Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcucum bende aynı haptan kullanmıştım ela dan önce 1 sene.dr da en iyisi bu marka demişti..bende hiç bi kilo alma verme bulantı vs. olmadı..ama ben senin yerinde olsam spral taktırırdım çünkü hapın sonu yok..uzun süre kullanırsan kanser vb. etkileri var diye biliyorum..spiral de herkese göre farklı tepkiler oluyo..haa sen taktırdın mı de bi cesaret edersem yapıcam inşallah :)kızlarr iyi geceler.size bişey danışıcam ya şimdiye kadar yani doğumdan sonra eşim korunuyodu .şimdi ben d.kontrol hapına başliyim diyorumda evlednikten sonra 8 ay yasmin kullanmıştım kilo falan yapmadı ama bulasntı yapmıştı başka ne kullanabilirim hap kimler kullanıyo? yaa acaba sipralmi taktırsam amann uff kafam karıştı?
bide eşim telefonu almış :)
çok bi özelliği yok ama çok şık
kadınlara özel bi telefon ya adet tarihi zamanını giriyorsun yumurtlama zamanını falan gösteriyor çok hoş :)))
sağol canımselin geçmiş olsun...
telefonunu güle güle kullan... iyi günlerde..
hah haagünaydıınn..
burcucum bende aynı haptan kullanmıştım ela dan önce 1 sene.dr da en iyisi bu marka demişti..bende hiç bi kilo alma verme bulantı vs. olmadı..ama ben senin yerinde olsam spral taktırırdım çünkü hapın sonu yok..uzun süre kullanırsan kanser vb. etkileri var diye biliyorum..spiral de herkese göre farklı tepkiler oluyo..haa sen taktırdın mı de bi cesaret edersem yapıcam inşallah :)
güle güle kullan selincim ne güzel hediyeler geliyo bu ara :))
bu yumurtlama falan da eşin bişey ima ediyo olmasın
koltuk kılıflarımı yıkıyorum bitsin..pazara gidicez anneme..o kadar sıkıldık ki hastalık,soğuk hava..şimdi hava güzelken hiç evde durmak istemiyorum..
Ooo ilk hediye geldi bile,güle güle kullan Selin.Nasıl b,r tel o ya,modeli ne,ben bilmiyorum?
Benim hiç telefonlara hevesim kalmadı,zaten mesaj bile çok nadiren çekiyorum artık.Arama yapsam yeter,3G özelliğini bile kullanmıyorum,internete 1 kere bile girmedim telefondan.
bir de size bişey anlatmak istiyorum,hem de akıl danışmak..
18 aylık bebeklerde korku başlıyo ya..ela da arada annen korktum diyodu bazı şeylerden ama nadiren..
1 haftadır her gece anne korktum diye gözü kapalı ağlayarak otururken buluyorum yatağında..
sarılıyorum,konuşuyorum bu sefer baba yok diye ağlıyo..
babasının yanına gidip görüyoruz bu sefer bizimle uyumak istiyo ama birimiz yetmiyo ikimizle de..
eğer ikimizlede yatarsa hiç uyanmıyo..
yani çok korkuyo ama ne oldu da böyle oldu bilmiyorum..
dün gece de aynı şey oldu..uyuyo anne kork diyerek gözünü açıyo bakıyo ben yanındayım beni tutup geri uyuyo..
ben diş sıkıntısı yüzünden elayla yattım hep ama 1 hafta uyuyo artık diye odama geçmiştim,bebefon bozulmuş çok bağırmış bi gece zor duydum çok ağlamıştı ondan mı,ben hasta oldum yattım yemek bile yediremedim çok etkilendi bana bişey olucak diye mi korktu vs. anlamadım nedenini ama tek çözüm o rahat edene kadar koyunkoyuna yatmak..
ama bi yeri acıyo sanıyordum neden olduğunu anlamam 1 haftamı aldı..neyse endeni ve çözümü belli allahtan ama birden oldu ya şaşırdım neden oldu..
bencede deniz beraber yatın korku kalırsa daha kötü
bence bir olaydan değildir dönemseldir ALp de bazen oda da kaldımı valla billa çok koktum diyor
bende korkma cnm anne baba varken hiç korkma birşey olmaz diyorum gidiyor allahtan gece korkmuyor odası çok mu karanlık acaba bizim sokak lambası alpin odasını aydınlatıyor ayağa kalkar bizi çağırır babasınıda ismiyle en sonda salak anne diyor bizimkinin ağzı da bozuk
Selin güle güle kullan cnm eşin bence ima etmiyor direkt anlatıyor artık)
ay esen düşünmesi bile kötü ne o öyle biri babannede biri ananede kardeş olduklarını anlamazlar. Allah kardeşleri de ayırmasın anneleri çocuklarından da ayırmasın. Ben doğduğumda ablam 20 aylıkmış. Arada bırakıyormuş annem ablamı ananeme sonra bakmış ki eve gelince problem çıkıyor. Beni istemiyormuş falan sonra ya ikimizi beraber bırakmış yada ikimizi de bırakmamış.