Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar.....
iş yapanlar güle güle kirletsin ben yapmıyorum valla eşim saolsun dün makineyi açtı
halıları silkeledi dedim birde silsen ne güzel olur oooo sende çok oluyorsun diyor)
biz dr gittik ctesi sonunda bebişim kocaman olmuş o kadar net görünüyordu ki şaşırdım
ağzı burnu elleri ayakları ağzını açıp kapıyor çok şirindi dil bile çıkardı gibi gördüm
dr herşey yolunda çok iyi hareketleri dedi ikili testimizi yaptırdık bende derin bir oh çektim
Selinnnnnn dr seni hatırlamış gibi yaptı selam söyle dedi dedim arkd.tavsiyesi ile geldim)
çok suratsız değildi bakalım 1-2 daha gideyim karar vericem hstde yeni güzel.....
Müge korkma cnm seninki bence yerleşme kanamasıdır benim alp de olmuştu ama arkası
gelirse dikkat et dinlen bol bol ben alpi hala kucaklıyorum valla annemde kızıyor
ama babaya gitmicek anneye gidecek dedi mi kıyamıyorum
ben mi imrediyorum ben tembel teneke ben .))Sevgicim hayırlı olsun bebeğin..
Mügecim sanada geçmiş olsun. Insan yerleşme kanaması olduğunu bildiği halde. Genede tedirgin oluyor...
Sultan valla benii imrendiriyosun . Ben hiç bir şey yapamıyorum .
Hasta olanlara geçmiş olsun ...
saol denizcim döktüm vallahi tam emmedi şerbeti birazda kaldıüzeri açık kalsın cnm sıcaksa kek kapatırsan hamurlaşır çünkü..
12 ye düşmüşse iyi ya sağlık ocağındaklere ne oluyor??sallaBurak sarılık değeri 16 dan 12 ye düştü dr. Iyi demişti.
Bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittim
hemşire sarı bu çoçuk dediiii....
--- baranda akşam ateşlendi.. Kaç gecedir ağlayarak kalkıyor..
Dişmi çıkartıyor acaba.. 16 tane dişimiz vardı.
Gözler kıpkırmızı tv ..çok seyrediyor
Günlük yaşantım ....
Sabah kalkıp burağı doyuruyorum . Sonra baranı .. Ben kahvaltı yap topla derken .
2 saat oluyor.
Sonra burağı dön doyur, altını değiştir, yatır ...
Sonra tekrar barana birşeyler yedir...
Sonra uyutma sırası ...
Yani anlayacağınız birini bırak diğerini al....
Kendinize vakit hiç kalmıyor..
Herşeye rağmen çok güzel..
Ama bir o kadar da yorucu..
Birde havalar kötü evdesin.. Iyice bunalıyosun....
Baran biraz beni rahat bıraksa iyi olacak ama.. anneme kızıyor, babasına gitmiyor.. anne de anne başka birşey yok .
öyle oluncada ben kıyamıyorum.
herşeyini ben yapıyorum
ne zamandır haşhaşlı revaıyı yapmak istiyordum şimdi yaptım fırına attım bakalım güzel olacakmı