• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Günaydın....
MügeCim geçmiş olsun çok salgın varmış benim çevremde de herkes çok hasta
inş.demircik hemen atlatır dr unu ara cnm belki de sana yan etki yapmıştır öbür topikde yazmıştım zaten geçmiş olsun gene cnm...
Ayşe anlatmadan gitmişsin naptı teyzen ??
bazen üstüste gelir bazı şeyler seher sen çocuklusun öyle ha deyince gidemezsin ki zaten üzülme
tariflerde oh oh dolu oldu birde yapmaya adam lazım bakalım işten ayrılınca bende sizler gibi becerikli olabilecek miyim ??

günaydın arkadaşlar

biz çok kötüyüz
demir akşama doğru ateşlendi neden oldu anlamadım

beni sorarsanız akşama doğru bi titreme bi ateş baş ağrısı allahım maffoldum
sonra şu düşük ilacının yan etkilerini okudum aynıları yazıyo size böyle bişey olmuşmuydu
dr.umu aricam birazdan gece öldüm resmen bide faranjit gibi boğazım ağrımıyo ama
sanki 10-15 tane sigara içmiş gibiyim

mügecim sanada demir e de geçmiş olsun..
sevginin dediği gibi salgın var..
herkes hasta...

mugecım gecmıs olsun canım ınsallah kötu bıseyı yoktur demırın bende sadece uku oluyodu o ılacı ıcınce baska bısey olmadı usutmeyesın sen canım dıkkatet
gunaydın bu arada
olursun sevgıcım hamarat kadın nıye olmayasın
valla oyle kızlar ama gelde anneme anlat bı baslar bı ıkı cocukla evde durmazdığa gerısı uzun surer baya :)

Bursada da boğmaca salgını varmış görümcem dedi,
eşimin kuzeninin çocuklarıda hep hasta çok salgın varmış dediler bursada
inş.sizlere birşey olmaz kızlar....

ayy sevgi allah korusun boğmaca..
çok korkarım. Allah yardımcıları olsun...hasta olanların

günaydınnn..
inşallah aklımda kalır da herşeyi yazarım..
öncelikle mügecim demire de sana da çok geçmiş olsun..benimde boğazım bugün daha kötü..
sehercim elif yazmış tarifi..hazır kekten yaparsın sende bu krema çok güzel oluyo..
elifcim evet baymıştır çok çikolata,bende vanilyalı kremole ve hindistan ceviz ve muzlu denicem onu da yazarım..
ela 21.15 de anne diye mızmızlanmaya başladı,babası uykun mu geldi dedi,uykum geldi anne dedi :) zaten uykusu geliyo o saatte ama uyuması uzun sürüyo ya neyse koydum yatağa yarım saate yakın mızmızlık duygu söümürüsü ağlama..bende yanında yatıyorum..odadan çıkmak için ağlıyo ama izin vermedim..bu arada ağzı yırtılacak esnemekten..neyse 10 da uyudu..zaten uyumasa da uykum var uyuyamıyorum diye ağlıyo..böyle daha az ağladı uyudu.. :)
sultan bende 3 bardak su 2,5 bardak şeker diye biliyorum şerbetini..
tuğbacım gözünaydın halletmişsiniz ısınma işini ve güle güle kirlen cnm..

Bursada da boğmaca salgını varmış görümcem dedi,
eşimin kuzeninin çocuklarıda hep hasta çok salgın varmış dediler bursada
inş.sizlere birşey olmaz kızlar....

ela geçirdi ya geçen eylül de boğmaca allahım korusun herkesin kuzusunu çok zor..

insanlık hali..ben mügeye msj attım..umarım çok soruna yol açmaz..insanın aklı binbir şeyle dolu olabiliyo,unutuluyo..ne kadar istemeden olsa üzülsen de..

tabiki cnm sonuçta hastayım deyince sürekli hamişlikten bahsettiğimiz için
hemen o geliyor aklımıza valla ben de neler neler unutuyorum ve hiçbirşeyede zaman bulamıyorum :-((

selam kızlar birkez daha hala oluyorum
çok sevinçliyim :)hala olmak çok güzel bir duygu ya :))))

mügecan geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

ayşe akraba değil onlar akbaba demekki sadece benim çevremde yokmuş hoşşş artıık çevremde bile değiller....uzak olsunlar bizden

boğmacamı ay allah korusun sevgi aman aman

mügenin facedeki iletisine esra da hamile olduğunu belli eden bi yazı yazmış zaten mügede şu o zamanlar bana çok uzakmış gibi geliyo derken belli etmiş

gözünaydın sultan 2.bebiş ne güzel gönüllerince olur inş.
bizde bulmaca çözer gibi olduk valla o şunu dedi bu bunu dedi filan 3 ayı bir tamamlasada
rahatça söylese kızcağız şimdi lekelenmeleride var zor zamanları inş.kesilmiştir.

sultan allah analı babalı buyutsun ınsallah
denız sen elayı oyle alıstır duzen krulur yavas yavas

sağolun kızlar
dr.umu aradım enfeksiyonun yapmıştır şimdiye kdr hiç böyle bi şikayet olmadı dedi
minos.t verdi ağrılarım için çok şükür geçti şimdi iyiyim ama demir tam 2 saatte uyudu
gözleri kapalı uykuya dalamadı sonra 1 saat uyudu
ve uyandığında cayır cayır yanıyodu
hemen ilaç verdim yemeğini yedirdim
şimdilik o da iyi

sultancım ben o günler bana çok uzak gibi geliyo derken o durumdayken sanki bi daha eeski günlerime dönemicekmişim gibi geldiğini ifade etmiştim

unutupta yazan arkadaşlar önemli değil arkadaşların bazıları biliyo zaten biz akrabalara söylemedik
söylemeyide düşünmüyorum
kim ne zmn negatif bi yorum yapsa başıma bişey geldi
demirde de aynı şeyleri yaşadım o yüzden bunu söylemek istemiyorum
şimdi herkess aynı şeyi söylicek buda beni sinir edecek o yüzden söylemiyoruz

sultan gözün aydın bende Allah nasip ederse hala olucam tabi abim birini bulup evlenirse:9:

sağol sevgicim bende de çok uyku yapıyoyan etkilerini okudumda hepsi bende mevcuttu
ama meğer enfeksiyon yapıyomuş böyle
ne zmn hamile kalsam enfeksiyonum çıkıyo

selam kızlar
mügecim sanada demirede çok geçmiş olsun

yemek tarifleri havada uçuşmuş :) bende beceriksizlerdenim sanırım
ev işini bitirip karnımızı doyurmak için yemek yapabiliyosam bin şükür diyenlerdenim

elif word um yok demişsin microsofttan indirsene yada herhangi bi yerden indir
sonra lisanslı yapmak için forumlarda crack leri mevcut 5-10 tane dene bi tanesi tutar mutlaka
ben her formatta böle yapıyorum

Back
X