• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri

Ay Çiçekk,çok zor bir hamilleik geçirdin,Allah yardımcın olsun!

Miray ı tatilde 2 kere annemlere bıraktık,babamda evde,tabi full şımartılıyor,en çok da babam tarafından.Hatta anneme bile pas vermiyormuş babam varken.akşam eşim almaya gitmişti,resmen gelmek istememiş.Sen git,diyormuş babasına.Ağlayarak giydirmişler montunu falan.Sizinkiler böyle yapıyorlar mı,normal mi ya böyle yapması:-(

Sonra eve gelince de telefonda onlarla konuşmuyor.Dedeye gidelim mi diyorum,olmaz diyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..böyle miydi:-))

elif anlatıgın duumun harfi harfıne bizde de varr

egede bu aralar hersey ben diyor ben kelimesini ögrendi benn yerım onların o agızlarınıııı

dün akşam üzeri annemler izmiden eve dönerken ugradılar 1 saat kadar dedesının arkasından nasıl aglıyor oda gitcekmişşş
dedemmmmmm diyor nasıl sarılıyor eee her istedıgı yapılıyor oradaaaa

görseniz şaşıırsınız babam bugune kadar bir ddgıne hayır demedii
soguk hava annemlerın ordada park var baada diyo olsun cocuk istıyor gıdır kalın kalın götüreyım hayı baba diyoum hasta olur bana kızıyorr cocugu aglatıyomuşum ee cıkarsında hastamı edelim

mesela tabakmı istedıg ege onu yere atmak istesın izin verır o kadar düşün
babama diyoum sacmala ya bukadar da her istedıgını yapmaaaaa

şirvan allah yadımcın olsun zor zorr bu gunlerde gecıcek allahın izniyle bakıcı bulacaktın ne olduu

Melek ,Miray da annemlerde geçen gün toz şekeri koltuğun üstüne serpmece oynamışşş!!Ordan da halıyaaaa

günaydınnnn

umarım herkes için güzel bir gün olurr bugun hava soguk yaaaaaa ne güzel sıcaklar vardııııııı

bugunde dışarıda cok işim vardı üffffff

Günaydın kızlarrrrr.....
esen ve melek hadi bakalım kırın şeytanın bacağını da bir buluşun önce anneler sonra bebişler....
valla aynı durumdayız alp de öyle bu aralar çok zor uyutuyorum illa kucağımda dolaşa dolaşa
uyumak istiyor babasınada gitmiyor ama benim de belim ağrıyor çok zorlanıyorum....

günaydınlaarrr

dün akşam giremedim kayınpederim aradı
yemeğe davet etti bizi bizde değişiklik olur diye gidelim dedik
çok hoş bi manzarası olan bi yere gittik balık yiyemem sandım ama 2 gündür maşallah hiç midem bulanmıyo geçti sanırım çok şükür
iyide eğlendik iyi geldi yani

sevgi dikkat et cnm ya bende demiri artık kucağıma almıyorum karnım ağrıyo diyorum
kucak istiyince karnımı gösterip ufff diyo

meleekkkkkkkk ortalık yerde yazmasana ekşili ekşili diyeeeee :)))

çiçekcim Allah sana dayanma gücü versin son günlerinde
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın da bütün sıkıntıların sona erer

günaydın
günaydınlaarrr

dün akşam giremedim kayınpederim aradı
yemeğe davet etti bizi bizde değişiklik olur diye gidelim dedik
çok hoş bi manzarası olan bi yere gittik balık yiyemem sandım ama 2 gündür maşallah hiç midem bulanmıyo geçti sanırım çok şükür
iyide eğlendik iyi geldi yani

sevgi dikkat et cnm ya bende demiri artık kucağıma almıyorum karnım ağrıyo diyorum
kucak istiyince karnımı gösterip ufff diyo

meleekkkkkkkk ortalık yerde yazmasana ekşili ekşili diyeeeee :)))

canın ekşi mi istiyor yoksa kız mı geliyor :32::66:

Son düzenleme:
Valla MügeCim bende belim ağrıyor diyorum beni taklit ediyor
valla billa belim çok ağrıyor diye paytak yürüyor :-)) şimdiden maskarası olduk beyzadenin...
ama huysuz oldu mu ağlıyor atıyor kendini kıyamıyorum bende çok kızıyor eşimle annem ama
napim o da daha çoook küçük....
sen nasılsın prog... kullanıyormusun hala diğer topikde cinsiyetler belli olmaya başlamış

günaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun inşallahhhhh
hamişlerimize allah kolaylık versin inşallahhh neysekı mide bulantılarınız geçmeye başlamıs çiçek sanada geçmiş olsun cnm inş hayırlısıyla kucagına alırsın kuzunu

ecemınde burun akıntısı başladııı inşallah daha fazla ilerlemz

ergülü bende merak ettim çok sık giriyordu bir ara tatil birde niye girmıyorkı acep??

ergül ün eşi buraya giriyor diye kızmış olmasın ..
inşallah öyle birşey olmamıştır..

merhaba herkese girip baktım ama yazmaya ancak vaktim oldu kayra şimdi uyudu .bende birazdan banyo yapıcam.
uyanıncada dışarı çıkıcaz.dün bi gömlek almıştım kendime bugun sökük olduğunu farkettim geri götürücem.

yaa ne zaman buluşma yapıcaz tekrar kimseden ses çıkmıyo.yeliz,sinem,özlem,banu,esra ve şimdi aklıma gelmeyenler artık girmiyo hayırdır inşallah.

selam kızlar sabahtan beri bi yazamadım
cam sileyim dedim 2 cam sildim bir balkoın yıkadım anca
keremin vukuatları bitmek bilmedi kovayı koltuğa döktü
kovaya kumanda attı
küçük duşa girmiş oturmuş şampuanlarla oynamış
bebek pudrasını almış duvarlara serpmiş:52::52:

daha çok iş çıkardı başıma şimdi uyudu ön balkonu mutfak camı falan sileyim bari uyumuşken of allahım sabır ver yapma diyorum güzelce anlatıyorum arkamı dönüyorum olay olmuş bitmiş:37:

Back
X