• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

merhaba hwerkese .sultan ve tuğba geçmiş olsun kızlar.sinem iltahap geçmemiş inşallah ikinci posta ilaçlar fayda eder.
müge canım sen çevredekilere göremi 2. çocuğu doğurucan yada doğurmucan ona sizden başka kimse karar veremez sen maddi manevi buna hazırsan herkese afedersinde b.k yemek düşer boşver canım ben eminimki demirde hiç olumsuz etkileri olmucak.hem annen yanı başında ne güzel.dünyada milyonlarca kişi var dimi herkes aynısı olamaz yani.benim mesela durumum farklı biraz kaynanam da annemde yakın değiller ööle ha deyince gelemezler bende pek 2.yi yapma tarafı değilim o yüzden şuanda.. bi kere kaynanam sen 2. doğurursan ben kayrayı alırım bakarım demişti ayy ne sinir olmuştum iyi 2. geldi diye 1.den vaz mı geçicez evden mi göndericez zira kendisi öle yapmış:) kaynım doğunca eşimi annaneye vermiş .ne kötü bi durum.

valla öyle burcucum benim k.validemde
haziranda kızı doğum yapıyor oğluma diyorki ben ikinizede bakıcam hani ben yapıyorum ya
bende içimden dedim o zor biraz zorda olsa ben ikisini beraber büyütürüm 2.geliyor diye
1.tü kakamı oluyor onların bir komşularıda öyle yapmış gelini 1.yi kaynanaya vermiş sayılır
sabah bırakıyorlar akşam alıyorlar....

valla 1 cocukla ıkıncısı arasında fark olmaz hıc bı zaman evladını baska bı evladım ıcın kımseye bırakmam eskıden mıs o onun ıcın sen hıc kafanı takma mugecım annende yanında el bırlığıyle buyur gıder ıkısıde
kızlar elıfın elmalı tartını yaptım fırında bakalım nasıl olucak sonucu yazaırm

bende şimdi havuçlu,cevizli,tarçınlı kek yaptım ilk kez..
kuzenim ne zamandır övüyo çok güzel diye bakalım güzel olursa yazarım ..gerçi bişeyi yok bildiğiniz kek :)

2. cocuk maddi imkanı olana hiç zor degıl
onlara gelıcek saglamak cok önemlii
o yüzden müge ve müge gibiler hiç dert etmesın
annende yanında yardımcı olur 1. cocugu asla vermem 2. cocuk glınce ne sacmalık ama beım imkanlarım egeye bile kısıtlı heleki 2. cocugaaaa

allah tüm isteyenlere versın

maddi durum olumluysa anne bile uzaktaysa o bile olur tutarım yardımcı bide temızlıkcı tamam
yeri gelır bakıcıya bırakır kocamla yemge bile cıkarım

allah annelerimizi başımızdan eksik etmesın

bende yapıcam en kısa zamanda o elmalı tartdan seher zaen canım elmalı kurabıye ve balık istıyor kac gündürrrrrrrrrr

sanki hamıleyim:52::52:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

urla kokteyl NAVRIS+ denizela yaSelin tugbiş123 ssengun+ Esennn+

esen bu haftadamı gelmıyorsun sennnnnn

ne zaman gelıcen ya yıne askıya aldık

ben eltıye gıdıyorum akşam üstü gelırım byeeeeeee

herkese merhaba;
bazen burda yani altta gözüküyorum ama ekran başında olmayabilirim . haberiniz ola..
biri mutlaka zırlamış oluyor.. kalkıp gidiyorum.. ,,,

burağı kontrole götürdüm.. 100 gr almış. (geçen sefer kilo vermişti).
sarılık içindde yeniden kan aldılar.. 2*3 saat sonra arayıp sonuçu bildirecekler....

---
mügecim ve tuğbacım geçmişi okumadım ama bu sayfadan okuduğum kadarıyla..
2. çoçuk zamanımı muhabbeti olmuş..
bence tam zamanı.. baran çok tepki vermedi..
çünkü burağı sadece emziriyorum şuanlık yerine koyuyorum.
ağladığı zaman baran benden önce gidiyor yanina..
alıyorum kucağına veriyorum hadi öp oğlum kardeşini diyorum..

aman sakın yapma falan demiyorum . geçen eşim baran elindeki oyuncağını değdirmeye çalışıyormuş.
eşin ses tonunu yükselterek tepki veriyordu. kızdım ona.. sakın dedim birdaha böyle bir şey yapma...
o daha bilmezki.. ona iyi davranarak herşeyi öğreteceğiz..

mesela bugün emzirdim .. annen gel diyor.. tamam oğlum gelicem ama ilk önce kardeşine mama verim , sonra senle oyun oynuyacağız dedim. biraz boynunu büktü ama o kadar..
sonrada burağı anneme verdim gazını çıkarsın diye.. biz baranla oyun oynadık.

kısacası bunları hepimiz yaşıcaz.. kıskançlık yeri geldiğinde mutlaka olacak .
bizlerde de olmuyormu onlarda olmasın.. ama en hafifinden atlatılsın inş.

-----
birde gerçekten ikiside çok seviliyor.. tabii büyüğünün yeri ayrı ..
çünkü o ilk göz ağrın ilk tecrubesizliğin..
şimdi daha tecrubelisin neyi yapman gerektiğini biliyosun..

-----
çoçuk düşünen herkese tavsiye ederim..

biliyosunuz ben yazın hiç istememiştim. (halbuki 2. çoçuk lafı hep ağzımdaydı)
ama şimdi diyorum ki iyiki olmuş...

onlar benim canlarım .....

şuda bir gerçek eşininiz artık 3. planda oluyor...
eskiden çok yakın olduğunuz her anınız bir olan kiişi şuan öyle olmuyor...
onuda çoçuklar büyüyünce eskisi gibi oluruz herhalde....

şirvancım ne güzel baran umduğumuz gibi seni üzmuycek inşallah akıllı abi maşallah umuyorum hep böyle devam edersiniz cnm sorunsuz problemsiz inşallahhh:nazar:

annem geldi kapıda boynuna sarıldım ağladımmm nasıl özlemısım mis kokulumu ecemde anninemmmm dıye bağarıyor allah kımseyi anasız babasız bırakmasın inşallah onları başımızdan eksik etmesın

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

urla kokteyl NAVRIS+ denizela yaSelin tugbiş123 ssengun+ Esennn+

esen bu haftadamı gelmıyorsun sennnnnn

ne zaman gelıcen ya yıne askıya aldık

ben eltıye gıdıyorum akşam üstü gelırım byeeeeeee
canım haftasonu yağmurlu..
çocukları hasta etmeyelim..
havalar güzel olunca gelirim..
sen de gel.. fark etmez...
annem geldi kapıda boynuna sarıldım ağladımmm nasıl özlemısım mis kokulumu ecemde anninemmmm dıye bağarıyor allah kımseyi anasız babasız bırakmasın inşallah onları başımızdan eksik etmesın
aminn aminnn..

şirvan sanada 41,5 kere masallah...:nazar:

Son düzenleme:

ami canım .. valla 1 aydır annem yanımda .. keşke babamda yanımda olsaydı ama.. kısmet değilmiş..
allah annemi başımızdan eksik etmesin....

amin cnm ya analar baş tacı hele anne olduktan sonra değerini bin kat daha ii anladım Allah bin kere razı olsun
dün annemdeydim ya sulu köfte yapmıştı keremle ben bugün yiyelim die 1 kavanoz koymuş saolsun şimdi o olmaysaydı ben akşama kadar bişey yemezdim

ami canım .. valla 1 aydır annem yanımda .. keşke babamda yanımda olsaydı ama.. kısmet değilmiş..
allah annemi başımızdan eksik etmesin....
babada başka ama anne bambaşka şirvan

bu arada sanada 41 kere maşallah

maşallah şirvan maşallahhhhhhhh

ege nasıl aglıyor pc başındayım diye

ukusda geldi galiba ama uyutmam sonra gece bayram yaparızzzzz

melek sen doktora gittin sprial kaymış hamile olabilirsin
kesinleşmesi içinde şubatı bekliyosun nasılım ama süprizin böle bişey senin
ev falan olsa dayanamaz sölerdin:27:

günaydınn..
aman sevgi maşallah de cnm..allah bozmasın :nazar: :nazar: :nazar:
sinemcim tekrar geçmiş olsun..
biz de eşimle kıştan tatil planı yapanlara çok özeniriz..ama işi dolayısıyla ne zaman izin alabileceği kesin olmadığı için maalesef önceden plan yapamıyoruz :( :2:

Deniz bizim de tam tersi,eşimin işyeri toptan tatile giriyor ,ondan hep önceden belli iznimiz.ama biz de şimdiye kadar eşimin ailesi o tarihlerde geldiği için erken rezervasyon yaptıramadık,onların işleri hiç belli olmuyor çünkü,hep son zamanda gittik,birtek geçen sene erken yapmıştık.

Sultan bence çocuk değil,çocuk olsa Melek pek mutlu olmazdı,şimdi bile yazmış ya,2. çocuk için maddi olanağımız yok diye.

Sultan ve Tuğba geçmiş olsun ikinize de.Tuğba gözünaydın bu arada,benim de gözlerim doldu sen öyle yazınca.Annenin işi de zor,ablan için üzülüyordur.Ablan da öyle,onların Bursaya gelme ihtimali yok mu,ilerde falan?

Erken rezervasyonun son tarihi ne zaman ki?Ben hiç bakmadım .

Seher inşallah beğenmişsinizdir tartı.

Deniz sen iyi,yarım saat uyuyor taklidi yapabiliyorsun.Ben direkt uyuyorum da,kısa yoldan:-))Her gece Miray ın halısında uyuyakalmış oluyorum,eşim uyandırıyor.Odada koltuk da var ama oraya yatmam yasaklanıyor Miray Hanım tarafından.Eeee,oda onun odası,o ne derse ooo hahhahahahaaa

2-3 gündür öğle uykusu iyice zorlaştı,uyutmayayım diyorum,bu sefer de akşamüstü bayılıyor,o zaman da gece zor geçiyor.2 ucu .oklu değnek:-(
Bir ayakta sallamamı istiyor,tam uyuyacak gibiyken hooop kalkıyor,meme diyor.Sonra yatağına yatmak istiyor,döne döne uyuyamıyor,sonra kucağıma almamı istiyor,yine ayak yine meme ......ay böyle gidiyor.
İşin garibi annem odaya götürünce 5 dk da uyutuyor.Annem de beni bekliyor,emzireyim diye.Aslında o uyutsa daha iyi valla ben gelmeden önce.

Müge arkadaşalrın dedikleri doğru.Eğer maddi imkanın olmasaydı,bide annen yanında olmasaydı zor olabilirdi belki,ama senin ne zaman ihtiyacın olsa gelecek annen var,baban var.Demir seneye bezden de kurtulmuş olur.Çok zorlansan temizliğe yardımcı alabilirsin.
Benim okulda arkadaşım var,3 yaş var aralarında oğullarının.Biri bizimkilerle yaşıt.Onun da kayınvalidesi bakıyor,karşı apartmanda oturuyor.Bize de hep diyor,siz de yapacaksanız şimdi yapın.
Çocuklar artık birbirleriyle oynuyorlarmış,benim paçamda dolanmıyor diyor iş yaparken falan..Abisi kreşe gidiyor,küçük olan kapıda bekliyormuş abisi gelecek diye.

2.çocuk ne zaman yapılsa zor olacak tabi,bu sene ya da seneye.Senin istediğin birşeydi 2.çocuk,hep diyordun.Sen üstesinden gelebilirsin.Gençken enerjin fazlayken olması daha iyi bence.

ayy ben iyice balık hafızalı oldum
okudum ama aklımda bişey kalmadı tuğbacım annen gelmiş gözün aydın
sultancım bi sana özelden atayım verdiğim vitamin şurubunu aklına yatarsa bi dene
meliste çok kusan bi çocuktu elimde bezle yaşıyordum resmen bu şurupla derman bulduk
helede kusacak bişeyi kalmamışken midesinde öğ öğ öğürüpte kusmaya çalışması benim sinirlemi altüst ediyordu
zararı olmaz çünkü vitamin veriyoruz zaten ismi değişir sadece
mügecim sen bakma milletin lafına hamilesin alınganlığın tutmuştur malum hormonlar tavan şu an sende
birde ilk çocukta daha fazla endişesi oluyor insanın hiç bilmediğin bi duyguyu yaşıyosun kafan karışabilir ama endişelerini bi kenara bırak hamileliğin tadını çıkar
oyy o mis gibi kokuyu çekice içine tüm endişeler gider merak etme
ayrıca biz 3 kardeştik ama abimle 3 yaş aramız var onunla daha bi kardeş gibiydik küçüğümüzle aramda 9 yaş var o bebekti hep bebek kaldı kardeş değil çocuk gibi oldu
bence tam zamanı boşver..
aklımda kalanlar bunlar
geçmiş olsun dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürler..

Back
X