• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

iyi geceler ...mügee canım sende kocaman havuzunuza girer girer serinlersin:))
melek canım hayırlısı neyse o olsun hakınızda hayırlısıysa başka şekilde olsur inşallah ev işiniz.
bizde akşam bi tanıdık ev aldı hayırlı olsuna gittik ablamlarla yaa ev süperdi dekarasyon falan mükemeldi bayıldım.kadın kendine yatak odasının içine ayrı bi oda yaptırmış kıyafet odası kombine etmiş mağza gibiydi:))
evde hamam,sauna vede spor salonu var hee bide binanın altında kapalı yüzme havuzu.neyse allah herkese nasip etsin.onlarda güle güle otursunlar.kayra daha yeni uyudu sabah kaçta kalkar acaba:)) bildiricemm:)))

slm bayanlar melek sürprizleri açıklamıs sonunda bız o tarıhte donmus oluruz cnm kısmetse görüşürüz çok sevındım senınle tanısmak güzel olucak.ev hakkındada hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır
arkadaşım ..

bizde bugun tüm gün gezdık ecemı oynattık dışarda kahvaltı falan ii geldı avm de gezerken eşim kolumdan tuttu kuyumcuya soktu sevgılıler gunu için istediğin alyansı beğen dedi çok şaşırdım hep hediye alır ama büyük jest oldu valla:))sipariş verdık perşembe alıcaz kısmetse :))

günaydınlar kızlar dışarıda mis gibi bir hava var güne güzel başladık kızımla oynayaak umuyorum haftamızda güzel geçer hepimizin :16:

Günaydınlar kızlar....
melek sonunda açıklamış ev için hayırlısı inş.çok daha güzelini alırsınız benimde müge gibi karnım burnumda olacak o aralar :-))
dün de başımıza ne geldi görümceme gidecektik tekzenden ev hediyesi avize alalım dedik
şu hani önünde durunca açılan kapılar varya ben geçtim eşimde geçti herhalde sinyali yukardan alıyor
alp tam koşarak geçerken bir kapandı çocuğun yüzüne hiçde aklıma gelmedi sırt üstü yere kapaklandı
dişi dudağına geldi herhalde kanadı ödüm koptu büyük birşey olacak diye:-(( allahtan ucuz atlattık...

sevgi çok geçmiş olsun...

çok kötü oldum sen anlatınca..
zaten elim ayağım titriyor geçen haftadan berii..

gözümde canlandı.Allahım korusun...
olur mu bilmiyorum ama bugün meriç için oruç tutuyorum..

Hem kazayı ucuz atlattık hem de Allahım sağlık sıhhat versin.. yavrumu korusun diye..

günaydın ve uzun bir aradan sonra meraba

esencim merice cok üzüldüm
Rabbim orucunuda kabul etsin ins
ins birsey olmayacaktır onlar bizdende güçlüler
ve evde ki dinamitler......

sevgi sizde de cok gecmiş olsun
sadece evde değil dışarda da dinamikler....

müge açıklamış sürprizler
sen gelince bursaya bşde burdan gecelimmmm
buluşalımmm

bu arada cuma cmt ankaradayımmmmmmm ins
ankaralı hanımlara duyurulur::)))))

yazmadım ne zamandır ama hep okuyorum geceleri demiri uyuturken

şirvan sen bunun altından kalkacakasın sanırım seneye 3. de gelir gibi ya hayırlısı:::)))))

mügeeee seni sisme havuzda düşündümde gülecegim geldi
rabbim kucagında göztersin ins
bu arada keske normal dogum yapabılsen
yazın yüzersin bol bol pırt diye dogurursun
şimsi sezeryan sonrası normal dogum cok moda::))))

melek sen cok istiyorsun ya bir ev Rabbim ins verecektir hayırlısıyla dua etmeye ve calısmaya devam::)))

eşimin yarı yıl tatılı oldugu ıcın gecen hafta boluya gıttık
abant gölcuk falan
inannılmazdı
demir efendi karla oynamayı ögrendi
her dakika özlüyorum onu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rabbim ayrılık vermesin

bu arada günlerdir defneyle ilgili haberlere aglıyorum
en cok da bebişiyle gözrüntüleri beni mahvediyor
Rabbim yavruma güç versin annesiz başlıyor hayata
ölüm ne kadar yakınve ne kadar uzak
hep diyorum ya
belkide hiç konusmamak lazım
hiç kırmamak için
artık daha cok korkuyorum
ya artık göremezsem sevdiklerimi
yada ben gidince kızgın olmasınlar bana

ay ne bileyim sabah sabah sizide bunalım yapmayayım

günaydınnn...
sevgi geçmiş olsun.
esen canım allah kabul etsin orucunu.
tuğba sende alyansını iyi günlerde kullan canım.biz sabah 10 itibariyle kalktık kahvaltımızı yaptık.temizliğie başladık...

Günaydın!

Eltimler vardı haftasonu biraz önce çıktılar.Bir gece gireyim dedim,ama elk kesildi,gecenin 1 inde,yazmadım birşey.

Bu hafta hergün yeni bir rahatsızlıkla uyandım.bir gün sol kulağım ağrıyordu,ertesi gün sağ kulağım çınladı durdu.Zaten griptim,burnum tıkalıydı.Hep üstüste geldi,bide misafir.dün akşam da kafam nasıl zonklamaya başladı,başımı azcık yana çeviremiyordum,aşağı hele hiç indiremedim.Gece yastığa bile koyamadım başımı,yastığı yükselttim de yattım.Bugün de aynı,2-3 dk arayla sanki kafama ensemden sertçe vuruyorlar,çok feciii.
Annemleri aradım,Miray ı almaya gelecekelr,ben de dr. a gideceğim.Sanırım kulağım yapıyor bunu.KBB için aldım randevu.Sanki kafamda ur var.Kulaktan değilse de dr. yönlendirir artık hangi bölüme gideceğimi.
Ay sabah sabah hastalık yazdım durdum ama çok kötüyüm.

Melek,sürprizlerini büyük ölçüde bilmişiz canım.Bursa ya gelmeniz e çok sevindim.Biz de büyük ihtimal burada oluruz o tarihlerde.Sultanın dediği gibi otelde kalmak olur mu biz varken.
Ev için de hayırlısı olsun,daha uygun bir zamanda yine denersiniz.

Ay aklımda kalmadı başka:-(

elif geçmiş olsun...

tuğba güle güle kullan hediyeni..

melek hayırlısı olsun.. aklınızda var alırsınız inşallah...

didem tatilinizin güzel geçmesine sevindim..

evet ya çok özlüyorum bende..

tel de anne dellll diyo kuzum.. 5 gündür beraberdik alıştı tabii..

Son düzenleme:
esen ne yaptılar hastanede meriçe
yada simdi siz nasıl takip ediyorsunuz

senin için sıkıntı vermezse paylaşırmısın
malum hepimiz düşüyoruzzzz

Bizim de şirkette dedikodu aldı yürüyor bugün malum zamlar açıklandı :-))
Sultan ve tuğbacım güle güle kullanın saçlarınızı benimde yaptırmam gerekir ama daha beklemem lazım mı bilemedim alpde 6.ayda yaptırmıştım beyazlarım saçlarımın dibi herşey çıktı valla:-((
Og didem ne güzel kış gezisi yapıyorsunuz ben cesaret edemiyorum hasta oluruz diye
yazda hayal oldu bize en çokda ona üzüldüm işyerinden izinde vermezler verselerdi haziranda giderdim ne güzel:-((

esen ne yaptılar hastanede meriçe
yada simdi siz nasıl takip ediyorsunuz

senin için sıkıntı vermezse paylaşırmısın
malum hepimiz düşüyoruzzzz

düstüğünde yerdeyken kucağıma aldım..
gözleri tek noktaya bakıyordu.. ve dişleri kenetlenmiştii...
ben kötü oldum annem aldıı kucağına.. tabi çığlık aymışım ben bilmiyorum..
annem tokat attı kendine gelsin dye gelmedii..

annem normalde böyle durumlarda soğukkanlı davranır.. ama annem çocuk gitti diye bağırdı..

öyle görünce annemi ben bi cesaret kendine gel esen dedim..
cocugu kaptım kostummm... (annemin komsunuda düstü) baba diye bağıra bağıra..
o an annem yüzünü yıka dedi yıkyınca gözlerini oynattı.. şükür dedim..
hemen hastaneye götürdük...
film çektiler.. muayene ettiler. kırık var mı diye.. özel hast. ye götürdümmm.. 1 dk lık şuurunun
olmamasından dolayı.. beyin cerrahı olan bir hastaneye götürün dedi...
biz de götürdük.. güzel bir muayene ettiler.. kavramaları tutmaları var mı diye...
ilaç verip uyuttular tomografi çektiler...
temiz çıktı... uyanmasını bekledik.. vücuduna elektrot bağladılar kalp atışlrını tabsiyonunu sürekli ölçtüler

kendine geldikten sonra da kotrol ettiler..
meme emmesinde konusasında bir anormallik var mi diye..
saat 4 de düstü 11 de çıkardılar bizi hastaneden..

gece uzun uyumasın uyandırın dedi arada... sürekli uyandırdım..
kusarsa.. uykulu olursa sürekli.. göz kararmasi bas dönmesi olursa hemen getirin dediler...

ama ben paranoyak oldum...
başım ağrıyo diyor gözlerini kırpıyor arka arkaya acaba diyorum..
5 gün oldu Allaha şükür....

uzn oldu ama kusura bakmayın...

Back
X