• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Deniz sen hastalandığında korkmuş olacağını sanmıorum.Hasta olsan da sen evdeydin,gözünün önünde.
ama karanlıktan korkuyor olabilir.Bide demişsin ya bebefonun duymadımm ağlamış,o zamandan da kalmış olabilir.Sadece geceleri mi oluyor peki?
Miray ın korkusu yazın kayınvalidemlere gidip geldikten sonra başladı.Aslında orda ben hep onunlaydım,paçamdan düşmemişti zaten.Oraya gitmeden önce zifiri karanlık odaya balıklama giren çocuk,ordan dönüşte korkummm demeye başlamıştı.

Gölgeden koktuğunu da yazmıştım zaten.
Mirayın odası loş ışık oluyor,sokak lambası baya aydınlatıyor odayı.Ben emzirmeyi kesince bakıcam,hala gece kalkacak mı?Şu anda kalksa da ağlamıyor,anne diyor,yanına gittiğimde de kucak istiyor,emiyor uyuyor yine.

Bu arada 15 tatilde kesicem demiştim,ama hala kesemedim.annem diyor geçen,hani bırakacaktın,daa 15 tatil bitmedi ki dedim:-))
Bu hafta da hastayım,hiç sabrım yok,kalkarsa emzirioyrum,zaten bir tek uyurken bide gece kalktığında emiyor.Hatta birkaç akşam emmeden yattı,ama o zamanlar gece daha sık uyandı.

2 kardeş ayrı büyüyecekse neden kardeş yapıyoruz ki,ne saçma bir düşünce!!!

Merhabalar

Elif orta kulak iltihabı olmuşssun...çok geçmiş olsun......

Selin güle güle kullan tlf......artık yumurtlama tarihini hesaplayıp .....: )

Denizcim koyunkoyuna yat işte mis gibi......ama babayı da istemiş ya sığmak zor aynı yatağa.....Onlar hazır olduklarında kendi başlarına yatacaklar zaten bırak bolca özgüven kazansın.....biz istesek bile yatmayacaklar bizle.....dr..tavsiyeleriydi bu yazdıklarım aynı zamanda.......

Alp in ağzını yerim ben maşallah ona........biz de fırına beraber gidip ekmek alıyoruz.....bayılıyo oğlum hemen ucundan koparıp yiyo....ama daha Alp Demir kadar konuşmuyoruz : )

ben de hep kestireceğim.. diyorum
kestiremiyorum... kıyamıyorum.. her hafta bu hafta kestireceğim diyorum.
emsin napim...

benimde korkulu rüyalarımdan biri emzirmeyi kesme nasıl olacak hiç bilmiyorum. bu ara dişi geliyor sanırım meme meme diye geceleri uyanıp uyanıp duruyor. ben 2 yaşı dolsun istiyorum. onada ne kaldı şurda 2 aycık :(

meriç de diş çıkaracağı zaman sürekli meme emiyor...

o yüzden kestirmek istiyorum...

sonra azalıyor emmesi vaz geçiyorum.
benim de isteyim 2 yaşına kadar emmesi:)

hasta ve rahatsız olduğunda en sakin olduğu yer meme oluyor hem de doğal antibiyotik. nisana kadar havalarda ısınır hastalıklarda azalır inşallah da memeyi keseriz kolayca.

bu arada kızlar hazır çorbalar çok zararlıymış içinde çin unu varmış. sağlık ocaklarına sağlık bakanlığından yazı gelmiş hastalarınızı uyarın diye. Aman dikkat edelim...

ne yiyip içicez ya gerçi ben evde yapmıyorum ama dışarıda alpe çorba içiriyorum onlar da hazır olabilir mi ??

ne yiyip içicez ya gerçi ben evde yapmıyorum ama dışarıda alpe çorba içiriyorum onlar da hazır olabilir mi ??

olabilir hiç bilmiyoruz ki. bizde şirkette yiyoruz öğle yemeği acaba ne ile yapıyorlar belli değil. En azından evde dikkat edeceğiz başka çare yok.

selamm.babanemiz geldi gitti kayra bu saate kadar ayaktaydı şimdi uyudu.
maşallah alpe yaa onun ağzını yerim ben.oyy ben bi markete bırakıp gidiyorum özlüyorum oğlumu sanki allah ayırmasında bu konu bizdede geçmişti kaynanam kayrayı alırım ben demişti ben cevap bile vermedim oğlumdan vazgeçmem allah korusun .

selam bayanlar...
koşuşturmadan fırsat bulamıyorum valla..
hafta sonu misafirlerim vardı... bayağı kalabalıktı..

----birde eşim rahatsızlandı..

midesi yanıyordu. kaç gündür hastanelerdeydik. bu sabahta endoskopi yapıldı. sonuçu 5 gün sonra söyleyecekler..
dr. büyük ihtimal reflü olmuşsun dedi.

majez...k türü ilaçları içmeyin diyor.. çok zararlıymış..
benimkide başı ağrıdığı zaman aç tok farketmez içerdi..

bide bu yetmiyormuş gibi vucudunda kızarık kaparıklar oluşuyordu.
dermotolag - ürtüker dedi.. kan tahlili yapıldı. bir sürü ..
kanda da mikrop çıktı..

adama diyorum iki çoçuktan sonra çürüğe çıktın..

allaha şükür ben ve çoçuklar iyiyiz..

dün biraz dışarı çıktık.. baranın bugün burnu akıyor..
dedim . çoçuk kaç haftalardır evde..dışarı çıkınca hemen havamı çarptı acaba...

burakta gazlar başladı.. pırtlamadan önce sıkıyor kendi... sap si..x kulla-nıyorum ..

sizler nasılsınız.. umarım herkez iyidir..

slm bayanlar temizlik vardı bugün bende bende kuaföre gittimm temizlendim:)))ohh rahatladım

şirvancım eşine geçmiş olsun umarım temız çıkar sonuçlar

sevgi alp e de maşallahhhh yerim onu ben
:nazar:

çok geçmiş olsun şirvan.
neyse çocuklar iyi olsunlarda eşinde ilaçlarını alır ve dikkat ederse kendine toparlar inşallah

geçmiş olsun şirvan canım eşinin sonuçları temiz çıkar inşallah.burak beyimizede gazssız sancısız günler inşallah.

kayra hala uyuyo gece kaçta yatıcak bu çocuk bakalım.bugun dışarı çıkamadım yarın bi forum ist. yapıyım diyorum belkide kuzenime giderim oğlu parmağını kırmıştı geçmiş olsuna.bu arada ablamın oğlu su çiçeği olmuşş yaa dr 10 gün olmuştur bu mikrobu taşıyalı diyo kayraya geçtimi acaba en son pazar günü berabedik.yaa inşallah olmaz tamam illaki olucak ama şimdi sırası değil zaten yeni toparladı:((

aliyecim gece yazmışsın ama çıkmıstım cnm iyiyiz şükürler olsun selende iyidir inşallahhh:16::16:

selincim sende telefonunu güle güle kullan cnm eşlerimiz saolsun :)))

denizcim ecemdede durum aynı gece uyanıyor ve aramızda hiç uyanmadan uyuyor ve bu durum bizde uzun süredir devam ediyor bir arkadaşım oyuncaklardan korkuyor olabilir demıstı olabilirmı acaba??

tuğba canım kayrada kıştan beri bizim aramızda deliksiz uyuyodu bende bu çocuk hep böle kalıcak diye korktum ama şimdi 2 haftadır falan kendi yatağında yatıyo sadece sabah ağlıyo anne diyo o zaman alıyrum yanıma.

Back
X