• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Offf Miray 40 dakikada kalktı,daha ben uyuyacaktımmmm:-(
Neyse her işte bir hayır vardır,erken yatar belki gece.

slm kızlar

biz berbat bi gece geçirdik Allaha şükür demirin hiç ateşi çıkmadı ama saat 1 den 4 e kdr uyumadı
uyudu uyandı uyudu uyandı
bide sadece beni istiyo annem gidince dahada ağlıyo

bende gece boyunca çok halsizdim
başımı kaldıramadım ama demir ağladıkça içim kıyıldı

sabah hemen bi minos.t aldım kendime geldim
burnum tıkalı şimdi dr.umu aradım
viks kullanabilirmiyim diye al tabi dedi sağolsun bu sefer çok ilgileniyo bi sürü soru sordu

bi doğrulayım başka bişey istemiyorum yaaa

elayada çok geçmiş olsun inş. hemen iyileşir kuzu

Müge geçmiş olsun sana da.Demirin de ateşi çıkmaması iyi ,ama neden öyle yaptı ki,üzüldüm:-(
Miray da gece babasını asla kabul etmiyor,illa beni ister.

Sabah uyuyakalmışım.En son sabah ezanı okunuyordu,Miray a kalkmıştım.Alarmı duydum aslında,ama banyo yapacağım diye erkene kurmuştum.Sonra da hastayım zzaten diye vazgeçtim banyodan,biraz daha yatım dedim.Yatış o yatış.annemin zil sesine uyandım.Neyse ki okulum yakın .

Alp de öyle uyku ve yeme zamanları asla babaya gitmez :-)
bende çoook zor kalkıyorum valla, bıraksalar yatarım hoş evde de olsam alp kalkar erkenden
şimdi ikincide gelince bana uyku haram heleki alp e benzerse yandım, şu aralar tek dileğim
uyuyan ve yiyen bebek :62:

kızlar selin melek yoklar iyiler inş, başka kim vardı bu aralar çok az kişi var
ben kaçar iyi akşamlar sizlere....

İnşallah Sevgicim,Allah gönlüne göre verir.En önemlisi sağlıklı olsun.

Selin işler yoğun demişti sanırım.

ela ya geçmiş olsun... pınar da geçen gün dr ağzını açmadı nefesini tuttu ama çok şükür zorla açtırdık da teşhis koyulabildi...
mügecim geçmiş olsun..

biz ana kız hala hastayız kuzum benden beter....ikimiz de antibiyotik içiyoruz... kuzum ilaçlardan sürekli uyku sersemi oldu....

herkese iyi akşamlar...

Emelcim size de geçmiş olsun.Çocuğun hasta olması kötü,bide sen hastayken olması daha da kötü:-(

elif eşime sormadım.sorsamda olumsuz yanıt alacağıma eminim.ama seninle bişekilde tanışacağıma eminim.mutlaka bi toplantıda denk geliriz.sonrada diğer kızlarla da tanışırım.sen galiba nilüferdein.benim okul osmangazide.eskiden dyned toplantılarıns ben giderdim ama artık onlarada ben gitmiyorum.

buarada kızım çok öksürüyor öksürmekten öğlen uykusunu uyuyamadı.şimdi uyyuyo ama 5 dk dA 1 öksürüyo ağlıyo.bende yanında duruyorum.uykusuz ve zor bi gece beni bekliyor ve işin kötüsü bende hastayım .tüm grip belirtileri mevcut.yarın okul çıkışı sağlık ocağına gidip ilaç yazdırcam.allahtan tatil geldi.

elaya demire ve pınara da geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede iyileşirler.bu kış zor geçicek.ecemde hastaydı umarım iyileşmiştir

sağolun kızlar
ben ağrı kesici aldığım sürece iyiyim
ama etkisi geçince çok kötü oluyorum

domuz gribinemi yakalandım acaba

emelcim sizde geçmiş olsun
ebalperen kızına geçmiş olsun

burcuda yok 2 gündür umarım iyilerdir

elifcim çok haklısın çocuğun hasta olması hele anne hastayken çok zor... teşekkür ediyorum müge ergül elif ve hepinize...
tüm hastalara da geçmiş olsun...

müge Allah korusun kuzum... hamiş olduğun için ilaç da kullanamıyosun ya çok ağır geliyodur...
geçen dr arkadaşım diyo bu seneki grip çok uzun süren bi virüsmüş... ben iki yılda bir hasta olurdum ama bu yıl olmamam gerekirken gene gribim...

iyi geceler kızlarrrr ...herkes iidir inşallah okuduğum kadarıyla ela hastaymış acil şifalar,emel ve kuzusunada geçmiş olsun...müge beni sormuş saolsun iim canım bi kaç gündür okuyodum ara ara ama yazamadım sende zor zamanlar geçiriyosun ama sonu güzel olucak inşallah.bende bugun ablamdayıdım akşam yemeğede kaldık kayra sızdı kaldı şimdi:))

günaydın kızlarr..
hasta olan çok herkese acil şifalar diliyorum..
bugün hava çok soğuk..

Günaydın kızlar....
dün gece korktuğum başıma geldi Alp bir kustu felaket tam uyuturken sonrada ateşlendi
ama keyfi çok yerinde burun akıntısı ve öksürük henüz yok inş.hemen toparlanır :-((
ah şu kış bir bitse burada soğuk esen sabah çatıların üstü bembeyazdı.....
tüm hasta bebişler ctesi-pazar iyileşir inş.

Son düzenleme:
geçmiş olsun sevgiii....
evet yaa.. mart sonu nisan başı rahatlıyacağız biraz inşallah..

Teşekkürler EsenCim acaba dişten mi şimdi babamı aradım iyi ateşi yok dedi
bakalım gecemiz nasıl geçecek

Back
X