işte onlar travmaların habercisi
cocuk eni anneme götü dedi o daha konuşuyor cocuk psikolojiside kalmıcak
ayyy cnm bende sağlık ocağına gitmeyi hiç istemiyorumheveslensinler diye yapıyorum.....
maşallah demeyi unutmayın ama tamammm...
ameliyat yerim banyodan sonra çıktıktan sonra sızladı biraz .. boğuşunca bişey yoktuda ...
valla sağlık ocağı diyince sinirim bozuluyor.. aşıları da orda yaptırmayı düşünüyordum.
şimdi diyorum hastanede mi yaptırsam ...
saol canım .. allah bu mutluluğu sizlerede yaşatsın canım ..
aminnn.. annelik zor işmiş... kendinden çok onları düşünüyosun ...
maşallah desinler canım...
beni biliyosunuz.. sevincimide üzüntümüde sizlerle paylaşmayı seviyorum.
napım tutamıyorum cenemi..
bu arada allah kavuştursun...
bugün hastane de bir çoçuk gördüm aynı demirdi.. allahım dedim ne kadar çok benziyor.
gözler falan aynı ....
sağol cnm bnm çok geçmiş olsun ecemedeheyyyy kızlar nerdesiniz:)))))
mügecim bu arada allah kavustursun canımm
sağol cnm ya benm o kdr çok uykum gelmiyoda mide bulantım var ama demir kdr değil sanırım yaGünaydın kızlar....
bence meleği sıkıştırmayalım karı koca öyle bir karar almışlar hani birine söylersek uğursuzluk olur
şimdi bize söylerde olmazsa keşke demeseydim der olunca söyler zaten ha bu arada meleğin
en büyük isteği ney kendine ait bir evinin olması rabbim dilekleri neyse yerine getirir inş.
Şirvan cnm üzülme alp de de 16 çıkmıştı çok şükür ışına kalmadan geçmişti aklında olsun
camdan güneş fayda etmezmiş direkt alması gerekirmiş hoş sen bilirsinde birde su birkaç damla ver
istersen ben yapmamıştım ona rağmen geçmişti buradan birisi yapmıştı ama onların çok yüksekti
bol bol emzirrrrrrrr başka çaresi yok cnm birde dikkat et çok uyuklarsa sarılığı artmış olabilir.
alp 10 gündür çok kötü uyumuyor sürekli kaldırıyor uykum varrrrrr......
emel ben alp de çok uyudum midem de orta şekerli idi ama erkek oldu hayırlısı herşeyin artık....
MügeCim allah kavuştursun, sinem senin de eşin antalyaya gidecekti gitti mi ??
çok uzun oldu artık okumasanızda anlarım sizi![]()
geçmiş olsun canım..buarada dün demiri doktora götürdük
kızlar 2 yas altı için ateş düşürücü ve öksürük suruplarının yasak oldugunu söyledi
..prol ates düşürücü içinde eczacı dediki yasak değil ama
muhallebi kıvamında oldugu için cok calkalamak lazım kullanmadan önce
yoksa ilk verdiğiniz su gıbı oluyor ve atesi düşürmüyor
dipte kalanlarda cok yogun oldugu için zehırlıyormus
sasırdım biz gerci hıc kullanmamıstık ama
kulakları iltihaplanmıs yine geniz akıntısı yaparmıs böyle
bi süre krese gitmesin dedi
daha iyi ara da öksürüyor az az sağol canım..esencim saol..yoğundum bu ara..işler bitince geldim. :)meriç nasıl oldu??
didemcim geçmiş olsun size de..bende öksürük şurubu hiç bi işe yaramıyo diye biliyorum..o yüzden bizim dr hiç vermedi bu güne kadar..
sağol cnmherkese merhaba
ne zamandır giremedim..umarım herkes iyidir..
kerem hasta sanırım çok geçmiş olsun sultan..
geçmişe bakabildiğim kadar bakayım ben :)
sizede geçmiş olsun didem kreşte çabuk hastalanılıyor malesefgünaydı
hasta bebişler varmıs ccoookkk gecmişler olsıunnn
bizde hastayız
annemde hasta ğüstelik
ve ben bu yüzden bugun evdeyımmm:::)))))
oglumla uyanmak paha biçilemz:::))))
maşallah ela yaşirvancım arkadaşlar yazmış ama baran olmadığı için sanırım senin için yeni bi durum ama bu sarılığı çocukların % 90 ı geçiriyo sanırım..sizinkide artmadan geçecektir inşallah..kalp olayıda ben hamileyken elada vardı..golf topu diyolar sanırım o deliğe..dr geçer dedi..doğumdan önce geçmişti..o da düzelecek allahın izniyle..
ecem e çok geçmiş olsun tuğba..daha iyi yazmızsın zaten sevindim..
mügecim allah kavuştursun..
gülşen gitmiş..nedenlerini de yazmış..topik için kötü oldu..sayensinde kendi adıma pek çok şey öğrenmiştim..
ela nın bütün dişleri çıktısonuncusu da kendini gösterdi yani çok şükür..allah başka acılar vermesin artık..çok çektik çok..darısı tüm bebeklerin başına..ağrısız sızısız inşallah..
kereminde ağzı berbat kokuyor babasıyla leş mi yedin oğlum die dalga geçiyoruz:)bişey daha sorucam kızlar demirin dün akşamdan beri ağzında koku var
sizce neden olabilir
annem kokmuyo diyo acaba bnm koku hormonları tavan yaptıda öylemi geliyo
dişlerini fırçaladım hatta şeker bile verdm geçsin diye ama geçmedi
merhaba kızlar.ecem daha iyiymiş şükür .keremde iyidir inşallah.didemcim sizede çok geçmiş olsun.evet insanın kuzusunun öpücüğüyle uyanmak dünyalar bedel yaa gerçekten bu analık ne süper bi duygu ya çok şükür.
benimde sanırım sinüzitim arttı 2 gündür başım ağrıyodu bugun kafamı yere eğdiğim an kaşlarımın üstünden taa dişlerime kadar uzanan bi zonklama oluyokayranın altını bile zor değiştirdim valla.
günüm var bugün hazırlandım ama kayra uyudu 1 saat sonra falan eşim bırakıcak arabayla napıyım orda huysuzluk yapıcaktı yoksa.