• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

yaaa korktum valla demirde hiç böyle bişey yaşamıştım
şimdi netten okudumda düşük tehlikesi olabilirmiş
Allah korusun yaaa inş. öyle bişey yoktur

ole malesef muge
ben alisamide yasadim 2kere hastaneye yattim serum yedim bide o dusuk onleyici ilaclardan aldim ama benim kanamam coktu leke felan degildi yinede az ama sen bi doktoruna gorun yarin bence

korkutmak isteme seni ya her ihtimalide goz onunde bulundurmak gerek
AMA INSALLAH HIC BIR SEYINIZ YOKTUR

inşallah betülcüm ya
kanama değil sadece 1-2 damla çok açık pembe leke
inşallah bişey yoktur bakalım yarında aynısı olursa gidicem

lekelenme çpğu kişide olabiliyo düşük tehlikesi olabilir ama illakide düşecek diye birşey yok sen en iyisi önlemini al en azından şu ilk 3 4 ay yorma kendini sonra allah korusun olumsuz birsey olduğunda kendini suçlama.ama birşey olmaz içini ferah tut

Evet muge arkadas haklı kucuk seyler bunlar buyuk ıhtımallede basıt bı sorundur ama danısmak gerek tabı
ıcını ferah tut rabbım korur melegını yınede yarına kadar yat dınlen

oturuyorum zaten kalktığım yok çok hareket edince midem bulanıyo

bişey daha sorucam dr.a gidince alttanmı kontrol ediyo

Haftasına gore eger 8haftadan kucukse bakar zannımca buyukse bakmaz senın kac haftalık

aradım şimdi ağrın varmı dedi yok dedim dinlen yarın sabahtan gel bakalım dedi:59:

Kız korkma hemen ole hanı ben kontrol ıyı olur dıyorum yanı
sen yınede ara bakalım ama bence bırsey yoktur

Yoktur yoktur guzelım sıkma canını sen
allahın ıznıyle yarın ıyı haberlerle gelıcen ınsallah

inşallah betülcüm ya insan korkuyo işte çok tşk ederim
Allahım hayırlı haberler duymamı nasip etsin
çıkıyorum yarın sabahtan bi gideyim bakalım ne dicek

Mügeeeeeee korkma reng açık pembeyse sadece dinlen geçer. benim 1 hafta açık pebe akıntım olmuştu dinlen demişti dr. öyle geçti:)

selam herkese iyi hafta sonları...müge canım korkmaa bende de olmuştu kayrada çok ama çok korkmuştum bişey olucak bebeğime diye 1 hafta böle kahverengi şeklinde lekelenme olmuştu bi ara kırmızı falan gelince eyvah dedim giidiyo çocuk hergün dr a gidiyodum ultrasonla bakıyoduk görüydum bişey yoktu.dr bi hap vermişti her ihtimale karşı muhtemelen yerleşiyo ve yerleştiği yeri oyuyo ondan oluyo demişti dr bak bişey olmadı çok şükür sanda olmucak merak etme.

bide ben hiç alttan muayne olmadı gebeliğim boyunca ilk gittiğimde 6 haftalıktı ve karından baktık kese görünmüştü.

öncelikle selam herkese....
mügecim inşallah bişiy olmaz... geçmiş olsun.....
vee biz de hastalar kervanına katıldık iki gündür salya smk gidiyoz ana kız:(.
ay kuzum öksürüyo balgam çıkarmıyo tıkanıyo yarın dr. gidecem ama gece için önerisi olna var mı arkadaşlar... ben bir ay çektim öksürükten ama hiç bişiy fayda etmedi ve geri başladı..hep benden geçti pınar a da... okulda sınıfım yanmıyo soğuk bu yıl hastalıktan kurtulmadım... hep korkuyodum pınar da olcak diye:( bişey yemiyo:(
az önce yağsız makarna hşladım tek o onu yedi...

başka hasta olan kuzucuklar varsa geçmiş olsun...

Ben de son güne kadar alttan muayene olmamıştım.Son kontroldü,ve dr. çatıma bakacaktı kiii,bizim kız çoktan yola düşmüş geliyordu hehehehehee aşkımmm benimmmm

Ay benim bir arkadaşım bayan dr. a gidiyordu ve planlı sezeryan olacaktı.Hep konuşuyorduk alttan muayene olmadık falan diye..Onun son ay sancısı olmuş çok,akşam hastaneye gidiyorlar acile,ve erkek dr. varmış,alttan muayene etmiş.Yani sen erkek dr. a gitmiyorsun falan,ama hiç belli olmuyor işte,ne olacağı.Zaten şu doğumda hiçbir şey planlı gitmiyor,ya bebek erken geliyor,ya normal yapacam diye sancıyı çekiyorsun çekiyorsun son anda sezeryana dönüyor vs.

Müge kötü birşey yoktur inşallah,sen yine de yat dinlen.

Ben hamileyken birgün koltuk silmiştim,akşama nasıl karnım sancıdı,nasıl karıncalandı .Ayyy ne üzülmüştüm ağlamıştım,ya birşey olursa diye.ondan sonra da hiç o kadar ağır iş yapmadım.

Back
X