• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Tuğba videoyu ben açabiliyordum da,kendi profilimde paylaştım,benim profilimde görünüyor mu diye sordum,eşim göremedi de.

Müge Mirayın kıyafetiyle ilgili yazmışsınız ya,ona güldüm:-))

Deniz geçmiş olsun.

Günaydın kızlar..
bugün çok zor geldik işe 2 saatte kaya kaya hep aklımda şimdi kaza yapsak alp nolacak çocukta açtı allahtan dayandı gene :-((
Bursa buluşmuş güzel geçmiş ben daha yeni okudum bir ara facede bakayım
benimde face var eşimin yok birşey demez
bizde mtv yi ödemeyi unutmuşuz iki şaşkın şimdi netden ödedim 1 tl ceza allahtan azmış....
müge az kaldı cnm bende hiç geçmeyecek sanmıştım ama bulantılar sonunda kesildi çok kötü birşey valla....

sorma valla selin daha da kötü oldu bizim ki
hele şu meşhur şeytan gene oğlumun içine girmiş mahfetti 2 gündür bizi sen dit gelme diyor
gidiyorsun ağlıyor geliyorsun ağlıyor ne dersen tersini diyor şimdi babamda şikayet ediyo buna ne olmuş diye inş.düzelir yarına ....

Deniz sesler şööle:-)

Sultan:Bak bak ayaklarını çekti..İkisi oturmuşlar,Kerem i dinliyorlar.Miray pek yanaşıyor haa.

Tuğba:Baksana diyaloglarına ya.(Miray oynarken)Ritmi de güzel tutuyor haa.Arada bir kalkıyor Miray.

Bendeniz de:-) Her müzikte aynı oynamıyor,Müziğine göre değiştiriyor.

diyorum.Arada bir de Ecem in halası vardı,o da birşey diyor da,unuttum onu:-(

anlamışsındır umarım:1:

günaydın kızlar ,
akşam konuşulmuş baya bilseydim girerdim

dün çok güzeldi ya çocuklar kendi aralarında konuştular dans ettiler miraya bayıldım nasıl dans ediyor kıvır kıvır maşallah
keşke seherde gelebilseydi merak ettim onu inş. bişey yoktur

Miray eğer ben gitmeden yarım saat falan erken kalkar da,uykusunu almış olursa ,ağlamıyor,bana bay bay yapıyor çıkarken.
Ama bazı sabahlar uykusunu almadan kalkıyor,sersem oluyor,o zaman giyinmeme bile müsade etmiyor,yapışıyor bana yere bile inmiyor kucağımdan.

şimdi ise tatil olduğunu mu anladı bilmiyorum,ilk uyandığında beni bırakmıyor,benim evde kaldığımı anlıyor iyice,ondan sonra rahatlıyor sanırım.
Ama 15 günün sonundan yine başa döneceğiz :-(

evet elif baya zorlanacaksınız tatil bitiminde...
fotolar şahane çok güzel çıkmış hepsi videoyu daha izlemedim ama sessiz izleyecem ne yazık ki
mirayı yasoşla oynatmak lazım o zaman o da ist.lun güzel oynayanı, benim oğlişde ellerini kıvırır
oh yandan yandan diye tempo tutar :9:

hhihhii demirde oynayanlardan kapı gıcırtısına oynar kız gibi
ters doğmuş dün saçlarını topladım yukardan aynı kız gibi oldu
dedim kız olcakmışsında direkten dönmüşsün :))

sevgicim bulantıların geçeceği o güzel günler 4 8 16 ... gözle bekliyorum

seheri bende merak ettim arayıp bi sorsanız
kızın derdi büyük demekki yoksa gelirdi diyebiliyorumö ben

sevgi bişey daha sorucam cnm
seninde rahminin alt tarafında bazen sancılar oluyomu cnm
bana arada oluyoda neden olur bileniniz var mı?

slm kızlar denizcim geçmiş olsun yorumlarınız için teşekkürler çok büyüdüler ya maşallahhh dün onu konuşuyoruz küçücük bebeklerdı kocaman oldular diye:)))

müge demırın arkası kız cnm inşallahhh :)))ecemıde ilk doğduğunda herkez erkeğe benzetıyordu arkası erkek diyorlardı inş öyle olur tabi başta sağlıklı hayırlı evlat..

oluyordu mügeCim sanırım büyümesinden kaynaklı diye biliyorum yerini açmaya çalışıyor bebiş
ama sende iltihap varya ona dikkat et oda benzer ağrı yapar mı ki ??
dediğim gibi bende de oluyordu ileride de kasık ağrıları cnm sağda olursa erkek solda olursa kız
dediler diğer topikde benim sağda oluyor ve kimi görsem erkektir diyorlar :-))
bende benden kız çıkmaz diyorum :8:

slm kızlar denizcim geçmiş olsun yorumlarınız için teşekkürler çok büyüdüler ya maşallahhh dün onu konuşuyoruz küçücük bebeklerdı kocaman oldular diye:)))

müge demırın arkası kız cnm inşallahhh :)))ecemıde ilk doğduğunda herkez erkeğe benzetıyordu arkası erkek diyorlardı inş öyle olur tabi başta sağlıklı hayırlı evlat..

banada banada demişlerdi hala bazı görenler kızmı diye soruyor bende tutarsa umut edebilirsiniz :-))
bursalılar bir arayıp işin aslını sorsalar ya bende merak ettim seheri...

evet elif baya zorlanacaksınız tatil bitiminde...
fotolar şahane çok güzel çıkmış hepsi videoyu daha izlemedim ama sessiz izleyecem ne yazık ki
mirayı yasoşla oynatmak lazım o zaman o da ist.lun güzel oynayanı, benim oğlişde ellerini kıvırır
oh yandan yandan diye tempo tutar :9:

:))

seheri bende merak etim inşallah çabuk atlatılabilecek bir problemdir

sevgi ben hep sağda hissettim hala da karnım sağa doğru gidiyo eheheh ve kız.

bebişlerini allah sana bağışlasın cnm inş.hayırlısı ama işte 7 erkek torun varya bizde o düşündürüyor
ama tabi kızım olsun çok isterdim gerçi canda kıza benziyor, baran tam erkekti .....

kızlar merak etmıssınız dıye gırdım
bu konuyla ılgılı konusmak ıstemıyorum zamanla duzelır tabı sağlığımız yerınde olsun yeter daha ıyıyım sımdı ılk zamanlardakı gıbı değil zamanla buda gecer
bursa dun cok eğlenmıs cok sevındım resımlerde harıka bız bıdahakıne gelırız artık yada sız bıze gelırsınız kısmetse
cıcekcım az kaldı sen atlattın darısı hamılelerın basına
muge gecer 3 hafta sonra duzelırsın ınsallah
hasta bebekler varsa gecmıs olsun gecmıse pek bakamadım sanırım pek gırende yok demıssınız eskıdı gıbı
denızcım sanada gecmıs olsun

Back
X