• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

merhaba kızlar .geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.sultan sizede geçmiş olsun.
ablam geldi banada öğlen akşam yemeğede kaldılar babamda geldi(annem antepte) kayrada mız mız yavrum hasta napsın .gittiller bende kayrayı uyuttum şimdi .evi toparladım.

iyi akşamlar

sağol sehrcim inş. geçer biran önce

hastalara geçmişler olsun

evet ya melek i bende merak ettim nerelerde acaba sürprizide söylemedi

sultancım annene geçmiş olsun

elif videoyu bende izledim bıcır bıcır konuşuyo sessiz sessiz :) maşallahh

Son düzenleme:
melek en son girdiğinde pc bozuk,tamirde demişti.Eltisinden girmişti.

Sağol Müge,mimikleri çok komik,ne anlatıyorsa aklınca:-))

sağolun kızlar anama babama hiç kıyamam aileme..
gittim kadın çamaşır yıkamış asamamış 3 makina çamaşır serdim 2 posta bulaşık .)
üstüne misafir geldi onlara hizmett evini süpürdüm içim rahat etti çok huzurlıuyum o benim herşeyime koşar ben ağlarım o ağlar ana işte kıyamam canım annem aşka geldim.)

keremde 2 gündür .çok mızmız umarım yine hastalanmayız
kayrayada geçmiş olsun o da kerem gibi bi hastalandılarmı ardı kesilmiyor

hee miray derler tini mini hanım diye aynen öyle kibarcık hanım abla.))
facede yazmadım burda itiraf ediyorum :))
e çocuk kimi örnek alcak annesinden görüyor taklit ediyor görün elif l bır bır kocasının başının etini nasıl yiyor böyle yiyor işte.))):9::9:

Son düzenleme:
bu arada yaptığım işleri yazmışım ya bir anda kendimi melek sandım .)kulakları çınlasın:3:

günaydınnn...

çok kötü bir şey oldu..

meriç salı günü ranzanın 2.katından düstü yaklaşık 2m den..

1 dk gözleri tek noktya bakıyordu..
ömrümden ömür gitti..

şimdi iyi film ve tomografi çekildii..

uyuttular ilaçla..

gözlem altında tuttular hastanede şimdi iyi...
ama ben iyi değilim o an aklımdan gitmiyorr.. kızıma bişi olmasından korkuyorum. sonradan..

ayyy inanmıyorum küçük meriçe
allahım korumuş yinede
daha kötüsüde olabilirdi öle düşün
küçük çocuk nerenin zarar vereceni ayırt edemiyorlar daha
canım çok ama çokkk geçmiş olsun
işahallah hemen düzelir

Ay esen allah korusun inş.hiç birşey kalmamıştır
burada valla gözüm doldu içim hopladı alp de tatilde düşmüştü ama çok yüksekten düşmüş yavrum
tomografi temiz çıkmış ya korkma cnm benim sizin evde ranzamı var bende çok korkarım ondan
k.validemde de var daha dikkatli olayım bende :-((
çok kötü oldum ya olayı gözümün önüne getirdikçe boğazım düğümlendi valla

günaydın esennn çok geçmiş olsun ya sen anlatınca ben yaşadım sanki burda allahım korusun onları geçmiş olsun

İlahi sultaaaan,sabah sabah güldürdün beni:-))

Esen çok geçmiş olsun ben okuyunca bile çok kötü oldum,çok şükür tomografi iyi çıkmış.

Ben de orta kulak iltihabı mı oldum acaba,burnum tıkalıydı ne zamandır.bugün de sol kulağum nasıl ağrıyor,arada çınlıyor.Onun belirtileri ne olabilir ki başka?

esencim çok ama çok geçmiş olsun. çok güçlü onlar hiç merak etme hiç bişi olmaz hem herşeyi de temiz çıkmış çok şükür

günaydın bu arada

evet elifcim orta kulak gibi zaten ağrı varsa gripten sonrada oluyormuş git bir dr
geçmiş olsun cnm
bakalım bugün bizimde zamlar belli olacak performans görüşmesi yapılacak orada
çıkacağımı söyleyecem offff hiçde sevmiyorum bu işleri

Gecmıs olsun dılekleırnız ıcın sağolun
masallah hamarat sultanım
esencım cok gecmıs olsun merıce allah korur canım daha masum meleklerımıızı bısey olmaz onlara allahın ıznıyle

ayy esennn çok geçmiş olsun çok dikkatli olmak gerek
bizimde küçükken ranzamız vardı annem yukarı çıkmamamız için merdivenini kaldırmıştı
Allah korusun cnm öyle kötü şeyler getirme aklına

bize bugün melinalar gelecek hazırlandım bekliyorum
bakalım meliyle demir anlaşabileceklermi pek yıldızları barışık değildi :)

selammm.esen meriçe çok çok geçmiş olsun canım allah korusun kötü şeyler aklına getirme bak herşeyi temiz çıkmış şükür.
kayrada gece 3 de ağlama kriziyle kalktı ne yapsak yok susmuyo kucağımda salladım nini söledim yavaş yavaş.eşim gitti nçbetçi eczane aradı ilaç aldık burn spreyi aldık biraz rahatladı .ama şimdi gene öksürüğümüz başladı :((

dün kuzenimle konuştum da kayrdan 7 ay büyük oğlu koltuktan düşmüş serçe parmağını kırmış ayy bide üstüne ağzının içi yarayla dolmuş virüs kapmış 7 gün su bile içememiş çocuk onada çok üzüldüm herkeste bi hastalık sıkıntı bu aralar.

günaydınnn...

çok kötü bir şey oldu..

meriç salı günü ranzanın 2.katından düstü yaklaşık 2m den..

1 dk gözleri tek noktya bakıyordu..
ömrümden ömür gitti..

şimdi iyi film ve tomografi çekildii..

uyuttular ilaçla..

gözlem altında tuttular hastanede şimdi iyi...
ama ben iyi değilim o an aklımdan gitmiyorr.. kızıma bişi olmasından korkuyorum. sonradan..
ah yavrumm çok kötü olmuş geçmiş olsun :((

Gecmıs olsun dılekleırnız ıcın sağolun
masallah hamarat sultanım
esencım cok gecmıs olsun merıce allah korur canım daha masum meleklerımıızı bısey olmaz onlara allahın ıznıyle
benmi:)):53:

selammm.esen meriçe çok çok geçmiş olsun canım allah korusun kötü şeyler aklına getirme bak herşeyi temiz çıkmış şükür.
kayrada gece 3 de ağlama kriziyle kalktı ne yapsak yok susmuyo kucağımda salladım nini söledim yavaş yavaş.eşim gitti nçbetçi eczane aradı ilaç aldık burn spreyi aldık biraz rahatladı .ama şimdi gene öksürüğümüz başladı :((

dün kuzenimle konuştum da kayrdan 7 ay büyük oğlu koltuktan düşmüş serçe parmağını kırmış ayy bide üstüne ağzının içi yarayla dolmuş virüs kapmış 7 gün su bile içememiş çocuk onada çok üzüldüm herkeste bi hastalık sıkıntı bu aralar.
çok üzüldüm ya yazık yavrulara bir an önce sağlığına kavuşsun inşallah

tuğba aradı beni ayarrtı kuaföre gidiyorum şimdi onun yanına :)

Tünaydınnnnnnnnnn

Çok geçmiş olsun Esen Meriç e............Allah korumuş canım....aklına kötü bi şey getirme...............

Yeğenim burdaydı.....Enes Kaan bayılıyo onlarla oynamaya.....ama bugün gitti.....çok üzüldü benim kuzu....ben de söz verdim.... kalkınca trene götürecem seni şimdi uyu dedim ancak öyle sustu............

herkese hayırlı cumalar olsun...........

öylesin tabi canım hamartasın
hastalara gecmıs olsun cok zor valla yaz bı gelse
mugecım hadı ıyı anlaşırlar ınsallah
benımde annem helıyo yeğeımle selenle oynar sımdı ıspanaklı kek yaptım köstebek pasta ıbı yanındada poğaça atıcam zeytın peynır yanında cay tamamdır

Back
X