• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydın..
ela ya geçmiş olsun... pınar da geçen gün dr ağzını açmadı nefesini tuttu ama çok şükür zorla açtırdık da teşhis koyulabildi...
mügecim geçmiş olsun..

biz ana kız hala hastayız kuzum benden beter....ikimiz de antibiyotik içiyoruz... kuzum ilaçlardan sürekli uyku sersemi oldu....

herkese iyi akşamlar...

elaya demire ve pınara da geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede iyileşirler.bu kış zor geçicek.ecemde hastaydı umarım iyileşmiştir

iyi geceler kızlarrrr ...herkes iidir inşallah okuduğum kadarıyla ela hastaymış acil şifalar,emel ve kuzusunada geçmiş olsun...müge beni sormuş saolsun iim canım bi kaç gündür okuyodum ara ara ama yazamadım sende zor zamanlar geçiriyosun ama sonu güzel olucak inşallah.bende bugun ablamdayıdım akşam yemeğede kaldık kayra sızdı kaldı şimdi:))

günaydın kızlarr..
hasta olan çok herkese acil şifalar diliyorum..
bugün hava çok soğuk..

Günaydın kızlar....
dün gece korktuğum başıma geldi Alp bir kustu felaket tam uyuturken sonrada ateşlendi
ama keyfi çok yerinde burun akıntısı ve öksürük henüz yok inş.hemen toparlanır :-((
ah şu kış bir bitse burada soğuk esen sabah çatıların üstü bembeyazdı.....
tüm hasta bebişler ctesi-pazar iyileşir inş.

herkese teşekkür ederiz..sizlere de çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar hasta bebişlerimize geçmiş olsun....
kereminde mümükleri yeşil yeşil akmaya başladı.)
atlatamadı çocuk ya geceleride öksürüyor doktora götürücem hof

kereme ve alpe geçmiş olsun elada daha iyidir umarım.bizde kahvaltımızı yaptık çekirdek çıtlatıyoz ana oğul:) kayra bayılıyo çekirdeğe:) kırıp kırıp veriyorum anne çıt çıt çıt diye geziyo arkamdan .

merhabalarrrrrrrrrrrrr

naılınızzzz

biz iyiyiz allaha şükür

ege pcyi bozdu o yuzden giremıyorum
elif elmalı tartı bu gün abah abah anca yaptım üperdi eltime getırdım du bi bakayım dedim şizlere

haşta olan kuzucuklara gecmiş olun haftaya gelıcek bilgiayar kendinize iyi bakınnnn

hayırlı cumalarrrrrrrrr:72::51:

iltihaplar akıyordur sultan.rahatlar kerem böylece.bende dr gittim.birsürü ilaç verdi.napayım kullanıcam çünkü kızımla yatıp dinlenme gibi bi şansım yok.ilaçlarla hemen kendime gelmek istiyorum.kızıma akşam yatmadan beni.al verdim maşallah gece hiç öksürmedim.bu şurup kızımda çok işe yarıyo.burnunada illia.in sıktım rahat bi gece geçirdik.şimdi arada biraz öksürüyo,neşesi yerinde
inşallah alpte de önemli bişey yoktur

Ergül geçmiş olsun ikinize de.Çok şey kaçırıyorsun:-))
Evet ben Nilüferdeyim.Daha önce Osmangazideydim.

Melek beğenmenize sevindim canım,afiyet olsun!

Mart gibi hastalıkalr bitecek diyorsunuz da,o zaman da hava değişiminden hasta oluyorlarlar,birsıcak bir soğuk bi,r rüzgar..Keşke hiç olmasalar tabi..

off yaa nerde şu kar
kar yağsada şu mikroplardan arınsak
39,5 ateşimizle çıra gibi yandıktan sonra biraz önce 37 ye düşünce ateş sonunda bayılıp uyudu
ama çok balgamlı balgamlı kustu.sabahı sabah ettik
valla fazla bişi olmadan atlatıcaz kışı inş derken olmadı..

sağol esencim
hasta olan herkese geçmiş olsun diyeyim bende fazla kalamıcam
bi çorba yapayım hazır bulunsun uyanınca yedirmeye çalışırım
öpüyorum herkesi

geçmiş olsun sinemcim ya biildiğim kdrıyla siz dışarıda çıkmıyosunuz nerden kaptı bu hastalığı kuzu

keremede geçmiş olsun sultancım yeşil mümük iiyiye gidiyo demektir kuruyo cnm yakında burnunun içinde tomurcuklar oluşur:9:

ben bugün daha iyiyim başımın ağrısı geçti artık yerimden kalkabiliyorum
ama bu seferde öksürük başladı çok öksürüncede bu sefer midem bulanıyo artık hergün çıkarmaya başladım 1-2 güne bişeyim kalmaz inş. demirinde burnu tıkalı

allah yardımcın olsun mügecim..

ben çok zorlanmıştımm ..
özellikle işe gelip giderken ve iş yerinde kötü oluyordu..

hergün 2-3 kez çıkaıyordum..

offffffffffffffff yaaaaaa
demir beni çığırımddançıkardı
terasa çıkan merdivenler var o raya tırmanıyo sürekli indirmekten bıktım
artık en sonunda çektim kulaklarını delirtti beni yaaaa
düşüp kafasını gözünü kırıcak

insan bir anda deliriyor müge..
sonra pişman oluyorum bende bağırınca..

ben nasıl anneyim .. sakin davranmam gerekirdii... diyorum...

Geçmiş olsun sinemCim, benim midem düzeldi gibi ama dün alp çıkarınca bende bir posta :8:
Valla müge benim ilkinde hiç başım ağrımamıştı bunda da başım ağrıyor gece bile kalkıyorum
bakalım nasıl geçecek 6 ay oy oy oy....
annemi aradım keyfi yerinde ama rengi pek yok yarına hastalanır herhalde dedi ay inş.diştir
yarın test sonuçlarını almaya dr a gidicez onuda arada gösteririm ilerlemeden tavsiyede bulunsun bari...

selam kızlar hem iş yoğun hemde rahatsızlıklar üstüste geldi hiç giremedim. Biz tüm aile topluca ya zehirlendik yada virüs kaptık birbirimize bulaştırdık. ishal kusma felaketti. neyse ki toparlandık sayılır. yaseminde ilk belirtiler görüldü ve en çabuk o atlattı çok şükür. biz daha ağır geçirdik. gerçi ishali vardı hala ama bakalım bugün nasıl oldu. aman dikkat edin kendinize hastalık çok zor.

Selin cnm çok geçmiş olsun alp geçirmişti bize birşey olmamıştı
bir tür virüs demişlerdi selin rota aşısı olduğundan hafif geçirmiştir belki
alp 2 şişe serum yemişti hoş bizde aşı olmuştuk ama

oy oy oy alp,melis yasemin ay herkes hasta olmuş:(
çok çok geçmiş olsun kızlar of bitsin artık şu soğuklar ...

Back
X