• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar bizde8:30da kalktık sarhoş gibiyim
tuğbişim anlatılanlar ecemi anlatmış sanki ne yapçaz sabırr sabırrr yaaa sabırr:))

Günaydın
Biz de 8 e doğru kalktık,gece de geç uyumuştu zaten.Ama ben bu saatte kalkınca uykumu almış oluyorum.Normalde 6:30 ya da engeç 7 de kalkıyorum zaten.

Tuğba Ecem de erken ergenliğe girmiş gözün aydın:-))
Dediğin gibi Ecem hareketli falan ama hiç huysuzluk yaptığını görmemiştim.Zaten 2 yaş civarlarında hepsi bu özellikleri gösterecek ,birkaç şanslı anne dışında.

elif salı günlerinden başka ne zamn müsaitsin ya bana gelmek bi kısmet olmadı çocuklar hasta oldu vs.hafta içi salıdan başka günün yokmu

gunaydınlar
merak etme tuğbacım selende aynı hasalandıktan sonra değişiyo huyları ama duzelıyo sonradan bırazda olsun
çiçekçim allah sağlıcakla kucaına almayı nasıp etsın az kalmıs bak
denız bı ara tarıfı yazsana onuda deneyeyım:)

bilmıyorum valla kızlar bir sürüde dönemleri var anacım yok özerk dönemi yok ergen dönemi vs. vs. umuyorum kolay atlatırız ..

bugün eşim evde ecemde daha ii maşallah kahvaltı yapıp dışarıya çıkıcaz akşama kadar ecem oynasın dıyor çocuk kaç günden beri evde patladı tabi bende herkeze ii haftasonları olsun inşallahhhhh

tuğbiş aramışsın yavrum keremi uyutuyordum sarjı bitti telin arayamadım
inş.daha ii olur ecemtoş ah benim asi kızım :))

tünaydınnn

bende demiri şimdi uyuttum
annem hasta ona ıhlamur kaynattım
hiç hali yok soğuk aldı herhalde
bnmde midem bulanıyo ama iş başa düştü
bulaşık mak. açtım ama bütün camlar açık bi şekilde yerleştirdim
mak. bişey koyup 10 defa derin nefes aldım camdan:)))

çok kötü yağmur yağıyo
havalar iyice soğuyo yaz gelsin istiyorum
ama karnım burnumda nasıl olcak bilmiyorum

acaba 2 yaş sendromunamı giriyolar
demirinde laz damarı tutuyo bazen
ne istediğini bilmiyo inş. hemencecik geçer eceminkide
gezin cnm gezin bi hava alsın belki asiliği geçer :)))

günaydın..
bende yazmıştım ela da bu tarz değişiklikleri daha önce..2 yaş sendromu hastalık ve evde durmanın verdiği sıkıntıyla birleştiyse çocuk haklı tuğba :) hepsi yaayacak ve yaşıyo cnm..sabır sabır başka yapacak bişey yok :(
sehercim yazıyorum çok kolay zaten..
4 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardaktan az süt
1bardaktan az sıvı yağ
1 kabartma tozu
2,5 bardak un
en son 2 küçük havuç rendesi,1 tatlı kaşığı tarçın ve ceviz koydum..bu kadar afiyet olsun..

slm

eheheh ok şu dönem yok bu dönem büyüyecekler
ah müge ay cok zor su mide bulantısııııı ah ahh hemen gecsin şu mide bulantıları

sonrada yanmalar başlamasa bariiii

annemle babam geldi ege cok mutlu nasıl oynuyorlarrr

hava soguk ve yagmur atıştııyorr

günaydın..
bende yazmıştım ela da bu tarz değişiklikleri daha önce..2 yaş sendromu hastalık ve evde durmanın verdiği sıkıntıyla birleştiyse çocuk haklı tuğba :) hepsi yaayacak ve yaşıyo cnm..sabır sabır başka yapacak bişey yok :(
sehercim yazıyorum çok kolay zaten..
4 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardaktan az süt
1bardaktan az sıvı yağ
1 kabartma tozu
2,5 bardak un
en son 2 küçük havuç rendesi,1 tatlı kaşığı tarçın ve ceviz koydum..bu kadar afiyet olsun..

Seher benden çok yaşayacak,ben de isteyecektim tarifi:-))
Ben de yapıyorum Havuçlu kek,güzel de oluyor,ama sen bunu hafif yazdın diye ilgimi çekti.

Sultan,haftaiçi başka yok canım ya,diğer günler 1 de eve geliyorum,sana gelene kadar 3 olur.Haftaya cuma tatile giriyoruz zaten,15 tatilde gelelim,farketmez o zaman hangi gün olduğu.Eltimler gelir tatilde ama ,onların gelmeden yaparız.

12:30 itibariyle Miray a kahvaltı ettirildi,meyve yedirildi,nevresimler değiştirildi,çamaşırlar ve bulaşıklar makinaya atıldı,yıkandı,yemek pişirildi,ev süpürüldü,veeee Miray uyutuldu:-))
Yaşasın ev hanımlığı:-)))

Eşim evde yapabileceği bir işse,Cts evde kalıyor.Daha çok ben kalsın istiyorum,Miray a baksın ben de iş yapayım falan diye.Bugün gitti,ama baktım da,o olmayınca işler daha çabuk bitiyor.O olunca Miray dan beter ayak bağı oluyormuş meğer bana.Mesela o olsaydı,kahvaltı falan hazırlayacaktım,kahvaltı et topla falan daha uzuyor.Ama ben bugün Miray dan kalan bir parça yumurtayı yedim ve başka da kahvaltı etmedim.

elifcim cok haklisin benimkide ole o olsun cocuklara baksin diyorum ama daha cok is cikariyolar buldozer gibiler evi yerle bir ediyolar baba olmayinca ciocuklar daha sakin hehehe
benimde esim cok hasta ama mecburen kalti ise gitti cok uzuluyorum ole olunca is kolik anacim bizim adam sanki o olmasa sube batacak

asil size SOK bi haberim var gunum 1 hafta gecti 15inde adet olacaktim olmadim carsamba test yaptik cikmadi deli oluyorum dua edin hamile olmayim

Aaa Betül öyle mi,ee testte negatif çıktıysa gecikmiş de olabilir.Ama idrar testi hemen sonucu vermeyebiliyor da.Hayırlısı olsun ne diyeyim..

anammmmmmm betul ınsallah değilsindir canım gercı hayırlısı ama
kolaymıs denız tarıf bakalım keke özurlu ben nasıl yapıcam
elıf mıs gıbı olmustur ev gule gukle kırlet

odum kopuyo kizlar esim ben eminim kendimden diyo ama ...................
benim cok anac bi yapim var ben bakarim yani usenmem rabbim diledikten sonra
ama inanin tek dusuncem insanlar ki aralarinda ailemde var hele buludugum su cevre offf offf
malum insanlar sanki cok cocuk cehaletmis gibi bakiyorlar ama inanin baskalarinin cogalma sitratejilerini gordukce neden bizim gibi insanlarin cok cocugu olmasin diye dusunuyorum
varsa diye dusununce tutamiyorum kendimi agliyorum ama gercekten varsa alisirim bu duruma da RABBIM BASKA DERT VERMESIN

betül hayırlısı olsun hakkınızda
seher nasıl kek yapamıyosun ya sen
bende tuzlu beceremem
hava kapalı ruhum sıkıldı ne yapçaz çocuklarla hastasonu onlarda sıkılıyolar sürekli evde nerelere gidilebilir

Back
X