• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

benimde çok canım sıkılıyo tabi melisinde.eşimde spora gidiyoakşamları ondan da fayda yok .bi arkadaşı aradım .onunda 2.5 yaşında oğlu var akşama onlara gidebilirim.eşim spora giderken bırakır sonrada alır.hem çocuklar oynar hem bizde biraz dedikodu yaparız.
betül bence hamile değilsindir .arada benimde çok geçikiyo.testte negatifse hiç takma kafana.eşinde emin kendisinden .yinede hayırlısı neyse o olsun.başkalarının düşüncelerini bence çokta ciddiye alma.önce senin ne düşündüğün ve istediğin önemli

etül hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyeyım istemıyorsan
allahım isteyenlere versınnnn

oh elif güle güle pislen vet ya eşler evde oldumu ayak bagı oluyor
ben pazar günleri delııyorum

kahvaltıdan sonra kahve faslı saat 1 kadar heryer heryerede

yagmur yagıyor burada annemler akşama gıdeceklerrrr

bizde yarın egeyi oyuncaklara götürelim diyoruzzz avm kapalı nasıl olsa yagmur yagsada farketmezzzz

annem seslenıyor cıktım

benimde çok canım sıkılıyo tabi melisinde.eşimde spora gidiyoakşamları ondan da fayda yok .bi arkadaşı aradım .onunda 2.5 yaşında oğlu var akşama onlara gidebilirim.eşim spora giderken bırakır sonrada alır.hem çocuklar oynar hem bizde biraz dedikodu yaparız.
betül bence hamile değilsindir .arada benimde çok geçikiyo.testte negatifse hiç takma kafana.eşinde emin kendisinden .yinede hayırlısı neyse o olsun.başkalarının düşüncelerini bence çokta ciddiye alma.önce senin ne düşündüğün ve istediğin önemli
Ahh ahh elimde olsa almayacagim kale ama herkesin bi yapisi var benimkide bu ama bununda sebebi insanlarin samimiyetsizligi canim ya neler gordum su yasimda inanamazsin riyasiz insan yok denecek kadar az artik

evet melek hic istemiyorum hem cocuklarim icin hemde vucudum son 3ayda cok fire vermeye basladi bi hamilelik daha kaldiramaz gibi geliyo
sagol sultan
evet test negatif bide sat de 40 gun gecsin olsun ole yapicam olmazsam tabi
bencede RABBIM ISTEYENLERE VERSIN ISTEMEYENE DE HIC AMA HIC VERMESIN

1 yıl önce aldığım ama hiç kullanmadığım ekmek yapma makinasını ilk kez bugün kullandım:-))3 saat sonra hazır olacakmış,bakalım nasıl olacak??

Ben de buruş buruş börek yapılıyor ya,suböreği gibi tepsiye rastgele buruşturuyorsun,onu hiç yapamam:-(Hamur gibi topak birşey oluyor:-(
bir ara madensulu börek yapıyordum,ne zamandır yapmadım.Var mı güzel tarifi olan?
bu sıra mutfağa verdim kendimi:-)

Amcamın kızının bebeği oldu.40 ı çıkmamıştır daha.Hep eşi yıkıyormuş çocuğu,annesi kalıyordu,anne bırak ben yıkarım diyormuş.Ben bile yıkamamıştım tek başıma o zamanlar.Eşim görmedi bile yıkandığını:-(

valla sorma sultan ozurluyum keke konusunda bı tencerede pişen kekeı becerıyorum o kadar ya kabarmaz ya pişmez :)) her konuda yetenek yok yanı bende :))
ınsallah değilsindir betulcum benımde yarın gunum ama ne ağrım ne sızım var
melekım gezın canım gezın bende bakalım ıkna edersen dısarı cıkıcaz< hava kapalıya hıc keyfı yoktu bu gun
elıf ben sodalıyı yapar dolapta beklerım benden sana kolay bı tarıf
5 yfka 3 yumurta 1 bardak yoğurt su bardağı tabı yarım cay bardağı sıvı yağ kabartma tozu ve 1 sıse soda
tepsıyı yağlayıp 1 butun yufkayı koy bu yoğurt yağ kabartma tozu ve yumurtadan harc elde et bıraz cıvık olucak cokta koyu kıvam olmasın bı butun yufkayı onun ıcıne daldır cıkar kırısık sekılde tepsidekının ustune koy koyduktaan sonra harcını dose uzerıne 3 ve 4 yufkayıda batırıp sosa koy 5 yufkaya gelınce tepsinin öçüsüne kes kenardan sarkanları ıcıne koy uzerının kapağını kapa ve dılım dılım kesıp 1 şişe sodayı dok buzdolapta 3 saat kadar beklet sonraüzerine yumurta sarısı sur soğuk fıırna koyup uzerı kızarıncaya dek pişir

selamss...kimsecikler yok.bende kayrayı sallıyorum uyumak üzre.sodalı böreği bende yapıyorum seher tarif ettiğin gibi süper oluyo.betül canım allah hakkında hayırlı olanı versin.ama bence bişey yok silikte olsa çıkardı bence testte regl bazen şaşıyo attığı günler oluyo.

Sağol Seher tarif için,benim yaptığım da böyleydi,ama ölçülerini unutmuştum,deneyeceğim.

Ekmek yaptım süper oldu ya,en basit olanı yaptım ilk deneme diye,çok güzel oldu.Ve kullanması en basit makina,temizliği de kolay.Bütün malzemeleri koyup kapağını kapatıyorsun,ne çırpma ne karıştırma hiçbirşey yok.Değişik unlar almam lazım:-)

Denizin pastasını da yaptım,o da çok güzel oldu,eşim de çok beğendi.Teşekkür ederim sana da Denizcim.

Ay bugün pek hamarat gördüm kendimi hhihihiiiihihii

Kızlaarr ,bugün Miray ı emzirmeden uyuttum,bir hüzün çöktü içime,buraya yazarken bile içim cızlıyor.Bakalım gece kalkar da meme isterse emzireceğim yine,tamamen kesmedim ama,yavaştan alıştırmaya çalışıyorum.Zaten uyuma vakitleri dışında aramıyor.Biraz önce uyuturken de bir kere meme dedi,ama lafı değiştirdim bir daha demedi.Çok ısrar etseydi yine verecektim ama çabuk unuttu.
Ayy dayanamadım ağlıyorummmmmm

slmlarrr

ahh elif ahhhhh önceleri öyle oluyosun cnm sonra alışıyosun ama bak sen yazınca bnm yine gözlerim doldu oğluşumu emzirdiğim günler geldi aklıma Allahım sağlık versin de keşke biraz daha emzireblseydim
yani en azından senin gibi kendim karar verdiğimde bıraktırsaydım
bencede en iyisini yapıyosun cnm yavaş yavaş o meme dediğinde başka şeylere yönlendir
çabuk unutur merak etme ama yeterki sen gerçekten iste

maşallah elif valla bende pek bi hamarat göördüm seni
bizim evi b.k götürüyo
1 haftadır hiçbişey yapamıyorum süpürge açmaktan başka
onu yapınca bütün enerjim bitiyo kadın bakıcam artık

annemde hasta hastaneye gittiler bugün
iyiki özele gittik diyo acilde pratisyen dr. varmış
idrar yollarına bakalım demiş annem ne alaka olmuş
çünkü bütün belirtiler gribi gösteriyo neyse idrar yollarına kan karışmış
serum fln vermişler ama grip için hiçbişey yazmamışlar bakalım inş. iyi olur

demirde sabahtan beri anane dede dr.a gitti iğne olcak diyo
maşallah maşallaahh dili açıldı bana anne ilaç ver diyo
kime oğlum diyorum ananeme hasta diyo Allahım nasıl tatlı

bide atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyo şarkısını söylüyo:nazar:

valla ben hayatımda 3 defa test yaptım gayette doğru çıktı
1 tanesinde daha 4 aylık evliydim 5 gün geçmişti stresten olmamıştı o gün oldu

diğer 2sindede pozitif çıkmıştı hamileydim:)))

bencde hamile dğeilsindir cnm ya bazen vücut tepki veriyo
adetini 5 gün geçipte yaptıysan doğrudur

tamam o zam elif 15 tatilde toplaşırız
bu arada maşallah bu ara hamaratsın bize gelirkende salçalı zeytinli ekmek yapıver sana zahmet :))hihi

müge annene çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

ya buraya tarif yazıyosunuz ya 10 kerede okusam kafamı çevirsme hemen unutuyorum yazmam lazım o da zor geliyor :))

ya bizim burda yarın sabah 8den 16.00ya kadar elektrik yokmuş pazarımızın içine ettiler
ocaklarda elektrikli sabahtan kayınvalideye gidicez yani

tamam o zam elif 15 tatilde toplaşırız
bu arada maşallah bu ara hamaratsın bize gelirkende salçalı zeytinli ekmek yapıver sana zahmet :))hihi

müge annene çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

ya buraya tarif yazıyosunuz ya 10 kerede okusam kafamı çevirsme hemen unutuyorum yazmam lazım o da zor geliyor :))

Valla sabah ekmek yerken aklımdan geçiyordu,giderken götüreyim diye:-)Bakalım o zamana kadar salçalı zeytinliye çalışayım.Bunda da öyle birşey var,tarifte ne varsa onlarla yapabiliyorsun,aklımda kaldığı kadarıyla hem salçalı hem zeytinli yoktu ya neyse:-)Ayrı ayrı getiririm artık:-)

Ay ben de sinir oluyorum haftasonu elektrik kesintilerine.Bizim de dün bir ara yoktu,ama bizim ocak hem doğalgaz hem elektrikli,sorun olmuyor o bakımdan.Su ısınmıyor ,banyoda falan kalsan yandın..

Sizin yine haberli kesilecekmiş,bizim burda inşaatlar çok olduğu için habire kesiliyor,zırt pırt.Bütün elektrikli aletler için çok zararlı.

Japonya da hiç kesilmezmiş,ola ki kesilecek olsa,önceden mektupa bildirirlermiş,şu tarihte elk kesilecek diye.

Müge Demir e de maşallah!Konuşmaları gerçekten çok tatlı oluyor.Annene de geçmiş olsun!

Dün uyuturken emzirmedim,ama gece kaç kere kalktı.Bir keresinde istedi.Saçı rahatsız ediyor,battaniyeye dolanıyor,pijaması sıyrılıyor,ayyy hep sıkıntı ...e tabi hep beni kaldırıyor.

Hee şeye olumsuz cevap veriyorlar ya.Yap diyorum yapmam,gel diyorum gelmem..Dün evi toplarken bu bebek burda dursun dedim.Dursun maz!!Yani olumsuz cevap verecek ya,durmasın ı beceremedi tabi ,dursun maz:-)))

Sultan tarifler için de Yemek tarifleri klasörü açıp kopyala yapıştır yapsana,ben önceki bilgisayarda öyle yapıyordum.Ama bunda Office yok daha,yapamıyorum:-( Yemeklerin başlıkları da kimden aldıysam onun adı:-)

masallah demıre mugecım
elıf ınsallah sornsuz brakırsınız sızde memeyı uzmez senı keremcık
bızım burdada elektrık kesıntısı olcaksa anons ederler mahalle mahalle ama pazar gunu olmaması sıkıcı bı durum tekk tatıl gunu

haklisin mugecim bende ole dusunuyorum bide benim daha oncede oldu bole ama nedense bu sefer tirsiyorum cokkkk

tarif alip verinyonuzya ozeniyom size benim belli 15 20 tarifim vardir disinada pek cikmam best of larim onlar yani

cuma kuranimiz vardi pilav tavuk borek tatli salata yaptim cok begenildi normalde hic biyerde tabaklarini biteremeyen iki komsum ikiside bitirdiler
insan emek cekip yapinca begenilsin istiyor

sagol elifcim
kiz bazen siz yazinca fark ediyorum ismimi ben cok seviyorum hee esim betul demez cocuklarda anne diyo adimi diyen yok sanki ozluyom bazen hee

TIRSTIĞIN göre bişiler olmuş betülcüm hihihi hayırlısı
eşin ne diyo cnm ya merak ettim şimdi
bnmkide hiç ismimi söylemez hayatım aşkım cnmdır hep
bazen ismimle hitap edince tuhaf geliyo banada

annem için tşk ederim canlar bugün biraz daha iyi

ama ben kötüyüm sanırım
1-2 damla açık pembe lekelenme olmuş korktum
annem demiri kaldırma artık diyo
acaba adet tarihim olduğu içinmi oldu yarında devam ederse dr.umu aricam

biizde yarın kızları çağırmıştık burcunun halleyli tarifini yapıcaz
değişiklik olsun hep aynı tatlılar oluyo

aslinda tirsmamin sebebi ole birsey degil son 4aydir cok duzenli adet olmam canim
biz cok eminiz ama tum korumma yontemlerinin tam ise yaramadigini goruyoruz tup baglatipta hamile kalan bile duydum
canim lekelenmem varsa yinede bi doktora gorum bence
annende hakli bu dobiler artik gulle gibi kaldirmaman gerek

Back
X