• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun Elif tahminimiz doğru çıktı daha ilerledimi kulağından kan gelirdi
erken gene gitmişsin dr cnm....
Sultan çok ilginç tansiyon filan mı çıktı ya da burnunda çatlak filan mı var acep neden kanadı ki...
Tuğbişimmmm kıskandım sanma hep unuttum bugün yazarken maşallah sedat a inş.hep sonsuza dek böyle ilgili sevgili saygılı bir eş olur cnm, eceme de babası gibi bir eş gelecekte inş...

olurmu cnm öyle şey inşallah hepimizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallahh

bizde yarın akşam için sirk gösterisine bilet aldık. şu buggs bunny ve arkadaşları olana. bakalım yasoş izleyecek mi? yarıda çıkma ihtimalimiz çok yüksek :))
güzel geçerse sizede sölerim sizde gidersiniz. ankaraya bursayada gelecek sanırım

inşallah güzel geçer cnm iyi eğlenceler

bence kesin yasoş beğenir benim oğlan gibi mızmız değil hatta oynar bile
bol bol eğlenin cnm....
bizimki anca laf yetiştirsin onu alacak yandı valla aynı bana çekmiş :-))

inşallah canım. çok güldüm ama dediklerine :))
bu arada ben de ilk defa gitmiş olacağım sirke olmadı yasoşu babasına veririm dışarda dolanırlar ben izlerim hah haa

ben de şu reklamlarda çıkan taşlı telefon var ya ondan istedim ama bakalım alacak mı?
ilk defa böle bi hediye istedim becerip alabilecek mi bilmem :))
sedata da :nazar:
bizimkine illa söleyecen sölemeden bişi almaz

selam..oğlumla dışarı çıktık bahar gibydi valla gezdik oğluşumla eve girmek istemedi:) sonra yatırdım şimdi uyuyo.
yatak odası ve mutfağıma tül diktiricem mutfağı mekanizmalardan yatak odama kroveze lerden yaptırıcam yarın gidip tül çeşidini seçicem kayrayla bakamaddım.baharda boya badana giricek bende şöle bi kaç değişiklik olusun diyorum bide yatak odama şu shagy halılar varya ondan baktım ama birinden duydum pek memnun kalmamış yıkandıktan sonra bozulmuş fikri olan var mı???

bide elifcim geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.sultan canım benim abiminde ara ara kanar burnu ciddi bişey yoktur inşallah .

merhaba kızlar..
okuduğum kadarıyla :)
tuğbacım güle güle kullan yüzüğünü..
sultancım önemli bişey değildir merak etme cnm..başına gelmediği için daha önce insan yadırgıyo..
elifcim çok geçmiş olsun bende çok olduğum için iyi bilirim çok pis ağrı yapar..geçer hemen umarım..
sevgicim sizede geçmiş olsunn..

cnm çok güzel ama müzik yüksek volümlü oluyor o belki rahatsız edebilir
ben daha önce gitmiştim beğenmiştim ama dediğim gibi müzik sesi yüksek oluyor

selin benimde aklıma geldi ama bizimki sıkılır eminim 10dk sonra başlar mız mızlığa inşallah ii geçer canım ne kadarmış biletler*

esencim tekrar tekrar geçmiş olsun..anlattığın gibi yaşadım valla..çok şükür iyi meriç..
ayyy elif ben hiçbişey yiyemiyorum
yedikten sonra mutlaka çıkarıyorum 2 kilo verdim bile
gittikçede düşüyo bu sefer hedefim 10 kilo

dün bi ark. gördüm 2 tane çocuğu var biri 4 aylık
aralarında 1 yaş var
ama kadın nasıl pozitif bide espiri yaptı deli resmen oha dedim
napıyosun dedim 3. ye hamileyim dedi:27:dedim kafayı yedin herhalde nasıl gülüyo
ben hayatımda hiç bu kdr pozitif bi anne görmedim
ne kadar güzel yaa bende öyle bi insan olmak istiyorum ve olanları çook kıskanıyorum.. :))
öyle olsam bende yapardım 2 -3 tane :D bazen düşünmekten bi iş yapamadığımı fark edip çok kızıyorum kendime :(
selam kızlar sabahtan okudum yazmaya fırsatım olmadı
alp kötü bir kaza geçrimiş Allah kormuş sevgi geçmiş olsun cnm
müge ne işin var şişme havuzda bodrumun mavileri dururken ...kimseyi sallama millete ne
bak ben çatlaklarımla bikini giydim sallaaaaa

tuğbişlede teldem konuştuk ama burayada yazayım valla bravo diyorum sedata başka bişey demiyorum.:))
nasıl uykum var havada güzel keremi çıkarayım diyorum çok üşengecim ya evde debiş iş yapamıyorum:50:
bizde sabahtan çıktık eve geldik ela uyudu..şimdi de parka götüreyim hava güzel diyorum ama sanırım kalkamıyciimm..
Sağolun arkadaşlar.

Esen çok büyük birşey atlatmışsınız,Allaha çok şükürler olsun ki şimdi iyi.

Ben de geçen cam siliyorum ,aklımdan ya düşersem Miray evde yalnız ne yapar diye geçiriyorum .Hadi düyorum ön tarafa düşsen sokakta görürler de,arkaya düşsem ,alttakilerin balkona düşerim.onlar da hiç bakmazlar balkona vs.İyice paranoyak olduk valla,Allah korusun hepimizi..

burcu tam da bizim evi tarif etmişsin hahahahahaaa.

Müge sizin bahçede havuz yok muydu zaten,napacan şişme havuzu:-)Sen şiş,havuz şiş:-)
aynen aynen bende cam silerken çok düşünüyorum öyle..sonra daha bi sıkı sıkı yapışıyorum cama :)

sultan tansiyonun cıkmıs olabılır
babamda yuksek tansıyon var ve burnu kanar zaten doktor kanamasa beyın kanaması gecırırsın der

bence bı tansıyon olcumu yaptır

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun Elif tahminimiz doğru çıktı daha ilerledimi kulağından kan gelirdi
erken gene gitmişsin dr cnm....
Sultan çok ilginç tansiyon filan mı çıktı ya da burnunda çatlak filan mı var acep neden kanadı ki...
Tuğbişimmmm kıskandım sanma hep unuttum bugün yazarken maşallah sedat a inş.hep sonsuza dek böyle ilgili sevgili saygılı bir eş olur cnm, eceme de babası gibi bir eş gelecekte inş...

merhaba kızlar..
okuduğum kadarıyla :)
tuğbacım güle güle kullan yüzüğünü..
sultancım önemli bişey değildir merak etme cnm..başına gelmediği için daha önce insan yadırgıyo..
elifcim çok geçmiş olsun bende çok olduğum için iyi bilirim çok pis ağrı yapar..geçer hemen umarım..
sevgicim sizede geçmiş olsunn..
bide elifcim geçmiş olsun canım çabucak atlatırsın inşallah.sultan canım benim abiminde ara ara kanar burnu ciddi bişey yoktur inşallah .

sağolun kızlar genelde tansiyonum düşer çıkmaz ama....
insanlık hali..
daha önce yaşamadığım çin tırstım

burcu shagy halım yok o yüzden bilmiyorum
bizde yarın akşam için sirk gösterisine bilet aldık. şu buggs bunny ve arkadaşları olana. bakalım yasoş izleyecek mi? yarıda çıkma ihtimalimiz çok yüksek :))
güzel geçerse sizede sölerim sizde gidersiniz. ankaraya bursayada gelecek sanırım
sıkılırlar gibime geliyo benim
o telefondan tuğbada var güzel telefoın

selin benimde aklıma geldi ama bizimki sıkılır eminim 10dk sonra başlar mız mızlığa inşallah ii geçer canım ne kadarmış biletler*

canım ben grupanyadan indirimli aldım biletleri
normalde bi kişi 30 dan falan başlıyor fiyatlar. yerine göre değişiyor.

Didem özelden aldım mesajını bende sana gönderdim mesajlarına bakarsın.
bu arada benim bilgisayarım bozuldu eşiminkinden bakıyorum fırsat oldukça

dilekcim
bugn aksam yada yarın bell,i olacakmıs kız istemeye gelip gelmeyeceklerı

aman bunları her isleri tuhaf zaten
ben pek heyecan yaptım
kocacımda hastasın sen deyip duruyo zaten
sana gezme olsunda diyor
hehhehehehheh

insallah bı aksilik cıkmaz

hayırlısı olsun hakkınızda arkadaşım tuğbalarda senin dediğin tarihekadar döner bursa kemal paşa arası var ama otelde mi kalcaksınız biz varken olurmu öle şey cnm benim
canım zaten dügünden cıkıp gelıcez ahmet vermeyelız cumartesi allah nasip ederse görüşürüzzzzzz
uzakmıııı kemalpaşa bursaya aşagı yukarı kaç km

biz dügünü cumatesi sanıyorduk kendi arabamızla gelıcektık dügün cumamış bizde buradan kalkan arabalarla gelelım orada bi araba kıralıyalım diye duşunuyoruz bakalım o günler gelsindeeeeeeeeeeeee

iyi geceler ...mügee canım sende kocaman havuzunuza girer girer serinlersin:))
melek canım hayırlısı neyse o olsun hakınızda hayırlısıysa başka şekilde olsur inşallah ev işiniz.
bizde akşam bi tanıdık ev aldı hayırlı olsuna gittik ablamlarla yaa ev süperdi dekarasyon falan mükemeldi bayıldım.kadın kendine yatak odasının içine ayrı bi oda yaptırmış kıyafet odası kombine etmiş mağza gibiydi:))
evde hamam,sauna vede spor salonu var hee bide binanın altında kapalı yüzme havuzu.neyse allah herkese nasip etsin.onlarda güle güle otursunlar.kayra daha yeni uyudu sabah kaçta kalkar acaba:)) bildiricemm:)))
anam bana yurdum evi olsun
odanın içinde oda istemem normal bi ev bile kafi
ama bu baktıgımız evler toplu konut yrler lamınat kaloriferli falan süper 120 metreydi allah BAŞKA ZAMANA uygun görmüş hayırlısıııı
slm bayanlar melek sürprizleri açıklamıs sonunda bız o tarıhte donmus oluruz cnm kısmetse görüşürüz çok sevındım senınle tanısmak güzel olucak.ev hakkındada hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır
arkadaşım ..

bizde bugun tüm gün gezdık ecemı oynattık dışarda kahvaltı falan ii geldı avm de gezerken eşim kolumdan tuttu kuyumcuya soktu sevgılıler gunu için istediğin alyansı beğen dedi çok şaşırdım hep hediye alır ama büyük jest oldu valla:))sipariş verdık perşembe alıcaz kısmetse :))
wowwwwwwwwwwwwwww sen o kocayı al alnından demeyım her yerini öppppppp maşallahhhhhhhhhhhh maşallahh nerde öyle düşünceeeeeeeeee

Günaydınlar kızlar....
melek sonunda açıklamış ev için hayırlısı inş.çok daha güzelini alırsınız benimde müge gibi karnım burnumda olacak o aralar :-))
dün de başımıza ne geldi görümceme gidecektik tekzenden ev hediyesi avize alalım dedik
şu hani önünde durunca açılan kapılar varya ben geçtim eşimde geçti herhalde sinyali yukardan alıyor
alp tam koşarak geçerken bir kapandı çocuğun yüzüne hiçde aklıma gelmedi sırt üstü yere kapaklandı
dişi dudağına geldi herhalde kanadı ödüm koptu büyük birşey olacak diye:-(( allahtan ucuz atlattık...
of cok kötü gecmiş olsunnnnnnnnnnn

Günaydın!

Eltimler vardı haftasonu biraz önce çıktılar.Bir gece gireyim dedim,ama elk kesildi,gecenin 1 inde,yazmadım birşey.

Bu hafta hergün yeni bir rahatsızlıkla uyandım.bir gün sol kulağım ağrıyordu,ertesi gün sağ kulağım çınladı durdu.Zaten griptim,burnum tıkalıydı.Hep üstüste geldi,bide misafir.dün akşam da kafam nasıl zonklamaya başladı,başımı azcık yana çeviremiyordum,aşağı hele hiç indiremedim.Gece yastığa bile koyamadım başımı,yastığı yükselttim de yattım.Bugün de aynı,2-3 dk arayla sanki kafama ensemden sertçe vuruyorlar,çok feciii.
Annemleri aradım,Miray ı almaya gelecekelr,ben de dr. a gideceğim.Sanırım kulağım yapıyor bunu.KBB için aldım randevu.Sanki kafamda ur var.Kulaktan değilse de dr. yönlendirir artık hangi bölüme gideceğimi.
Ay sabah sabah hastalık yazdım durdum ama çok kötüyüm.

Melek,sürprizlerini büyük ölçüde bilmişiz canım.Bursa ya gelmeniz e çok sevindim.Biz de büyük ihtimal burada oluruz o tarihlerde.Sultanın dediği gibi otelde kalmak olur mu biz varken.
Ev için de hayırlısı olsun,daha uygun bir zamanda yine denersiniz.

Ay aklımda kalmadı başka:-(
sagolun canım o gün glsin bakarız sizlre zahmet vermeyelim
düstüğünde yerdeyken kucağıma aldım..
gözleri tek noktaya bakıyordu.. ve dişleri kenetlenmiştii...
ben kötü oldum annem aldıı kucağına.. tabi çığlık aymışım ben bilmiyorum..
annem tokat attı kendine gelsin dye gelmedii..

annem normalde böyle durumlarda soğukkanlı davranır.. ama annem çocuk gitti diye bağırdı..

öyle görünce annemi ben bi cesaret kendine gel esen dedim..
cocugu kaptım kostummm... (annemin komsunuda düstü) baba diye bağıra bağıra..
o an annem yüzünü yıka dedi yıkyınca gözlerini oynattı.. şükür dedim..
hemen hastaneye götürdük...
film çektiler.. muayene ettiler. kırık var mı diye.. özel hast. ye götürdümmm.. 1 dk lık şuurunun
olmamasından dolayı.. beyin cerrahı olan bir hastaneye götürün dedi...
biz de götürdük.. güzel bir muayene ettiler.. kavramaları tutmaları var mı diye...
ilaç verip uyuttular tomografi çektiler...
temiz çıktı... uyanmasını bekledik.. vücuduna elektrot bağladılar kalp atışlrını tabsiyonunu sürekli ölçtüler

kendine geldikten sonra da kotrol ettiler..
meme emmesinde konusasında bir anormallik var mi diye..
saat 4 de düstü 11 de çıkardılar bizi hastaneden..

gece uzun uyumasın uyandırın dedi arada... sürekli uyandırdım..
kusarsa.. uykulu olursa sürekli.. göz kararmasi bas dönmesi olursa hemen getirin dediler...

ama ben paranoyak oldum...
başım ağrıyo diyor gözlerini kırpıyor arka arkaya acaba diyorum..
5 gün oldu Allaha şükür....

uzn oldu ama kusura bakmayın...
of cok kötü şeyler yaşamışsınız gecmiş olsun allahım korumuş

Sağolun arkadaşlar.

Esen çok büyük birşey atlatmışsınız,Allaha çok şükürler olsun ki şimdi iyi.

Ben de geçen cam siliyorum ,aklımdan ya düşersem Miray evde yalnız ne yapar diye geçiriyorum .Hadi düyorum ön tarafa düşsen sokakta görürler de,arkaya düşsem ,alttakilerin balkona düşerim.onlar da hiç bakmazlar balkona vs.İyice paranoyak olduk valla,Allah korusun hepimizi..

burcu tam da bizim evi tarif etmişsin hahahahahaaa.

Müge sizin bahçede havuz yok muydu zaten,napacan şişme havuzu:-)Sen şiş,havuz şiş:-)
ah elif benımde aklıma gelıyor bi ölem yada bayılsam ege aglar aglar susarr akşam eşim geldiginde bulur sanırım yada egenın aglamasına üst komşu inermiiiiiii

Dr. dan geldim,orta kulak iltihabı olmuşum:-(Çok kötü birşeymiş:-(

gecmiş olsun canım ilaç vermışlerdır umarım en yakın zamanda gecerrrr

VALLA HAVA BURDADA süperdi bende egei aldım sabah 9 cıktık yen geldık

saah kahvaltıya bi akadşıma gıttım urlaya oradan 3 kapı daha yaptım 1'er saatlık oturma seklinde oradadnda egeye ayakkabı aldım kendime bişeyler eşime işeyler aldım
ordan cıktım evde bikaç eksik vardı hani bir milyoncu tarzında dükkanlar varya oarayada ugradık o eksikleri aldık evimize geldik aldıklaımın hepsini yerleştirip üzerimi degıltııp buraya geldim okudum gidiyorum yemek yok bi gözleme bi corba bu akşamlıkta böyleolsunnnnnn

yarında balçovaya gıdecegım eşimin kredısı var en yakın banka orada oradad avmler var orayıda bi talan ederız carsamba persembe evdeyız cumada kadın dogumcuya ordanda kemeraltı gırerım esennnnnnnnnnn

konak dogum hastanesine gelıcem ordaki kadın dogumcu i erkek doktor var jinekoloji&onkolojiye bakıyor adam süper huzur verıyor o konuşması falan zatn tavsiye üzerine gıttık süper normal o hastaneyi hm kötülerlerrr

cuma senin öglen arası görüşelimmi ama ege olmayacak benım yanımdada annemlere bırakacagım

herkese iyi akşamlar gyet uzu old öptümmmmmmmmmmmmmm

tugba iyi günlerde kullan canım yüzügünüüüüüüüüüüü

OKUYUP AKLIMDA KALANLAR
esencım cok gecmıs olsun uallah korumus meriçi
melekcim herkes senı beklıyor 4 göz bursaya buyur gel
tuğbacım yuzugunu gule gule kullan telefonunuda ::) allah nazarlardan saklasın sızı
sultan gecmıs olsn benımde ılk defa hamıleyken kanamıstı bı korkmuştum ama kanaması ıyı dıye bılıyorum
ohh dıdem ankaraya gıdıyo ankara bulusması olucak ne guzel
melekcım allah en kısa zamanda gönlune göre bı ev verır ınsallah
elıf cok gecmıs olsun canım cabucak toplarsın ınsallah
herkeste aynı dusunce olmus desenıze bu ara bendede defneden sonra ıyıce deprestı bu konu allahım cocuklarımıza bağıslasın hepimiziz
selın ınsallah yasemınle guzel vakıt gecırırsınız eğlenırsınız bol bol
hafta sonu gezdık bu gunde mısafırım vardı doluydum yarında var buyuk ıhtımalle mısafır faslı
muge sende gırersın havuzuna yuzersın bol bol
aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa af ola

müge bulantıların hala geçmemiş çok zor ya umarım kısa zamanda kurtulusun
bencede deniz daha sağlıklı hem şişme havuzda hareket edemezsin denizde hafifler hareket edersin
oh ne güzel olur. Ben kızmda 6-7 aylık hamileyken çok girmiştim denize hiç mikrop kapmadım
oğlanda bir kere havuza girdim mikrop kaptım birde beşyıldızlı amanda çok temiz bir otelin havuzuydu ama kaptık mikrobu
evet yaa şu bulantılarım geçse başka bişey istemiyorum tabi bide sağlıklı bi hamilelik :))

ben denize gireceğim zmn 7-8 aylık olucam ya suyum fln gelirde ben anlamazsam diye
tereddüt ediyorum ama zaten saatlerce kalmam suda
bugün eşime gözüme gözlük kafamada kocaman bi şapka takıcam
kimse tanımayacak beni diyorum hihihi gülüyo
nolcak cnm tek hamile senmisin bu dünyada gideriz mis gibi gireriz dedi :49::50::9:
oh buluşun ankara buluşun havada inş.çook güzel olur...
mügecim benim yediğim anda karnım acıkıyor canın çekmez inş.da ctesi dışarıda patlıcanlı köfte yedim 3 tane sonra daha masadan kalkmadan hamburger yedim yemeden öncede bulanıyor yedikten sonrada ama allahtan çıkarmalar bitti bende, bencede denize gir cnm boşver keşke benimde imkanım olsaydı....
2 akşamdır maşallah bende çok yiyorum
ya da eskiden az yiyodum normal yediğim için çok yemiş gibi geliyo
hiiiçç cnm çekmiyo cnm hiçbişey sadece arada acı çekiyo bide 2 akşamdır soğan yiyorum

Dr. dan geldim,orta kulak iltihabı olmuşum:-(Çok kötü birşeymiş:-(
çok geçmiş olsun cnm yaa bende küçükken olmuştum çok ağrıyodu kulağım
hepinize teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun inşallah ..

elif sanada çok geçmiş olsun ya :((

müge bende 2.çocuklu süper bir anne olucaksın kiloda alacağını sanmıyorum aman kuzun sağlıklı olsunda

sağol cnm inşallah olurum
bende çok kilo alacağımı sanmıyorum
demirde kendimi şımartmıştım bunda daha sağlıklı olmayı düşünüyorum :)

meleeeeeeeeeeeeeeeeeekkkk tuğbaya verdiğin cvaba öldüm burda yaaaa:9::9:
töbe töbeeee heryerinden öp diyo yaaa:9::9::9:

sabah 10 da kocişim burdaaaa Allah kısmet ederse
bi sabah 7 de bide akşam 6 da uçak varmış
ben akşama alır diyodum sabah erkenden gelicem diyo yazık kuzuma özledii bizde özledik tabiiii:86:

Çok sağolun arkadaşlar,eve geldim yattım uyudum,biraz daha iyi gibi sanki.

Sultan sana da geçmiş olsun,önemli birşey değildir,bir daha olmadıysa.

Selin sirke ben de gitmeyi düşünüyordum,sıkılmaz belki ama acaba,çok büyük ya karakterler,korkar mı acaba yüksek sesten falan diye düşğndüm.siz gidince söylersin düşüncelerini.

Burcu Shaggy halı bende var,yıkatınca bozulmadı.Benimkiler beyaz ekru arası birşey,yere serince bir taraftan bakınca gri gibi duruyor,yeni yıkanmış olsa bile.Hani tüyler ne tarafa yayılıyorsa,ters taraf grili gibi oluyor.Alacaksan beyaz alma derim.

Back
X