glnm kvrck çok güzel olmuş yelekler ben de heveslendim hemen örüp bitireyim bari. bu arada ipler çok güzel desen çıkarmış. ben de akıllı ip aldım ama böyle olmadı. bi de ben düz örmedim belki ondandır dimi?
Haftasonu oğluşumun arabasını aldık. İnternetten araştırdım. Fiyatı baya uyguna geldi. 8 taksit yaptılar.
Pierre Cardin 508 Royal
Bebek Arabaları
bursasu aldıkların gerçekten çok güzel. benim de favorim battaniye. ama ipini sorduğun battaniyeye de bayıldım. bende yapmayı çok isterim. galiba o ip ebruli değil tek tek alınmış. ben yarın çarşıya gidip tüm alışverişi bitirmeyi düşünüyorum inşallah. kürkçü hana bi bakarım ip
bursasu çok çok şeyler almışsın canım..ayy bende battaniyeye bayıldım çizgifilm gibi deseni valla...diğer battaniyede çok hoşmuş hem örmeside çok kolay ipi ne acaba merak ettim..belki ben de yaparım...
kızlar slm ben yenı uyeyım aranıza yenı katıldım. bende nısan annesı olucam. ve cok kararsızım. besık karyola oda takımı ne dusunuyorsunuz. hergun aynı dusunceyle yatıp kalkıyorum. cok sıkıntı yaptım kendıme. sızler ne yapmayı dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?