Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla siz gezersiniz bende şişer dururum artık)
Eee sıtayla Sevgi,sen doğururur büyütürsün,sonra millet şişer giderrrr
Bizim Bursada da bir bebek doğsa da gitsek sevsek![]()
Valla işin garibi ben hastalanmadım,spriral var diye de pek rahatım,geçen ay da gecikmişti.Sultan kaydıramadı spirali,ama ben mi kaydırdım acaba)):87:
valla ben denize giricem duba olarakEvet cnm burdayım daha iyi olmana sevindim....
valla yazın napıcaz bilmem
ben daha olmadım cnm 9 haftam bittican baranın kankisi bişey demez :)) burak abi tarafından torpilli....
ne yapın anacım siz bensiz devamlı buluşuyosunuz...
sağlıcakla gelsin kuzum ...
3 ay lık oldunuz mu
bende sana katılırımvalla siz gezersiniz bende şişer dururum artık)
ben kocamınkileri giyicem zaten bana elbise gibi oluryazın hamilelik zor hakketen Allah kolaylık versin ama iyi yönden bakalım kışın hamile olsan ona göre palto lazım kazak lazım bi sürü kıyafet masrafı yazın iki tshirt al gez :)))
üfff spiralli hanımlar korkutmayın beni ben bu sefer işimi sağlamak adına hemen
spiral taktırıcam
oo milletin arasında sen yokmusun anacım ..Eee sıtayla Sevgi,sen doğururur büyütürsün,sonra millet şişer giderrrr
Bizim Bursada da bir bebek doğsa da gitsek sevsek![]()
yazın hamilelik zor hakketen Allah kolaylık versin ama iyi yönden bakalım kışın hamile olsan ona göre palto lazım kazak lazım bi sürü kıyafet masrafı yazın iki tshirt al gez :)))
eeee muhtar istanbulda dermişim...ay elif alemsin istanbullu hatunlar daha hızlı çıktı bebek konusunda :)
istemez mi istiyor tabii.. adamın gezmekten(işi bahane edip duruyor) suratını gördüğümüz yokki..evet ya bursalılar da tık yok hep bunlar şirvanın başının altından çıktı ah ah)
acaba eşi hala 3.bebeği istiyor mu![]()
geçmiş olsun canım ....GECER GECER MUGECIM ANLAMASSIN BILE bı bakmısın son gunler
bursalıların acelesı yok daha sevgı hem ben selini beklıcem dedıydım
hayırlısı tuğbacım ne zamansa o zaman olur ınsallah
elıf masallah mırayın vıdeosuna bayıldım dıllı duduk ama sessız anlatıyo :)
ıkı gundur bende bı mıde bulantısı var cıkaramıyorumda anneme dedım aman dedı dedım yok daha yenı bıttım hapa basladım yanı bı sorun yoktur tansıyonum dun dusuktu bu gun yuksek 13-10 benım dengem bozuldu sanırım
canım geçmiş olsun....
bizimkilerle konuşuyorum da aydın çok soğuk bu sene diyorlar....
Deniz o kadar mı kötü oldun ya,çok geçmiş olsun tekrar.
hepinize çook teşekkr ederim kızlar..bugün daa bi ayaktaydım ama boğazım şiş..hasta olunca iyi oldğun gnlerin kıymeti nasıl anlaşılıyo yaa..slm kızlar oncelikle denizcim çok geçmiş olsun inş hemen iyileşirsin ..
burcu kayra yine hasta olmus üzüldüm geçmiş olsun cnm sizede...
aliyecim işin hayırlı uğurlu olsun ..
şirvan gelmiş hoşgelmıs yarıkırkınızda çıkmıs hadi gözünüz aydın kırkuçurmaya bursaya beklerız sizleri:))
çiçeğin az kaldı şaka maka allah hayırlısıyla kurtarsın inşallahhh ..
burcucum geçmiş olsun bitsin artık şu kıı ve hastalıklar ..merhaba kızlar.geçmiş olsun dilekliriniz için teşekkür ederim.evet sultan kayra ne zaman hastalansa kusar 2 kez öksürdümmü kusuyo .az önce meyva yedirdim malesef kustu hadi aç kalmasın dedim biraz yemek veriyim dedim bu sefer kahaltısıda dahil ne var ne yok çıktı( temizle değiştir uğraş dur herşey bi yana aç kalması beni en çok üzen şey
(