Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu arada kusura bakmayın kızlar hep keremden ve hastalığından bahsettim hakkınızı helal edin anne yüreği işte başka şey düşünemiyorsun...
hee bu arada 2 gün önce hastalandım gibi oldum devamı gelmiyor umarım gelir
spriral kaymamış ohh be şükür![]()
bende dr a gittim kontrole iltihap denen illet geçmemiş
benim gibi ilaç özürlüye 2 kutu daha ilaç eklendi(
nefret ediyorum ilaç içmekten
bi daha avm lerde felan tuvalete girmicem nerden kaptım bu kadar mikrobu yaa
çok kusuyormuş kıyamam ya..selam herkese iyi akşamlar...
sultancım geçmiş olsun kuzuma... bilirim içinin gittiğini hatırlarsan pınar da 9.ayına kadar bebek reflüsü idi ve hep kustu... ilk zamanlar saydım günde 18 defave en son gün de üç ve şimdi çok şükür yok arada çok süt içince oluyor..
inş kerem de de geçici olur... toz bi ilaç vardı dışı yeşil gibi o azaltmıştı bizde...
ecem ve miray da hastaydı inş. iyidir...
daha anca okuyorum başka hastalar var mı bilmiyorum bursa dan başka... varsa da geçmiş olsun haa didem demir de hastaydı geçmiş olsun....
bizimkinin de yemek yemesi öyle.. saatlerce... yemiyoosüt içmeler konuşulmuş...
ben pınara her sabah bir su bardağı içiriyorum kahvaltı yapmıyo zeytin yer öyle bir dilimcik de peynir o da arada... reçel falan da yemez... domates yerdi ama artık mevsimi değil... üç kez de yemek yer... ve gece yatarken de bir su bardağı içiriyorum ama nasıl????
kaşıkla yudum yudum ve bu tam 15-30 dakika sürüyorçıldırıyorum önüne koymadığım eşya yapmadığım şaklabanlık kalmıyor...