Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sultan ben bu kadar olduğunu bilmiyordum,sevmediği için yemiyor sanıyordum.
Miray da tam tersi, pilav makarna yedirmekte zorlanmıyorum,tek başına yemekleri sevmediği için yemiyor ,pırasa vs.
Ben de lıkır lıkır süt içen çocuklara özeniyorum,200 ml sütü günde ancak içiyordur ,o da yudum yudum.Bardağı ya da biberonu ben tutuyorum elimle,ara ara veriyorum ağzına.Suyu ortalarda bırakmıyorum,sütü koyuyorum ortalık yere,su yerine süt içiyor bazen yanlışlıkla
Ela ya da maşallah,annesiin hamilelikte içtiği sütler karşılığını bulduİnşallah bundan sonra ağlamaları kesilir,ve de gece uykuları kesintisiz olur.Darısı başımıza!
meriç yemek yemiyor he poyunla zorla ama sütü versen hep içer.. 500ml süt içiyor günlük sütlerden..Sultan ben bu kadar olduğunu bilmiyordum,sevmediği için yemiyor sanıyordum.
Miray da tam tersi, pilav makarna yedirmekte zorlanmıyorum,tek başına yemekleri sevmediği için yemiyor ,pırasa vs.
Ben de lıkır lıkır süt içen çocuklara özeniyorum,200 ml sütü günde ancak içiyordur ,o da yudum yudum.Bardağı ya da biberonu ben tutuyorum elimle,ara ara veriyorum ağzına.Suyu ortalarda bırakmıyorum,sütü koyuyorum ortalık yere,su yerine süt içiyor bazen yanlışlıkla
Ela ya da maşallah,annesiin hamilelikte içtiği sütler karşılığını bulduİnşallah bundan sonra ağlamaları kesilir,ve de gece uykuları kesintisiz olur.Darısı başımıza!
ahhh yaramı deşmeyin kızlar kayrada hep blendırdan geçirerek yer hele tatile giderken bile bavula önce blendır takımımı koymuştum:))) naparsın annelik işte .bi son zamanlar azar azar yemeye başladı.ufak makarnalardan.dolma içi sulu köftelerden falan çok şükür bunada diyorum yavaş yavaş alışıcak demekki.süt konusunda sıkıntımız yok aptamil içiyoruz olmadığı zaman normal sütte veriyorum.
hihihih dalga geçme kız çocukla yavrum bnmsağol cnm
sizede geçmiş olsun didem kreşte çabuk hastalanılıyor malesef
maşallah ela ya
kereminde ağzı berbat kokuyor babasıyla leş mi yedin oğlum die dalga geçiyoruz:)
ama keremin ne zaman koksa hasta olmuş oluyor
sağol burcu sanada acil şifalar
kerem 2 günden beri sütten başka bişey ne yiyor ne içiyor bir bulamaç kahvaltı bide bugun kandırmacayla portakal suyu içirdim içim gidiyor
dün ayıptır sölemesi köfte patates yapmıştım onu bile yemedi desem yeri ooff of anne olmak ne zor insan bir kaç sene yaşlanıyor vallahi(
içer cnm sulu şeyleri çok sever kaynatalım bakaı bugün biraz azdı kokusu doğru olabilirmügecim sevginin dediği doğru melis ishal olmadan bi gün önce ağzı acayip kokuyodu
sanırım demirde midesini üşütmüş
nane limon en iyi yöntem içirebilirsen tabi
sevgicim eşim gitti dün antalyaya![]()
bişeyide yok ama arkadaşların dediği gibi midesini üşütmüş olabilirallah allah ağız kokusu hiç duymadım ben ecemde ya müge inş.hastalıkla falan alakalı değildir
sultişim allah sabır versin inşallah çok zor iştahsızlık((
denizcim elayada maşallahhhh
bende biraz ortalığı sildim süpürdüm karnıbahar yaptım bende :)))eşim sevmıyor ama ecem ve ben yiyelim istedim eşimede başkla birşey yaparım ben karnıbaharı sadece yemek yapıyorum ya fırında falan hiç denemedım ama tarifler güzele benziyor
daha duuurrrr sen duurrrÇıldiriciiiim kızlar kerem bişey yemediği halde durduk yerde ögürüyor ve en sonunda su çıkardı çünkü midede başka bişey yok!çok ağlıyor ateşi ölçtü 39 olmuş bu antibiyotikte mi ii gelmedi nedir ne bu çektiğimiz
doktoru aradım reflü olabilir diyr yarın test yaptırıcaz özofagus sintigrafisi...
ya psikolojik olmasını istemiyorum hastalıksa ilaçla gecer ama psikilojikdaha kötü
bende maf oldum bir kaç gündür sinir sistemim çöktü yakında huni takarım ben
hihihi eşek sıpasıAllah Allah,üzüldüm Kerem e.Midesini mi üşüttü ki,ama daha önceden de kusuyordu?Bi çektirin bakalım,sebebini bulursanız çözümü de bulunur inşallah.
Akşam tavuklu mantar yapmıştım.Miray a tavuklarından verdim pilavla birlikte,bir kere de mantarı deneyeyim dedim,pilavla karışık,daha ağzına alır almaz anladı ve o da öğürdü,hemen ağzından çıkarmaya çalıştı ,eliyle de dilini çekiştiriyor.Demek ki mantarı sevmeyecek.
bizde de blendır yok 8 aya kdr kullandımGünaydın kızlar.....
bizde öyle blendırlık olay yok yer yani azda olsa ama eti ufalamazsam çiğner çiğner alır eline
bana geri iade eder, ama ben doğduğundan beri pek ezerek yedirmedim allaha şükür o da
öyle seviyormuş demek pilav makarna severek yer akşam eliyle kurufasulyenin tanelerini yiyordu.
süt konusunda bizde de sıkıntı yok bizde aptamil kullanıyoruz hala ama gündüz vermemeye çalışıyorum çünkü yatmadan önce 180 içer bazende gece 180 içer o yüzden üstünüde peynir yoğurtla kapatıyoruz
dün allaha şükür 1 kere kalktı sabahta 7 de annesi dellll kaka geldi diye kalktı![]()
saol elifcim..valla bilmiyorum hamilelikte çok süt içtiğimden mi..genetik diyolar diş işine baba anne ne zaman çıkardıysa çocuk da öyle oluyomuş..ama son diş patladı da tam çıkmadı gece hala 1 kere kalkıyo..ama uykuya dalmadan önce hala çok ağlıyo..o stres yetiyo zatenSultan ben bu kadar olduğunu bilmiyordum,sevmediği için yemiyor sanıyordum.
sinemcimmm ben biliyorum nasıl pembe yapacağını..nesquik in çileklisi var süte bi kaşık at tamam ..kuzenimin oğlu öyle içiyo :)elifcim şu muzlu çilekli sütlerden denedinmi
melis onları sevdi ama sanırım çubukla içildiği için seviyo
bardağa koydum bugün içmedi döktü
aslında yararlımı bilmiyorum ama ne yapayım pembe süt istiyo
sütü nasıl pembe yapcamki :S