• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

sevgi benim kızımda öyle anne gel diyo gidiyorum bu sefer git diyo.sarıl diyo sarılıyorum ben sarılınca beni itiyo.ben 4 yarım gün çalışıyorum selin yinede hep yanında istiyo mutfağa beraber tuvalete beraber gidiyoruz.sabahları ben giderken genelde uyuyo.o yüzden sorun olmuyo.ama uyanırsa kucağımdan inmiyo ağlıyo.babannnesi bakıyo.kadından nefret ediyo.onu gördüğü gibi kaçıyo ağlıyo.beni ayırdığını mı düşünüyo ne.

selin bence yokluğumuza alışmayacaklar . okula başladıklarında alışırlar.seneye bende okula başlarken yarım gün kreşe götürcem.çocuk evde bensiz mutsuz

internetten sadece abaküs te oyun grubu buldum.aradım belki açılır şuanda başvuruları bekliyoruz dediler.

sevgi benim kızımda öyle anne gel diyo gidiyorum bu sefer git diyo.sarıl diyo sarılıyorum ben sarılınca beni itiyo.ben 4 yarım gün çalışıyorum selin yinede hep yanında istiyo mutfağa beraber tuvalete beraber gidiyoruz.sabahları ben giderken genelde uyuyo.o yüzden sorun olmuyo.ama uyanırsa kucağımdan inmiyo ağlıyo.babannnesi bakıyo.kadından nefret ediyo.onu gördüğü gibi kaçıyo ağlıyo.beni ayırdığını mı düşünüyo ne.

aynen bizimki de babanneyi sevmiyor ama ben yokken çok iyi anlaşıyorlarmış.
annem baktı geçen cuma çok usluydu diyor. cumartesi de bizdelerdi annemi gördümü çığlık atıyor kızıyor ona beni istiyor devamlı. ona bıraktığımdan düşman bildi kadını. annemle yine küs ayrıldılar anlayacağınız.
durun komik bi olay anlatayım. annem benim terliği giydiği an farkediyor yasoş hemen çıkarttırıyor kadının üstünden annenin diye. bana giydiriyor zorla sonra annemde hafif rahatsızlandı cumartesi benim yeleği verdim. zorla çıkarttırdı. hırka verdim çaktırmadan çıkarttırdı kadıncağız kendi manto ile oturdu evin içinde :)))

bende seheri arayamadım zaten girmi,ş yazmış ailevi bir mesele dediği için konuşmak istemeyebilir diye...
ergül bizim yaptığımız zaten oyun gurubu bişey boşuna oyun grubu niye arıyosun:)
bu arada ben ve tuğbada bursada oturuyoruz...

Hiç araştırmadım Ergül.Ama oyungrubu olarak çıkmasa da,çoğu kreşin bizimkilerin yaş aralığında grupları vardır.Benim bir arkadaşım var,2 gün var aralarında Mirayla.O da seneye vermeyi düşünüyor.Aslında ben de istiyordum da,sabahçı olursam sabah 7:3o da evden çıkıyorum,Mirayı daha da erken kaldırmam gerekecek,o düşündürüyor:-(
Ergül sen nerde oturutyorsun?

Miray önceden annem geldiğinde kapıda sevinirdi,ama bayadır o da annem gelince sevinmiyor,dönüyor arkasını gidiyor.Bakıcı olsa diyeceğiz ki,kadın napıyor buna da böyle davranıyor.Annelerimizi bizi onlardan ayırdıklarını düşünüyorlar.

Ergül Sultanın dediği de doğru,sonuçta oyun grubunda da yaşıtları olan çocukalrla oyun oynayacaklar.Biz de başka şey yapmıyoruz,onlar oynuyor,anneler de sohbet ediyoruz,çocuklarla ilgili paylaşım yapıyoruz.Eşine anlat bence bir dahakine sen de gel.
Biz ilk burdan tanıştık ama,sonradan Sultan la benim kuzenim arkadaş çıktı,Seher ile benim kardeşim ilkokul arkadaşı.Sultan la Tuğba zaten arkadaştı önceden.sonuçta sanaldan tanışsak da aslında kanlı canlı capcanlı insanlarız:-))))
Bir dahakine seni de bekleriz.

Hani diyoruz ya,eskisi gibi sohbet olmuyor.Bazen bakıyorum altta isim var,ama hiçbirşey yazmadan bekliyor orda,slm bile vermeden çıkıyor sonra da.Her giren birşey yazsa sohbet ilerleryoksa böyle ara açılır gider.

tanıdık deyince elif senin facede hacer karakaş tı galiba o benim eşimin dayısının eşinin yeğeni .amma yakınmış dimi.sedef çelik dedim ya dün onunla akrabalar.bende kendisiyle 1 kere karşılaşmıştım.
ben adalette oturuyorum.

bugünde mesaiyi bitiriyoruz güzel kızıma kavuşacağım birazdan çok şükür :))
herkese iyi mutlu sağlıklı bir gece diliyorum. şu osmanı da izlemeyin anacım hayatınız kararacak ağla ağlaaa

bende bursalıyım kesin ortak tanıdıklarımız vardır. sık sık ve haftaiçi gelebilsem de keşke ben de katılabilsem.
sultanı elifi tuğbayı canlı olarak görmüş biri olarak diyebilirim ki o kadar sıcaklar ki yabancılık çekmezsin kesin...

aaa öyle mi?Hacer benim taa ilkokuldan arkadaşım ,aynı mahalledeydik hem de.Çok yakın arkadaşımdı.O da bizim buralarda oturuyor.görüyor musun bak,akraba çıkacağız yakında.
Sen benim facede profilime girebildin mi?Yoksa Sedef in arkadaşları listesinde mi gördün Hacer i?

sedeften giriyorum ben face .bi baktım hacer elifin arkadaşı gibi bişeyler yazıyordu.benim hacerle sadece tanışmışlığım var samimiyetim hiç yok.hatta bebek mevlidine gidemedik.birgün gitmem lazım kayınvalidemle çünkü onun anneleri benimkine gelmişler

adalet ne tarafa kalıyordu ya?

selincim sağol cnm keşke sende katılabilsen ben çok iyi bişey yaptığımıza inanıyorum çocuklarımız için hatta bir dahakine bir etkinlik araştırıcam :)

elif doğru söylüyosun bende görüyorum isimleri yazmadan çıkıyorlar böyle olursa tabiki muhabbet olmaz,

melekte yok onun yokluğuda fark ediliyor

Adalet , Hürriyet taraflarında sanırım.Ben de hiç gitmedim o tarafa.ama siftah yaparız yaneeee:-))))))

iyi akşamlar herkeseee.ohh bursalılar buluşmuş eğlenmiş yanlız elif ben senin faceden göremiyorum videoyu???
kayrada iki kez kustu bugun hapuşurup duruyo burun akıntımızda başladı pedutus verdim inşallh ilerlemez

Back
X