• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

selam kızlar
denizcim sağol nesquick i de denerim ama ben zararlımıdır acaba diye düşünüyorum
tuğbacım üzülme bizde yapıyoruz arada eskiden daha çok sinirleniyordum ama bünyem o kadar alıştıki uykusuzluğa ve meloşun huysuzluğuna sesim çıkmıyo pek artık
sanırım bende yakında erenlerden olucam :))
sultancım bende olsam çektirmezdim
yalnız melis çok kusuyordu ben kusmasını üzümlü vitamin şurubuyla geçirdim
annem kardeşimi götürmüştü 2 yaşına kadar hep kustu endokrine felanda gönderdiler
sonuç demir eksikliği çıkmıştı.dene istersen.
yazacaklarmı unuttum iyice leyla oldum bea
kıs sultan ne zaman sigara desen kendimi mutfakta buluyorum ve yine gidiyorum :68:

Son düzenleme:
bende alışmıstım cnm ama işte bu patlama oldu sanırım neyse geçti gitti:))
eşim dışarı çıkalım gezelım dıor ama ecemı çıkartmaya korkuyorum ya çcouk daha yeni atlattı hastalığı ne yapacağıma karar veremedım :37:çokta bunaldım evde otur otur

Ben de Kerem i merak etmiştim noldu diye.Fazla yiyor da ondan mı midesi bulanıyor çıkarıyor desem,yemiyor diyorsun.Her ilaçtan sonra kusuyorsa ilaçları mı değiştirseniz ki?

ayyy kızlar sabah çıldırmak üzereydim yaaa ben yatakodasında çamaşırları yerleştişriken ecem balkona çıkmış se sebiline basmıs heryer su koca damacana abartısız boşalmıs kafa yıkanmıs üst baş bende tv izlıyr dıye bakmadım orada sigara paketi vardı resmen bitmıs dolu paket kırmıs kırmıs atmıs heryer izmarıt çıldırıcaktım ya kendımı kaybettım resmen bağardım ve poposuna vurdum sonrada nasıl pişman oldum ya şimdi doldurdum küveti yıkandık oynadık uyuttum şimdide günlerdır evdeyız ya bende kendıme hakim olamadım şimdi nasıl pişmanım nasıl anlatamam :19::19:
sıkılma diyecegım ama insanda sonra aglıyor

hepsi kuduruk bunların

öyle cnm ama işte kendime hakim olamadım günlerdr hasta diye sabır sabır her dediğini yaptım bugün artık sinirlerim boşaldı sonrada oturdum ağladım nasıl öpüyor beni kuzum ya:((
bende poposuna tada eline vudum 1-2 kere aglaya aglaya sarıldı vuruyoruz yınede bize gelıyorlar kıyamam onlaraaaaaa

Sinem aslında hiç içmiyor değil ,ama hani burda deniliyor ya500 ml süt içiyor günde diye,o kadar içmiyor.Gelip gidip içmmiyor.Bir kerede dikip dikip içmiyor:-)
Şimdi uyuturken de o yatarken ben tuttum ağzına,100ml bitirttim.

Tuğba kimbilir nasıl keyiflenmiti çocuk, canım yaa:-)Ama üzülme hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri.Hem biraz da kötü birşey yaptıklarında kızılacağını da bilsinler.İyi ki sagaraları açıp yere atmış,ya ağzına atsaydı..

Kızlar çok özür diliyorum,dün tarif yazacağım deyip çıktım bir daha da giremedim.Yerde uyuyalmışım Mirayı uyuturken,hemen yazıyorummmm

1 paket margarini eritin,ılıtın.
2 yumurta
1 su bardağı toz şeker
Vanilin
Kb tozu

Alabildiği kadar un7
Bunlardan hamur elde edin.

2-3 elmayı 1 bardak şekerle pişirin.İçine ceviz ve tarçın ilave edin.

Sonra hamuru 2 ye bölün,ve yarısını dondurucuda 20 dk kadar bekletin,donsun.
Diğer yarısını tepsiye yayın,üstüne elmaları koyun.sonra dondurucudaki hamuru elmaların üstüne rendenin iri tarafıyla rendeleyin.Soğuk fırında 25-30 dk kadar pişecek.(Üzeri pembeleşecek)

Ben hamuru tam 2 ye değil de,fazla olanını tepsiye yaydım.bir de çabuk donsun diye hamuru top gibi değil de yayvan koyun.Tepsiyi sanayağla yağlayıp un serptim.Borcamda pişirdim.
Bir de çok şekerli sevmiyorsanız elmadaki şekeri azaltabilirsiniz,ben azaltacağım bir dahakine.
teşelkürler deneyecegım

rüyanda hayırlara cıksınnnnn

bende alışmıstım cnm ama işte bu patlama oldu sanırım neyse geçti gitti:))
eşim dışarı çıkalım gezelım dıor ama ecemı çıkartmaya korkuyorum ya çcouk daha yeni atlattı hastalığı ne yapacağıma karar veremedım :37:çokta bunaldım evde otur otur
bir iki gün daha cıkma istersen tugba yınede sen bılırsınnn
biz 15 gün evdeydik onlar ii olsunlardaaaaaa

kereme ilaçlar dokunsa sultan ama hep ögürüyor kusuyor dıyorsun
tabi bilememde bi baktır canım

sultan canım belkide dediğin gibi ilaçlardan kusuyodur .yoksa kilo almazdı keremin maşallah boyu kilosu gayet normal.hemencik toparlar inşallah.
tuğba eğer iyiyise ecem çık biraz hem çocuklarında hava almaya ihtiyaçları var.

alın benden sizede çok basit ve güzel bi tariffffff
10 tane halleyi dörde beşe böl ve 1 paket krem şanti hazırla ve haleylere karıştır 1 pakette hidistan cevizi kat karıştır.borcama yay üstünede çikolata sosu dolapta donsun süper oluyoooo

tuğba oluyor öyle şeyler...
ve kızıyoruz bağırıyoruz arada..
ama bizde insanız napalım..

ben de bazen öyle diyorum..

sultncım masallahı var keremin bak... kilosu da boyu sda süper..
saol cnm insanın içi rahat etmiyor yinede

selam kızlar
denizcim sağol nesquick i de denerim ama ben zararlımıdır acaba diye düşünüyorum
tuğbacım üzülme bizde yapıyoruz arada eskiden daha çok sinirleniyordum ama bünyem o kadar alıştıki uykusuzluğa ve meloşun huysuzluğuna sesim çıkmıyo pek artık
sanırım bende yakında erenlerden olucam :))
sultancım bende olsam çektirmezdim
yalnız melis çok kusuyordu ben kusmasını üzümlü vitamin şurubuyla geçirdim
annem kardeşimi götürmüştü 2 yaşına kadar hep kustu endokrine felanda gönderdiler
sonuç demir eksikliği çıkmıştı.dene istersen.
yazacaklarmı unuttum iyice leyla oldum bea
kıs sultan ne zaman sigara desen kendimi mutfakta buluyorum ve yine gidiyorum :68:
:)))

Ben de Kerem i merak etmiştim noldu diye.Fazla yiyor da ondan mı midesi bulanıyor çıkarıyor desem,yemiyor diyorsun.Her ilaçtan sonra kusuyorsa ilaçları mı değiştirseniz ki?

kereme ilaçlar dokunsa sultan ama hep ögürüyor kusuyor dıyorsun
tabi bilememde bi baktır canım
fazla yemiyor cnm ya ilaçlar tetikledi istmediği şeylere öğürür
çok ağlarsa kusar ve çok öksürürse kusar
sultan canım belkide dediğin gibi ilaçlardan kusuyodur .yoksa kilo almazdı keremin maşallah boyu kilosu gayet normal.hemencik toparlar inşallah.
tuğba eğer iyiyise ecem çık biraz hem çocuklarında hava almaya ihtiyaçları var.
amin inşallah cnm

sultancım gecmıs olsun kereme ama keske bı cektıreydınız ne oldu bellı olurdu yazıkkuzuya
tuğbacım sende uzulme oluyo arada öyle sabır tasını bıle catlatır bızım cocuklar bazen
melekcım dıleğin insallah olur
şirvan dun ve bu gun gırmmeıs burağın bıseyı yoktur ınsallah
hasta bebeklere gecmıs lsun
elıfcım ruyan hayra cıksın canım
aklımda kalan bunlar selen zır zır gecmısı zor bıtırdım
elanında dısler cıkmıs ne guzel masallah

slm kızlar sabahtan beri giremedim koştuamacadan
filmi yine çektirmedik babası istemedi reflülük bişey yok ben dayanamam ben gelmem falan dedi ,
bende anayım ben nasıl dayanayım tek başıma neyse götürmedik öyle kaldı

ilaçlar kesin kusturuyor
yine böyle hastalandıgında kanda alınmıştı o zaman karaciğerdeki bir değer çok yüksek çıkmıştı oda araştırıldı mikrobik değilmiş ilaçlardan yapmış ve o dakusururmuş
ozaman öyle demişlerdi velhasıl bizim özofagus sintigrafimiz yalan oldu....

ayşe hangi sayfaya gidersen git her sayfada konuya cevap ver butonu var tıklayaıp yazabilirsin biz öyle yapıyoruz yada birinden alıntı ile cevapla cnm

selam herkese iyi akşamlar...
sultancım geçmiş olsun kuzuma... bilirim içinin gittiğini hatırlarsan pınar da 9.ayına kadar bebek reflüsü idi ve hep kustu... ilk zamanlar saydım günde 18 defa:( ve en son gün de üç ve şimdi çok şükür yok arada çok süt içince oluyor..
inş kerem de de geçici olur... toz bi ilaç vardı dışı yeşil gibi o azaltmıştı bizde...

ecem ve miray da hastaydı inş. iyidir...

daha anca okuyorum başka hastalar var mı bilmiyorum bursa dan başka... varsa da geçmiş olsun haa didem demir de hastaydı geçmiş olsun....

süt içmeler konuşulmuş...
ben pınara her sabah bir su bardağı içiriyorum kahvaltı yapmıyo zeytin yer öyle bir dilimcik de peynir o da arada... reçel falan da yemez... domates yerdi ama artık mevsimi değil... üç kez de yemek yer... ve gece yatarken de bir su bardağı içiriyorum ama nasıl????
kaşıkla yudum yudum ve bu tam 15-30 dakika sürüyor:(:( çıldırıyorum önüne koymadığım eşya yapmadığım şaklabanlık kalmıyor...

biberonla yada pipetle içimiyormu emel içmiyorsa zorrrrrrrrr
zorlama sende ufak pipetli süt al ortalarda bırak ilgisini ceker içer belki

ege ayva receline bayılıyorrrrrrr
annem devamlı yapıyor egeye maşallah ayva receli kaşıklıyor

diger receller hazır dıye iç vermedım belki onlarıda yer ama

fatmagül başladı byeeeeeee

Emelcim Miray iyi çok şükür,sağol.Senin işin bizimkinden de zormuş ya,kaşık kaşık biter mi o süt?Miray içiyor ama çok değil.

iyi akşamlar kızllar

sultancım bencede ilaçlardan kusuyo sen ne zmn ilaç içirsen kusuyo diyodun
hergünde kusmuyo herhalde dimi?

ayyyy bak sen sıpa ecemeeee
çocuğa arkanı dönmicekmişsin derler :)
balkona çıkmış diyince ödüm koptu sarktı fln sandım aman Allah korusun
cnm bnm bende demire bağırıyorum
hemde bu aralar pek bi sık bağırmaya başladım çünkü hiç halim kalmıyo
sonra çok pişman oluyorum bende ama bianlık bişey oluyo gözüm dönüyo resmen
o yüzden hep Allaha güç kuvvet ver diyorum

bizde annemin gününe gittik
gittiğimiz evin gelini hamile o da ağustosta doğum yapacak
ama kanaması varmış
inş. bişey olmaz fıldır fıldır dolanıyo iş yapıyo oturmuyoda kız

yok müge hergün kusmuyordu böyle ilça kusturuyor az öncede kustu sırf balgam kustu:(
öksürüğü var ya balgam atıyor
zorla yedirdiğim çorbada çıktı gitti insan üzülüyor Allah kimseye yaşatmasın ya
inşallah kereminde geçer emelcim

İyi geceler Müge,ben hamile değilim ama herdaim uykum var:-)

Hamile değilim deyince,aklıma geldi ,rüyam bana çıkıyormuş hahahahahaaa

ya bu arada kusura bakmayın kızlar hep keremden ve hastalığından bahsettim hakkınızı helal edin anne yüreği işte başka şey düşünemiyorsun...

hee bu arada 2 gün önce hastalandım gibi oldum devamı gelmiyor umarım gelir
spriral kaymamış ohh be şükür:52:

elif bugün sen rüyanı anlatınca aklımdan geçmedi değil dedim rüyanın tersi çıkarmıs birde erkek gelıomus he he :9:

bende dr a gittim kontrole iltihap denen illet geçmemiş
benim gibi ilaç özürlüye 2 kutu daha ilaç eklendi :((
nefret ediyorum ilaç içmekten
bi daha avm lerde felan tuvalete girmicem nerden kaptım bu kadar mikrobu yaa

Back
X