• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

günaydınn..
didemcim bende 2 senedir elayla yatıyorum babasını da 7-8 ay önce özgür bırakmıştık ama geri döndü adamcağız :)
gecemiz şöyle geçti ela 2-3 kere uyanır gibi oldu hemen annecim ben burdayım dedim..3. de ağlamaklı kalktı benim sesim yetmedi babasıda burdayız deyince tekrar uyudu..ela kendi yatağında yatıyo..sesimiz yetmezse yanımıza alacaktım ama çok rahatladı çocuk..her gece ağlar otururdu..
cayyudan öğrendik elif biz pek çok şey gibi yaşasın demeyi de..bazen öyle bişey diyor ki şok oluyorum ..sonra bi çizgi film izlerken bakıyorum orda diyolar :)
esencim o çocuğun başına gelenin düşme olayıyla alakası yok bence..filmlerde bişey çıkmamış..ama biz çok severiz yorum yapıp hemen bişey yakıştırmayı..aaa taa küçükken düşmüştü ondan olduuu derler yaa hemen..ne saçma..var mı ispatı..sen içini ferah tut cnm..onun ki başka bi sebepten olmuştur bence..

Selin yasemin de oynamayı seviyor ya,ondan eğlenmiştir.Çok sevindim güzel geçmesine.Bakalım Bursaya gelince belki biz de gideriz.Belki de biletler satılmıştır:-(

gidin bencede kısa kısa sürüyor gösteriler çok sıkılmıyorlar. Haftaiçi ve akşam geç saatte olduğundan sanırım koltukların yarısı boştu nerdeyse. haftasonları daha kalabalık olur herhalde

didemcim doğum günün kutlu olsun cnm..ailenle birlikte çok güzel yıllar yaşayın inşallah..
bugün seninle birlikte 3 arkadaşımın doğum günü :))
yasemine de maşallah ne güzel eğlenmiş..o eğlenince sizde güzel zaman geeçirmişsinizdir tabi..

günaydınlar kızlar

ben dün akşam demiri uyuturken uyuyakalmışım
öyle bir geçer zmnkinin sonuna yetiştim yatağımda izledim
kociş hasta başka odada yattı
kavuştuk ama yanyana bile değiliz :)))

1 haftadır deliksiz uyuyan çocukk bu gece 3 kere kalktı ağlayarak
hep babasını istedi babası gelince düzeni bozuluyo zaten
neyse hasta olmasında babasıda kalkıyo ben hiç gitmedim yanına

didemcim doğum günün kutlu olsun cnm nice muttlu senelere

burda hava çok güzel denize giresim geldi valla
şu göbeğim çıkmadan bi atsammı kendimi:9:

esencim merak etme cnm bnm abim kaç kere düştü o ranzadan Allaha şükür hiçbişeyi yok
hatta şemsiyeyle paraşütçüyüm ben diyip atlardı :)))
o yüzden korkma cnm bişeycik olmaz

günaydın kızlar sultiş yazını şimdi gordüm gece yazdım çıktım ii bakalım üyle olsun :)))

esen takma cnm sen kızların dediği gibi söylenıcek şeymi bu ya morel bozmakta üstüne yok kimi insanların s,inir oluyorum bu tiplere...

selin ohhh ne güzel eğlenmıssınız ecem asla oturamaz gibime geliyor bana ama denemekte fayda var tabi:)))

didem doğum günün kutlu olsun ..

eceminde gözü çapaklanıyor birazda kızardı gece doktoru aradım damla verdı gece eczandedn aldı geldi eşim sabah biraz daha iyiydi mikrop kapmıs olabilir dedi normaldir yanı herşeyi eline alıyor ağzına sokuyor biz görmeden:(

EsenCim sıkma canını en az 10 sene önceki olay onların dediği demek ki
o zamanın teknolojisi ile şimdinin bir mi allah bilir röntgen çekmişlerdir o kadar
sen dr da sor aklında kalmasın belki de o çocuk küçükken havale geçirmiştir ondan olmuştur
eğer öyle olsa her düşen de zeka geriliği olurdu bol bol dua et yeter cnm....
aa bende düştüm hatırladım sokakta oynarken o kadar bir yükseklik vardı hatta dikiş atılmıştı
gördüğün gibi birşeyim yok benim kaşımda da dikiş var yani baya vukuatlıyımdır:-))
Geçmiş olsun müge eşine, yüzersin merak etme abimin hnm 8 aylıkken gitmiştik hatta sırt üstü yüzmüştüde benim yüreğim ağzıma gelmişti birşey olacak diye valla balık gibi yüzüyordu yengem :-))

hehheeh
şemsiyeyle parasütcüyüm diye ranzadan atlamak

gözümün önüne getirdimde
sabah sabah cok güldümmmm

kızlar tesekkür ederim ii dilekleriniz içinnnnn
30 oldum 30
amanınnnnnnn
amannnn iyiki doğdum süper oldu
bide anne oldum
daha ne

kocacım diyo ki ne alayım sana neyin eksik
hiçbir sey dedimmmmm
herseyim var
2 adamım var aşık olduğum
biri sen biri senden olan dedim
yarım saaat aglastık dün gece

geçmiş olsun tuğba..evet her yeri elliyolar cnm mümkün değil başa çıkmak olacak bunlar,normaldir..
damla hemen iyi gelsin umarım..

teşekkürler denızcım daha ıı çok şükğr

ecem dün gece iyice abarttı saat başı kalkıp ağladı bızım aramızdayken bıle offf uyku düzene girdi tam dıyordum yine eskiye döndük neden böyle yapıyor anlamadım diş desen oda bıttı:((

didemcim doğum günün kutlu olsun. Ne güzel ve çok şükürler olsun ki mutluyuz huzurluyuz. Daha ne olsun :)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

selincim oh ne güzel eglenmişsiniz

didem dogum günün kutlu olsun canım huzurla mutluklan ice nice yıllaraaaaaaaaa

esen aglama ya allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut

sizlere iyi sohbetler...........:52:

İyiki doğdun didem iyiki doğdun didemmmmmm
yeni yaşında şimdikinden de daha çok mutlu olun inşallah

Iyiki doğdun dıdemcım yenı yasın sana yenı mutluluklar getırsın
esencım korkma bıseycık cıkmamaıssa bısey olmaz canım ne bakyon elalemın lafına
tuğbacım eceme gemıs olsun canım
denız selende hemen hemen 3 gundur ela gıbı yatarken babasını ıstıyo onunla yatıy kalkıp yatağından gelıp
aklımda bunlar kaldı dun ıtıbarıyle mısafır ısı bıttı bu gun dısarı cıkıcam gezmeye bıraz hava guzel

günaydınnnn

dilekkkkkkkkk
ankara bu haftasonu iptal oldu
söz haftaya ertelenmiş bı tanıdıkları vefat etmiş
ben gelecektim ama annem dediki kuznlerin sana sürpriz yapacak haftasonu gelecekler
o yüzden kaldım
haftaya alalımmı bulusmayı eger müsait iseniz
:27::26:

Tamam canım haftaya bekliyoruz o zaman.
Bu arada Doğum günün kutlu olsun
iki adamınla birlikte sağlık ,huzur, mutluluk dolu
nice yıllar diliyorum canım.

selam herkese.
esen canım üzme kendini ben bebekken emekleyerek kapıyı açık görmüşüm ve apartman boşluğundan bi alt kata düşmüşüm düşün ve yerler mermer kafam yarılmış bayılmışım e o zaman dikiş atıp göndermişler.allaha şükür zekam yerinde okul 1.liğim vardır sölemsi ayıp.

didem canım nice mutlu yıllar dilerim hayırlısıyla sağlıcakla canım.
selin maşallah yasemine ne güzel eğlenmiş öle

slm lar
ben bnm adamları uyutup geldim :)
bende ilaçtan sersem gibiyim ama uyumicam sonra gece uyuyamıyorum

ala alaaa bu çocuklar neden böyle yapıyoki acaba hadi bnmki babasını özlüyo
o gelince yapıyo demekki bi dertleri var yoksa uyanmazlar ya

ecemede geçmiş olsun
o güzel badem gözleri hemencecik iyileşsin inş.

ayyy kociş horluyo aşağıdan ben duyuyorum yukarıdan nasıl bi horlamaysaaa:52:

tuğba 16 diş varsa arka azılar daha çıkmamıştır.
ama kaşıma falan bi belirtisi yoksa dişten değildir uyanması. sana işkence olsun diyedir :)))

Back
X